20BET Jeton fizetés #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 8

Néhány év alatt Magyarország egyik legnépszerűbb online sportfogadás oldalává nőtte ki magát a 20Bet Fogadóiroda. Nem is csoda, hogy egyre több magyar játékos kutakodik ez iránt a sportfogadási felület iránt. Mi most egy igazán specifikus szempont alapján szeretnénk bemutatni az oldalt, mégpedig a 20Bet Jeton fizetés lehetőségét vesézzük ki a legapróbb részletekig.

Olvass hát tovább, hogyha szeretnél mindent megtudni a 20Bet Jeton fizetési ehetőségről. Bemutatjuk annak pontos menetét, szabályait, feltételeit, és számos egyéb hasznos információval szolgálunk még játékosainknak. Kezdjük azzal, hogyan is lehet regisztrálni a Jetonon!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan regisztrálhatok magamnak új Jeton fiókot?

Logo Jeton

Első lépés gyanánt menj fel a Jeton Wallet hivatalos honlapjára – jeton.com. Az oldal alapból angolul jelenik meg. Magyarul sajnos nem elérhető, de a jobb felső sarokban választhatsz nyelvet (angol, német, spanyol, portugál, orosz, török, japán, holland, lengyel, olasz, francia, norvég). Ha angolon maradtál, akkor kattints a nyelvválasztó gombtól balra található “Sign Up” gombra.

Az itt megjelenő oldalon add meg előbb a telefontszámodat (országkóddal együtt, ez Magyarországon +36, de automatikusan erre fogja állítani az online buki). Ezt követően az email címedre, majd pedig a jelszavadra lesz szükség. Végezetül add meg a keresztnevedet, a vezetéknevedet, a születési dátumodat (nap – hónap – év), és kattints a kék Sign Up gombra az alsó sorban.

Ebben a pillanatban már kaptál is egy kódot a megadott email címedre. Ezt a kódot másold be, ezzel megerősíted az email címedet. Ezt követően a lakcímedet kell majd megadni (ország, utca + házszám, város, irányítószám). Pipáld ki az ÁSZF és az Adatvédelmi Irányelvek elfogadását, és kattints a “Go to Wallet” gombra, ezzel a Jeton fiókod el is készült.

Jeton mobil app

A regisztrációs oldalon le tudod tölteni a Jeton mobil appot is. Ez elérhető Android és iOS készülékekre egyaránt. Érdemes letölteni már most, hiszen így gyorsabban és kényelmesebben kezelheted tranzakcióidat, legyél bárhol is. Csak kattints a megfelelő (iOS vagy Android) logóra, és a letöltés már meg is indul. Telepítsd az apk fájlt és futtasd. A regisztráció mehet mobilról is, mi most a gépi verziót mutattuk be.

Okostelefon és táblagép 20Bet_2
A 20Bet elfogadja a Jeton

Így regisztrálj a 20Bet oldalán

Ha a Jeton fiókod elkészült, akkor már csak a 20Bet (kattintson ide az összes részlet megtekintéséhez) oldalán kell regisztrálni ahhoz, hogy megkezdhesd a 20Bet Jeton kifizetés folyamatát. Ehhez menj fel a 20Bet hivatalos honlapjára és kattints a narancssárga Regisztráció gombra a jobb felső sarokban. Ha az oldal nem magyarul jelenne meg, akkor a szélen található zászlóra kattintva változtathatod ki azt.

A regisztrációs felületen választhatod ki az üdvözlő bónuszodat is. Ez mehet a kaszinóhoz, vagy a sportfogadási részleghez is, illetve mondhatod azt is, hogy köszönöd szépen, nem kérsz extra pénzt ingyen. A bónusz után előbb a lakcímedet kell megadni, utána pedig a jelszavadat és az email címedet.

A “Tovább a 2. Lépéshez” gomb elrepít a következő oldalra, ahol a személyes adataidra lesz szükség, illetve a használni kívánt valutára. Tovább a 3. Lépéshez, ahol a pontos címedet add meg: utca, házszám, irányítószám, város. Ezután már csak a telefonszámodra lesz szükség, a meg az adatvédelmi irányelvek és az általános szerződési feltételek elfogadására. Kattints a Küldés gombra, és a regisztráció ezzel be is fejeződött.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

20Bet Jeton befizetés – Útmutató kezdőknek

Az első befizetés nem feltétlenül egyértelmű, ezért szeretnénk segíteni olvasóinknak, hogy senkit se érjen semmifajta hátrány a játékban. Olvass tehát tovább, ha szeretné egy lépésről lépésre pontos ismertetőt arról, hogyan is intézheted el életed első Jeton befizetését a 20Bet online sportfogadás oldalon.

20Bet Jeton befizetés pontos menete

Jelentkezz be az újonnan elkészített 20Bet diókodba, és kattints a jobb felső sarokban a narancssárga “Befizetés” gombra. Itt görgess picit lejjebb, amíg meg nem találod a Jeton fizetési módot. Az Amount mezőbe írd be, hogy mennyi pénzt szeretnél pontosan elutalni a Jeton számládról a 20Bet fiókodra.

20Bet Bónusz
20Bet bónusz ajánlat

Ha van bónusz kódod, értelemszerűen írd be azt a Bónuszkód mezőbe. Kattints a Befizetésre alul, erősítsd meg a tranzakciót és a befizetésed – a bónuszoddal együtt – azonnal meg is jelenik a számládon.

A 20Bet Jeton befizetés alsó és felső korlátai

A 20Bet Jeton befizetés kifejezetten népszerű a magyar szerencsejátékosok körében. Ennek egyik fő oka a kedvező korlátok, hiszen befizetést már 400 forinttól intézhetünk, azaz nagyjából 1 eurós minimum befizetési korlát él a netes bukmékernél.

Ez kifejezetten alacsony, más fizetési módok gyakran 10-20 dolláros vagy eurós (4-8,000 forintos) minimális befizetési limitekkel dolgoznak. A befizetés felső korlátja, azaz maximuma is igen kedvező: 100,000 forint. A bónuszodat is ki tudod maxolni egy ilyen befizetéssel, és még marad is!

A 20Bet Jeton befizetés tranzakciós költségei

A 20Bet Jeton befizetés semmilyen extra költséggel, rejtett vagy tranzakciós díjjal nem jár, azaz pontosan annyi pénz fog a 20Bet számládra kerülni, amennyit a Jeton számládról elutalsz. Se több, se kevesebb, kivéve, ha kérsz bónuszt, mert akkor több.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

A 20Bet Jeton kifizetés pontos menete és szabályrendszere

Ha eddig a pontig figyeltél, részletesen olvastál minket, és követted az útmutatónkat, akkor már a Jeton fiókod mellett a 20Bet felhasználód is elkészült, ráadásul már az első befizetésedet is megtetted. Utóbbival együtt pedig az üdvözlő bónuszodat is megkaparinthattad, ami már csak annyit jelent, hogy ideje elkezdeni játszani.

Ha pedig játszol, akkor érdemes nyerni is. A következő néhány bekezdésben azt fogjuk tehát pontosan részletezni, hogy hogyan is fogadhatsz a 20Bet oldalán a kedvenc sporteseményeidre, illetve hogy milyen lépéseket kell megtenned életed első 20Bet Jeton kifizetéséhez. Lássuk hát!

Ha a befizetés már megvolt, ideje játszani

Szimbólumok Foci

Kattints a felső menüsorban a Sportfogadás gombra, hogy elérhesd az összes sportágat és fogadási piacot. A bal oldalt a legnépszerűbb bajnokságokból tudsz válogatni, lejjebb görgetve pedig sportágra lebontva taálhatod a fogadási piacok kategóriáit. Válaszd ki a számodra szimpatikus sportot és ligát, aztán már vláogathatsz is a jobbnál jobb oddsok között.

Alapból az oldal az 1X2 és a dupla esély piacot hozza be. Ennél részletesebben az eseményre kattintva kaphatsz oddsokat – ekkor az összes elérhető fogadási piac megjelenik az adott mérkőzésre vagy eseményre. Csak kattints a számodra tetszőleges számra, ezzel fel is kerül a szelvényedre az adott esemény.

Ezt követően a jobb alsó sarokban felugró szelvényeden megadhatod, hogy egyszeres, többszörös, vagy rendszer-fogadásban szeretnéd-e feladni a szelvényt. Itt adhatod meg a tét összegét is, ami egyszeres fogadásokban illetve rendszer fogadásokban sokszorozódhat, erre figyelj oda! Kattints a fogadás gombra és erősítsd meg a szelvényedet. Ha ez megvan, akkor már csak várd ki, amíg nyersz…

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Nyertél, irány a bank – Az első 20Bet Jeton kifizetési kérelmed

…és ha nyertél, akkor már indulhat is a 20Bet Jeton kifizetés. Ehhez menj a jobb felső sarokban a Befizetés gombra, a bal menü oszlopban pedig válaszd ki a Kifizetés opciót. Alternatív megoldás ha az avatar fotódra viszed a kurzort, és a legördülő menósorból azonnal kiválasztod a Kifizetés opciót.

Itt válaszd ki a Jeton Wallet fizetési módot és add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél kivenni a nyereményedből. Add meg a Jeton adataidat, jelentkezz be a fiókodba és kattints a Kifizetés gombra. Erősítsd meg a tranzakciót a fogadóiroda és a Jeton oldalán egyaránt. A tranzakció hamar végbemegy, szerencsére nem kell sokat várni a 20Bet Jeton kifizetésre. Hajrá!

A 20Bet Jeton kifizetés szabályai – Alsó és felső korlátok

Magyar zászló

A 20Bet Jeton kifizetés korlátaira ugyanazon számok érvényesek, amik befizetés esetén is. Ez azt jelenti tehát, hogy ahhoz, hogy megindíthasd életed első 20Bet Jeton kifizetését, ahhoz minimum 400 forintnyi nyereményre lesz szükséged. Ezt azért bárki képes lehet összeszedni, és különösen nagy előny ez, hiszen más fizetési módok csak jóval nagyobb alsó limiteket szoktak engedélyezni.

A felső korlát viszont kifejezetten alacsony, az mindössze 100,000 forint. Ez az egy összegben utalható kifizetésre vonatkozik, tehát 20Bet Jeton kifizetés esetén is lehet ám nagyot szakítani, és ki is leszel fizetve – csak több részletben, nem egyszerre. Ha nagyban szeretsz játszani, akkor t alán létezik jobb opció számodra a Jeton Wallet rendszerénél.

A 20Bet Jeton kifizetés tranzakciós díja és egyéb lehetséges költségei

A 20Bet Jeton kifizetés nagyban hasonlít a befizetéshez is, és nem csak a fentebb már említett alsó és felső korlátoknak köszönhetően, hanem a tranzakciós díjak miatt is. Ezek is megegyeznek ugyanis, azaz teljesen ingyenesen indíthatsz kifizetéseket is. Ha a Jeton rendszerét használod, akkor pontosan annyi pénzt fog levonni az oldal a fiókodról, amennyit utalni fogsz, és a teljes összeg meg is kell, hogy egyben érkezzen a Jeton számládra – már ha tiszteletben tartod a felső korlátot is!

Akkor ez egy elérhető fizetési mód a sportfogadás oldalon?

Természetesen igen. A 20Bet minden játékosa számára elérhető fizetési mód a Jeton Wallet, azaz bárki játsszon is a 20Beten, bárki fogadjon is a legjobb oddsokon, biztosan fogja tudni intézni be- és kifizetéseid is a Jeton rendszerének segítségével. Emiatt tehát nincs okod izgulni. Ja a 20Bet Jeton a te kedvenc párosításod, akkor nyugodt szívvel regisztrálhatsz, abszolút megoldható a dolog!

20Bet Platform
A 20Bet honlapja

Mik a 20Bet Jeton fizetés legnagyobb előnyei?

Azonnali tranzakciók. A 20Bet Jeton fizetés már csak azért is ajánlott, mert míg banki átutalással hosszú napokat vehet igénybe nem csak a kifizetés, de ugyanúgy akár már a befizetés is. Ezzel szemben a Jeton rendszerén keresztül intézett fizetéseid azonnal meg fognak érkezni, ezzel pedig rengeteg időt spórolhatsz meg magadnak.

Alacsony be- és kifizetési limitek. A másik legfontosabb érv a 20Bet Jeton fizetés mellett az az alacsony be- és kifizetési limit. Már akár 400 forintos befizetést is indíthatsz az oldalon, ráadásul a kifizetés is hasonlóan alacsony “áron” már lehet kezdeményezni. Ez más oldalakon és más fizetési módok alkallmazása során nem szokott elérhető opció lenne. Alacsony költségvetésből kiváló választás a 20Bet fogadóiroda – Jeton fizetés kombó.

Nincsenek tranzakciós díjak. A 20Bet JEton fizetés harmadik nagy előnye az ingyenes tranzakciók, azaz a tranzakciós díjak, kezelési költségek és egyéb rejtett kiadások teljes hiánya. Minden utalásod teljesen ingyenes lesz és az is marad. Nincs átverés, tényleg azt kapod, amit vársz.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Mik a 20Bet Jeton fizetés legnagyobb hátrányai?

Alacsony felső korlát. Ha szeretsz nagyban játszani, akkor nem ajánljuk neked a 20Bet Jeton fizetést. Ennek oka az alacsony felső korlátban rejlik, hiszen befizetéskor is, meg kifizetéskor is 100,000 forint a maximális tranzakció. Hogyha te inkább milliós tétekben szeretnél játszani, akkor ez rengeteg kényelmetlenséget fog okozni. Ebben az esetben érdemes lehet átgondolni a dolgokat.

Még egy app / rendszer a pénzügyeim kezeléséhez? Túl bonyolultnak tűnhet, főleg, ha szereted egy helyen tárolni a pénzed. Ha a Jetont akarod használni, akkor akarva-akaratlanul is kénytelen leszel megosztani a pénzügyeidet, és kellemetlenségeket okozhat, ha egyszerre több helyen is nyomon kell követned a pénztárcád változásainak alakulását. Ha nem szeretnél hasonló bonyodalmakba bocsátkozni, akkor érdemes lehet másik, ennél talán egy fokkal egyszerűbb fizetési módban gondolkozni.

Összefoglaló

Ez volt tehát összefoglaló cikkünk a 20Bet Jeton fizetési módot illetően. Figyelmes ollvasóink eddig eljutva már pontosan és magabiztosan tudják, hogyan fognak tudni létrehozni egy felhasználói fiókot a Jetonon és a 20Beten egyaránt. Részletesen bemutattuk azt is, hogy hogyan zajlik a regisztráció, a befizetés, a fogadás és a kifizetés pontos menete. Ennek köszönhetően a kevésbé magabiztos olvasóink is bátran belevághatnak az online sportfogadás rögös világába.

Ezen részletes útmutatók mellett bemutattuk a 20Bet Jeton kifizetés legfontosabb szabályait is, így olvasóink pontosan tudhatják az alsó és felső korlátok mellett a tranzakciós díjak összegét is. Utóbbi még mindig nulla forinton áll, ami még mindig kiemelkedő az online sportfogadás piacán! Bízunk benne, hogy cikkünk segített elnavigálni az oldalon, és kényelmesen fogod tudni intézni 20Bet Jeton fizetéseidet. A játékhoz pedig sok sikert kívánunk!

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben bemutattam mindent, amit a 20Bet által kínált Jeton fizetési lehetőségről tudni kell. Az általunk bemutatott összes információval mostanra már tisztában kell lennie azzal, hogyan hozhat létre Jeton-fiókot, és hogyan fizetheti be online fogadásait a 20Bet-nél az említett fizetési móddal.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli