Hearthstone fogadás – Top 10 oldalak 2023

A megalkotása óta egyre nagyobb népszerűségre tesz szert a Hearthstone, mely nem maradhatott rejtve az online fogadóirodák előtt sem. Ha te is erre a kártyajátékra szeretnél fogadni, akkor jó helyen jársz, hiszen itt mindent megtudhatsz a témában.

Ebben a nagyon részletes cikkben összefoglaljuk, hogy mi is az a Hearthstone, milyen előnyökkel és hátrányokkal találkozhatsz a tétrakások során, és milyen fogadási piacok érhetők el a magyar játékosok számára is. Megismerheted, mi kell a legjobb stratégia kialakításához, a cikk végén pedig átolvashatod azokat a leggyakrabban feltett kérdéseket, melyek minden játékosnak eszébe jutnak, ez esetben a válaszokat is megtalálod rájuk.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a Hearthstone és hogyan lehet rá fogadni?

A Hearthstone egy ingyenesen játszható kártyajáték, melyet a Blizzard alkotott meg. Népszerűsége többek között abban is rejlik, hogy a játékosok egymás ellen küzdhetnek meg benne, melyhez szükségük lesz minden kreativitásura és leleményességükre. A játék kártyákkal folyik, és az a cél, hogy az ellenfél életerejét 0-ra csökkentsük.

A legjobb sportok

A Hearthstone-hoz nagyon sok verseny és világbajnokság is kötődik, ennek köszönhetően ezek az összejövetelek nagyon népszerűek az online fogadóirodák között is. Ha téged a Hearthstone fogadás jobban érdekel, mint maga a játék, akkor nincs más teendőd, mint választani az általunk ajánlott online bukmékerek közül, és regisztrálni egy fiókot.

A fiókod feltöltése után már meg is teheted a neked tetsző tétet, hiszen a magyar játékosoknak is ugyanakkora kínálat áll rendelkezésükre, mint a világ más felén élőknek.

Hearthstone fogadás – előnyök és hátrányok, melyeket ismerned kell

Azt szem előtt kell tartanod, hogy hiába kártyajáték a Hearthstone, a rá kötött fogadások már szerencsejátéknak számítanak. Ezeknek ugyanígy megvannak a maga előnyei és hátrányai, mint az e-szerencsejáték egyéb területeinek, melyekkel nem árt tisztában lenned, ha valódi pénzzel teszel tétet.

Ha átolvasod a következő előnyök és hátrányok szekciót, akkor sokkal átgondoltabban fogadhatsz, ezáltal megnőhet az esélyed a sikerre vagy csökkentheted a vesztes szelvények számát.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Milyen előnyökre számíthatsz, ha a Blizzard eme kártyajátékára fogadsz?

Természetesen ez esetben is az egyi legnagyobb előny az, hogy további izgalmakat csempészhetsz a már amúgy is nagyon pörgős játékmenetbe. Ha eddig csak azért rágtad a körmöd, hogy melyik kedvenced viszi el a pálmát, akkor most már amiatt is figyelheted a mérkőzéseket, hogy mekkorát nyersz rajta.

Szintén előny, hogy ezeknél a fogadási piacoknál sokszor vannak kockázatosabb, ezáltal nagyobb nyereményszorzóval rendelkező ajánlatok. Ha te kockázattűrőbb vagy, esetleg komoly tudással rendelkezel az alapokról, akkor esélyed nyílhat kisebb összeggel is nagyobbat nyerni.

A javadra válik az a tény is, hogy a világ minden táján sokféle versenyt indítanak, aminek a Hearthstone az alapja. Ezért nincs holtidőszak, és a legtöbb esetben találsz éppen futó eseményt, melyre pénzt tudsz tenni az online fogadóirodák valamelyikében.

Milyen hátrányai vannak a Hearthstone fogadásoknak, amikor online teszed meg őket?

Magyar zászló

A Hearthstone fogadás egyik legnagyobb hátránya, hogy emberek teljesítményére fogadsz. Minden játékos más és más, illetve bármikor közbe jöhetnek előre nem látott tényezők, ezért nincs biztos fogadás, akármikor elbukhatod a téted egy előre nem várt apróságon.

Kockázatot jelenthet az is, hogy ez egy fiatal e-sportnak számít, ezért még nincsenek kiépülve hozzá a támogató médiumok és szakportálok olyan szinten, mint egy hagyományos sportágnál. Ez főleg a kisebb versenyeken zavaró, hiszen nehezen tudsz felkészülni előre az alapos fogadás megtételéhez.

Végül pedig, szerencsejátékként a Hearthstone fogadások esetében is kialakulhat függőség, melyen a felelősségteljes játékot segítő eszközök igénybe vételével tudsz segíteni. Ha sejted, hogy el fog veled szaladni a ló, akkor vedd igénybe az önkorlátozási lehetőségeket, és mindig csak akkora összegeket játssz meg, melyek elvesztése még nem dönti be a költségvetésed!

Fogadási piacok – mire fogadhatsz ebben a kártyajátékban?

A Hearthstone esetében is kialakultak azok a népszerű fogadási piacok, melyek a legtöbb online bukinál megtalálhatók. Ezek közé tartoznak az alábbiak:

Győztesre fogadás: Ez az egyik legnépszerűbb és legegyszerűbb fogadási típus, ami koránt sem jelenti az, hogy könnyű eltalálni. Itt ugyanis azt kell megtippelned, hogy melyik játékos vagy csapat végez majd az élen.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Speciális fogadások: Ebben a kategóriában a különféle eseményekre vagy történésekre tehetsz fel pénzt, mely a játék szabályaihoz kötődik. Például arra, hogy egy megadott lapot felhasználnak-e a játék során vagy melyik csapat vagy játékos szerez több első vért az esemény alatt.

Fogadás játékosokra vagy csapatokra: Itt kifejezetten a játékosokra vagy csapatokra lehet tétet tenni például olyan ajánlatokra, hogy felhasználnak-e egy adott lapot, és ha igen, akkor annak mennyi mana lesz a költsége. Itt alá-fölé típusú fogadások is elképzelhetők, amikor azt kell meghatároznod, hogy egy adott értéknél kevesebb vagy több fog bekövetkezni.

Élő fogadás: Természetesen a Hearthstone esetében sem maradhat ki az élő fogadás, mely még egy extra izgalmat visz bele a játékba a maga pörgősségével. Ha te gyorsan tudsz reagálni és imádod a feszültséget, akkor érdemes megnézned ezeket a fogadási lehetőségeket is.

Hearthstone fogadási stratégia – hozz ki még többet a rendelkezésedre álló pénzből!

Nem kell ahhoz végtelen mennyiségű pénzzel rendelkezned, hogy sportfogadást köthess. Ha megalkotod a magad Hearthstone fogadási stratégiáját, azzal elkerülheted a legnagyobb buktatókat, és még többet hozhatsz ki a kezdő tőkédből.

A stratégia elkészítéséhez ajánlott megfogadnod a következő megfontolásokat:

Ismerd meg a játékot: Természetesen csak akkor lehetsz jó fogadó ebben a kártyajátékban, ha teljesen megértetted a szabályokat, ismered a kártyákat és a lépéseket. Ennek hiányában vakon tüzelsz, és előbb-utóbb jön egy olyan lépés, ami lenullázza a fogadásodat.

Thrillsy Bónusz_3

Figyeld az aktuális formátumot: Az egyes eseményeken eltérő formátumot használhatnak a Hearthstone játékhoz, mely döntően befolyásolhatja a kártyalapok felhasználását és a játék menetét. Emiatt neked is tudnod kell ezeket az infókat még azelőtt, mielőtt pénzt kockáztatnál.

Ismerd a játékosokat és a csapatokat: Ahogy minden sportfogadás esetében, itt is életbevágó, hogy informálódj a játékosokról és a csapatokról. Követned kell a friss híreket és újdonságokat, hogy tudd, ki, milyen formában van, és milyen előzményekre nyúlnak vissza az egymás elleni csatározások. Szerencsére az online és közösségi média felületek terjedésével egyre több lehetőséged nyílik arra, hogy naprakész legyél a területen.

Használj több fogadóirodát: Semmi sem tiltja, hogy több bukmékerhez is regisztrálj. Ennek köszönhetően mindig ott tehetsz fel pénzt, ahol jobb odds-okat kínálnak.

Gyakran ismételt kérdések és a rájuk adott válaszok

Hogy még teljesebb legyen a tudásod a témában, összegyűjtöttük a leggyakrabban feltett kérdéseket a Hearthstone fogadás témakörében. Itt, most a hozzájuk tartozó válaszokat is megtalálod.

Milyen eszközökön játszható a Hearthstone?

A Hearthstone számos eszközön játszható, köztük számítógépen (Windows vagy Mac), okostelefonon és tableten (Android és iOS) vagy konzolon (Nintendo Switch).

еSport fogadás

Mit kell figyelembe venni a Hearthstone fogadások során?

A kártyajátékra való tétrakás során számos tényezőt figyelembe kell venned, többet között az aktuális játékformátumot, a játékosok vagy csapatok állapotát, az ellenfelek egymással lejátszott játékainak előzményeit, de akár a helyszín is befolyással lehet az eredményekre.

Milyen gyakran vannak Hearthstone versenyek?

Viszonylag könnyű a dolgod, amikor a Hearthstone-ra akarsz fogadni, hiszen a világversenyek mellett számos helyi megmérettetés is létezik. A nagyobb események közé tartozik a Hearthstone Masters Tour, a Hearthstone World Championship vagy a Hearthstone Collegiate Championship is.

Elérhetők a magyarok számára is a Hearthstone fogadások?

Igen, a magyar játékosok számára is nagyon sok fogadási piac és verseny érhető el a legnagyobb online fogadóirodák felületén. Ha Magyarországról játszol, akkor ugyanazokat a lépéseket kell végrehajtanod, mint más országokban: kiválasztod a neked tetsző bukmékert vagy bukmékereket az általunk ajánlottak közül, regisztrálsz egy fiókot, feltöltöd az egyenleged, majd böngészed az eseményeket a megfelelő lehetőségek után kutatva.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadhatok akkor is, ha nem ismerem ezt a kártyajátékot?

Technikailag nincs akadálya annak, hogy a Hearthstone játékra fogadj, még ha nem ismered az alapjait. A gyakorlatban azonban erősen ajánlott a szabályrendszer, a kártyák és a játékmenet megismerése, így elkerülheted azt, hogy meglepetések érjenek a fogadás során.

Összefoglalás

A Hearthstone nem hiába olyan népszerű kártyajáték, hiszen izgalmas összecsapásokat generál, melyeket akkor is érdemes követned, ha nem fogadsz. Ha pedig még egy megtett fogadásod is múlik rajta, akkor nagyon jól szórakozhatsz.

Természetesen a sportfogadás csak akkor lehet élmény, ha a lehetőségeidnek megfelelő téteket teszel fel. Mindig ügyelj arra, hogy csak akkora összegeket kockáztass, melyek elvesztése még nem borítja fel a költségvetésed. Ha így teszel, akkor még úgy is jól szórakozol a Hearthstone-t figyelve, ha amúgy nem jött be a tipped.

Utolsó frissítés: 05/04/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Hearthstone fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli