Cashback bónuszok – Top 10 oldalak 2023

A cashback egy olyan promóció az online fogadóirodáknál, amelynek során pénzt kapsz vissza azon az oldalon, ahol játszani kívánsz.

Az ilyen ajánlatok nagyon jók arra, hogy több tétet hozhass ki a rendelkezésedre álló tőkéből. Nagyon fontos azonban, hogy tisztában legyél azokkal a kikötésekkel, melyek az ilyen pénzekhez társulnak. Ezeket mindig megtalálod az általános szerződési feltételekben, amit a saját érdekedben is fontos megismerni a fogadás előtt.

Ebben a cikkben nagyon sok fontos részletet megismerhetsz a cashback ajánlatokról, és mire a szöveg végére érsz, sokkal tájékozottabban tudsz tétet tenni, mint korábban.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Hogyan veheted igénybe a cashback ajánlatokat az online fogadóirodáknál?

Ahhoz, hogy neked is járjanak a fogadóirodák által megalkotott cashback promóciók, mindenképpen regisztrált tagnak kell lenned. Ehhez csak válassz az általunk ajánlott fogadóirodák közül, és indítsd el a regisztrációs folyamatot.

Ennek során meg kell adnod a személyes adataidat, majd az emailben érkező linkre kattintva megerősítened a regisztrációt. Ezután rögtön be is tudsz lépni a fogadóirodánál lévő fiókodba, és feltölthetsz pénzt a neked megfelelő módon.

A legjobb sportok

Az az adott bukmékertől függ, hogy azonnal megkapod a promóciós összeget a fiókodba, vagy valamit még tenned kell. Ennek részletei pontosan le vannak írva a hely általános szerződési feltételeibe, melyet mindenképpen meg kell ismerned. Ha kérvényezned kell a bónuszt, akkor annak is több módja lehet, például a fiókodban a megfelelő gombra kattintani vagy kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal.

Kizáró okok és korlátozások a cashback ajánlatok igénybe vételekor

Magyar zászló

A bukmékerek szintén az ÁSZF-jükben adják meg, hogy milyen esetekben nem vehetek igénybe a pénzvisszatérítést. Ennek sokféle oka lehet, de a következők gyakran előfordulnak:

Több számla nyitása: A legtöbb bukmékernél csak egyetlen fiókod lehet, és ezt szigorúan ellenőrzik is. Emiatt a cashback és hasonló promóciókat is csak egyszer veheted igénybe. Ha a szabályokat kikerülve több fiókot is létrehozol, az legkésőbb a nyereményed kifizetése előtti ügyfélazonosításkor kiderül, és ilyenkor törölhetik a fiókjaidat, és elkobozhatják a nyereményed.

Kizárt részvevők: Egyes sportfogadási irodák kizárhatnak bizonyos országokban lakókat attól, hogy regisztráljanak az oldalukon vagy igénybe vegyék a cashback és más promóciós ajánlataikat. Ennek szintén több oka lehet, törvényi előírás, üzleti érdek, csalások megelőzése stb. Ha valamilyen ok miatt téged is kizárnak, akkor nem érdemes kikerülni a korlátozást, hiszen ez ismét a fiókod és az esetleges nyereményed törlését okozhatja.

A kizárások miatt a cashback mértékének limitjeit is be szokta állítani az online fogadóiroda. Ilyen lehet, amikor meg van adva, hogy mi az a minimális összeg, amely után jogosult vagy a pénzvisszatérítésre, pl. 20 EUR összegtől. Hasonlóképp meg is van adva egy maximum, melynél többet nem kaphatsz vissza, pl. maximum 200 EUR összegben.

Szintén a limitek között kaphat helyet, hogy milyen fogadási típusok vagy piacok után jár neked a visszatérítés, vagy hányszor kell fogadnod. Például, a Bajnokok ligája következő körében tett vesztes tétjeid 10%-át visszatéríti neked a fogadóiroda, de maximum 20 EUR értékben. Vagy a következő 5 vesztes fogadásod átlagának 10%-át téríti vissza, maximum 25 EUR értékben.

Milyen cashback ajánlatok léteznek?

Az online fogadóirodáknál többféle cashback típusú ajánlat is létezik, és előfordulhat, hogy többet is igénybe vehetsz. Tekintsd át a következőke, hogy megtudd, mire számíthatsz a fiókod létrehozása után.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Azonnali pénzvisszatérítés

Az instant cashback ajánlatok jellemzően a befizetéseknél jelennek meg, és azon belül is sokszor az üdvözlő bónusz részeként. Ilyenkor meg van adva, hogy a befizetett pénzed mekkora részét adja vissza a hely elérési bónuszként, például 100% maximum 200 EUR értékben.

Az ingyenes pénz nem jelenti azt, hogy azonnal ki tudod utalni a bankszámládra, mivel ezt a legtöbb esetben a fogadóiroda általános szerződési feltételei tiltják. Egyes esetekben fogadásokra elkölthető krediteket kapsz, máskor pedig meg van adva, hogy milyen játékokon hányszor kell lejátszanod a kapott összeget, mielőtt kiutalhatóvá válik.

Például a cashback-ed 50 EUR 10x-es lejátszási követelménnyel, akkor legalább 500 EUR értékben kell tétet tenned, mire a maradéka és a vele nyert összeg haza utalható.

High rollereknek járó pénzvisszatérítés

Az online kaszinókhoz hasonlóan a fogadóirodák is kiemelt figyelmet szentelnek a nagyobb tétben játszó fogadóknak. Ha ilyet találsz, és nagyobb összegekben tennél téteket, akkor érdemes felhasználnod a cashback ajánlatokat.

Ezek is nagyon változatosak lehetnek, a legtöbb esetben krediteket kapsz, melyet ingyen fogadásként értelmezhetsz, hiszen nem a saját pénzed kockáztatod velük. Az általános szerződési feltételek szabályozza azt, ha a high roller cashback nem mindegyik piacra vagy téttípusra vonatkozik, hanem csak egy részükre.

Pénzvisszatérítés a vesztes fogadásaid után

Általában valamilyen nevesebb eseményhez közeledve szaporodnak meg az olyan cashback promóciók, amikor a fogadóirodák a vesztes tétjeid egy részét visszaadják neked. Ilyen lehet például az olimpia, a világbajnokságok vagy az ünnepek.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

A cashback feltételek ez esetben is széles körben változhatnak, hiszen az oldalak mondhatják például azt, hogy az adott időszakban megtett vesztes tétjeid 10%-át térítik vissza, maximum 50 EUR értékben. Olyan is előfordulhat, hogy a következőmegadott számú fogadásod összesített tétjének bizonyos százaléka jár vissza, esetleg az átlagos értékük egy része. Természetesen minden esetben találkozni fogsz felső korláttal.

Akármelyik is a helyzet, az ilyen típusú pénzvisszatérítések kiválóak arra, hogy csökkentsék a veszteségeid, hiszen, ha még kreditben is, de valamekkora részt visszakapsz a feltett összegből.

Hűséges ügyfeleknek járó visszatérítés – VIP cashback ajánlatok

Sok fogadóiroda rendelkezik valamilyen hűségprogrammal, ahol VIP játékossá válthatsz. Ilyenkor általában egyre magasabbra juthatsz a ranglétrán, ahogy egyre több tétet teszel. A VIP jutalmak közé sok minden tartozhat, többet között a cashback is, melynek mértéke a felsőbb szinteken még magasabb lehet.

Az ilyen ajánlatok célja az, hogy a hűséges ügyfeleket jutalmazza, akiknek így minél kevesebb okuk legyen másik fogadóirodát választani a játékhoz.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

A pénzvisszatérítési ajánlatok hatása a fogadóirodákra és a játékosokra

A pénzvisszatérítés különféle hatásokkal rendelkezik a fogadóirodákra és a játékosokra is, ezekről az alábbiakban részletesen is olvashatsz.

A cashback hatása a fogadóirodák profitjára

Nem hiába van annyi korlátozás a cashback ajánlatokra, hiszen ez komoly összegekbe kerül a fogadóirodák számára. A játékosoknak visszaadott pénzt a bukmékerek nyereségét csökkenti, ezt pedig általában nem szeretik a vállalatok.

A mai hatalmas piaci versenyben azonban a cégek nem ülhetnek ölbe tett kézzel, ezért az online fogadóirodáknak is minden meg kell tenniük az új ügyfelek elérésében és a régiek megtartásában. A cashback egy tökéletes eszköz erre.

Bár rövid távon csökkenti a nyereséget, új ügyfeleket generált, akik élethosszig vizsgálja komoly bevételt jelenthetnek a vállalat részére. A már meglévő ügyfelek megtartásával pedig megspórolható az a költség, amely az új ügyfelekhez kapcsolódik.

A cashback hatása a játékosok elégedettségére és fogadási kedvére

Az ingyen pénzt mindig jótékony hatással van a játékosok fogadási kedvére és elégedettségére, hiszen egyrészt úgy érzik, hogy meg vannak becsülve az adott helyen, másrészt pedig sokkal könnyebb olyan összegeket elkölteni, amely ajándékba járt, és nem kellett megdolgozni érte.

Ezek miatt a pénzvisszatérítés egy nagyon fontos marketing eszköz, mely messze túlmutat azon, hogy adjunk valamit ingyen. Szerencsére ezt a fogadóirodák is tudják, így sokszor találkozhatsz ezzel a promócióval majd a fogadói karriered során.

Gyakran ismételt kérdések a cashback promóciók témakörben

Már megszokhattad, hogy nagyon sok komolyabb lélegzetvételű sportfogadási cikkünkben gyakran ismételt kérdések szekció is szerepel. Ennek az az oka, hogy így olyan tudásanyag is megismerhető, melyre a játékosok sokszor kíváncsiak, és önmaguktól talán nem is gondoltak volna. Ha te is figyelmesen átolvasod a következőket, akkor még teljesebbé teheted azt, amit erről a promóciós eszközről már eddig tudtál.

Thrillsy Bónusz_3

Melyik fogadóirodánál érdemes a cashback ajánlatokat igénybe venni?

Az mindig változó, hogy éppen melyik online fogadóiroda kínál cashback promóciót. Emiatt a legkönnyebb dolgod akkor van, ha választasz az általunk is ajánlott fogadóirodák közül, hiszen ezeket az oldalakat már teszteltük, így nem fogsz lyukra futni. Ezután már rajtad múlik, hogy az ajánlat elnyeri-e a tetszésed, és létrehozod a vadiúj fiókod a bukinál.

Mi a különbség a cashback és az ingyenes tét között?

A cashback jellemzően pénzvisszatérítést takar, amikor promóciós összeget vagy krediteket kapsz vissza a befizetésed vagy az elveszített tétjeid után. Az ingyenes tét pedig a legtöbb esetben egy külön promóciós elem, amely más promóciókhoz, de akár önállóan is adható. Egyáltalán nem biztos, hogy az ingyenes tét megszerzéséhez be kell fizetned pénzt a buki számládra.

Vannak korlátozások a cashback ajánlatoknál?

Igen, jellemzően az a ritka, ha nincs semmilyen korlátozás. A legfőbb kitétel, hogy általában csak egyszer veheted igénybe az ilyen ajánlatokat, kivéve, ha valamilyen újra töltődő vagy rendszeres bónusz részeként szerepel. Emellett lehetnek limitek a résztvevő játékosok országát tekintve, de az is mindig szerepel a feltételek között, hogy mi a cashback felső limitje.

Milyen gyakran szerepelnek ilyen ajánlatok a fogadóirodák promóciói között?

Ez teljesen változó, hiszen az adott fogadóiroda marketing stratégiája dönti el a nyújtott promóciók típusát és gyakoriságát. Az azonban jellemző, hogy nagyobb sportesemények, például olimpia, világbajnokságok vagy ünnepek, mint a karácsony vagy húsvét alkalmával több promóció fut az e-szerencsejáték oldalakon.

Mit tegyek, ha nem vagyok jogosult a cashbackre?

Ha az általános szerződési feltételek szerint nem vagy jogosult az adott cashback-re, akkor semmit sem tudsz tenni, csak körbe nézni, hátha van a számodra is megfelelő más promóció.

Ez alól kivétel lehet az olyan eset, amikor például valamilyen fizetési módot használók kapnak cashback-et, mert ilyenkor létre tudsz hozni magadnak az adott fizetési szolgáltatónál fiókot, és jogosulttá válhatsz. De országkizárás esetén mondjuk elég nehéz csak ezért új lakóhelyet keresni.

Milyen kockázatokkal járhat a pénzvisszatérítési ajánlatok elfogadása?

Az összes cashback promóció általános szerződési feltételekkel érkezik, melyben részletesen le van írva, hogy mikor kaphatod meg, milyen összegben, és mire költheted el az ilyen összegeket. Ha ezeket a feltételeket megérted és betartod, akkor a kockázatod maximum annyi, hogy újbóli tétrakáskor elveszítheted az összeget.

Labdarúgó stadion 8

Ha nem tartod be a feltételeket, akkor viszont különféle restrikcióknak eshetsz áldozatul, például elkobozhatják az ajándék összeget, a vele elért nyereményeket, vagy felfüggeszthetik, illetve meg is szüntethetik a játékos számládat, és kizárhatnak az adott online fogadóirodából.

Mit tegyek, ha teljesen ráfüggtem a pénzvisszatérítésre, és emiatt már magasan a lehetőségeim felett teszek téteket?

A túlzásba vitt szerencsejáték mentális betegségekhez vezethet, illetve súlyos pénzügyi problémákat okozhat. Ha ilyet tapasztalsz magadon, akkor fordulhatsz a szerencsejáték függőséggel foglalkozó segítő szervezetekhez, melyek elérhetőségét az online fogadóirodák ügyfélszolgálatán is megkaphatod.

Emellett az ügyfélszolgálat munkatársai abban is segíthetnek, hogy átmeneti korlátozást vagy veszteséglimiteket állítsanak be a fiókodra, míg le nem higgadsz, és tiszta fejjel gondolkozol.

Mit kell tennem, ha nem értek egyet a nekem járó pénzvisszatérítés jogosságával vagy összegével?

Minden vitás esetben ajánlott, hogy vedd fel a kapcsolatot az online fogadóiroda ügyfélszolgálatával. A promóciós ajánlatok részleteit az általános szerződési feltételek szabályozzák, melyet neked is mindig el kell olvasnod a fogadások elkezdése előtt. Ha úgy véled, hogy valamit a bukméker munkatársai elrontottak, akkor ne habozz, és mondd el az ügyfélszolgálatosoknak az aggályaid.

Az is gyakran előfordul, hogy a cashback-ed jár, csak valamilyen módon külön kérned kell azt, például a fiókodban egy gomb megnyomásával vagy az ügyfélszolgálatnak küldött levéllel. Ilyenkor ez is kiderül, és ha még nem csúsztál ki a határidőkből, akkor megszerezheted a pénzvisszatérítést.

Több fogadóirodánál is igényelhetők az ilyen promóciók?

Bár egy fogadóirodán belül általában limitálva van, hogy csak egyszer veheted igénybe az adott pénzvisszatérítést, abba senki sem szólhat bele, hogy hány bukméker oldalon van fiókod. Sok sportfogadó tart fenn fiókot több fogadóirodánál, és ezt te is megteheted.

Így nem csak a legjobb promóciókat veheted igénybe mindenhol, de a nyereményszorzókat is összehasonlíthatod, és mindig ott fogadhatsz, ahol a legjobb feltételeket kapod a pénzedért.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Cashback bónuszok – Összefoglalás

A cashback egy remek promóciós eszköz az online fogadóiroda számára, és kiváló lehetőség a fogadóknak, hogy felpörgessék velük a rendelkezésükre álló pénzösszegeket. Ha te is ilyet látsz, akkor érdemes lehet elolvasnod az általános szerződési feltételeket, melyben megtudhatod a pontos részleteket.

Az ajánlatok felfedezéséhez nincs más dolgod, mint választani az általunk ajánlott fogadóirodák közül, létrehozni egy fiókot, majd körbe nézni a promóciók oldalon. Ha itt nem találsz semmit vagy nem látod, hol vannak listázva a promóciók, akkor mindig felveheted a kapcsolatot a bukméker ügyfélszolgálatával, ahol a munkatársak ezen a területen is a segítségedre lesznek.

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekel a cashback bónusz, amit a fogadási oldalak kínálnak, akkor a legjobb helyen jársz. Használja ezeket a tippeket, és használja ki a bónusz előnyeit most.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli