Ingyenes fogadások – Top 10 oldalak 2023

Az ingyenes fogadások olyan promóciós eszköznek számítanak, melyeket a magas piaci verseny hívott életre az e-szerencsejáték világában. Ahogy egyre több bukméker lépett piacra, úgy kellett egyre vonzóbb extrákat nyújtani az ügyfeleknek, és az ingyen dolgokat mindenki szeretni.

Az ingyenes fogadások nagyon sokfélék lehetnek, ezekről bővebben olvashatsz ebben a cikkben. Ha végig olvasod ezt anyagot, akkor megtudhatod, hogyan veheted ezeket igénybe, és pontosan milyen típusokkal is találkozhatsz.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Milyen ingyenes fogadásokkal találkozhatsz az online fogadóirodák promócióiban?

Bár alapvetően nincs korlátozva az, hogy milyen ingyenes fogadásokat találhatnak ki a bukmékerek, de ezek a dolgok már kialakultak, és jól is működnek. Ezért többségében minden online fogadóirodánál a következő ingyenes fogadásokkal találkozhatsz:

1. Ingyenes tét

Ez a típusú fogadás számít az egyik leggyakrabban adott promóciónak, amikor megadott feltételekkel ingyenesen fogadhatsz. Sokszor szigorú feltételekkel adják, például meghatározott összeggel, mely adott eseményekre tehető fel, a megadott időn belül.

Például, a Bajnokok Ligája döntőjére egy olyan promóciót nyújt neked a sportfogadási iroda, amely 20 euró összegű, a következő 3 napban meg kell játszanod, csak a döntőhöz kapcsolódó fogadási lehetőségekre, és a maximális odds 1,5.

Az ingyenes tét lehet az üdvözlő csomag része az új játékosok számára, de akár kiemelt sportesemények vagy ünnepi szezonok során a hűséges játékosok is kaphatják.

A legjobb sportok

2. Megduplázott tét

Ennél az ingyenes fogadásnál a promóció keretében a fogadóiroda megduplázza az általad feltett tétet, általában 100%-os összegig, de valamilyen felső korláttal. Például, ha te 20 eurót teszel fel egy mérkőzésre, akkor további 20 eurót kapsz hozzá, és a téted 40 euróra nő. Ha nyersz, akkor dupla akkora nyereményre teszel szert, mint amit magadtól összehoztál volna, ha elbuksz, akkor a téted elveszik.

A 100%-os érték nem kőbe vésett, sokszor találkozhatsz 200%-kal vagy 50%-kal is. Általában minél magasabb a százalék érték, annál alacsonyabb a maximálisan megkapható összeg, és minél kisebb a százalék, annál nagyobb összeghatárig érvényes.

3. Megduplázott befizetés

Ez a promóció hasonló a megduplázott téthez, de itt a számlára történő befizetést jutalmazza a bukméker. Ez egy viszonylag egyszerű elérési bónusz, százalékos értékkel és valamilyen felső határral. Például, az új játékosok első befizetésére 100%-os bónusz jár, maximum 200 euró értékben.

A nagy verseny miatt az online fogadóirodák gyakran nem csak az első befizetésre, hanem az első kettő, három vagy még többre is kiterjeszthetik a bónuszt, néha egyre csökkenő bónusz értékkel. Az ilyen összegekhez szigorú követelmények is társulnak, így gyakran addig nem utalhatók ki a bukméker oldaláról, míg meghatározott alkalommal meg nem játszod.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

4. Jobb nyereményszorzók

Ezt a típusú promóciót is az új játékosok kapják általában, akiknek megadott időre vagy fogadásszámra jobb odds-ok érvényesek, mint a többi játékosnak. Ez egy nagyon egyszerű bónusz, amit általában az új játékosok kapnak.

Néhány fogadóirodánál hűségprogram is létezik, mely a megjátszott összegek alapján egyre magasabb szintre juttat. A magasabb VIP szintek előnye is lehet a jobb nyereményszorzó.

5. Pénzvisszatérítés (cashback)

Magyar zászló

Ennél a típusú fogadásnál a fogadóiroda megadott összeghatárig visszatéríti a vesztes fogadásod egy részét vagy teljes egészét. Ezt a bónuszt nem lehet kiutalni, de ingyenes tétként szolgálhat a következő fogadásodon.

Jellemzően új játékosok kapják, de a meglévő ügyfelek részére is rendszeresek az olyan promóciók, ahol egy megadott sportesemény fogadásainál visszakapják a vesztes tétjeik egy részét. Sokszor itt is szigorú feltételek élnek, például egy minimálisan elvárt fogadási összeg megléte, a cashback összeg korlátozott felhasználhatósága stb.

6. Befizetés nélküli bónuszok

A befizetés nélküli bónuszokat hívják még no deposit bonus-nak is, mivel nincs szükség hozzá pénz befizetésére a számládra. Egy regisztráció azonban mindenképpen kell, és annyiban tér el ez a promóció az ingyenes téttől, hogy itt összeget kap, és nem megadott fogadási lehetőséget.

Például, kapsz 5 vagy 10 euró összeget, amit kedved szerint feltehetsz tétként. A befizetés nélküli bónuszok jellemzően alacsonyabb összegűek, mint a befizetést igénylő, deposit bónuszok, és olyan magas lejátszási követelmények társulnak hozzájuk, hogy szinte kizárt, hogy a lejátszás végére maradjon hazautalható összeg. Ettől függetlenül hasznosak, mert így ingyenesen kitapasztalhatod az adott online fogadóiroda működését és kínálatát.

7. Szakaszos párosított fogadások

Ezt az elérési bónuszt angolul Staged Matched Betnek nevezik, és jellemzően ez is az új játékosoknak nyújtott promóció. Itt a fogadóiroda nem csak egy fogadásra ad bónuszt, hanem az első néhány, például az első három vagy első öt fogadásra.

A match bónusz szólhat fix összeg megadására vagy átlagos összegre is, de jellemzően mindig van egy felső határ, melynél több összeget nem kaphatsz vissza. Például, ha az első három fogadásod összegére szóló, 100%-os bónuszt kapsz kredit formában, akkor a 15, 20 és 40 fogadások után összesen 75 eurót kapsz kreditként, ha a teljes összegük számít, és 25 eurót, ha az átlagukat nézi a bukméker.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Hogyan veheted igénybe az ingyenes fogadásokat? Ezeket a lépéseket kell végrehajtanod hozzájuk

Ahhoz, hogy jogosulttá válj az ingyenes fogadásokra, néhány dolgot neked is el kell intézned. A legelső feladat, hogy választasz egy vagy több fogadóirodát az általunk javasoltak közül, majd felkeresed őket. Ehhez csak elég, ha az itt látható linkekre kattintasz.

Amint eljutottál a buki oldalára, hozz magadnak létre egy fiókot. Itt meg kell adnod a valós adataidat, és nem érdemes hamis adatokat használni, hiszen a fogadóirodát törvény kötelezi, hogy ellenőrizze majd őket a kifizetésed előtt.

Amint megvan a fiókod, be tudsz jelentkezni a fogadóiroda felületére, ahol pénzt tölthetsz fel a számládra a fogadásokhoz. Az új játékosokat sokféle üdvözlő ajándék fogadhatja, és ezek között ingyenes fogadások is megtalálhatók.

Minden esetben érdemes megismerni az általános szerződési feltételeit az e-szerencsejáték oldalnak, hiszen ezek szabályozzák azt, pontosan milyen ingyenes fogadásokra vagy jogosult, és mihez kezdhetsz a segítségükkel összegyűjtött nyereményekkel.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Milyen előnyökkel és hátrányokkal találkozhatsz, amikor az ingyenes fogadásokról van szó?

Mint minden dolog az életben, az ingyenes fogadások is rendelkeznek előnyökkel és hátrányokkal. Ezekkel érdemes megismerkedned, hiszen így hozhatsz csak megalapozott döntéseket a fogadások során. A legfontosabb előnyök közé tartoznak a következők:

A fogadás és az e-szerencsejáték oldal kipróbálása: Az ingyenes fogadások remek alkalmat nyújtanak ahhoz, hogy kipróbáld magad, esetleg felfedezz egy eddig még nem használt céget. A tanulás során mindenki elkövet hibákat, melyekért jobb, ha nem neked kell kockáztatnod a pénzed.

Kockázatmentes fogadás: Bár a fenti felsorolásban több olyan promóciót is felsoroltunk, melyeknél szükség lehet a saját pénzed bevonására, de említettünk olyan lehetőségeket is, mint például a befizetés nélküli bónusz, mely valóban nem igényli saját tőke befektetését.

Ha ilyet találsz, az valóban kockázatmentes, mivel a tét elbukása esetén sem a saját pénzed veszik oda. Arra figyelj, hogy ha saját pénzt is bevonsz a fogadásba, akkor a szerencsejátékok jellege miatt sohasem lehet 100%-ban biztos a fogadás!

Több lehetséges nyeremény: Ha az ingyenes fogadásokhoz köthető promóciókat veszel igénybe, akkor ugyanakkora összegből több lehetséges nyereményt hozhatsz ki. Ez igaz akkor is, ha 100%-ban a kaszinó promócióját használod, de akkor is, ha a saját bankrollod kiegészítésére használod.

Az előnyök felsorolása után íme, itt vannak a legfontosabb hátrányok is:

Korlátozások: Az ingyenes fogadások esetén sokféle korlátozással találkozhatsz, hiszen a fogadóiroda célja a reklám, és nem az, hogy te milliomos legyél a kontójára. A vállalat egyszerűen csak minél több új ügyfél figyelmét akarja felkelteni az ingyenes dolgokkal, vagy minél több játékra ösztönözni a már meglévő játékosokat.

A korlátozások között lehet, hogy maximum mekkora ingyen összeget kapsz, milyen módon, időtávon belül és eseményekre játszhatod meg stb. Különösen izgalmasak a lejátszási követelmények, amikor egy promóciós összegnél meg van határozva, hogy hányszor kell feltenned tétként, mielőtt a maradékát és a vele képződött nyereményeket ki tudod utalni.

Például, ha kapsz 20 euró befizetés nélküli bónusz és 20x-os lejátszási követelmény van rá, akkor összesen 400 euró értékben kell tétet tenned belőle, mielőtt a való életben lévő számládra utalhatnád, már, ha marad még valami belőle.

Kontroll elvesztése: Ha ingyen kapsz valamit, akkor abba az illúzió ringathatod magad, hogy a szerencsejáték egyáltalán nem komoly dolog, és elveszítheted a kontrollt a kiadásaid felett. Mindig ügyelj arra, hogy nincs biztos tét, és bármikor megvan az esélye annak, hogy a fogadásodat elbukod. Amúgy is, csak akkora összegekkel fogadj, hogy az esetleges elvesztésük miatt még ne dőljön be a költségvetésed!

1Bet Bónusz_3

Ingyenes fogadások – Gyakran ismételt kérdések és a rájuk adott válaszok

Természetesen, egy ilyen nagyon hosszú cikkből nem maradhatnak ki a gyakran ismételt kérdések, melyek elolvasásával még teljesebbé teheted a tudásod. Ezek ugyanis nem csak összefoglalásként szolgálnak, hanem olyan új ötleteket is adhatnak, melyekre magad talán nem is jöttél rá.

Mi az az ingyenes fogadás?

Ingyenes fogadás alatt többféle dologra is lehet gondolni. Alapvetően minden olyan, online fogadóirodánál megtett tét annak számít, ahol nem kell a saját pénzed kockáztatni. A témakörben azonban sokszor előkerülnek az olyan bónuszok, fogadások vagy más promóciók is, ahol a saját pénzed kockáztatásáért a fogadóiroda hozzáteszi a saját összegét a tétedhez, esetleg később a fogadásra felhasználható krediteket ad.

Valóban 100%-ban kockázatmentes egy ingyenes fogadás?

Ha azt tekintjük, hogy a fogadás elveszhet, akkor ennek reális a kockázata. Ha viszont a kockázatmentesség arra vonatkozik, hogy nem veszítesz pénzt, akkor a valóban ingyenes fogadásoknál ez fennáll. Fontos megértened, hogy amint valamekkora rész saját pénzt is beleteszel a fogadásba, onnantól fogva már nem lehet 100%-ban kockázatmentes, mivel nem csak a fogadóiroda promóciós ajándékát bukhatod el.

Vannak korlátozások az ingyenes fogadások tekintetében?

Igen, nagyon sokféle korlátozással találkozhatsz. Az ingyenesen felhasználható fogadásoknál a bukméker gyakran kiköti, hogy milyen típusú fogadásokra költheted el, azok maximum mekkora nyereményszorzóval rendelkezhetnek, és mennyi időd van, míg az ajánlat az érvényét veszti.

Ha pedig ingyen összeget kapsz, ott a lejátszási követelmény arra szokott vonatkozni, hogy hányszor kell az adott összeget feltenned tétként, míg a maradéka és a bónusszal nyert nyereményed kiutalhatóvá válik.

Labdarúgó stadion 5

Hogyan lehet megakadályozni, hogy az ingyenes fogadások szerencsejáték függőséghez vezethessenek?

Ha úgy érzed, hogy függőséged kezd kialakulni a szerencsejátékok iránt, akkor mindenképpen kérj segítséget. Ebben segítségedre vannak a fogadóirodák ügyfélszolgálatai, ahol elérhetőségeket tudnak adni a játékszenvedéllyel foglalkozó tanácsadó oldalakra, de sokféle más intézkedést is tudnak tenni.

A kérésedre ideiglenesen felfüggeszthetik a fiókodat, veszteséglimiteket állíthatnak be, vagy másféle korlátozásokat vezethetnek be. Ezek többek között arra is jók, hogy ha nagyon elveszítenéd az önmérsékleted a játék közben, akkor megálljanak helyetted, és egy ideig biztos ne fogadhass az adott oldalon, míg újra lehiggadsz.

Lehet kriptopénzekkel kapcsolatos ingyenes fogadásokat találni?

Igen, a kriptopénzek ma már egyáltalán nem számítanak újdonságnak az online fogadóirodák között. A kriptókhoz kötődő promócióknál előfordulhat, hogy ugyanazok az előnyök járnak neked, mint a hagyományos pénzeket használó játékosok számára, csak te Bitcoinban, Ethereumban, Litecoinban vagy más módon fizetsz be.

Néha pedig vannak olyan promóciók, melyek kifejezetten a kriptopénzt használók számára szólnak, és a fiat pénzes ügyfelek számára nem érhetők el.

Mit tegyek, ha nem találok ingyenes fogadási lehetőségeket egy online bukméker oldalán?

Az ingyenes fogadási lehetőségek általában a fogadóirodák főoldalán, promóciós aloldalán vagy hasonló helyeken láthatók. Ha ilyennel nem találkozol, az nem jelenti ezen lehetőségek hiányát, lehet, hogy csak valamilyen technikai hiba vagy megoldás miatt nem tűnnek fel (pl. Adblocker) vagy rossz helyen keresed.

Ilyen esetekben érdemes felkeresni a fogadóirodák ügyfélszolgálatát, és az ingyenes fogadásokról érdeklődni. A legtöbb buki élő chates ügyfélszolgálatot is kínál, de ha ez valamiért mégsem hozzáférhető, akkor az e-mailedre mindig válaszolnak.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Lehet többször igénybe venni az ingyenes fogadásokat egy fogadóirodán belül?

Általában nem, és ezt a fogadóirodák ki is kötik az általános szerződési feltételeikben. Ennek oka az, hogy ezek az összegek komoly kiadást jelentenek a cégnek. Ha ugyanazokkal az adatokkal veszed igénybe az ingyenes fogadást jogosulatlanul, az sokszor már az elején kiderül az automatizmusoknak köszönhetően, de legkésőbb a nyeremény kifizetésnél ellenőrzik. Ekkor pedig az ÁSZF megsértése miatt elkobozhatják a nyereményt.

Ingyenes fogadások – Összefoglalás

Az ingyenes fogadások népszerű promóciónak számítanak, mert mindenki szereti, amikor ingyen kap valamit. Ha a te kíváncsiságodat is felkeltette a téma, akkor ebből a részletes cikkből megtudhattad, milyen típusai vannak, és hogyan veheted igénybe őket. Most már csak választanod kell az általunk ajánlott online fogadóirodák közül, és körbe nézned a promócióik között, hogy melyik ingyenes dologra vagy te is jogosult.

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az Ingyenes fogadások fogadási oldalak kínálata, akkor jó helyen jársz. Használja ezeket a tippeket, és használja ki a bónusz előnyeit most.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli