Trixie fogadás – #1 Útmutató 2023

Minden sportfogadó életében eljön az a pillanat, amikor a megszokott egyszeres fogadási lehetőségek nem jelentenek többé kihívást számukra, és már a hagyományos kötésű fogadások elkészítésében is profik. Számukra lehet jó választás a Trixie fogadás, amely egy rendkívül érdekes és izgalmas fogadási lehetőség.

Ez a kombinált fogadási forma akkor lehet jó választás, ha a 2,00-nél magasabb szorzókkal rendelkező esemény során használod. Persze ebben az esetben is igaz, hogy Trixie fogadást akkor érdemes kötni, ha az adott sportággal megfelelő ismerettel rendelkezel, hiszen legalább két kimenetel eltalálása szükséges. Az alábbiakban bemutatjuk azt, hogy mit kell tudni erről a fogadási formáról, illetve a Trixie fogadás gyakorlati alkalmazásáról.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a Trixie fogadás?

A Trixie fogadás esetén az első fontos dolog, amit tudni kell, hogy 3 db mérkőzést kell kiválasztani hozzá, amelyekből négy fogadást kell megjátszani. Ebben összesen 1 db hármas kötésű, és 3 db kettes kötésű szelvényt kapsz, amelyet a kiválasztott három mérkőzésből állít össze a rendszer. A kettes kötések között megtalálható az összes lehetséges összeállítás a három mérkőzésből, a hármas kötés esetén pedig az összes meccs egy szelvényre kerül.

A legjobb sportok

Nyeremény akkor érhető el ezzel a Trixei fogadás során, ha legalább két mérkőzés eredményét eltalálod. Ha csak egy mérkőzés esetén tippelsz helyesen, akkor veszíteni fogsz. A kombináció megjátszása során meg kell adnod egy fogadási alaptétet. Ezt azonban 4 alszelvényen játszod majd meg, így ezt négyszer kell majd megerősítened.

A Trixie 4 fogadásos kombinációt akkor érdemes megjátszani, ha valóban jól ismered az adott sportágat, illetve piacot. Ehhez a fogadáshoz ugyanis érdemes magasabb kockázattal rendelkező mérkőzéseket választani annak érdekében, hogy valóban megérje a Trixie fogadás.

Trixie fogadás a gyakorlatban

Magyar zászló

A következőkben részletesen megnézzük azt, hogy mit kell tudni a Trixie fogadás gyakorlati alkalmazásáról. Az első, amivel tisztában kell lenni az az, hogy amikor valaki Trixie fogadást játszik meg, akkor összesen négy szelvénye lesz, amelyen a korábban választott három esemény kimenetel szerepel.

A példánkban azzal számolunk, hogy egy szelvény 200 Ft-ba kerül. Ebben az esetben a Trixie fogadás költsége 800 Ft lesz.

Egy fogadás során mindenkit az érdekel, hogy mekkora nyereményt lehet elérni vele. A Trixie fogadás esetében azonban elmondható, hogy a nyeremény összege attól függ, hogy milyen szorzókkal rendelkező esemény került bele a szelekcióba, illetve, hogy hány mérkőzés esetében egyezik a tippünk és a kimenetel.

Nézzük meg ezt egy egyszerű példa segítségével. Van tehát három eseményünk, amelyek A, B és C nevet kapják. Az A esemény szorzója 2,00, a B mérkőzés esetén a szorzó 2,50, míg a C-re 3,00 eséllyel fogadhatunk. Látható tehát, hogy a szorzók alapján van esély ezzel a fogadással a nyereményre. A fenti esetben a Trixie fogadási szelvényt a következők szerint lehet feladni:

 • Lesz három darab kettes kötésű tippünk, amelyek a következők: AB, BC, CA
 • Emellett pedig lesz egy hármas kötésű fogadás is: ABC
Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

A Trixie fogadási forma nem számol az egyes mérkőzésekkel. Ez pedig azt jeleni, hogy ha csak egy tippet sikerül helyesen eltalálni, akkor nem fogunk nyereményt elérni vele. Éppen ezért fontos az, hogy mind a három darab mérkőzés során megnézzük az esélyeket, hiszen az eredmény pontos eltalálása rendkívül fontos a győzelemhez.

Nézzük meg azt a szerencsés helyzetet, hogy két mérkőzés eredményét eltaláltuk, tehát helyesen tippeltünk a A és a C mérkőzésekre, miközben a B meccse eredményét nem sikerült eltalálni. Ebben az esetben 1200 Ft nyereményre számíthatunk, amely azt jelenti, hogy 400 Ft profitot sikerült elérni.

Abban az esetben, ha mind a három kimenetelt sikerült eltalálni, akkor két dolgot kell figyelembe venni a nyeremény kiszámítása során. Egyrészt ugye nyertes lesz a hármas kötésű szelvény, aminek az eredményeként 3.000 forint nyereményre tehetünk szert. Másrészt pedig a három kettes kötésű szelvény is nyertes lesz, amivel eddig 3.700 Ft-ot nyerünk. A teljes nyeremény tehát 6.700 Ft lesz, amely hatalmas nyereséget jelent a 800 Ft-os téthez képest.

 Most nézzük meg, hogy ugyanez a három mérkőzést tartalmazó példa más szorzókkal hogyan néz ki. Ebben az esetben ugyanúgy A, B, és C eseményekre tesszük meg a Trixie fogadást, a szorzók pedig 1,2, 1,3 és 1,4 lesznek. A tét továbbra is 200 Ft, tehát a fogadás költsége 800 Ft lesz.

Az előbbi első példa feltételeinél maradva nézzük meg az az esetet, hogy csak az A és a B mérkőzések esetében tippeltünk helyesen. Ebben az esetben a nyeremény 312 Ft lesz. Ez azt jelenti, hogy ez a Trixie fogadás elég nagy veszteséget jelent, hiszen a költség 800 Ft volt.

És hogy mi a helyzet azon példa esetén, ahol mindhárom kimenetel helyes, azaz jól tippeltünk? Ebben az esetben picit jobban állunk, hiszen lesz egyrészt 1012 Ft nyereményünk a kettes kötésű fogadásokból, illetve további 437 Ft a hármas kötésű fogadás eredményeként.

Ez azt jelenti, hogy összesen 1450 Ft nyereményt sikerült elérni a 800 Ft-os tét megjátszásával. Látható tehát hogy ebben az esetben, ha kedvezőek a kimenetelek, akkor sikerül nyereményt elérni, de alacsonyabb szorzókkal nem ez a legjobb fogadási forma.

Abban az esetben tehát, ha jól meg tudod választani az eseményeket, és a kimenetelek jól megjósolhatóak számodra magasabb szorzókkal is, akkor érdemes lehet a Trixie fogadás mellett dönteni. Különösen akkor, ha magasabb téttel játszunk, hiszen ahogy azt a példa is mutatta, alacsony szorzók, illetve kis tétek nem igazán megfelelőek ehhez a fogadáshoz.

Hogyan számoljuk ki a Trixie fogadás nyereményét?

A fentiekben mutattunk néhány példát a fogadások eredményére. Ezeket kiszámolhatod egy Trixie fogadás kalkulátor használatával, de akár saját magad is elvégezheted a kalkulációt, hiszen nem túl bonyolult.

Nagyon fontos az, hogy ehhez tizedesben megadott szorzókkal számolj. A kettes kötésű fogadások esetében a nyereséget úgy tudod kiszámolni, hogy a két mérkőzés oddsait összeszorzod, majd azt megszorzod a téttel.

A hármas kötésű fogadás esetében pedig mind a három szorzót össze kell szorozni, majd a kapott összeget a megjátszott téttel kell megszorozni. A teljes nyeremény pedig mind a 4 fogadást tartalmazza, tehát az azokkal elért nyeremény összegét össze kell adni.

HotBet Bónusz

Miért érdemes Trixie fogadást kötni?

A Trixie fogadás esetében az egyik legnagyobb előny az, hogy akkor is van esély a nyerésre, ha nem minden tippünk helyes. A Trixie stratégiákat fogadás során ugyanis 4 fogadást kell megjátszani három darab mérkőzésből. Ha pedig legalább kettő esetén sikerül eltalálni a kimenetelt, akkor már van esély a nyeremény elérésére. Mivel 4 fogadást kötünk, így akár hiba esetén is nyereséget tudunk elérni, ha a többi kimenetelt jól tippeljük meg.

Azt azonban érdemes figyelembe venni, hogy a különböző eredmények eltalálása nem elegendő. Akkor lehetünk igazán sikeresek a Trixie fogadás során, ha nagyobb téttel tudunk játszani, hiszen a megnyert összeg ezáltal megsokszorozható. Emellett azt is tudni kell, hogy mivel Trixie fogadás során nagyobb az esély a nyereményre, így a hozamok általában alacsonyabbak.

A Trixie fogadás előnye, hogy minden típusú sportág esetében használható. A fogadáshoz azonban érdemes figyelembe venni azt, hogy a kétesélyes eseményen van igazán értelme megjátszani. Sőt, sokan úgy minimalizálják a veszteségeket, hogy a Trixie fogadás mellé egy másikat is megjátszanak ellenkező eredményekkel. Ezzel, bár nagyobb lesz a megjátszott tét, a győzelmi esélyek is megnövekednek.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés

A különböző típusú összetett fogadásokat sokan kedvelik, hiszen izgalmas játékot eredményeznek. Ezeknek az egyik fajtája a Trixie fogadás, amelynek során négy darab fogadást kell megjátszani három sportesemény alapján. Ebből pedig legalább kettő tippnek kell nyertesnek lennie ahhoz, hogy a Trixie fogadás nyereséges legyen.

A cikkünk végén azonban elmondható, hogy a Trixie fogadás azért nem ennyire egyszerű abból a szempontból, hogy jól kell ismerni azt a fogadási piacot, amin használni szeretnénk, hiszen érdemes picit kockázatosabb szorzó kiválasztása ahhoz, hogy igazán nagy összeget tudjunk vele nyerni. A Trixie fogadás tehát egy izgalmas és sokoldalú lehetőség, amelyet érdemes kipróbálni.

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekel a Trixie fogadás és tippek, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli