20Bet Diners Club – Útmutató a kifizetéshez – Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 6

Megtalálni a tökéletes online sportfogadás oldalt, ami rendelkezik a legmegfelelőbb be- illetve kifizetési módokkal is, na az nem egy egyszerű küldetés. Akik pedig így végzik a kutatómunkát, azok bizonyára ismerik már a 20Bet Fogadóirodát is, ahol remek oddsok, korrekt bónuszok és még jobb fizetési módok várnak ránk.

Ez nagyban megkönnyíti a játékot. Itt nincsenek rejtett költségek, nem tart egy utalás hosszú napokig. Gyorsan, kényelmesen, könnyen és ingyen intézhetjük pénzügyeinket az oldalon, ami óriási segítség hosszú távon. Ezen cikkünkben a 20Bet Diners Club kifizetését vesszük górcső alá.

Azt fogjuk bemutatni, hogy hogyan intézheted kifizetéseidet az oldalon, továbbá hogy mennyi ideig tart, milyen költségekkel érdemes számolnod, és milyen problémák merülhetnek fel a kifizetés közben. Olvass tovább, ha szeretnéd megtudni, mire is számíthatsz a 20Bet Diners Club kifizetési módjától!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

20Bet Diners Club kifizetés – Így szerezd meg a nyereményed

Ha nyertél, akkor érdemes kifizetésért is folyamodni. Ennek pedig fontos tudni a menetét, így most ezt fogjuk bemutatni Neked. A 20Bet Diners Club kifizetés érdekében az alábbi lépéseket kell követned:

  1. 1. Lépés – Jelentkezz be a 20Bet fiókodba és kattints az avatár fotódra.
  2. 2. Lépés – Itt kattints a Kifizetés gombra, majd válaszd ki a 20Bet Diners Club módot.
  3. 3. Lépés – Add meg hogy mennyi pénzt szeretnél kifizetni.
  4. 4. Lépés – Add meg Diners Club adataidat, hogy biztosan a te számládra kerüljön a pénz.
  5. 5. Lépés – Kattints a Kifizetés gombra és erősítsd meg a tranzakciót. A Pénzed hamarosan megérkezik.

Kérjük, ne feledd, hogy kifizetést csak azon felhasználók kérhetnek, akik már átestek a 20Bet azonosítási procedúráján. Ha ezt még nem tetted még, minél előbb végezd el. Az egész alig pár percet vesz igénybe, cserébe jelentősen felgyorsítja a 20Bet Diners Club (kattintson ide az összes részlet megtekintéséhez) kifizetési folyamatát.

Nem árt tudni – A Diners Club befizetési limitjei

Azzal érdemes tisztában lenni, hogy minden egyes fizetési módnak vannak korlátai. Mindegy, hogy melyik módot fogod választani, mindegyiken lesz szabályszerűen megadva egy összes, ami alatt nem kérhetsz kifizetést, illetve ami fölött már nem vállalja az adott online kaszinó vagy sportfogadás oldal a kifizetést.

Okostelefon és táblagép 20Bet_2
A 20Bet elfogadja a Diners Clubot

Mielőtt regisztrálsz az újdonsült kedvenc netes szerencsejáték oldaladra, érdemes ezekkel az infókkal tisztában lenni. Ebben nyújtunk mi most segítő kezet. Lássuk hát a 20Bet Diners Club minimális, aztán pedig maximális kifizetési limitjeit!

Minimális kifizetési limitek – Ez alatt próbálkozni sem érdemes

Mondanánk a számot, de az a nagy helyzet, hogy nincs ilyen. A 20Bet Sportfogadás oldala ugyanis azon ritka online szerencsejáték platformok közé tartozik, akik nem szabnak minimális keretet a kifizetésre. Ez azt jelenti, hogyha te most épp nyertél 200 forintot valamelyik meccsen, akár már azt is kifizetheted a számládra.

Bonuszok 20bet Kaszino
A 20Bet bónusz ajánlat

Nincs tehát minimális limit, ami nagyban megkönnyíti a dolgokat, sok oldal ugyanis éppen azzal veszti el az ügyfelei szimpátiáját, hogy már a minimális keretet is túl magasra lövi be, ezáltal lenullázva a játékosok esélyeit a kifizetéshez. Na itt ilyen nem lesz! Ráadásul a max limitek is hasonlóan korrektek, de ezekről bővebben a következő bekezdésben.

Maximális kifizetési limitek

20Bet Diners Club kifizetés esetén a maximáisan megszerezhető összeg az naponta 4,000 euró. Hogyha ennél többet is nyertél, érdemes lehet több részletben kérni a kifizetést. Ne aggódj, se a 20Bet, se a Diners Club nem adóztat meg, de erről még a későbbiekben is lesz szó!

A napi négyezer eurós limitet sem lépheted azonban át minden egyes nap, pedig az már egy igen korrekt bér lenne. A 20BEt oldalán hetente maximum 10,000 eurót lehet nyerni, illetve a havi nyeremény is maximalizálva van: minden hónapban 40,000 euróig kérhetsz kifizetést. Ezek azok a számok, amiket nem léphetsz túl, ezeket kell tehát észben tartani.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Csak euróra érvényesek ezek a limitek?

Fontos tudni, hogy a számok akkor sem változnak, ha nem euróban játszol. Hiába ér sokkal többet 40,000 euró, mint mondjuk 40,000 ausztrál dollár, a limit AUD és EUR valutában egyaránt havi 40,000-ben van maximalizálva. Éppen emiatt talán érdemesebb is euróval, vagy esetleg az amellé mára már igencsak felzárkózó amerikai dollárban játszani, ezzel is növelve a kifizetési limitedet!

20Bet Diners Club kifizetési idő

A kifizetés sajnos nem egyik pillanatról a másikra történik. Főleg, hogy az első kifizetésed előtt a személyazonosságodat is azonosítani fogja az online sportfogadás oldal, de erről bővebben a későbbiekben fogunk még beszélni.

Az a fizetési módtól is nagyban függ, hogy mennyi idő alatt fogod készhez kapni a nyereményedet. A 20Bet Fogadóiroda oldalán minden kifizetési tranzakciót 12 órán belül átvizsgálnak.

Szimbólumok Foci

A vizsgálat eredményeképpen az oldalt majd elfogadja, vagy épp elutasítja a kérelmet. A Diners Club azonban az 1-pénztárcák közé tartozik, ami óriási előnnyel jár: ezeket a tranzakciókat azonnal tudja kezelni az online sportfogadás oldal. Így amire más oldalakon napokat kellene várnunk, más fizetési módokon pedig hosszú órákat, az a 20Bet oldalán, a Diners Clubot alkalmazva azonnal a szolgálatunkra lehet.

20Bet Diners Club kifizetési díjak

Röviden és tömören: semmilyennel. A 20Bet oldalán nincsenek rejtett költségek, és nem kerül semmibe az, hogy itt játssz. Nem kell fizetned azért, ha nyersz, nincs ilyen adó, amit rád szabott volna a kedvenc netes fogadóirodád.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy az az összes, amit a kifizetéskor a számládra kérsz, egy az egyben meg is fog érkezni a bankszámládra – illetve, jelen esetben a Diners Club fiókodba. Más oldalaknál a nyereményed X százaléka, vagy egy bizonyos fix összeg levonódik a kifizetési kérelmeidet követően. Szerencsére ez a veszély a 20Bet oldalán nem áll fenn.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

20Bet kifizetéssel kapcsolatos panaszok

Az online sportfogadás oldalaknál a kifizetés általában macerás folyamat, hiszen az oldalnak nem érdeke, hogy Te nyerj. Ők a saját érdekeiket nézik általában. Szerencsére nem mindig van így – ezért szeretjük annyira a 20Bet oldalát.

Itt a Diners Clubot különösen ajánljuk, amely az egyik leggyorsabb, legolcsóbb és legkényelmesebb kifizetési mód. Persze ezzel is akadhatnak kényelmetlen pillanatok. Az alábbiakban ezekre szeretnénk megoldást kínálni Neked, hogy még egyszerűbb legyen a 20Bet Diners Club kifizetés folyamata.

Mit tegyek, ha félbeszakadt az azonosításom?

Az azonosításhoz fel kell majd töltened az oldalra néhány dokumentumot, ami alapján azonosíthatja az oldal a személyazonosságodat, illetve hogy a valódi lakcímedet adtad-e meg. Ezt követően az ügyfélszolgálat fogja felvenni veled a kapcsolatot, hogy érvényesítsék a folyamatot, amit ezután befejezettnek nyilvánítanak.

Ha a folyamat közben történik bármi probléma, akkor újból felkeresnek. A dokumentumaidat elmenti az oldal, így ha azt feltöltötted, még egyszer már nem lesz erre szükség, a hívást pedig bármely időpontban megismétlik, amikor Te is ráérsz.

Problémák a banknál – Kihez forduljak?

Ez attól függ. Első körben természetesen azt javasoljuk, hogy a 20Bet Fogadóiroda ügyfélszolgálatával vedd fel a kapcsolatot, amennyiben bármilyen téren problémád lenne.

Ezt szerencsére több nyelven is megteheted, viszont am agyar sajnos még ne melérhető az élő chates szolgáltatáson, így kénytelen vagy mondjuk angolul kérdezni. Az ügyfélszolgálaton viszont kedves profik dolgoznak, akik biztosan megoldják a 20Bet Diners Club kifizetéssel kapcsolatos problémáidat.

20Bet Platform_2
A 20Bet weboldal

Ha úgy alakulna, hogy ők nem tudják a megoldást – amire az esély egyébként igen csekély – akkor érdemes lehet felvenni a kapcsolatot a bankod, azaz a Diners Club ügyfélszolgálatával. Előfordulhat, hogy az ő rendszerükben lesz valami apró hiba, amit azonnal kijavítanak, mihelyst szólsz nekik. Ez a két opció a legkézenfekvőbb, ezek közül valamelyik biztosan meg fogja oldani a problémáidat.

Vissza lehet vonni a 20Bet Diners Club kifizetési kérelmet?

Ez attól függ. A kifizetési kérelem leadását utána másodpercben azonnal még vissza tudod vonni. Mindez addig lehetséges, amíg az online sportfogadás oldal el nem fogadja a kifizetési kérelmedet. Miután elfogadták ezt a kérelmet, azt követően már nem áll módodban megszakítani a kifizetést, ebben pedig még az ügyfélszolgálat sem fog tudni segítségedre sietni.

Amennyiben a kifizetési kérelmed még nem került elfogadásra, azaz továbbra is azt látod a státusznál, hogy “Függőben”, de szeretnéd visszavonni azt, akkor az ügyfélszolgálattal kell kapcsolatba lépned. Ők fognak végigvezetni a kifizetési kérelem visszavonásának rögös útján.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Ezen cikkünkben mindent összeszedtünk tehát, amit a 20Bet diners Club kifizetésről tudni érdemes. A fentebbiekben részletesen kifejtettük, hogy hogyan is zajlik ezen kifizetés menete, milyen lépéseket kell megtenned, hogy hozzájuthass a nyereményeidhez. Bemutattuk a fizetési mód minimális illetve maximális limitjeit is, továbbá a leggyakrabban előforduló problémákra is megadtuk a helyes megoldást.

Ha a 20Bet Diners Club kifizetés az, ami legközelebb áll a komfortzónádhoz, mindenképp olvasd el figyelmesen ezen cikkünket, hiszen minden fontos részletre rávilágítottunk.

Ha pedig ezt követően is a 20Bet-en akarsz játszani, és a Diners Club-on keresztül akarod intézni a pénzügyeidet – amit megértünk, hiszen gyors és ingyenes mód ez! – akkor várunk szeretettel a fogadási tippjeink között is, ahol minden héten a legjobb meccseket és a legjobb oddsokat elemezzük Nektek!

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben bemutattam a 20Bet Diners Club útmutatóját a kifizetéshez és a dolgokat, amelyeket figyelembe kell vennie, amikor az említett fizetési módot használja. Ha a 20Bet-en játszol vagy szeretnél játszani, akkor a Diners Club kártyádat használhatod a pénzügyeid intézéséhez.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli