20Bet Interac fizetés #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 7

Az Interac fizetési mód mára már Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek kezd örvendeni. Az internetes bankolási módnak számos előnye van – ezekre fogjuk felhívni a figyelmet ezen cikkünkben. A 20Bet oldalát pedig már be sekell mutatni senkinek – a magyar netes szerencsejátékosok egyik kedvenc oldalává nőtte ki magát az évek során, ezt pedig értelemszerűen mi sem hagyhatjuk figyelmen kívül.

Mostani cikkünk a 20Bet fogadóiroda és az Interac kapcsolatát fejtegeti. Olvass tovább, hogyha 20Bet Interac fizetési módot szeretnél választani a fogadáshoz, illetve ha érdekelnek a részletek. Bemutatjuk a korlátokat, a díjakat, ráadásul az előnyök és hátrányok mellett részletes útmutatókkal is szolgálunk majd, hogy hogyan is tudsz regisztrálni mind a 20Betre, mind pedig az Interacra. Ezekkel kezdjük!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Interac regisztráció – Kezdők útmutatója lépésről lépésre

Logo Interac

Mára már Magyarországon is egyre népszerűbb a kanadai bankközi hálózat, azaz az Interac online rendszere. Mivel magyar játékosok számára is elérhető, ezért egyre többen használják online szerencsejátékhoz is.

Ennek örömöére mi most szeretnénk bemutatni Neked, hogy hogyan is hozhatod létre az Interac fiókodat. Az első lépés értelemszerűen az Interac hivatalos honlapjának meglátogatása – interac.ca. Az oldal angol és francia nyelven érhető el.

Az oldalra érve fogadd el a cookiekat, majd pedig lépj be a mobil bank appodba, vagy jelentkezz be a netbank szolgáltatódnál. Keresd ki az Interac e-Transfer opciót, és regisztráld itt az email címedet. Nézd meg az Interac számládhoz csatolni kívánt email címedet – ha minden jól ment, kaptál is egy visszaigazoló üzenetet. Ezt nyisd meg, és kattints a “Complete Registration” gombra. Ezzel az Interac fiókod el is készült. Jöhet a 20Bet regisztráció (kattintson ide az összes részlet megtekintéséhez)!

Interac mobil alkalmazás

Nem hátrány, hogyha a netes felület mellett mobilon is tudod kezelni Interac számládat. Ennek érdekében érdemes lehet letölteni az Interac alaklmazást Android is iOS készülékekre egyaránt. Ezt a Play Áruházban, az App Store-ban, vagy az Interac hivatalos honlapján tudod megtalálni.

Csak kattints a releváns logóra, töltsd le az apk fájlt, majd pedig futtasd azt. Így tudod telepíteni. Ha pedig azzal is kész vagy, akkor jelentkezz be Interac fiókodat – és intézd be- és kifizetéseideet a 20Beten akár egyetlan érintéssel!

20Bet regisztráció

Persze, értjük: lehet, hogy másnak marha egyszerű az egész 20Bet regisztrációs folyamat, de van, akinek gondot okozhat. Ilyenkor nem szégyenkezni kell, vagy elmenekülni, hanem vagy segítséget kérni, vagy pedig elfogadni azt, ha valaki kérés nélkül is nyújtja – mint például mi most tesszük azt.

Okostelefon és táblagép 20Bet_2
A 20Bet elfogadja a Interac

A következő néhány sorban lépésről lépésre haladva, tűpontossággal fogjuk megmutatni, hogyan is hozhatod létre új 20Bet felhasználói fiókodat, és persze azt is el fogjuk magyarázni, hogy hogyan kérvényezheted életed első 20Bet Interac kifizetését. Ha mindez érdekel, olvass tovább bátran!

Döntsd el, akarsz-e regisztrálni a 20Beten

Első lépésként azt ajánljuk, járj utána az oldalnak. Képesek-e egyáltalán teljesíteni mindazon elvárásokat, amiket Te támasztasz az online sportfogadás oldalad felé, vagy megbuknak a legfontosabb pontokban? Ezen döntésedhez értékeléseinket és olvasóink véleményeit hívhatod segítségedül, na meg számos hasznos infót, melyeket az oldalunkon is megtalálhatsz. Ha pedig eldöntötted, hogy igenis regisztrálni szeretnél a 20Beten, akkor irány a hivatalos honlap!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Válaszd ki az üdvözlő bónuszt

A regisztrációhoz értelemszerűen kattints a Regisztráció gombra. Az itt felugró ablakban tudod kiválasztani az üdvözlő bónuszodat, amir sportfogadáshoz, vagy kaszinó játékokhoz használhatsz majd fel. Mondhatod azt is, hogy te bizony köszönöd szépen és nem kérsz az ingyen pénzből, de miért is tennél ilyet? A bónusz kiválasztása után az ország kiválasztása, illetve az email címed és a jelszavad megadása következik.

Ha ez megtörtént, kattints a “Tovább a 2. Lépéshez”-re, és válaszd ki a pénznemet, majd pedig add meg a következő személyes adataidat: keresztnév, vezetéknév, szülstési dátum, nem. Kattints a “Tovább a 3. Lépéshez” gombra.

Add meg a pontos címedet, a telefonszámodat és persze fogadd el az adatvédelmi irányelveket és az általános szerződési feltételeket. Ha mindez megvolt, majd rákattintottál a Küldés gombra is, akkor a fiókod már el is készült, te pedig mehetsz is tovább az első befizetésed felé!

20Bet Interac befizetési útmutató

Nem egyértelmű minden játékosnak azonnal, hogy pontosan hogyan is juthat el a regisztrációt követően élete első 20Bet Interac befizetéséig – ebben szeretnénk mi most segédkezni. A következő néhány sorban tehát arról lesz szó, hogy pontosan hogyan is teheted meg első befizetésedet, és mik annak a legfontosabb szabályai.

20Bet Bónusz
20Bet bónusz ajánlat

Így zajlik a 20Bet Interac befizetés lépéstől lépésre

A regisztráció végeztével a rendszer előbb automatikusan beléptet, majd pedig a Befizetés oldalra irányít át. Ha később szeretnél Befizetést indítani, akkor jelentkezz be a fiókodba, majd pedig kattints a jobb felső sarokban található Befizetés gombra.

Itt görgess lejjebb egészen addig, amíg meg nem találod az Interac opciót. Ha megvan, kattints rá, majd pedig írd be, hogy mennyi pénzt is szeretnél a 20Bet számládra tölteni. Add meg Interac adataidat is, és kattints a Befizetés gombra. A 20Bet Interac befizetésed azonnal meg is fog érkezni, ráadásul ha kérted, akkor az üdvözlő bónuszod is rögtön meg is jelenik majd a számládon.

A 20Bet Interac befizetés minimum és maximum limitje

Ahhoz, hogy érvényes 20Bet Interac befizetést tehess, legalább 450 forintnak megfelelő összeget kell a számládra tenni. Ez azt jelenti, hogy ha te csak 390 forinttal szeretnél játszani, akkor is minimum 450-et kell befizetned, különben nem lesz sikeres az utalás és az Interac számládon marad a pénzed.

Ugyanez történik ha 40 millió forintnál nagyobb összeget szándékozol feltölteni. Az ugyanis a maximum. Az első befizetésed előtt mindenképp olvasd el az üdvözlő bónusz szerződési feltételeit – hiszen arra is vonatkozik egy minimum befizetési, és egy max bónusz kikötés.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

A 20Bet Interac befizetés extra díja

A 20Bet Interac befizetés abszolút ingyenes, sem az oldal, sem pedig a kanadai netes bank nem számol fel neked semmilyen extra költséget, sem nyíltan, sem pedig burkoltan. Így tehát semmi extra költséggel nem járnak utalásaid – az egyetlen kellemetlenséget a váltás díj okozhatja, az is csak akkor, ha nem ugyanabban a valutában van a 20Bet fiókod, mint amiben az Intetrac rendszerét használod.

Mindent a pontos menetéről és feltételeiről

A regisztráció és a befizetés már megvolt, mostmár csak az maradt hátra, hogy megindítsd a sikeres kifizetési kérelmedet. Nem is húznánk tovább a szót, lássuk a medvét: így szedd ki a 20Betről a nyereményeidet!

Így add fel az első 20Bet szelvényedet

Szimbólumok Tenisz

A felső menüsorban kattints a Sportfogadás gombra, és válaszd ki a sportágat, vagy a bajnokságot, amire fogadni szeretnél. Ekkor megjelenik az összes elérhető esemény vagy mérkőzés.

Alapból az 1X2 illetve a Dupla Esély piac jelenik meg, de természetesen számos egyéb fogadási lehetőséged van itt. Kattints az esemény nevére, és bejön az összes. Egy-egy nagyobb focimeccsre akár 1-2,000 fogadási piac is elérhető lehet az oddsok minden formájában.

Ha megvan a nyertes esemény, csak kattints az oddsra. Ezzel automatikusan felkerül az adott piac a szelvényedre. A jobb sávban jelenik az meg, ahol be tudod állítani a szelvény pontos adatait. A tétet is itt adhatod meg. Kattints a Fogadás gombra és add fel a szelvényedet – ha pedig nyertél, mehet is a 20Bet Interac kifizetés.

Add fel életed első 20Bet Interac kifizetési kérelmét a nyereményed után

A 20Bet Interac kifizetéshez vidd a kurzort az avatar fotódra. Ekkor a legördülő menüsorból válaszd ki a Kifizetés opciót, és keresd meg az Interac fizetési módot. Add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél a számládra utalni, és persze add meg az Interac adataidat is. Kattints a kifizetésre. Ha sikeresen azonosítottad korábban a személyazonosságodat az ügyfélszolgálaton, akkor a pénzed hamarosan meg is fog érkezni a számládra.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Tranzakciós díjak és rejtett költségek bemutatása

Ezen a ponton hálistennek könnyű dolgunk lesz, a 20Bet ugyanis semmifajta tranzakciós díjat nem fizettet ügyfeleivel. Az Interac számládra annyi pénz fog érkezni, amennyit kiutalsz a nyereményeidből a 20Betről. Se több, se kevesebb.

Nem lesz tranzakciós díj, nem lesz kezelési költség és nem lesz semmi egyéb rejtett fizetési kötelezettséged sem. Korrekt rendszer az Interac is, ők sem veszik le a maguk adóját, és a 20Bet is a játékosai igényeit próbálja kielégíteni, nem a saját pénztárcáját. Jó párosítás, sok ilyet kérünk még!

A 20Bet Interac kifizetés alsó és felső limitjei

Magyar zászló

Ha már tranzakciós díja nincs a 20Bet Interac fizetésnek, kifizetési limitjei azért még nekik is vannak. Komoly problémát azonban ez sem fog okozni, ha csak nem te vagy a világ legszerencsésebb játékosa.

A minimális kifizetési limit ugyanis 450 forint, azaz minimum ennyi pénzt kell befizetned Interacról a 20Bet számládra ahohz, hogy érvényes legyen a befizetésed, és a kivett nyereménynek is minimum ennyinek kell lennie. Utóbbi esetében nyilván a 20Bet számládról utalnál az Interacra.

Az ilyen alacsony alsó limitek hátránya általában az, hogy a felső korlát is hasonlóan alacsony. Nem úgy a 20Bet Interac fizetés esetén! Itt ugyanis 40,000,000 Ft a felső korlát, azaz akár 40 millió forintot is befizethetsz a számládra, illetve akár 40 millió forintnyi nyereményt is kiutalhatsz egyösszegben. Szó sincs tehát alacsony felső korlátokról – kis és nagy költségvetésű játékosoknak egyaránt kiváló választás a 20Bet Interac fogadás!

20Bet Interac fizetés

Természetesen igen, a 20Bet online sportfogadás oldalának (és azzal együtt természetesen az online kaszinó oldalnak is) minden egyes felhasználója nyugodtan intézheti be- és kifizetéseit is az Interac rendszerén keresztül.

20Bet Platform
A 20Bet honlapja

Előfordul persze, hogy bizonyos országok nem támogatják a kanadai bankszolgáltató rendszerét. Ilyen esetekben sem kell különösebben kétségbe esni, hiszen számos egyéb fizetési mód érhető még az a 20Bet oldalán, de tény hogy a 20Bet Interac fizetés az egyik legjobb és legegyszerűbb mind közül.

Ezért Érdemes a 20Bet Interac fizetést választani

Gyors, egyszerű és kényelmes fizetési mód. Bizony, ez a 20Bet Interac fogadás egyik legnagyyobb előnye: az egyszerűsége. Kis túlzással egyetlen kattintás, és már úton is van a tranzakciód. Sőt, a kiemlekedő sebességnek hála nem is jó kifejezés, hogy “úton van”, hiszen azonnal megérkezik az. Ennél egyszerűbb fizetési mód tényleg jó eséllyel nem is létezik – de ne aggódj akkor sem, ha nem vágod fejből, hogy is zajlik. Feljebb már bemutattuk!

Az egyik legbiztonságosabb online fizetési mód. Ki ne aggódna akár csak egy picit is, amikor az internetes fizetés a téma? Mindenkiben – és teljes joggal – merülhet fel az átverés gyanúja. Rengeteg sztorit lehet hallni bedőlt banki szolgáltatókról, meghackelt oldalakról, stb.

Szerencsére 20Bet Interac fizetés esetén ilyesmitől nem kell tartanunk. Mind a sportfogadás oldal, mind pedig a kanadai netes bank elképesztő biztonsági óvintézkedéseket nyújt, melyek biztosítják, hogy egyetlen ügyfelet se érhessen bármi kár.

Könnyű beregisztrálni. Csak kösd össze a bankszámládat az email címeddel vagy a telefonszámoddal. Igazából ennyi volt az egész. Innentől pedig minden egyes Interac utalásod, amit erről a címről (vagy számról) vagy erre a címre (vagy számra) indítasz, az Interac fiókodon keresztül fog folyni, te pedig kapod is az értesítést, hogy mikor válik elérhetővé az összeg.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Ezért nem érdemes a 20Bet Interac fizetést választani

Nem elérhető minden országban. Nagy világutazóknak annyira nem jó megoldás ez, hiszen bizonyos országokban nem elérhető az Interac szolgáltatása. Ha épp ilyen országban járunk, és onnan szeretnénk befizetést vagy kifizetést indítani 20Bet számlánkra vagy számlánkról, akkor könnyen kellemetlen percekbe ütközhetünk. Akik gyakran játszanak sok külön országból, azok számára vannak jobb megoldások a 20Bet Interac fizetésnél.

Kanadában élőkre optimalizálták. Hogyha persze te Kanadában élsz, akkor valószínűleg tényleg a 20Bet Interac fizetés lesz a számodra elérhető legjobb opció. Ilyenkor, gyors, egyszerű és kényelmes. Ha viszont nem kanadai bankszámlát akarsz csatlakoztatni az Interac autodeposit rendszeréhez, könnyen problémákba ütközhetsz, amiket nehéz lesz átugorni. Érdemes tehát alaposan utánajárni, hogyan is fogsz majd játszani.

Minden fontos infó a 20Bet Interac fizetéssel kapcsolatban

Ez volt tehát összefoglaló cikkünk a 20Bet Interac fogadás minden apró részletével kapcsolatosan. Bízunk benne, hogy cikkünk végére érve már magabiztosan tudod kezelni minid az Interac, mind pedig a 20Bet fiókodat, illetve pontosan tudod, hogy hogyan működik a 20Bet Interac befizetés és kifizetés egyaránt.

Elviekben már a szabályokat és a tranzakciós díjak mértékét is tudod – utóbbi esetében ismét csak hangsúlyozzuk a számot: nulla. A továbbiakban tehát már csak egy maradt hátra: hogy sikeres játékot és rengeteg nyereményt kívánjunk Neked!

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben beszéltem a részletekről, amelyeket tudnod kell, valamint az Interac fizetés használatának előnyeiről és hátrányairól a 20Bet-en. A nulla tranzakciós díjjal az Interac valóban egy intelligens fizetési mód a 20Bet-nél történő nyeremények támogatására és kifizetésére.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli