A legjobb foci tippek 2023 ben

Gyakorlatilag nincs olyan ország a világban, ahol ne játszanák a focit, bár vannak olyan országok, ahol nem a labdarúgás a legnépszerűbb sportág. A focimeccseket milliók követték először rádióközvetítésben, majd a televízióban. Különösen nagyon népszerű a sportág Latin-Amerikában, Afrikában és Ázsiában.

A futball persze nemcsak egy sport, hanem egy hatalmas üzlet is egyben, ahol elképesztő összegek forognak a mai klubok, szponzorok és egyéb szervezetek között.

A sztárjátékosok elképesztő összegeket keresnek, és a mostani friss hír szerint a világ egyik legjobb játékosát Lionel Messit azért kellett eladnia az FC Barcelonának, mert nem tudta volna tovább fizetni egy sztárjátékosnak kijáró összeget. Nem véletlen, hogy a sportfogadásnál is a legnépszerűbb sportág a labdarúgás.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Legjobb foci események 

A fogadási piacok gyakorlatilag követik a legnépszerűbb labdarúgó bajnokságokat és tornákat. Az angol Premier Leauge, a spanyol La Liga, a német Bundesliga, az olasz Serie A és a francia Ligue 1 számítanak a legnépszerűbb labdarúgó bajnokságok közé. A magyar tippelők számára természetesen a hazai csapatok mérkőzései nagyon népszerűek.

Ajaccio – Stade Brestois 29: Fogadási tippek és statisztikák (23/04/2023)

Az Ajaccio vasárnap a Stade Brestois 29 ellen lép pályára a Ligue 1-ben. "A Stade…

Tovább +

Lyon – Marseille: Fogadási tippek és statisztikák (23/04/2023)

Most vasárnap a Lyon a Marseille ellen lép pályára a Ligue 1-ben. "A Lyon győz"…

Tovább +

VfL BOCHUM – VfL Wolfsburg: Fogadási tippek és statisztikák (22/04/2023)

A VfL BOCHUM szombaton a VfL Wolfsburg ellen lép pályára a Bundesligában. "A VfL Wolfsburg…

Tovább +

Real Betis – Real Sociedad: Fogadási tippek és statisztikák (25/04/2023)

Most kedden a Real Betis a Real Sociedaddal csap össze a La Ligában. "A Real…

Tovább +

Napoli – Verona: Fogadási tippek és statisztikák (15/04/2023)

Ezen a szombaton a Napoli a Veronával csap össze a Serie A-ban. "Over 2,5" a…

Tovább +

Salernitana – Sassuolo: Fogadási tippek és statisztikák (22/04/2023)

Szombaton a Salernitana a Sassuolo ellen lép pályára a Serie A-ban. "A Sassuolo nyer" a…

Tovább +

A legfontosabb csapat listájába tartozik a Ferencváros, az Újpest, MTK Budapest, a Budapest Honvéd, Debreceni VSC, Fehérvár FC, Diósgyőr, Puskás Akadémia, Kisvárda stb.

A nagy világtornák, mint az olimpia, a Világbajnokság, az Európa bajnokság más kontinensviadalok, mint a Copa America, az Afrika Kupa, és az Ázsia kupa a legfontosabb események a tippelők számára. Az európai klubcsapatok nemzetközi küzdelme közül meg kell említeni a Bajnokok ligáját.   

Szórakoztató futballfogadás

Foci Tippek aktuális meccsekre 

Fogadóként a legjobb ingyenes tipphez szeretnénk hozzájutni. Persze a jó tippek nehezen érhetők el, és a legjobb szakértők a legnemesebb szándék ellenére is adhatnak később tévesnek bizonyuló tippeket. Mire is épülnek a foci tippek? Természetesen a tippek csapatok erősségére, múltbéli teljesítményére, hazai pálya előnyére, játékosok motiváltságára.

Az OTP Liga 3. fordulójának kezdő mérkőzésén az MTK Budapest-Kisvárda meccsen illusztráljuk, hogy hogyan készül egy mélyreható elemzés és milyen fogadás és tippek adhatók le. Az MTK 2 forduló után 4 pontot szerzett, míg a Kisvárda mindkét meccsén tudott nyerni, ezért a tippek adhatók az MTK-ra.

Egészen bámulatos rajtot vett a Kisvárda, mert a Groupama arénában tudott nyerni a Ferencváros csapata ellen, majd a Gyirmót csapatát verte otthon. Joao Janeiro csapata elég motiváltnak tűnik, és jó eséllyel indul egy újabb vendég győzelem felé. Esélyesek a tippek egy vendég győzelemre.

Az MTK döntetlen játszott a Gyirmóttal az első fordulóban, majd megverte a Honvéd csapatát. Az MTK alapjába véve két gyengébb csapattal került össze, és a csapat és külön a játékosok sem nyújtottak jó teljesítményt. Annak ellenére, hogy a Kisvárda győzelme nem lenne meglepő, de bármi megtörténhet ezen a találkozón, így a tippek kerülhetnek bármely csapatra.   

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Hol adhatók le a tippek a focimeccsekre? 

A futball mérkőzés eredményére vonatkozó tippmix tippek hagyományos módon egy fogadóirodában kerülnek feldolgozásra, de választhatja az online fogadást is. Manapság rengeteg online fogadóiroda kínálja a szolgáltatásait, ahol a foci tippek leadhatók és a tippek megjátszhatók.

HotBet Platform_2
A Hotbet nagyszerű futball fogadási lehetőségeket kínál

A weboldalunk jó néhány nagyszerű online fogadóirodát mutat be, amelyek biztonságos szolgáltatásokat és remek oddsokat kínálnak a magyar fogadók számára és a jó tippek és kevésbé jó tippek leadhatók és a tippek megjátszhatók.

Az interneten rengeteg fogadóiroda érhető el könnyen, de célszerű alaposan megvizsgálni a fogadási oldalt, mielőtt a foci tippek leadásra kerülnek. Egy remek segítséget jelentenek az ajánlott összehasonlító-oldalak, ahol a fogadóirodák rangsorba vannak szedve és a fogadóirodák és tippek egy részletes leírása olvasható. Kiváló összehasonlító oldalak 2023 legjobb fogadóirodáit mutatják rangsorba szedve, és ezzel már otthon is vagyunk.   

Milyenek a jó futball tippek? 

Azok a tippelők, akik rendszeresen követik a mai bajnokságok és tornák alakulását, és naponta elolvassák a mélyreható elemzéseket és a hírek zömét, azok nagyobb eséllyel nyerhetnek és jó tippek sokasáságát adják le, mint teljesen kezdő fogadók.

A játékosok és a csapat ismeretén túl, érteni kell az elvet, amely mentén a fogadóirodák működnek. Fontos ismerni, hogy a fogadóirodák milyen szorzókat/oddsokat, a tét értékét határoznak meg a különböző mérkőzésekre, ez nagyban befolyásolja a tippek esélyét.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze az élő fogadást

Például amennyiben a tippek az esélyes nyertes csapatok győzelmét általában 1.10 körüli oddsal adják, ami 91%-os esélyszámnak felel meg. A 2-es oddssal rendelkező tippek felelnek meg az 50%-os esélyszámnak. A felhasználók különböző eredményekhez kötődően határozhatják meg a tippek értékét.

A legismertebb a végeredményre történő háromesélyes tippek, de a fogadás leszűkíthető kétesélyes tippek értékére is. Azaz pl. a 2 1 vagy 1 2 tippek vagy vendéggyőzelemnek vagy hazai győzelemnek felel meg. Ezen adhatja a tippeket például arra, hogy hány gólt érnek el vagy a pontos eredmények értékére, vagy hogy mennyi gól esik egy futball mérkőzés során.

Annak ellenére, hogy mélyreható ismereteket szerzett az összes csapatokról és játékosokról, valamint megismerte a fogadóirodák által kínált szorzókat és fogadási stratégiákat, a sportfogadás mégis valamilyen szinten mindig egy szerencsejáték marad és ez határozza meg a tippek sorsát.  

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Biztonságos focieseményekre fogadni? 

Az online fogadóirodák működését szigorú felügyeleti szervek ellenőrzik. A két legbiztonságosabb rendszer a Tippmix és a Tippmixpro szolgáltatás. Minden online fogadóirodának rendelkeznie kell a napi legális működéshez szükséges engedéllyel és tanúsítvánnyal Természetesen nagyszerű fogadási lehetőségeket kell nyújtaniuk magas oddsokkal, mint például ez a példa.

FC Chelsea - Manchester City
1
X
2
Esélyek
2,65
3,30
2,65

Továbbá be kell tartaniuk minden a szerencsejátékra vonatkozó hatályos törvényt, amit rendszeresen ellenőrzik azt, hogy az online fogadóirodák betartják-e a vonatkozó törvényeket.

Az engedély és a szigorú ellenőrzésnek az a célja, hogy egy olyan környezetet biztosítsanak a fogadóknak, amelyben biztonságosan folytathatják a fogadást. Ezen kívül független szervezetek, vizsgálják az online fogadóirodák működését és a tippek biztonságát.

Fontos minding ellenőriznie azt, hogy egy online fogadóiroda rendelkezik-e az összes engedéllyel és tanúsítvánnyal. Továbbá ellenőriznie kell, hogy milyen titkosítást használ a fogadóiroda az ügyfelek személyes és banki adatainak védelme érdekében.

Nagyon kell ügyelnie az úgynevezett scam oldalakra, amelyek más legális oldalakat utánoznak, de valójában semmilyen legális fogadási tevékenységet nem folytatnak, és nem fizetik ki az összegeket nyerés esetén.  

Foci tippek – Összefoglaló

Az online sportfogadás jelenleg virágkorát éli, és a legnépszerűbb sportág változatlanul a labdarúgás. A világ minden pontján tippek sokaságát helyezik el a helyi vagy nemzetközi focimeccsekre. A helyi bajnokságok mellett a legfontosabb foci rendezvények a világban az Európa bajnokság, a Világbajnokság, az Olimpia és a Bajnokok ligája.

A fogadóirodák a következő meccsekre részletes elemzéseket biztosítanak, amelyek nagyban segítik fogadókat. Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy a fogadóirodák elemzése és előrejelzése nem egy szükségszerűen bekövetkező eredmény, mert a szerencse mindig nagy szerepet játszik a focinál tippek értékében.

Váratlan események, egy korai kiállítás, egy öngól, egy értelmetlen szabálytalanság esetén az előzetesen felmért esélyek felülíródnak, és a tippek értéküket vesztik és a nyertes vesztessé válik. A csapat győzelmi esélyei alaposan lecsökkenek. A biztos foci tippeket manapság különböző online fogadóirodákban adják le a fogadók naponta.

A fogadóirodák a különböző foci meccsekre jellemző szorzókat állapítanak meg, amelyek kifejezik a fogadóiroda által valószínűsített eredményt és meghatározzák a nyeremény nagyságát és a tippek értékét. A tippek esélyét növeli, ha alaposan ismeri a csapat és a játékosok erősségét. A különböző online fogadóirodák működését komoly felügyeleti szervek engedélyezik és felügyelik.

Több izgalmas sportfogadási tipp:

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a legjobb futballtippeket ismertetjük 2023-ben a magyar fogadók számára. Regisztráljon az itt bemutatott oldalakon, és kezdjen el fogadni kedvenc futballeseményeire és csapataira.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli