Curling fogadás – #1 Útmutató 2023

Ha Téged is érdekel a curling fogadás, akkor jó helyre jöttél. Megmutatunk ugyanis mindent, amit erről a témáról tudni kell!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Útmutató kezdőknek – Mi is az a curling fogadás?

A curling fogadás a sportfogadás egyik formája, amely során pénzt teszünk fel egy curling mérkőzés kimenetelére. A sportfogadás más formáihoz hasonlóan a fogadók választhatnak, hogy különböző típusú piacokra, például két csapat közötti mérkőzésekre, egyéni játékosok teljesítményére és a szezon végi helyezésekre fogadnak. Kattintson ide, ha további sportfogadási témákról szeretne olvasni.

A curling fogadás leggyakoribb típusa a „money line” piac. Ez azt jelenti, hogy arra fogadsz, hogy melyik csapat fogja megnyerni (vagy elveszíteni) a mérkőzést.  Az előrejelzéseknek megfelelően fogadást kötsz, aztán a meccs végén kiderül, hogy nyertél-e. 

A fogadható összeg a bukmékertől (az online fogadásokat biztosító cégtől vagy magánszemélytől) függ. Általánosságban elmondható, hogy érdemes körülnézni a jobb oddsokért, mielőtt nagyobb téteket tennél. A különböző fogadóirodák különböző oddsokat kínálnak, ezért mindenképp szánj időt arra, hogy összehasonlítsd őket, mielőtt lekötnéd a pénzed.

A legjobb sportok

A curling fogadás során tisztában kell lenni a különböző fogadási típusokkal is, amelyeket meg lehet tenni. Választhatsz például „korongvonal” fogadást, ami lehetővé teszi, hogy arra fogadj, hogy bármelyik csapat egy bizonyos számú pontnál többel vagy kevesebbel nyer. Alternatívaként választhatsz egy „over/under” fogadást is, amiben arra fogadsz, hogy a csapatok hány ponttal (vagy enddel) fogják meghaladni vagy alulmúlni a buki előrejelzését. 

Összességében a curling fogadás remek módja annak, hogy jól szórakozz, és potenciálisan jól megtérülő befektetést intézhess. A megfelelő ismeretekkel és stratégiával bármely fogadó sikeres tapasztalatokat szerezhet a curling mérkőzésekre való fogadásban. Mindössze egy kis kutatómunka, és persze minél több gyakorlás szükségeltetik ahhoz, hogy szakértővé váljon ezen a területen. Ne várj tehát – kezdj el fogadni curling meccsekre még ma! 

Hogyan fogadhatsz curlingre online

Mielőtt elkezdenél curling mérkőzésekre fogadni a neten, fontos, hogy megismerd a kiválasztott bukméker szabályait és előírásait is. Győződj meg róla, hogy alaposan átolvastad a szerződési feltételeket. Így pontosan megértheted, mit vár el tőled a fogadóiroda a szelvényeid feladásakor.

Ezen kívül a legtöbb fogadóiroda megköveteli, hogy a sportfogadók befizessenek egy számlára, mielőtt megkezdhetnék a fogadást. Ez a folyamat általában személyes adatok, például név, lakcím és banki adatok megadásával jár. 

Ha készen állsz a fogadás megkezdésére, szánj egy kis időt az egyes mérkőzéseken játszó csapatok felkutatására. Minél többet tudsz a játékosok képességeiről és stratégiájáról, annál jobban tudsz majd dönteni, hogy milyen eseményeket is érdemes feltenni arra a szent szelvényre.

Emellett számos online forrás és eszköz áll rendelkezésedre. Ezek segítségével elemezheted a különböző csapatok múltbeli teljesítményét, így pedig még jobb képet kaphatsz a siker valószínűségéről.

HotBet Bónusz

Végezetül fontos, hogy előre állítsd be a költségvetésedet, amikor curling mérkőzésekre fogadsz. Döntsd el, hogy mennyi pénzt vagy hajlandó minden alkalommal feltenni, és győződj meg arról, hogy ez az összeg megfizethető a számodra. A felelősségteljes szerencsejáték szempontjainak mindig elsődlegesnek kell lennie online sportfogadás és kaszinózás esetében.

Ha ezeket a tippeket követni fogod, rövid időn belül a curling fogadás szakértőjévé válhatdz. A megfelelő ismeretekkel és stratégiával még a kisstílű fogadók is jól megtérülő fogadásokat köthetnek, amikor curling mérkőzésekre fogadnak a neten. Ne várj hát tovább – kezdj el fogadni még ma!

Amikor curling mérkőzésekre fogadunk a neten, számos különböző típusú fogadást tudunk tenni. A leggyakoribb típus a „moneyline” fogadás, amely azt jelenti, hogy megjósoljuk, melyik csapat nyeri vagy veszíti el a mérkőzést. A népszerű piacok közé tartoznak továbbá a „puck line” és az „over/under” piacok is, amelyek a csapatok által elért pontokra (vagy végeredményekre) tett téteket jelentik.

Mielőtt bármilyen fogadást kötnél, előbb győződj meg róla, hogy ismered az adott online sportfogadás oldal feltételeit, valamint kutasd fel a csapatokat és határozz meg egy költségvetést. Utóbbiakra a felelősségteljes szerencsejáték érdekében van szükség. Ezekkel a tudnivalókkal bármely fogadó pillanatok alatt a curling fogadás szakértőjévé válhat!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Élő mérkőzésfogadás és fogadások

Az élő curling fogadás remek módja lehet a pénzkeresésnek, de gondos kutatást és tervezést igényel – függetlenül attól, hogy milyen meccsről vagy tornáról van szó. Mielőtt élő fogadásokat kezdenél kötni curling mérkőzésekre, végezd el a házi feladatodat, és hasonlítsd össze a különböző bukmékerek szorzóit. Így érhetsz el minél nagyobb sikereket. Tartsd szem előtt a költségvetési keretedet is, és tartsd is hozzá magad.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Ez segít abban, hogy fegyelmezett maradj a fogadásoknál, és minimalizáld a veszteségeid exponenciális növekedését. Végezetül, ne feledd: mindig nézz körül a jobb oddsokért, mielőtt nagyobb összegeket költenél egy-egy élő curling fogadásra. Ez könnyen jelentheti a különbséget profit és bukás özött! Szóval tessék szépen elvégezni a házi feladatot, és élő curling fogadásokat kötni – akár már ma!

Curling fogadási trükkök, tippek, tanácsok

A curling mérkőzésekre való fogadás során vannak bizonyos trükkök és tippek, amelyek segíthetnek a fogadóknak abban, hogy sikeresebb fogadásokat köthessenek. Először is, a kutatás kulcsfontosságú. Mindenképpen szánj időt arra, hogy utánaolvass az egyes mérkőzéseken résztvevő csapatoknak és játékosoknak, hogy jobban megérthesd erősségeiket, gyengeségeiket, formájukat, és persze mindazt, amit elvárhatsz tőlük.

Ezen kívül, mielőtt fogadásokat kötnél, nézz körül a különböző bukmékereknél a legjobb oddsokért. Ez segít biztosítani, hogy a legversenyképesebb árakat kaphasd. Végezetül pedig ne felejts el megszabni magadnak egy határt, amikor a költekezésről van szó. Ez segít abban, hogy a veszteségek kezelhetőek maradjanak, ha a tippjeid véletlenül nem úgy alakulnának, ahogyan azt előzetesen eltervezted!

Ha követni fogod ezeket a trükköket és tanácsokat, akkor rövid időn belül a curling fogadás mesterévé válhatsz! Gondos tervezéssel és kutatással még a kis tétes fogadások is jól megtérülhetnek, a nagyok meg főleg. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

GYIK

Bár ez a curling fogadásról szóló cikk már így is nagyon terjedelmes, még mindig maradhat bennünk néhány kérdés. Ezért hoztunk létre ezt a GYIK szekciót.

Az ingyenes fogadás felhasználható curling fogadásra is?

Igen, az ingyenes fogadások felhasználhatók curling fogadásokhoz is. Mielőtt azonban fogadást kötnél, mindenképpen ellenőrizd a kiválasztott bukméker feltételeit. Vannak olyan tippek vagy trükkök, amelyek segíthetnek a fogadóknak abban, hogy könnyebben válhassanak a curling fogadás mesterévé?

Igen, bizonyos tippek és trükkök betartásával gyorsan szakértővé válhatsz a curling fogadásban. Először is, kutasd fel az egyes mérkőzéseken résztvevő csapatokat és játékosokat, hogy jobban megértsd az erősségeiket és gyengeségeiket.

Másodszor, mielőtt fogadásokat kötnél, nézz körül a különböző bukmékereknél a legjobb oddsokért. Emellett ne felejtsd el előre megszabni magadnak egy határt, amikor a költekezésről van szó. Így a veszteségek kezelhetőek maradnak, ha a tippjeid nem jól sülnének el.

Minden fogadóirodánál nézhetek élő curlinget?

Nem, viszont néhány fogadóiroda kínál lehetőségetl arra, hogy élőben nézék ügyfeleik a curling mérkőzéseket. Így a játékosok megalapozottabb döntéseket hozhatnak a fogadások során. Természetesen nem minden online bukméker oldal rendelkezik ezzel a funkcióval, ezért a legjobb, ha a regisztráció és a fogadások elhelyezése előtt ellenőrzöd ennek lehetőségét.

Összességében a curling fogadás remek módja annak, hogy pénzt keressünk, de gondos kutatást és tervezést igényel – ahogy a sportfogadás mindig. Ha megfogadod ezeket a trükköket és tanácsokat, rövid időn belül belőled is a curling fogadás kiemelkedő szakértője válhat! Ne várj hát tovább – kezdj el fogadni a curlingre még ma! Sok szerencsét!  

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Érdemes egy teljesen esélytelen csapatra fogadni?

Az underdogokra való fogadás helyenként kockázatos, de ha helyesen csináljuk, akkor akár még kifizetődő is lehet. A kutatás kulcsfontosságú – mindig szánj időt arra, hogy utánaolvass az egyes mérkőzéseken szereplő csapatoknak és játékosoknak, hogy jobban megérthesd azok erősségeit és gyengeségeit. Képesek lehetnek-e egyáltalán legyőzni az esélyebbnek tartott ellenfelet? Mit mondanak más fogadók?

Mik voltak a legutóbbi mérkőzések eredményei? Ezen szempontok mellett vedd figyelembe a csapatok történelmét is, mielőtt fogadásokat kötnél. Bár az esélytelenebb csapatra való fogadás nem mindig sikeres, biztosan van lehetőség nagy nyereményekre, ha tudod, mit csinálsz!

Ha tehát elég magabiztosnak érzed magad ahhoz, hogy az ösztöneidre hallgass, miért is ne próbálnád ki? Csak ne feledd, hogy mindig gondosan kezeld a bankszámládat, és soha ne tegyél fel többet, mint amennyit szívesen elveszítenél. 

Következtetés

A curling fogadás remek módja annak, hogy pénzt keress, de gondos kutatást és tervezést igényel. Ha követed az ezen cikkben leírt tippeket és tanácsokat, akkor jó úton haladsz afelé, hogy a curling fogadás mesterévé válj. 

Utolsó frissítés: 27/01/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Érdekli a curling fogadás? Akkor mindenképpen nézze meg új útmutatónkat.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli