UPI fogadás – Top 10 oldalak 2023

Ha rendszeresen látogatod az online fogadóirodák felületét, akkor már a számodra is feltűnhetett az UPI fogadás kifejezés. Elsőre lehet, hogy furcsának tűnhet, de ez egy indiai fizetési rendszer, és mivel egyre nagyobb teret hódít a világos, ezért neked is érdemes lehet megismerkedned vele.

Ebből a cikkből megtudhatod, hogy mi is az UPI, hogyan lehet vele fogadni, és milyen előnyökkel, illetve hátrányokkal rendelkezik, ha ezt a fizetési módot használod. A bejegyzés végén pedig a leggyakrabban előkerülő kérdéseket is elolvashatod.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mit jelent az UPI és hogyan működik az UPI fogadás az online bukmékerek oldalán?

AZ UPI az Unified Payments Interface rövidítése, magyarul kb. az egységesített fizetési felületet jelenti. Ezt a fizetési rendszert a NPCI alkotta meg, és jelenleg mobil applikációként működik, melynek segítségével az emberek pénzt küldhetnek egymásnak vagy más számlákra.

A legjobb sportok

Mivel a használatakor nincs szükség banki adatok és részletek megadására, az UPI fizetés nagyon népszerű a fogadóirodák használatakor is. A projekt mögötti ötlet az volt, hogy a bankolást olyannyira leegyszerűsítse, hogy két kattintással mozgathatók legyenek az összegek. A rendszer mögött a Reserve Bank of India áll, és jelenleg több száz bank érhető el az UPI-n belül.

Hogyan tudsz befizetni a kedvenc fogadóirodádnál az UPI fizetés segítségével?

Logo UPI

Az UPI fogadás során történő fizetéshez mindössze csak az szükséges, hogy legyen egy UPI azonosítód, és egy hozzá kapcsolt bankszámla. Az azonosítót az a szervezet biztosítja számodra, ahol ezt a fizetési módot használod, és a mobiltelefonszámodat követően a szervezet pár betűs azonosítója is látható lesz.

Mindegyik UPI tárca beállítása ugyanúgy működik, meg kell adnod a mobilszámodat. Ezután SMS-ben kapod meg a tárca adatait, és belépés után már láthatod is annak a bankszámlának a részleteit, melyhez az UPI-t hozzákapcsoltad. Ha ennek adatai rendben vannak, egyetlen alkalommal jóvá kell hagynod, és be kell állítanod a négyjegyű PIN kódodat.

Szerencsére az UPI fogadás során nem is kell megjegyezned a saját azonosítódat, hiszen ezt a fizetési módot választva automatikusan felugrik majd neked az elérhető tárcáid listája, melyből kattintással jelölheted ki a megfelelőt.

Az UPI pénzfogadáshoz a következő módokat veheted igénybe:

 • Virtuális fizetési cím: A VPA címet használva pénzt küldhetsz és fogadhatsz.
 • Mobiltelefonszám: A pénzügyi műveleteket a mobilszám segítségével is intézheted.
 • Számlaszám: Ha tudod a számlaszámot, akkor pénzt küldhetsz egy bankszámlára.
 • Aadhaar: Pénz küldés és fogadása az Aadhaar szám segítségével.
 • QC kód: Talán a legegyszerűbb mód, ahol csak a QR kódot kell lecsippantanod a fogadáshoz vagy küldéshez.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

A fizetés menete lépésről-lépésre, az UPI tárca segítségével

Ha már van fiókod az általad kiválasztott online fogadóirodánál, és ott elérhető az UPI fizetés, akkor a következő lépésekkel tudsz pénzt befizetni a számládra:

 1. A befizetést is, mint bármilyen pénzküldést, az UPI rendszerében Push-nak nevezik. Ennek elindításához be kell lépned a tárcádba, majd a pénz küldése lehetőségre kattintani.
 2. Ezután meg kell adnod a fogadó fél virtuális azonosítóját.
 3. A következő lépés a küldendő összeg beírása.
 4. Végül pedig a PIN kódod segítségével küldheted el a tranzakciót.

Ahogy látod, a fizetés vagy a pénzküldés valóban nagyon egyszerű ebben a rendszerben, és csupán néhány kattintás szükséges az alkalmazásban.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Nyeremény kifizetése az UPI rendszerének segítségével

Természtesen a pénz fogadása vagy a nyereményed kifizetése is nagyon egyszerű az UPI rendszerének segítségével. Csak a következő lépéseket kell követned:

 1. A fizetés fogadását a rendszerben Pull-nak hívják. Első lépésként lépj be a tárcádba, majd válaszd a pénz begyűjtése opciót.
 2. Ezután add meg a küldő fél virtuális azonosítóját. Ha nyeremény kiutalásra használod az UPI-t, akkor itt van lehetőséged elküldeni a kifizetés kérését a fogadóiroda felé.
 3. Add meg az összeget is, majd küldd el a tranzakciót.
 4. Az online fogadóirodának engedélyeznie kell a kifizetést, amikor ez megtörténik, arról értesítést kapsz.
 5. A PIN kódod megadásával tudod lezárni a tranzakciót, és megkapni a pénzedet.

A folyamat lezárulta után mindkét fél, te és a fogadóiroda is SMS-t kap, melyben visszaigazolják a sikerességet.

Miben más az UPI tárca, mint az e-pénztárcák? – ezek a fő különbségek

Magyar zászló

A fentiek alapján felmerülhet benned a kérdés, hogy mi értelme létrehozni UPI tárcát, ha már léteznek e-pénztárcák, és a kétféle rendszer első ránézésre nagyon hasonlóan működik. Ez tényleg így van, sok a hasonlóság, de alapvető különbségek vannak ezek között a rendszerek között:

Az UPI fogadás során bank és bank közötti tranzakció jön létre, közbülső fél nélkül. Eközben az e-pénztárcáknál ott van középen a szolgáltató, így először a banktól hozzá kerül a pénzed, majd tőle a másik bankszámlára. Az e-pénztárcás rendszer hátrányai közé tartozik az, hogy van még egy résztvevő fél a folyamatban, aki további költségeket számíthat fel, késlekedéseket okozhat a tranzakcióban, vagy szélsőséges esetben akár el is tűnhet a pénzeddel.

Az UPI tárcák virtuális címeket (VPA-kat) használ, míg az e-pénztárcák mobiltelefonszámokat vagy e-mail címeket. Az e-pénztárcáknál a limitek viszonylag alacsonyak, és ezek akkor sem nagyon mennek feljebb, ha elvégzed a számos ellenőrzés és megerősítés mindegyikét. Eközben az UPI segítségével nagyobb összegeket is küldhetsz. A tapasztalat alapján az UPI fizetés akár tízszer nagyobb limitekkel is dolgozhat, mint az e-pénztárcák.

Az UPI rendszerében lehetőséged van arra, hogy jövőbeni tranzakciókat állíts be. Eközben az e-pénztárcáknál azonnali fizetéseket tudsz indítani és fogadni.

Milyen előnyökkel és hátrányokkal találkozhatsz, amikor egy fogadóirodánál az UPI fizetési módot használod?

Ezzel a szakasszal el is érkeztünk a lényeghez, hiszen téged is jó eséllyel az érdekel leginkább, hogy milyen előnyöket élvezhetsz, amikor a fogadóirodánál az UPI fizetési módot választod. Illetve, nem lennet rossz megtudni azt sem, hogy vannak-e hátrányai az ilyen típusú tranzakcióknak, és ha igen, akkor melyek ezek.

Thrillsy Bónusz_3

Az UPI-val való befizetés előnyei az online bukmékerek oldalán:

 • Közvetlenül a bankszámládról küldhetsz pénzt a fogadási számládra, és közvetlenül oda is igényelheted a nyereményed
 • Az UPI befizetések során nem számol fel neked a rendszer semmilyen díjat sem
 • A teljes folyamat egy biztonságos és védett környezetben megy végre, ahol nem kell bevonni harmadik fél fizetési felet

Hogy a hátrányokról se feledkezzünk meg, ismerd meg ezeket is:

 • Kis idő kell ahhoz, míg a fogadó fél megerősíti a tranzakciót, és jóvá írja a befizetésedet a fogadói fiókodban
 • Létezhetnek extra lépések, ha éppen el kell végezni a KYC ügyfélazonosítási procedúrát

Az előnyökhöz egy rövid megjegyzés: az ügyfélazonosítási eljárást minden online tranzakciót bonyolító cégnek el kell végezni, így az e-pénztárca szolgáltatóknak, de akár a fogadóirodának is. Ez egy olyan pénzmosás elleni előírás, amelyet EU-s rendeletek szabályoznak, és betartásuk mindenkinek kötelező.

Gyakran ismételt kérdések az UPI fogadással és fizetésekkel kapcsolatban

Hogy ebből a cikkből se maradjanak ki a gyakran ismételt kérdések, íme azok a dolgok, melyek olyan sokszor érdeklik az embereket az UPI fogadás és fizetés témakörében:

Labdarúgó stadion 10

Mennyire gyakori, hogy elfogadják az UPI-t a legnagyobb fogadóirodák?

Nagyon gyakori, hiszen az indiai játékosok nagy tömege szinte kikényszeríti azt, hogy a fogadóirodák a lehető legrövidebb idő alatt elérhetővé tegyék ezt a fizetési módot. Mivel az UPI már 2016 óta elérhető, így az azóta elteld időben széles körben elterjedt.

Igénybe vehetem az üdvözlő bónuszt vagy más promóciókat, ha UPI segítségével fizetek be?

Természetesen, az UPI fizetés használata nem okoz semmiféle hátrányt az üdvözlő bónusz vagy más promóciók begyűjtésekor. Ez csak egy újabb fizetési mód, amelyet a fogadóirodák az ügyfelek kényelme miatt elérhetővé tesznek.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Mennyi ideig kell várni, míg a befizetésem megérkezik a fogadóirodánál vezetett egyenlegemre?

Ha az UPI-t pénz küldésére használod, a címzett azonnal megkapja az összeget. Az online fogadóirodáknál azonban az ügyfélszolgálatnak jóvá kell hagynia a beérkező tranzakciót, mely egy kis időbe telhet. Ez minden helyen más és más, de az oldalak abban érdekeltek, hogy minél több ügyfelük legyen, ezért nem húzzák el nagyon a dolgot. Ha ennél pontosabb infóra van szükséged, akkor mindenképpen érdeklődj a kiválasztott fogadóiroda ügyfélszolgálatán!

UPI fogadás – Összefoglalás

Néha jó ötlet lehet kicsit kimozdulni a komfort zónánkból, és körbe nézni a világban. Nincs ez másképp az online fogadóirodák területén sem, ahol az UPI fogadás egy újabb lehetőséget teremt az ügyfelek számára.

Ebből a cikkből nagyon részletesen megtudhattad, mit is jelent ez a fizetési rendszer, melyek az előnyei és hátrányai, és hogyan működik. Ezután, ha ezzel találkozol, akkor adott esetben a saját előnyödre is fordíthatod, és még inkább megtérülővé teheted a fogadói tevékenységed.

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az UPI fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli