20Bet Bitcoin kifizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 9

A 20Bet Bitcoin fizetésről szóló cikkünkben minden fontos infót át fogunk adni, amire szükséged lehet, hogy ily módon intézd sportfogadási pénzügyeidet. Be fogjuk mutatni, hogy milyen be- illetve kifizetési korlátokkal és tarnzakciós költségekkel kell számolnod, és el fogjuk mondani a 20Bet Bitcoin fogadás legnagyobb előnyeit, illetve legfontosabb hátrányait is.

Mindezek mellett a kezdő játékosainknak azt is szeretnénk bemutatni, hogy pontosan hogy is működik a 20Bet Bitcoin kifizetés, na meg egyáltalán hogy vehet BTC-t az egyszeri sportfogadó megbízható módon. Tarts velünk, ha érdekel a kriptovaluta világa. Kezdjük azzal, hogy hogy is lehet bevásárolni belőle teljesen biztonságos módon!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan vehetünk Bitcoin kriptot?

Logo Bitcoin

A Bitcoin az egyik legnépszerűbb kriptovaluta idén, és kétség kívül a legértékesebb is mind közül. A nagy népszerűséggel persze számos szélhámos is jár. Rengeteg oldalon “vehetsz Bitcoint”, úgy, hogy közben igazából nem is veszel BTC-t.

Nem ritkán ráadásul vagy szimplán csak átvágnak, vagy olyan tarifákat dobálnak a tranzakcióidra, hogy egyszerűen nem éri meg ilyen oldalakon Bitcoint vásárolni.

A megbízható Bitcoin árusok

A megoldás az, hogy fel kell menni a Bitcoin.org oldalra, ami a Bitcoin hivatalos honlapja. Itt van is egy kis segítség, ahol az üzemeltetők összeállítottak Neked egy listát a megbízható BTC árusító oldalakról és alkalmazásokról.

Okostelefon és táblagép 20Bet_2
A 20Bet elfogadja a Bitcoin

Ki tudod választani, hogy milyen operációs rendszeren szeretnél BTC-t birtokolni, és még pár fontos kérdést meg kell válaszolnod. A rendszer ez alapján ajánl neked pár BTC kereskedőt, akiknek regisztrálhatsz az oldalára vagy akiknek letöltheted az appját. Rajtad áll az egész.

A Bitcoin vásárlás pontos menete

Ezt követően pedig már csak regisztrálnod kell, és persze BTC-t vásárolni. Ehhez válaszd ki a Bitcoint, majd pedig kattints a “Buy” gombra. Írd be, hogy mennyit szeretnél vásárolni, és add meg a fizetési módot. Bankkártyával is tudsz vásárolni. Az első BTC vásárlásodkor – a pénzmosási kísérletek megakadályozása érdekében – igazolnod kell majd a személyazonosságodat. A későbbiekben erre már nem lesz szükség.

A tranzakció befejezése

A kártyás fizetést követően add meg az SMS-ben kapott biztonsági kódot, és kattints a Pay Now gombra. Válaszd ki, hogy dollár, forint, vagy milyen alapon szeretnél fizetni, és kattints a Continue gombra. Ennyi volt a BTC vásárlás, okézd le, és a pénzed már meg is érkezett a BTC pénztárcádba, ezt pedig már szabadon használhatod, amire csak szeretnéd!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

20Bet Bitcoin Befizetés

Menj fel a 20Bet (20Bet számla) Fogadóiroda hivatalos honlapjára, és jelentkezz be a fiókodba. A jobb felső sarokban láthatsz egy narancssárga gombot, “Befizetés.” Kattints ide. Ha betöltött az oldal, görgess picit le. A Fizetési módoknál keresd ki a Bitcoin opciót és kattints rá. A Cryptocurrency alfül alatt fogod találni. Ezt követően írd be, hogy hány BTC-t szeretnél a 20Bet fiókodra tölteni, illetve ne felejtsd el megadni a bónusz kódodat sem, ha van.

Kattints alul a narancssárga Befizetés gombra, és várd meg amíg betölt a rendszer. Itt be tudod olvastatni a QR kódot, vagy be tudod másolni a linket. Ezzel tudod megerősíteni a tranzakciódat a Bitcoin pénztárcádba lépve. Kövesd az utasításokat és erősítsd meg a tranzakciót – a pénzed azonnal meg is fog érkezni a 20Bet online sportfogadói fiókodra, és már kezdhetsz is játszani. Ha kihasználtad az elérhető bónuszaidat, akkor még több (kripto) pénzzel is, mint amennyit befizetteél!

20Bet Bitcoin minimum befizetési limit

A 20Bet Bitcoin minimum befizetés 18,000 forintnak megfelelő összeg. Ezt BTC-ben megadni nehézkes, hiszen folyamatosan változik, de általában elhanyagolható összeg, manapság épp BTC 0.0022 körül mozog. Néhány ezred Bitcoinnal már kezdhetsz is játszani, amennyiben ezt a fizetési módot választod. Ha Bitcoinnal akarsz fogadni, akkor annyid jó eséllyel van is.

20Bet Bónusz
20Bet bónusz ajánlat

A 20Bet Bitcoin befizetésnek felső limitje is van. A maximális összeg, amit befizethetsz a 20Bet számládra, az 5,500,000 forint. Ez mai árfolyamon számolva nagyjából BTC 0.67, tehát még a maximum sem éri el az 1 BTC-t – még a régóta tartó lejtmenetnek köszönhetően sem. Ezek tehát a 20Bet Bitcoin befizetésre vonatkozó alsó és felső korlátok, ezeket kell befizetéskor szem előtt tartani.

20Bet Bitcoin kifizetés

Az alábbi sorokban a 20Bet Bitcoin kifizetés fontos aspektusait fogjuk bemutatni, amikre mindenkinek oda kell figyelnie. Izgalmas aranyszabályok ezek, melyek betartása nélkül a 20Bet Bitcoin kifizetés lehetetlenné válik.

Ezért ajánljuk, hogy figyelmesen olvassátok az alábbi sorokat, melyekben a minimális és maximális kifizetési limiteket és a tranzakciós költségket fogjuk ismertetni. Ezt követően pedig lépésről lépésre mutatjuk meg, hogy pontosan hogyan is intézheted 20Bet BTC kifizetéseidet. Lássuk hát!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

20Bet Bitcoin kifizetési limitek

A kifizetés általában 10 eurónyi összegtől, azaz kb 4,000 forinttól kérvényezhető. Ezt érdemes szem előtt tartani 20Bet Bitcoin kifizetés esetében is. Persze minél többet utalsz ki, annál jobb. Mi is azt szeretnénk, ha nagyobb nyereményeid lennének, ezen is dologzunk, ezért adunk hasznos és profitábilis fogadási tippeket. Na de nézzük, mi is a max, amit nyerhetsz 20Bet Bitcoin fogadásaiddal?

A 20Bet Bitcoin kifizetés felső határa már sokkal izgalmasabb. Az egyik legnagyobb királyság, amiért igazán megéri a 20Betre regisztrálni, és Bitcoinnal játszani, az a kifizetési limit felső határa. Ilyen ugyanis nincs, azaz ha a max 0.67 BTC-dből egy szelvényeddel 10 Bitcoint csináltál, akkor annyit kérhetsz kifizetni.

Ha 1,000 BTC a nyereményed, azt is megkapod természetesen. Persze előfordulhat, hogy mindez több részletben kerül majd kifizetésre bizonyos okokból kifolyólag, de az biztos, hogy ami téged illet, azt meg is fogod kapni ettől az oldaltól.

20Bet Bitcoin tranzakciós költségek

Szimbólumok Foci

Itt következik az egyik legjobb hírünk: a 20Bet Bitcoin fizetés teljesen ingyenes. Ez igaz be- illetve kifizetésre egyaránt. Ez azt jelenti, hogy semmilyen rejtett költséggel nem kell számolnod, ráadásul BTC utalás esetén ugye valutaváltási problémákból akadó költségek sincsenek.

Amennyi BTC-t felteszel a 20Bet fiókodra, annyi lesz rajta – kivéve, ha hasznot húzol valamelyik bónuszodról, de akkor is csak több lesz, mint várnád, kevesebb soha sem! Ugyanez igaz 20Bet Bitcoin kifizetés esetében is. A 20Bet nem vámol, nem sarcol, nem fizettet adót ügyfeleivel, így kifizetéseidet ingyenesen kezelheted.

20Bet Bitcoin kifizetés részletes bemutatója

Ha már eddig eljutottunk, hogy tökéletesen tisztában vagyunk a legfontosabb szabályokkal és persze a befizetési és kifizetési limitekkel is, akkor már illik azt is megtanulni, hogy hogy is működik pontosan a 20Bet Bitcoin kifizetés. Az alábbi sorokban ezt fogjuk tehát elmagyarázni. Kezdjük is az első lépéssel: menj fel a 20Bet fogadóiroda hivatalos honlapjára, majd pedig lépj be a fiókodba.

Ezt követően menj a jobb felső sarokban a Befizetés gomb mellett található avatar fotódra. Kattints rá, hogy bejöjjön a legördülő menüsor. Itt válaszd ki a “Kifizetés” gombot, és várj, amíg bejön az oldal.

Válaszd ki a Bitcoin kifizetési módot, és add meg, hogy hány Bitcoint szeretnél leszedni a 20Bet számládról. Kövesd az utasításokat és erősítsd meg a tranzakciót. Ne feledd, 20Bet kifizetési kérelmet csak igazolt játékosok kérvényezhetnek, akik már igazolták személyazonosságukat és lakcímüket. Ezeket a lépéseket sose felejtsd ki!

A 20Bet Bitcoin fizetés legfontosabb előnyei

Az alábbiakban a 20Bet Bitcoin utalások legnagyobb előnyeit szeretnénk bemutatni, azaz arról szeretnénk adni néhány érvet, hogy miért is érdemes ezt az oldalt és ezt a módot választanod. Persze tisztában vagyunk a hátrányokkal is, így az objektivitás érdekében azokat is be fogjuk még mutatni. Olvass tovább, minden kiderül! Kezdjük a pozitívumokkal.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

A blokklánc rendszer stabilitása

A Bitcoin a blokklánc rendszerek között úttörőnek számít. Ez a legnagyobb értékű és legmagasabb biztonságot nyújtó fizetési mód ma. A blokklánc technológiának köszönhetően minden megbízhatatlan forrásból származó, külső, harmadik fél ki van zárva a tranzakcióból.

Itt valóban csak közted és a fogadóiroda között van tranzakció, nincs köztes fél, nincs lehetőség bukásra vagy lopásra. Senki nem szólhat bele az utalásaidba, tökéletes biztonságban intézheted a pénzügyeidet.

Teljes anonimitás

A biztonság mellett a másik nagy előny az anonimitás. Míg banki átutaláskor szinte minden személyes adatodat – születés név, édesanyád neve, születés helye, dátuma, lakcím, havi jövedelem, stb – átadod a fogadóirodának is, meg a bankodnak is, Bitcoin utaláskor csak egy kódot látnak.

Senkinek nincs semmi fogalma arról, hogy kihez tartozik az a kód, a személyes adataid tökéletes biztonságban maradnak. Ennek számos előnye lehet, amit könnyen a javadra fordíthatsz.

Azonnali kifizetés

Magyar zászló

Banki átutaláskor nem ritkán 5-7, néha még annál is több munkanapot kell várnod a tranzakció sikeres megérkezéséig. Ez pár napot rövidül bankkártyás fizetés esetén, de azért az sem épp egy leányálom. A legegyszerűbb, ha a tranzakció megerősítését követően rögtön meg is kapod a pénzedet.

Erre ma csak kriptovalutás kifizetéssel van lehetőséged. Ez a 20Bet Bitcoin kifizetés egyik legnagyobb erőssége. A sebesség, és az azonnali kifizetés. Aki szerint ez fontos szempont, annak mindenképp a BTC utalásokat ajánljuk!

Nincs felső korlát – A határ a csillagos ég

A nyereményeidnek tényleg csak a képzeleted, na meg a sportfogadási stratégiád és a képességeid szabhatnak határt, ha a 20Bet Bitcoin fizetést választod. Ilyenkor ugyanis a kifizetés felső határa határtalan, azaz nincs megszabva, hogy egy összegben mennyi pénzt vehetsz ki.

Ha nyertél 15 BTC-t, akkor annyit, ha százat, akkor annyit, ha ezret, akkor annyi. Tényleg minden csak a stratégiádon múlik, semmilyen pénzügyi bürokrácia nem hátráltatja a meggazdagodásodat – ellentétben az összes banki utalásos és internet bankos módszerrel.

Magas volatilitás

A Bitcoin egyik legnagyobb előnye, ami egyik legnagyobb hátránya is egyben: a magas volatilitása, azaz a hatalmas ingadozása az értékét illetően. Előfordulhat, hogy 20,000 dollárt ér a Bitcoin azon a ponton, amikor épp nyersz vele. Ez pár héttel, hónappal, esetleg évvel később a sokszorosára emelkedhet, így pedig folyamatosan növekszik a múltbeli nyereményed értéke is – persze csak ha el nem költöd.

20Bet Platform
A 20Bet honlapja

Gondolj erre úgy, mint egy tőzsdei befektetésre. Ha nyersz némi Bitcoint egy fogadásoddal, akkor nyertél X összeget. Ezt azonban a számládon tartva ennek az értéke folyamatosan növekedhet, hiszen Bitcoinban tartod a pénzed. Abszolút megéri, főleg ha hosszú távban gondolkozol – persze megvan ennek a veszélye is: bármikor csökkenésnek indulhat a Bitcoin értéke. 

A 20Bet Bitcoin fogadás legerősebb negatívumai

A 20Bet Bitcoin fogadás nem csak mese habbal. Vannak a dolognak hátulütői is, amelyekkel érdemes tisztában lenni, mielőtt belevágnál 20Bet bitcoin fizetési kalandjaidba. Olvass tehát tovább és alaposan gondold át az alábbi néhány sort: vajon tényleg megéri elkezdened ezt a módszert, vagy jobban illik hozzád egy másik fizetési mód? Utóbbi esetében se ess kétségbe, nálunk ugyanis számos egyéb megoldás és oldal közül válogathatsz. Használd bátran a rendelkezésre álló információt!

Kezdőknek túl komplikált

Ha csak most tetszett meg a Bitcoin rendszere, de amúgy fogalmad sincs arról, hogy mi az a blokklánc, vagy mire jó a kriptovaluta, akkor nagyon sok utánajárásra lesz szükséged, hogy mi hogy működik. Az alapvető ismeretek hiányában ráadásul biztosan nem fogod tudni kihasználni a BTC legfontosabb sportfogadási előnyeit sem, így pedig értelmét is veszti a dolog.

A 20Bet Bitcoin fizetést tényleg a profi sportfogadóknak ajánljuk, akik a kriptovaluták értékeivel és funkcióival is képben vannak. Akik tudják, hogy lehet Bitcoint venni biztonságosan és akik szívesen fogadnak is a legértékesebb kriptovalutával. Kezdőknek elsőre inkább a forint- vagy dollár, esetleg euró alapú sportfogadást javasolnánk, de persze a merészek nyugodtan vágjanak bele.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Kiszámíthatatlanság és instabilitás

Bizonyára hallottál már a Bitcoin volatilitásáról, főleg, hogy fentebb is írtuk, mint pozitívum. Ez egy kétélű fegyver. A BTC értéke folyamatosan változik, akárcsak a részvényeké a tőzsdén. Egyszer fent, egyszer lent. Ez a stabilitásra törekvő játékosoknak rengeteg fejfájást okozhat. Egy dollár, vagy egy forint értékével nagyjából mindig tisztában vagyunk – még ha előbbi kilövell, utóbbi pedig földbe is áll néha.

A Bitcoinnál ilyenek nem igazán vannak. Egyszer az űrbe lő, másszor földbe áll, aztán megint visszarepül. Csak a változás az örök, de gyakran az irány is megjósolhatatlan. Így pedig a fogadásod értéke is másodpercről másodpercre változhat 20Bet Bitcoin fogadás esetében. Ha ez zavar, akkor számodra inkább másik fizetési módot javasolnánk.

Túl új technológia

Habár a 21. Század eddigi egyik legnagyobb újítása, azért még ma sem jutott el a világ minden pontjára, és főleg nem a világ minden netes fogadóirodájába a Bitcoin. A 20Bet oldalán szerencsére pont elérhető, de számos egyéb oldalon nem tudsz Bitcoinnal fizetni, a számláidat sem tudod így fizetni, és a boltban sem intézheted Bitcoinnal a bevásárlást. Messze még az idő, mikor a kriptovaluta végleg felváltja a készpénzt, még ha ebbe az irányba haladunk is.

Ezt kell tudni a 20Bet Bitcoin fizetésről

Ez volt tehát ismertetőnk a 20Bet Bitcoin fogadással kapcsolatban. Ha figyelmesen olvastál, akkor már tudsz Bitcoint venni és fel is tudod azt használni a legmerészebb és a legbiztosabb fogadási szelvényeidhez is. Ráadásul mindezt tudatosan teszed, hiszen a BTC fogadás legfontosabb előnyeivel és hátrányaival egyaránt tisztában vagy.

Bízunk benne, hogy minden 20Bet Bitcoin fogadással kapcsolatos kérdésedet megválaszoltuk a fentiekben. Amennyiben maradt még benned bármi kérdés vagy kétség, keress minket bátran. Örömmel fogunk segíteni. Addig is, sok sikert a fogadásaidhoz – akár még BTC-vel is!

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben minden fontos információt elmondtam Önnek az előnyökkel és hátrányokkal együtt, amelyekkel a 20Bet-en történő fogadások Bitcoin segítségével történő finanszírozása során szembesülhet. Ha a kriptovaluta és a 20Bet-en fogadsz, akkor soha nem járhatsz rosszul, ha a Bitcoin-t használod a 20Bet-en lévő fogadási szelvényeid finanszírozására.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli