Kézilabda fogadás – Legjobb oldalak Magyarország 2023

A kézilabda Magyarország egyik legkedveltebb sportága, sokan nézik a mérkőzéseket országszerte. A sportág hosszú múltja miatt nem meglepő, hogy a kézilabda fogadás a magyar fogadók körében is népszerű pénzkereseti lehetőséggé vált. Ez az útmutató bevezetést nyújt a magyarországi kézilabda fogadásba, kezdve attól, hogy milyen fogadási típusok állnak rendelkezésre, egészen addig, hogy hol lehet fogadásokat kötni.

Kitér néhány, a tapasztalt fogadók által használt stratégiára is, hogy segítsen a kezdőknek az elindulásban. Végül az olvasók megtudhatják, hogyan találhatják meg az értéket a fogadásaik elhelyezésekor, és hogyan maximalizálhatják nyereményeiket hosszú távon.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Hogyan válasszunk fogadási oldalt a kézilabda fogadásokhoz?

A kézilabda fogadásokhoz használható fogadási oldal kiválasztásakor több tényezőt is figyelembe kell venni. A legfontosabb ezek közül az oldal hírneve. A döntés meghozatala előtt erősen ajánlott a fogadási oldal értékeléseit megnézni.

Az ügyfelek visszajelzéseinek ellenőrzése értékes betekintést nyújthat az oldallal kapcsolatos tapasztalataikba, ami segíthet eldönteni, hogy megfelelő választás-e számodra. Emellett győződj meg arról is, hogy az oldal elég hosszú ideje létezik-e, és megbízható információ forrásnak és szolgáltatónak bizonyult-e a kézilabda fogadásokkal kapcsolatban.

A legjobb sportok

A következő tényező, amelyet figyelembe kell vennie a kézilabda fogadási oldal kiválasztásakor, az a biztonság és a megbízhatóság érdekében hozott intézkedések.

Győződj meg arról, hogy a potenciális oldalak fejlett titkosítási szoftverrel rendelkeznek, amely garantálja a személyes adatok védelmét – ez magában foglalja mind a személyes információkat, mint például a bankkártya számokat vagy a banki adatokat, mind pedig a platformjukon végrehajtott pénzügyi tranzakciókat.

Fontos figyelni a felelős szerencsejáték gyakorlat jeleire is – például az életkor-ellenőrzési folyamatokra -, amelyek segítenek megvédeni a kiskorúakat a szerencsejátékkal kapcsolatos online tartalmak elérésétől azáltal, hogy a felhasználók életkorát ellenőrzik az adott weboldalon való regisztráció során.

Amikor kézilabda fogadási oldalt választasz, azt is hasznos ellenőrizni, hogy milyen fogadási típusokat kínálnak. Egyes oldalakon csak a mérkőzés előtti fogadások érhetőek el, míg mások lehetővé teszik az élő fogadást a mérkőzések alatt is. Emellett olyan lehetséges speciális funkciókat is kínálhatnak, mint a cashback ajánlatok vagy a kizárólag bizonyos weboldalakon elérhető bónuszok.

Az általad preferált platform kiválasztása végső soron attól függ, hogy milyen értéket keresel. Éppen ezért mindig körültekintően kell eljárnod a különböző online elérhető lehetőségek felkutatása során, mielőtt egy adott szolgáltató mellett döntenél.

Végezetül, a regisztráció előtt mindenképpen olvasd el az egyes weboldalak általános szerződési feltételeit. Ezekből megtudhatod, hogy milyen díjak vagy adók merülhetnek fel attól függően, hogy hol van a szolgáltató székhelye (vagy honnan tervezel a fogadásokat elhelyezni).

Ez hosszú távon segíthet pénzt megtakarítani, mivel egyes weboldalakon magasabbak lehetnek az adók, mint másokon, így érdemes erről előzetesen tájékozódni. Ha mindezeket a dolgokat figyelembe vesszük, az ideális fogadási weboldal megtalálása sokkal könnyebbé és élvezetesebbé válik – boldog vadászatot!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Az általunk ajánlott bukméker

Magyar zászló

A Hot.Bet több okból is ajánlott fogadási oldalunk. Először is, kiváló választékkal rendelkezik a sportágak és a fogadási piacok terén, versenyképes oddsokkal.

A platformot továbbá úgy tervezték, hogy a fogadások elhelyezése egyszerű és élvezetes legyen a felhasználóbarát felületével, amely gyerekjátékká teszi a weboldalon való navigálást.

Ezen kívül a Hot.Bet villámgyors kifizetéseket kínál, ha megnyered a fogadásaidat, valamint 24/7-es ügyfélszolgálatot, ha bármikor segítségre van szükséged vagy bármilyen kérdésed van.

Íme a Hot.Bet használatának három fő előnye:

 • Sportágak és piacok széles választéka, amelyekre fogadni lehet
 • Felhasználóbarát felület, amely megkönnyíti a fogadások elhelyezését
 • Gyors kifizetések, ha megnyered a fogadást, valamint 24/7 ügyfélszolgálat

Magyarországon elérhető kézilabda fogadási típusok

Magyarországon egyre népszerűbbek a kézilabda fogadások. Más sportágakhoz hasonlóan a magyar fogadók számos különböző fogadási forma közül választhatnak. Ezek közé tartoznak a mérkőzés eredmény fogadások, a hendikep-fogadások, a helyes eredményre vonatkozó előrejelzések és a felett /alatt pontok (under / over point total) lehetőségek.

A mérkőzés eredmény fogadás a legegyszerűbb fogadási forma. Egyszerűen csak azt kell megjósolni, hogy melyik csapat nyeri meg a mérkőzést, vagy döntetlen lesz-e a vége.

A hendikep fogadások több kutatást és szakértelmet igényelnek, mivel itt a „hendikep” figyelembevételével kell megjósolni az eredményt, amely lehet pozitív vagy negatív, attól függően, hogy az egyik csapat mennyire erős az ellenfeléhez képest. E

zt a fogadási formát gyakran akkor használják, amikor az egyik félnek elsöprő előnye van a másikhoz képest mind a játéktudás, mind a hazai pálya előnye tekintetében. Ez valószínűbbé teszi a győzelmet, de a nagy különbségű győzelmet is kevésbé valószínűvé teszi.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

A helyes eredmény előrejelzéseknél azt kell megtippelni, hogy a teljes (vagy félidő) játékidőben a két csapat együttesen pontosan milyen eredményt ér el. Ez a 0-0-tól egészen 40-40-ig terjedhet, attól függően, hogy a rendes játékidő befejezése után döntetlen esetén mennyi ideig tart a hosszabbítás.

Az Over/Under Point Totals azt jelenti, hogy megjósoljuk, hogy a két csapat teljes (vagy félidőben elért) összesített pontszáma meghalad-e egy előre meghatározott számot, amelyet a bukmékerek a hasonló ellenfelek korábbi mérkőzéseinek elemzése és tapasztalata alapján határoznak meg.

Ez esetben is figyelembe kell venni a döntetlenek stb. miatti esetleges hosszabbítást, valamint az általános játékstílusokat, amelyek befolyásolhatják a pontszerzési szokásokat egy adott mérkőzés teljes időtartama alatt.

Ez csak néhány példa a ma Magyarországon elérhető kézilabda fogadási lehetőségek különböző típusaira. Azonban a bukmékerek által kínált piacok közül sok más speciálisabb is létezik, többek között az első gólszerzőre vonatkozó előrejelzések vagy az egyes játékosok teljesítményére vonatkozó statisztikák, mint például a lövések száma stb., így a fogadóknak mindig meg kell vizsgálniuk a helyzetet, mielőtt bármilyen fogadást kötnének!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Élő közvetítés funkció és élő fogadások

Az élő közvetítés és az élő fogadások egyre népszerűbbek a kézilabda világában. Az élő közvetítés lehetővé teszi a nézők számára, hogy a meccseket a helyszínen való fizikai jelenlét nélkül nézzék, míg az élő fogadások használatával az válik lehetővé, hogy a mérkőzés során fogadásokat kössenek bizonyos eredményekre.

A kézilabda mérkőzések élő közvetítése a kényelem és a hozzáférhetőség miatt egyre népszerűbb. A nézők számára egyszerűbbé vált, hogy naprakészek maradjanak a legfrissebb eseményekkel kapcsolatban, függetlenül attól, hogy hol tartózkodnak.

A kézilabda rajongók bárhonnan követhetik kedvenc csapataikat vagy játékosaikat, ahol van internetkapcsolat, így akkor is hódolhatnak a szenvedélyüknek, ha nem tudnak személyesen részt venni a mérkőzéseken.

Az élő fogadások remek lehetőséget nyújtanak a szenvedélyes kézilabda rajongók számára, hogy megmutassák tudásukat azáltal, hogy megjósolják bizonyos mérkőzések eredményét vagy kimenetelét, mielőtt azok megtörténnének. A szerencsejátéknak ez a formája lehetővé teszi a fogadók számára, hogy átéljék a meccsnézéssel járó adrenalin löketet – csak ezúttal a pénznyerés esélyével együtt.

1Bet Bónusz_3

A valós idejű esély frissítések és a gyors kifizetések révén a mérkőzésekre történő fogadások megkötése még soha nem volt ilyen egyszerű azok számára, akik részt kívánnak venni ebben a fajta szórakoztató tevékenységben.

Az online fogadóirodák egyszerűvé teszik ezt mindazok számára, akik szeretnének részt venni az élő kézilabda fogadásokban. Mindössze egy számlára van szükséged az egyik ilyen oldalon, és már bele is vághatsz.

A játékosok számos különböző piac közül választhatnak, mint például a lőtt gólok száma vagy az, hogy melyik csapat nyeri az egyes negyedeket – így mindenki számára kínálnak valamit, amikor arról kell döntenie, hogy mekkora kockázatot szeretne vállalni a fogadásával.

Az ilyen típusú szerencsejátékok szépsége abban rejlik, hogy teljes mértékben te irányíthatod a saját sorsodat. Ha úgy tűnik, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd, akkor egyszerűen csak vedd ki a pénzt idő előtt, és vedd fel az eddig megszerzett nyereséget (vagy veszteséget), ahelyett, hogy a teljes játékidő végéig várnál a megtérüléssel.

Összességében mind az élő közvetítés, mind az élő fogadások izgalmas lehetőségeket kínálnak a szurkolóknak világszerte, hogy nyomon követhessék a kézilabda-versenyek eseményeit, bárhol is tartózkodjanak – akár otthonról, akár külföldről -, így minden eddiginél több okuk van arra, hogy szurkoljanak kedvenc csapatuknak.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Ismerd meg a kézilabda fogadási stratégiáinkat

Ha szeretnél javítani a kézilabda fogadási stratégiádon, akkor a legjobb helyen jársz. Számos stratégiát és tippet kínálunk, amelyek segítségével megalapozottabb döntéseket hozhatsz, amikor kézilabda mérkőzésekre fogadsz. Nézd át tehát cikkeinket, és tudd meg, hogyan válhatsz jobb fogadóvá még ma!

Szerezd meg a legfrissebb kézilabda fogadási előrejelzéseket

Ha a legjobb kézilabda fogadási előrejelzéseket és elemzéseket keresed, akkor a legjobb helyen jársz. Szakértőink csapata azért van itt, hogy a legfrissebb információkkal, tippekkel és betekintéssel lásson el téged ezzel az izgalmas sportággal kapcsolatban. A játékkal kapcsolatos alapos ismereteinkkel segítünk abban, hogy megalapozott döntéseket hozhass a fogadásaiddal kapcsolatban, és maximalizáld a siker esélyét.

Előrejelzéseink nem csak előnyhöz juttatnak más fogadókkal szemben, de időt is megtakarítanak számodra azáltal, hogy gyorsan figyelmeztetnek a potenciális piaci lehetőségekre. Ne várj tehát tovább – nézd meg kézilabda fogadási előrejelzéseinket még ma, és kezdj el gyakrabban nyerni!

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli