20BET MasterCard kifizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 2

Ezen cikkünkben a 20BET MasterCard kifizetés titkaiba fogjuk beavatni legkedvesebb olvasóinkat. Tarts velünk, ha szeretnéd ezt a be- illetve kifizetési módot alkalmazni amíg a 20Bet online sportfogadás oldalán játszol. Utunk során megismerkedhetünk a kifizetés részletes menetével, a minimális és maximális limitjeivel, a tranzakció időtartamával és számos egyéb fontos és hasznos infót kaphatsz még.

Ezek segítségével dönthetsz majd, hogy maradsz-e a 20Bet MasterCard kifizetés mellett, vagy másik fizetési mód való neked inkább. A cikk végén összeszedtünk néhány gyakran ismétlődő hibát is, és megmutattuk, mi a teendő, ha veled is hasonló történne. Tarts velünk és tudj meg mindent a MasterCard helyes használatáról!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

20BET MasterCard kifizetés – Útmutató lépésről lépésre

Ahhoz, hogy nyugodtan megindíthasd a 20BET MasterCard (kattintson ide, ha többet szeretne megtudni erről az üzemeltetőről) kifizetési kérelmeidet, nem árt tisztában lenni, hogy pontosan mely lépések is vezetnek el addig, hogy mindezt megtehesd. Ezt szeretnénk most bemutatni.

Logo Mastercard

Remélhetőleg a cikk ezen részének végére érve már Te is tudni fogod, mit kell tenned. Mi most az első lépéssel fogjuk kezdeni, ami természetesen nem is lehet más, mint a…

Az első lépés a regisztráció – Hozd létre a fiókodat

Ahhoz, hogy elkezdhess játszani a 20Bet oldalán, muszáj létrehoznod a felhasználói fiókodat. Ez a minimum minimuma. Ha nincs felhasználói fiókod, akkor nem tudsz pénzt tölteni a nem létező számládra, nem tudsz nyerni és nem tudod átutalni magadnak a nyereményeidet. Úgy sajnos nem működik, úgyhogy szeretnénk bemutatni azt is, hogy hogyan regisztrálj néhány egyszerű lépésben.

Okostelefon és táblagép 20Bet_2
A 20Bet elfogadja a VISA

Először is menj a 20Bet hivatalos honlapjára, majd kattints a jobb felső sarokban található Regisztráció gombra. ITt meg kell adni az email címedet, a jelszavadat, illetve az országot, ahol élsz. Ezt követően kattints a “Tovább a 2. Lépéshez” gombra, és add meg a keresztnevedet, a vezetéknevedet, a születési dátumodat, illetve azt is, hogy milyen pénznemet szeretnél használni (forint).

Kattints a “Tovább a 3. Lépéshez” gombra. Itt a pontos címedet kell megadni várossal, itányítószámmal, utcával és házszámmal. Fogadd el az adatvédelmi irányelveket és az általános szerződési feltételeket is, illetve add meg a telefonszámodat. Végül kattints a “Küldés” gombra, és a fiókod már el is készült, jöhet a második lépés.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Az első befizetés – Ne maradj le az üdvözlő bónuszodról!

Ha regisztráltál, akkor ideje megtenni az első befizetést is. E nélkül nem kezdhetsz játszani, szóval mindenképp érdemes foglalkozni vele. Főleg, hogy ezzel együtt az üdvözlő bónuszodat is bezsebelheted, ami 20Bet Sportfogadás bónusz esetén 100% befizetési bónusz akár 35,000 forint értékig. Azaz, ha 35,000 forintot töltesz elsőre a számládra, akkor 70,000 forinttal kezdhetsz fogadni.

A befizetéshez kattints a jobb felső sarokban található befizetés gombra és válaszd ki a MAsterCardot. Add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél feltölteni, és add meg a bankkártya adataidat is (Név, kártyaszám, lejárati dátum, biztonsági kód). A minimum befizetés 4,500 forint, my a maximum pedig 550,000. Pipáld ki az üdvözlő bónuszt és duplázd meg az első befizetésedet.

Az első szelvény – Kezdj fogadni, hogy nyerhess!

Megvan az első befizetésed, és remélhetőleg a bónuszodat sem felejtetted el aktiválni. Így már akár 70,000 forint is lehet a számládon, amivel már lehet kezdeni fogadni. Menj tehát a Sportfogadás fülre a felső menüsorból, és válaszd ki, milyen sport vagy bajnokság eseményeire szeretnél fogadni.

20Bet Bónusz
20Bet bónusz ajánlat

Állítsd össze a nyertes szelvényt és kösd meg az első fogadásodat a 20Bet oldalán. Természetesen kombinációs, egyes- és többszörös kotéseket, illetve szisztémákat is tehetsz. Rengeteg lehetőség vár rád a 20BEt oldalán, több tízezer fogadási piac közül válogathatsz. Ha pedig megvan a nyertes szelvény, jöhet a legfontosabb lépés…

20BET MasterCard kifizetés – Zsebeld be a jutalmadat!

Az egész játék lényege, hogy kifizethessük magunknak a nyereményeinket. Itt jön a képbe az utolsó lépés, amihez a profil fotódra kell kattintani, majd pedig kattints a “Kifizetés” gombra. Itt válaszd ki a MasterCard opciót. Ezt követően azt kell megadnod, hogy mennyi pénzt szeretnél átutalni magadnak, illetve a banki adataidat is meg kell adnod. Kövesd az utasításokat és erősítsd meg a tranzakciót.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

20BET MasterCard Kifizetési limitek

A 20BET MasterCard kifizetési kérelem indításának vannak bizonyos feltételei. Ahhoz, hogy sikeresen benyújtsd a kifizetési kérelmedet, és azt el is fogadja mind az online sportfogadás oldal, mind pedig a bankod, ahhoz az alapvető fontosságú szabályokat mindenképp be kell tartanod. Ezen kulcsfontosságú szabályok közé tartoznak többek között a kifizetési limitek is.

Ezért most a 20BET MasterCard kifizetés alsó és felső limitjeit fogjuk bemutatni neked. Egyrészt, hogy ne a túl alacsony kifizetési kérelem miatt kerüljön elutasításra a kérelmed, másrészt pedig hogy ne érjen kellemetlen meglepetés, hogy kevesebb pénz jön a számládra, mint amire számítasz.

20BET MasterCard minimum kifizetési limit

Ahhoz, hogy sikerrel le adhasd tehát a 20BET MasterCard kifizetési kérelmedet, egy bizonyos összeget meg kell haladjon ez a kérelem. A 20BET oldalán, ha a MasterCard kifizetési módot választod, akkor legalább 4,000 forintot kell kérvényezned.

Hogyha csak 3,500 forintot nyert a fogadásod, akkor sajnos annyit még nem utalhatsz ki a számládra. Ilyenkor új fogadást kell tenni és összeszedni legalább 500 forintot pluszban, hogy meglegyen a minimum 4,000 forintos 20BET MasterCard kifizetési limit.

Legfeljebb ennyit kereshetsz a 20BET oldalán

Nagy összegeket lehet nyerni 20BET játékosként, főleg ha a megfelelő online sportfogadási stratégiákat alkalmazod. Az elsődleges tudnivaló a 20Bet MasterCard kifizetésének felső korlátjáról az a 4,000 eurós összeg. Naponta egy összegben maximum ennyi pénzt kereshetsz a 20BET profi játékosaként.

Ez persze nem egy kis összeg, sőt, de azért előfordulhat, hogy az ambícióid még ennél is magasabb pénzekre vágynak.

Szimbólumok Foci

Akkor sem kell megijednek, a 20BET-en megéri meggazdagodni. Hogyha ugyanis 4,000 eurónál nagyobb összegeket akarsz kiutalni, arra is van lehetőség. Annyi a bibi, hogy ilyenkor nem egy, hanem több összegben kerül majd kiutalásra a nyereményed. A 20BET MasterCard kifizetés limitjei a következők szerint alakulnak: naponta maximum 4,000, hetente maximum 10,000, illetve havonta maximum 40,000 eurót kereshetsz a 20BET nyereményeiddel.

Amennyiben ezeknél is nagyobb nyereményekhez jutnál – amihez szívből szorítunk és bízunk benne hogy így is lesz – akkor is megkapod a pénzedet, csak több leosztásban, nem pedig egy összegben.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

20BET MasterCard kifizetés ideje

A 20BET MasterCard kifizetésének másik fontos információja, hogy mennyi időbe telik a teljes tranzakció. A jó hír az, hogy a 20BET online sportfogadás oldalon semmi sem fog múlni. Ők olyan gyorsan bírálják el a kifizetési kérelmedet, amennyire csak lehetséges. Ez általában 24 órán belül megtörténik bankkártyás – tehát például MasterCard – kifizetések esetén.

Ez azonban sajnos nem jelenti azt, hogy 24 órán belül megkapod a kifizetésedet. A 20BET sikeres elbírálását követően ugyanis a bankod válaszát is kénytelen vagy megvárni. Ők pedig általában nem szokták elsietni a dolgukat.

Nem ritka, hogy akár hét munkanapot is igénybe vehet, amíg a kifizetési kérelemtől számítva megkapod a pénzedet a 20BET oldalától. Ez azonban főleg a banki adminisztráció hibája. Ha csak a 20BET oldalán múlna, sokkal hamarabb meglennél mindennel.

A 20BET MasterCard kifizetés ára

Szerencsére semmilyen plusz pénzedbe nem kerül a 20BET MasterCard kifizetés. Bizonyos fizetési módoknál előfordulhat, hogy az oldal levon egy kisebb összeget. Ez lehet előre megadott, fix értékű tranzakciós díj, de lehet a kiutalásodnak egy bizonyos százaléka is. Szerencsére ezek jelen esetben azonban csak teoretikus dolgok.

A 20BET MasterCard kifizetés ugyanis ingyenes, azaz ha a MasterCard kártyád segítségével utalod ki a nyereményeidet, az semmilyen extra költséggel nem jár számodra – legalábbis a 20Bet oldaláról. A bankod még ettől megvámolhat téged ilyen-olyan okokból kifolyólag, de ha a 20BET-en múlik a dolog, akkor annyi pénzt fogsz kapni a számládra, amennyit beírtál a kifizetési kérelem leadásakor.

20BET MasterCard kifizetés

Sajnos Magyarországon adóköteles a 20Bet oldalból származó profit. Erről a magyar szerencsejáték törvények tehetnek, amelynek értelmében bizonyos oldalakon teljesen adómentesen játszhatsz és utalhatod ki a nyereményeidet. Ezen oldalak listájára azonban csak néhány szerencsés kiválasztott fér fel.

Magyar zászló

A külföldi székhelyű oldalak, mint például a ciprusi székhelyű 20Bet, sajnálatos módon nem fér fel a NAV ezen listájára. Így pedig a tőlük származó nyereményeket kénytelenek vagyunk beleírni az adóbevallásunkba, és muszáj utánuk adót is fizetni a magyar állam részére. Pedig a 20Bet alapból nem várna extra költségeket az ügyfeleitől, de ez már rajtuk is túlmutat.

Gyakran előforduló 20BET MasterCard kifizetési problémák

A 20BET MasterCard kifizetés gyakran pofonegyszerű, ám bizonyos esetekben sajnos előfordulhatnak nehézségek. Ennek számos oka lehet, ám akkor sem kell pánikba esni, hogyha az első próbálkozásra elutasításra kerül a kérelmed valamilyen oknál fogva.

20Bet Platform
A 20Bet honlapja

Ilyenkor vagy nézz utána magad, hogy pontosan mi miatt is került elutasításra a kérelmed, vagy ha szeretnéd egyszerűen, gyorsan és hatékonyan megoldani a problémát a lehető leghamarabb, akkor lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Ez a legegyszerűbb módja a dolgok rendezésének. Ezzel együtt is szeretnénk azonban bemutatni néhány gyakran előforduló problémát, illetve hogy hogyan is lehet azokat megoldani. Ha a következő néhány sort áttanulmányozod és megfogadod tanácsainkat, akkor biztosan problémamentesen fogod tudni intézni a kifizetéseidet a 20Bet fogadóirodánál!

Az azonosítás hiánya – Regisztráció és befizetés után legyen ez az első dolgod!

Bizony, rengeteg időt spórolhatsz meg magadnak azáltal, ha időben elvégzed az azonosításodat. Ez egy végtelenül egyszerű projekt, csak néhány dokumentumot kell feltöltened az oldalra, meg igazolnod kell a telefonszámodat. Ezt követően az ügyfélszolgálat kapcsolatba lép veled, és ők igazolják, hogy valóban Te adtad meg, és stimmelnek az adataid.

Ekkor elfogadják az azonosításodat és innentől már könnyebben és gyorsabban végezheted a kifizetéseidet. Hogyha az első kifizetésig vársz az azonosításoddal, akkor azzal jelentősen meg fogod növelni azt az időtartamot, ami alatt megkapod a pénzedet, hiszen az alapból akár hét napig is elhúzódható procedúrára még felesleges napokat rakhatsz rá.

Márpedig a 20BET MasterCard kifizetés akkor igazán jó, ha gyorsan végbemegy, könnyedén, problémamentesen. Azonosítsd tehát magad minél előbb, és spórolj magadnak időt, hogy gyorsabban kézhez kaphasd a nyereményedet!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

20BET MasterCard kifizetési problémák

Könnyen előfordulhat, hogy segítséget kérsz a 20Bet ügyfélszolgálatán, ám ők sem tudják megoldani, hogy működjön végre a 20BET MasterCard kifizetés. Ilyenkor nem az a megoldás, hogy leteremted a fogadóiroda segítőkész alkalmazottját, aki csak meg akarta oldani a problémádat. Ilyen esetekben az a helyes eljárás, ha tovább gondolkodsz, hol lehet a gond.

Ha ezt megteszed, rögtön rá is jöhetsz a megoldásra: ha a bank és a fogadóiroda közötti kapcsolatban nem a fogadóirodánál van a gond, akkor lehet, hogy a banknál érdemes kérdezősködni. Lépj tehát kapcsolatba a bankod ügyfélszolgálatával is, hátha ők fogják megoldani a problémát. Hiba ugyanis az ő rendszerükben is lehet, nem csak a szerencsejáték oldaléban!

Összefoglalás

Ez volt tehát a 20BET MasterCard kifizetést összegző cikkünk. Ha eddig eljutottál, akkor már bizonyára mindent tudsz erről a rendszerről, és magabiztosan tudod kiutalni magadnak az oldalon szerzett nyereményeidet. Tudod, hogy mi a kifizetés miniális díja MasterCard kártyával, tudod, mennyi a maximum, amit egy összegben megszerezhetsz, illetve heti és havi részletekben is ismered már a határokat.

A 20BEET MasterCard kifizetés pontos menetét is leírtuk részletekbe menően, így aki ezt az utalási módot akarja választani, annak valóban érdemes lehet cikkünket alaposan áttanulmányozni. Bízunk benne, hogy minden felmerülő kérdésedre választ tudtunk adni a fentiekben.

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a 20Bet Mastercard fizetési lehetőség minden fontos részletét megvitattam, és bemutattam az előnyeit és hátrányait is. Ha van fogadása vagy tervez fogadni a 20Bet oldalon, a Mastercard az egyik legjobb fizetési lehetőség, amit használhat. Kattintson a Betinia gombra itt, és fogadjon kedvenc sportágaira most Mastercard kártyájával.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli