20Bet Litecoin kifizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 10

A Litecoin az egyik legnépszerűbb kriptovaluta manapság, Magyarországon is rengetegen használják. Hazánk egyik legnépszerűbb netes sportfogadás oldalán, a 20Beten is elérhető ez a fizetési mód. És ha már elérhető, akkor kötelességünknek tartottuk bemutatni olvasóink részére, hogyan is vehetik igénybe ezt a szolgáltatást.

Olvass tehát tovább, ha szeretnéd megtudni, hogyan működik a 20Bet Litecoin be- illetve kifizetés, milyen limitek vonatkoznak rád, na és persze hogy pontosan hogyan folyamodhatsz LTC kifizetésért a 20Beten. Kezdjük az alapokkal: így vehetsz Litecoint!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

A kezdők fegyvere

Logo Litecoin

A Litecoin a folyamatosan fejlődő kriptovaluták közé tartozik. Ez egy nyílt forráskódú blokklánc rendszer, amit ma már te is könnyen és egyszerűen vásárolhatsz, ha épp ahhoz lenne kedved. Ehhez nincs is többre szükséged, csak egy okostelefonra, meg egy bankkártyára – na meg némi pénzre. Lehetőleg minél többre persze.

Litecoint több módon is vásárolhatsz. Vehetsz különböző kripto kereskedőktől, ilyenek például a Crypto.com, a Coinbase, vagy a Binance – ezek a leghíresebbek, és mind el is érhetők MAgyarország területéről is. Ezekre az oldalakra – vagy appokra – be kell regisztrálnod, majd pedig hitelesíteni kell az adataidat. Ha ezt megtetted, utána szabadon vásárolhatsz magadnaka Litecoint – vagy bármi egyéb kriptovalutát egyaránt.

Ha nem szeretnéd, hogy egy harmadik fél is beavatkozzon a tranzakcióidba, akkor menj fel a Litecoin hivatalos honlapjára, és töltsd le az appot. Innen közvetlenül tudsz venni LTC-t a Litecoin pénztárcádba, pusztán a bankkártyádra lesz szükséged. Csak add meg az adataidat, illetve hogy mennyi dollárért szeretnél LTC-t vásárolni. Érdemes akkor venni, amikor épp lent van az értéke, hiszen így még akár nyerhetsz is a vásárlásodon.

20Bet Litecoin befizetés

A 20Bet Litecoin kifizetéshez vezető első lépés a regisztráció és a befizetés. Ezt a témát fogjuk most körbejárni. Olvass tovább, a következő néhány sorban ugyanis a 20Bet Litecoin befizetés szabályait és részletes útmutatóját fogjuk ismertetni. A fejezet végére érve már indíthatod is az első befizetésedet – ráadásul a sportfogadási új játékos bónuszodat is megkaphatod majd!

Okostelefon és táblagép 20Bet_2
A 20Bet elfogadja a Litecoin

A 20Bet Litecoin befizetés alsó határa

A 20Bet Litecoin alsó befizetési határa egészen magas, jóval magasabb az átlagos alsó határoknál. Jelent pillanatban 18,000 forint a minimális befizetési limit, szóval nem neked ajánljuk a 20Bet Litecoin fizetési módot, hogyha alacsony büdzséből tervezel játszani.

Vannak fizetési módok, amelyek jóval alacsonyabb befizetési limitekkel dolgoznak, így ha kevesebb pénzt szeretnél a számládra tölteni, akkor mindenképp fontold meg, hogy biztosan ez lesz-e a tökéletes kombináció a te számodra.

A 20Bet Litecoin befizetés felső határa

A 20BEt Litecoin befizetés felső határa a legmagasabb tétekkel játszóknak sem tökéletes választás. Vannak fizetési módok, melyekket akár 40 millió forintot is betehetsz egy összegben – de nem a Litecoin opció lesz a te választásod, ha ilyesmire vágynál.

A 20Bet Litecoin befizetés felső határa ugyanis 5,5 millió forint, ami nem rossz azért, de vannak ennél jobb opciók is – már ha szeretsz igazán nagy tétben játszani persze. Szóval ha 18,000 és 5,500,000 forintos tétek megfelelnek neked, akkor jó választás lehet a 20Bet Litecoin fizetés.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

A 20Bet Litecoin befizetés pontos menete

Nem is húznánk tovább a szót, szeretnénk bemutatni, hogyan regisztrálj a 20Bet oldalán és tedd meg az első befizetésedet. Ehhez nem is kell mást tenned, mint felmenni a 20Bet Fogadóiroda hivatalos honlapjára, majd pedig a jobb felső sarokban található “Regisztráció” gombra kell kattintani. Ha angolul látod (“Sign Up”), akkor menj az oldal tetején található angol zászlóra, és állítsd át a nyelvet magyarra.

A regisztráció első lépésében ki tudod választani az online sportfogadási bónuszodat is magadnak. Mi azt ajánljuk, hogy ezt a lépést semmiképpen ne hagyd ki, hiszen így 35,000 forint befizetését követően 70,000 forinttal kezdhetsz fogadni. Mindez a 100%-os első befizetési sportfogadás bónuszodnak köszönhető. Ha ez megvan, folytatódhaz is a regisztráció.

Első körben válaszd ki az országot, ahol élsz (lünk a gyanúval, hogy ez jelen esetben Magyarország lesz). Add meg az email címedet és a jelszavadat, majd pedig kattints a “Tovább a 2. lépéshez” gombra. Itt add meg a használni kívánt valutát (forint), illetve a teljes nevedet, a nemedet és a születési dátumodat. Tovább a 3. Lépéshez.

20Bet Bónusz
20Bet bónusz ajánlat

Itt add meg a pontos címedet. Az alábbi részletekre lesz szükség: Utca és házszám, Irányítószám, Város. Ezt követően a telefonszámodat kell megadni. Jelöld be, hogy szeretnél-e promóciós értesítéseket kapni, majd pedig kattints a Küldés gombra, és a fiókod már el is készült. Nem árt azonban megnyitni az email fiókodat. Kaptál ugyanis egy levelet, ebben tudod megerősíteni – és ezzel hitelesebbé tenni – az új 20Bet fiókodat.

Ezt követően az első bejelentkezésedkor az oldal automatikusan a Befizetés oldalra visz. Amúgy a jobb felső sarokban találhatod a Befizetés gombot. Itt válaszd ki a Litecoin fizetési módot, és add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél a számládra tölteni. Kövesd az utasításokat és erősítsd meg a tranzakciót. A 20Bet Liteceoin befizetésed azonnal célba ér – ráadásul a bónuszodat is felveheted vele együtt!

20Bet Litecoin kifizetés – Kezdők kézikönyve

A 20Bet regisztráció végső célja a nyertes szelvények gyűjtése mellett azok beváltása – azaz a kifizetés. Ebben szeretnénk most segítséget nyújtani Nektek is, így a következő sorokban erről lesz szó. Olvass tovább, és tudj meg mindent a 20Bet Litecoin kifizetés szabályairól, követelményeiről, alsó és felső határaitól, de persze mindezek mellett bemutatjuk azt is, hogy milyen lépéseken keresztül vezet az út az első LTC kifizetésedhez. Kezdjük az alsó limittel!

A 20Bet Litecoin kifizetés alsó határa

A 20Bet Litecoin kifizetés alsó korlátja jóval kedvezőbb, mint a befizetési limit. Kifizetéshez ugyanis alacsonyabb a limit, azaz jóval kevesebb nyereménnyel is indíthtsz kifizetést. Általánosságban véve elmondható, hogy a legtöbb 20Bet fizetési mód 10-15 dolláros minimális kifizetési limittel dolgozik.

A Litecoin esetében sincs ez másképp. Ha 15 dollárt szeretnél kifizetni, azt már utalhatod is a Litecoin walletedbe, a 20Bet Litecoin kifizetés alsó korlátja tehát $15 vagy €15, ami nagyjából 6,000 forintnak felel meg.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

A 20Bet Litecoin kfiizetés felső határa

A 20Bet Litecoin kifizetés felső határa egy nem létező fogalom. Ez a kriptovalutás szerencsejáték egyik legnagyobb előnye. Annyi pénzt vehetsz ki, amennyit csak nem szégyellsz. Nin maximum, így nem áll előtted semmilyen átugorhatatlan akadály. Nyerj minél többet és utald ki a számládra – a pénz pedig gond nélkül meg is fog érkezni a Litecoin pénztárcádba.

A 20Bet Litecoin kifizetés tranzakciós költségei

Szimbólumok Foci

Egy újabb hatalmas pozitívumhoz érkeztünk meg. A 20Bet online sportfogadás oldal az egyik legjorrektebb netes buki, ami magyar játékosok számára is elérhető.

Náluk ugyanis nincs semmilyen rejtett költség, nincsenek váltási díjak, nincsenek kezelési költségek és főleg nincsen semmilyen tranzakciós díj. Ilyenek nem terhelik a kifizetéseidet, így biztos lehetsz benne, hogy annyi pénzt fogsz kapni, amennyit nyertél – illetve amennyit kiutaltál magadnak.

A 20Bet Litecoin kifizetés pontos menete

Hogyha eddig eljutottál, és velünk együtt haladtál, akkor már elkészült a fiókod a 20Bet fogadóiroda oldalán, ráadásul regisztráltál magadnak egy Litecoin walletet is, vagy legalábbis vásároltál LTC-t egy kripto kereskedőtől. Jobb esetben már az első befizetéseden is túlvagy, aminek köszönhetően az online sportfogadási üdvözlő bónuszodat is bezsebelted.

Ha mindez megvan, akkor már van pénz a 20Bet számládon, amit akkor meg kéne forgatni. Menj hát az élő fogadás, vagy a sportfogadás fülekre a felsü menüsorból. Ha épp most megy a meccs, amire fogadni szeretnél, értelemszerűen az előbbit válaszd. Ha még nem kezdett a meccsed, akkor utóbbit. Itt fogsz tudni szűrni sportág, bajnokság és fogadási piac alapján is.

Válaszd ki a kedvenc eseményeidet és a legjobb oddsokat. Csak kattints a számra, amire pénzt szeretnél tenni. Az oldal a jobb alsó sarokban gyűjti össze a fogadásaidat, itt láthatod tehát a szelvényedet. Egyetlen kattintással beállíthatod, hogy egyes kötésekben, többszörösekben, vagy akár szisztémákban szeretnéd-e megjátszani a kiválasztott eseményeket. Add meg hogy mennyi pénzt szánsz a szelvény(ek)re, és erősítsd meg a tranzakciót.

Ha nyert a szelvényed, akkor már indulhat is a 20Bet Litecoin kifizetés. Ehhez kattints a jobb felső sarokban a profil képedre, itt pedig a legördülő menüből kattints a Kifizetés gombra. Itt már át is irányít az oldal a Kifizetési aloldalra. Görgess le a kriptovalutákig és válaszd ki a Litecoin opciót. Add meg, hogy mennyi LTC-t szeretnél a Litecoin walletedbe utalni. Kövesd az utasításokat és erősítsd meg a tranzakciót. A 20Bet Litecoin kifizetés mindössze ennyi volt.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

A 20Bet Litecoin fizetés és fogadás legnagyobb előnyei

A következő néhány sorban a 20Bet Litecoin legnagyobb előnyeit fogjuk bemutatni. Ha ezek a sorok sem győznek meg arról, hogy neked ezzel a fizetőeszközzel kell játszanod, akkor tényleg érdemes is másik pénzügyi rendszer után nézni. Ha viszont meggyőzödsz, már tudni is fogod, hogyan kezdhetsz játszani a 20Beten Litecoinnal. Lássuk hát a top érveket az LTC fogadás mellett!

Korlátlan kifizetés – Nyerj, amennyit csak lehet!

A 20Bet Litecoin kifizetés korlátlan, csak rajtad függ, menynit nyersz. Nincs ugyanis kriptovalutás kifizetés esetében felső limit, így tényleg akármekkora összeget át fogsz tudni küldeni az LTC pénztárcádba, senki nem fog beleszólni vagy ellenkezni miatta.

Instant kifizetések – Ne várj feleslegesen hosszú napokat

Magyar zászló

Bizonyára hallottál már arról, milyen sokáig tarthat a kifizetés egy online sportfogadás oldalnál. Ha ezt szeretnéd kivédeni, akkor érdemes a 20Bet Litecoin kifizetést választani.

Ezzel a fizetési móddal kiütöd ugyanis ezt a problémát, hiszen itt azonnali kifizetésről beszélhetünk. Ez a kriptovaluta nagy előnye. Tranzakciós díjaktól mentesen, azonnal kapod meg a téged illető nyereményeidet.

Dupla fogadás – Használd ki a valuta értékingadozását

Mondhatni, hogy duplán játszik, aki kriptovalutával játszik, hiszen annak értéke folyamatosan változik. Ha megtartod a kriptovalutádat, gyakorlatilag arra fogadsz – pénzköltés nélkül – hogy az adott kriptovaluta – jelen esetben például a Litecoin – értéke növekedni fog a jövőben. Ez azért jó, mert a Litecoinodat bármikor eladhatod, de neked nyilván akkor éri meg eladni, amikor magasabb az LTC-d értéke, mint amikor megnyerted, vagy megvetted.

Könnyen előfordulhat, hogy mondjuk 20,000 forintot ér egy LTC akkor, amikor megveszed. Viszont amikor nyersz mondjuk 10 LTC-t, akkor csak 18,000 Ft egy LTC. Ha viszont vársz pár hetet, és egy LTC értéke felmegy mondjuk 25,000 forintra, és akkor adod el az LTC-det, akkor kerestél egy csomó pénzt, pedig igazából nem is csináltál semmit, csak kivártad a megfelelő pillanatot.

Így tehát simán előfordulhat, hogy egy adott héten nyersz egy bizonyos összeget Litecoinban. Ha nem utalod ki azonnal, akkor az az összeg a következő hetekben simán megnövelheti az értékét, így pedig ingyen pénzt generálva. Persze ennek az ellenkezője is opció, szóval csak óvatosan!

A 20Bet Litecoin fizetés legrémisztőbb hátrányai

A 20Bet Litecoin kifizetés tökéletes opciónak hangzik – ha valakinek erre van giénye. De vannak azonban olyan tulajdonságai is ennek a fizetési módnak, amik már nem feltétlenül nyerik el mindenki tetszését. A következő néhány pontban ezeket a tulajdonságokat gyűjtöttük össze, hogy tisztább legyen az összkép:

20Bet Platform
A 20Bet honlapja

Vajon megéri-e számodra a 20Bet Litecoin kifizetés, vagy érdemes lenne más módokban gondolkozni. Ha az alábbi sorok nem rettentenek el, akkor ez lesz a tökéletes választás számodra. Ha nem tetszik azonban, amit látsz, akkor érdemes tovább kutatni a megfelelő fizetési mód kiválasztásához.

Befizetési limitek

Mondhatnánk persze, hogy ez a tökéletes aranyközépút, de ennél azért kellemetlenebb a téma egy fokkal talán. Ha ugyanis nem szeretnél első körben rögtön 18,000 forintos befizetést indítani, akkor mindenképpen érdemes másik fizetési módban gondolkodni.

A 20Bet Litecoin minimális befizetési követelménye ugyanis pontosan ennyi: 18,000 forint. Ez azt jelenti, hogy 17,000 forintos befizetést például nem is tudsz ily módon intézni, ami azért a többségnek komoly kellemetlenségeket okozhat.

Nem sokkal jobb a helyzet akkor sem, ha igazán nagy pénzben szeretnél játszani. A 20Bet Fogadóiroda lehetővé teszi akár 40 millió forint befizetését is – feltéve, hogy másik fizetési módot használsz. Litecoin kriptovaluutával ugyanis egy összegen maximum 5,5 millió forintot tölthetsz a számládra.

Így pedig ha az igazán nagy tétek szerelmese vagy, ismét csak másik pénzügyi módot kellene választanod, hiszen nem fogja tudni teljesíteni az elvárásaidat a 20Bet LTC fizetés.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

A kriptovaluta természetéből fakadó áringadozás

Hogyha nem vagy a kriptovaluták nagymestere, akkor most olvass figyelmesen, mert fontos sorok következnek. A kriptovaluták a legnagyobb volatilitással rendelkező pénznemek manapság. Ez azt jelenti, hogy ezeknek az értéke változik a legnagyonn mértékben. Az egyik pillanatban lehet, hogy 20,000 forintot ér egy LTC, de akövetkező pillanatban ez leccsökkenhet 15,000-re, vagy akár felugorhat 25,000-re is.

Ráadásul ez a bizonytalanság folyamatosan ott van. Ezt az előnyödre is tudod persze fordítani, de ha nem figyelsz, sok pénzt bukhatsz. Főleg, ha rosszkor vásárolsz, vagy rosszkor adsz el. Az aranyszabály: akkor veszünk Litecoint, ha lent van az értéke, és akkor adjuk el, ha fent van az értéke. Ilyen egyszerű.

Ezzel a ponttal azonban mindenképpen számoljon mindenki, aki 20Bet Litecoin fogadásban gondolkozik, mert ebből komoly kellemetlenségek érhetik a figyelmetlen, vagy a felkészületlen játékost.

Összefoglalás – Mindent a 20Bet Litecoin fizetésről

Ez volt tehát részletes bemutatónk a 20Bet Litecoin fizetés előnyeiről és hátrányairól. Bízunk benne, hogy minden flemerülő kérdést megválasztunk. Ha nem így lenne, bátran keress fel minket, és válaszolunk, amint tudunk.

Ha pedig nem maradt benned kérdés, sok sikert kívánunk a játékhoz – bízunk benne, hogy cikkünknek köszönhetően magabiztosan navigálos magad a 20Bet menüpontjai között, és tudod, mikor hogy és hol kell intézni pénzügyeidet, na meg persze azt is, hogy milyen szabályok vonatkoznak rád!

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Miután itt megvitattuk a Litecoin használatával kapcsolatos fontos információkat a 20Bet fogadásokban, már meg kell, hogy legyen egy általános elképzelése arról, hogy milyen előnyökkel járhat a Litecoin használata. Töltsön pénzt a számlájára most, és fogadjon kedvenc sportágaira és eseményeire.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli