Rocket League fogadás – Top 10 oldalak 2023

A sportfogadási irodák mindig törekszenek arra, hogy újabb és újabb lehetőségeket kínáljanak a felhasználóik számára, ezzel is biztosítva azt, hogy visszatérjenek az oldalra. Ennek a törekvésnek az eredménye volt az esport fogadások megjelenése, majd elterjedése is.

A Rocket League pedig ennek a nyomán került be a sportfogadási irodák kínálatába. A Rocket League játék 2015-ben jelent meg és az azóta eltelt évek során az egyik legizgalmasabb és legnépszerűbb esporttá vált, amely a fogadási irodák kínálatában is rendkívül keresett.

A következőkben megnézünk minden fontos információt, amit érdemes tudni a Rocket League fogadásokról. Bemutatjuk, hogy pontosan mit érdemes tudni erről az e-sportról, illetve azt is, hogy milyen fogadási lehetőségek várnak, ha szeretnéd kipróbálni a Rocket League fogadásokat.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Hogyan vált esporttá a Rocket League?

A Rocket League játékmenetét az egyszerűsége teszi olyan vonzóvá a mainstream közönség és a játékosok számára. A játékosok bármilyen tempóban belevághatnak és játszhatnak egy a játékkal. Abban az esetben pedig, ha magasabb szinten szeretnének játszani, számos eszköz és taktika áll rendelkezésükre.

A legjobb sportok

Eközben az alkalmi Rocket League esport nézők is ráhangolódhatnak a játékra anélkül, hogy bonyolult szabályokat kellene megtanulniuk. Az alapfeltevést, miszerint az autók egy focilabdát ütögetnek a másik csapat kapujának területére, viszonylag könnyen meg lehet érteni, és gyorsan el lehet kezdeni szurkolni egy csapatnak.

Ha egy potenciális leendő esport rajongónak egy átlagos Dota 2 vagy League of Legends verseny mérkőzésről készült állóképet mutatnál, garantáltan fogalmuk sem lenne, mit látnak. A Rocket League-nek azonban nincs ilyen problémája, mert a labda kapuba ütése sokkal egyszerűbb, és ezért is az egyik legnépszerűbb esport játék 2023-ban.

Mi az a Rocket League?

Magyar zászló

A Rocket League a Psyonix által fejlesztett focis játék. Ebben a játékban azonban nem virtuális focistákkal kell játszani, hanem autókkal. A játékban a gólszerzés szórakoztató, a versengő játék pedig emlékezetes pillanatokhoz, a legjobb Rocket League gólokhoz és általában kaotikus hangulathoz vezethet.

Egy mérkőzés két, egyenként legfeljebb négy játékosból álló csapat között zajlik, egy arénában, amely nagyon hasonlít egy hokipályára. A játékmenet pedig hasonlít a futballra, bár a szabályok kissé eltérőek, hiszen autók egy kicsit jobb teljesítményűek, ezért is szerepel a címben a rakéta szó.

Maga a játék nagyon egyszerűnek és szórakoztatónak tűnik. Az elsajátítása azonban már sokkal nehezebb. A Rocket League ranglétrán feljebb jutni és igazán jónak lenni a játékban trükkös, viszont éppen ez az a tulajdonság, ami igazán szórakoztatóvá esporttá tesz.

Mivel több millióan játszanak vele, a Rocket League a megjelenése után gyorsan esporttá vált, és a versenyei számos fogadási lehetőséget biztosítanak. A Rocket League fogadások mellett a Rocket League kereskedés is egyre népszerűbbé vált az elmúlt években.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

A játék alapjai

A Rocket Leage fogadások akkor is érdekesek, ha még nem játszottál soha vele. A Rocket League ugyanis kétségkívül az egyik legizgalmasabb játék, amit az e-sporton belül követni lehet. A Rocket League egy egyedi játék, ahol két csapat irányít egyenként három autót, és akárcsak a futball esetében, a pálya mindkét végén van egy-egy kapu.

A cél pedig egyszerűen az, hogy gólokat lőjünk az ellenfeleknek egy nagy labdával. A cél elérésének az érdekében az autók ugranak, trükköznek és rakétahajtóművekkel repülnek. Van egy kék és egy narancssárga oldal, az autókat pedig a kerekek, karosszériatípusok, festések, antennák és még sok minden mással lehet stilizálni. A hivatalos esport meccseken azonban nem engedélyezett az extrém styling.

A játék során minden az időzítésről és a támadó taktikáról szól, ahol a legjobb csapatok elképesztő dolgokat művelnek az autókkal. Az esport meccseket általában három vagy öt mérkőzésből álló best of meccseken játsszák, ahol az a csapat nyer, amelyik 5 perc alatt a legtöbb gólt lövi.

Rocket League események

A Rocket League esport eseményekre való fogadás a Rocket League fogadások legegyszerűbb formája. Itt kiválaszthatsz egy csapatot vagy eseményt egy adott versenysorozattban, és fogadhatsz az eredményre. Rengeteg különböző Rocket League verseny fut folyamatosan, amelyek közül a legfontosabbakat az alábbiakban mutatjuk be. 

Okostelefon és táblagép 1Bet_4
 • A Rocket League Championship Series vagy RLCS az egyik legnagyobb rendezvény. Ez az esemény regionális versenyekkel kezdődik. Mindegyik 3 felosztásban kerül megrendezésre, az őszi, a téli és a tavaszi időszakokban, végül pedig egy nemzetközi fő esemény kerül megrendezésre. Ez az egész esemény segít a csapatoknak pontokat gyűjteni a világbajnokságra.
 • A Rocket League világbajnokság talán a legnagyobb dolog, amit a Rocket League fogadások kínálnak. Ez a szezon záróeseménye, amelyen a világ legjobb csapatai állnak egymással szemben. 

Ezeken a fő eseményeken kívül azonban rengeteg kisebb esemény zajlik. Tartsd tehát szemmel az esport fogadóirodákat, hogy megtudd, mely versenyek zajlanak éppen.

Rocket League fogadási piacok

Amikor a Rocket League-re fogadsz, nem korlátozódsz arra, hogy csak a mérkőzés győztesére tippelj. Minden egyes mérkőzéshez sokkal szélesebb körű piacok tartoznak. Ez azt jelenti, hogy akkor is fogadhatsz egy mérkőzésre, ha nem vagy teljesen biztos benne, hogy ki fog végül nyerni. Többek között a következő fogadási lehetőségek érhetőek el.

1Bet Bónusz_3
 • A mérkőzés győztese – Ebben az esetben azt kell megtippelned, hogy egy-egy mérkőzést ki fog megnyerni.
 • Pontos eredmény – Ez is egy elég egyszerű fogadási típus, amelynek a keretében a pontos eredményt kell eltalálnod. Fontos azonban azzal tisztában lenni, hogy sokszor ezek a fogadási típusok nem túl jövedelmezőek. 
 • Összes gól alatt / felett – Ennél a fogadásnál a bukméker a mérkőzés végén várható gólok durva átlagát adja meg. Neked azt kell megtippelned, hogy a gólok végső száma a bukméker által megadott átlag felett vagy alatt lesz-e.
 • Játékos vs. játékos gólok/asszisztok – Ennél a fogadásnál a bukméker két játékost és egy statisztikát (pl. gólok, asszisztok, védések) ad meg, és azt kell eldöntened, hogy melyiküknek lesz jobb az adott statisztika a mérkőzés végén. 
 • Outright fogadások – A Rocket Leauge esetében outright fogadások is elérhetőek. Többféle típus létezik, például outrights a regionális bajnokságokra és outrights a világbajnoki eseményekre. 

Rocket League élő fogadások

Az esport élő fogadások rendkívül népszerűek az olyan e-sportok esetében, mint a Rocket League. Minél jobban ismered a játékot és annak profi színterét, annál inkább szeretnéd, ha a valós idejű értékelési képességeidet a nyerő fogadások elhelyezéséhez használhatnád.

Az élő fogadások és az élő közvetítések lehetővé teszik, hogy a mérkőzés előrehaladtával alkalmazkodj és változtasd a fogadásokat. Ha jól időzíted a dolgokat, akkor a meccs nézése közben nagyobb nyereséget érhetsz el, vagy korán lefaraghatsz a veszteségedből.

еSport fogadás

Rocket Leage fogadás tippek

Akit érdekelnek a Rocket Leauge fogadások, egészen biztosan kíváncsiak arra, hogy hogyan is érdemes belevágni. Mivel egy viszonylag új fogadási lehetőségről van szó, ezért mindenképpen fontos, hogy ismerd meg a játékot, annak a felépítését és mechanizmusát. Emellett arra is figyelj, hogy megnézed, milyen profi játékosok és csapatok vannak, és beszerzel róluk minden információt, ami csak fontos lehet.

Ahhoz, hogy többet tudj meg a játékról és annak profi színteréről, egyszerűen olvasd a Rocket League híreket, és maradj naprakész a legújabb javításokról, játékos átigazolásokról és verseny eredményekről. Ha így teszel, mindig megfelelően tudod majd értékelni a helyzetet, és olyan fogadásokat köthetsz, amelyek nagy esélyt adnak a győzelemre.

Egy okos fogadási rendszer kiépítése is fontos, ez azonban időbe és gyakorlatba kerül. De ha komolyan gondolod, 6-12 hónap alatt létrehozhatsz magadnak egy olyan rendszert, amely világos képet ad arról, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy jó fogadásokat tegyél és maximalizáld a nyereményeidet. Ez azt is lehetővé teszi, hogy jobban kontrolláld, amit csinálsz, és végső soron többet nyerj, amikor nyersz, és kevesebbet veszíts, amikor veszítesz. 

Ehhez pedig fontos, hogy folyamatosan kövesd nyomon az eredményeidet. Ebbe beletartozik a megjátszott pénz, elvesztett pénz, nyert pénz, dátumok, összegek és csapatok/játékosok, akikre fogadtál. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy számszerűsítsd az eredményeidet, és váltogasd a különböző fogadási taktikákat, hogy lásd, melyik működik a legjobban neked.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés

Ha most vágsz bele az esport fogadások világába, akkor a Rocket League remek lehetőséget kínál. Ennél a játéknál ugyanis könnyen érthető a játékmenet, így még a kezdők számára sem okozhat gondot a versenyek követése.

Természetesen itt is igaz azonban az, hogy ha komolyan gondolod a fogadást, akkor meg kell ismerni magát a játékot és a résztvevőket is. Ezzel ugyanis biztosíthatod azt, hogy igazán szórakoztató időtöltésben lesz részed, miközben akár nyereményt is elérhetsz. 

Utolsó frissítés: 24/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Rocket League fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli