20Bet Neteller kifizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 12

Az alábbi sorokban a 20Bet Neteller fogadással kapcsolatos alapvető fontosságú adatokat fogjuk olvasóink szeme elé tárni. Olvass tovább, ha szeretnél regisztrálni magadnak egy NEteller fiókot, hogy ezt használhasd pénzügyeid intézéséhez a 20Bet oldalán. Persze számos egyéb hasznos információt is megosztunk még ezzel együtt is olvasóinkkal.

Cikkünk végére érve például megtudhatod azt is, hogy milyen tranzakciós és egyéb, váratlan költségekkel jár a 20Bet Neteller fogadás (spoiler: szinte semmivel!), illetve hogy mik a be- és a kifizetés alsó és felső korlátjai. Bemutatjuk még a fizetési mód legnagyobb előnyeit, és legfontosabb hátrányait is. Olvass tovább és tudj meg mindent a 20Bet Neteller fizetésről.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Neteller fiók létrehozása

Logo Neteller

Először is nyisd meg a böngésződet, majd pedig menj fel a Neteller online bank hivatalos honlapjára. Fogadd el a sütiket, ezt követően pedig a regisztrációhoz kattints a jobb felső sarokban található “Join for Free” gombra. Ezzel a lépéssel bekerülhetsz a regisztrációs felületre, és már kezdődhet is az első lépés.

A regisztráció egy percet sem vesz igénybe. Csak add meg a keresztnevedet, a vezetéknevedet, majd pedig válaszd ki az országot, ahol laksz (Magyarország – Hungary), illetve a valutát, amit használni szeretnél (Currency – HUF – Magyar forint). Innentől már csak az email címedre és egy jelszóra lesz szükséged.

Ha ezeket is megadtad, akkor alul kattints a zöld “Register” gombra, amivel együtt el is fogadod az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi irányelvet. Az egész csak ennyi volt, a Register gomb után a rendszer már be is léptet a fiókodba, hiszen az már el is készült, a regisztrációs folyamat ezennel véget is ért. Irány a 20Bet Fogadóiroda!

20Bet Neteller kifizetés – Hogyan működik?

Az alábbi néhány bekezdésben a 20Bet (20Bet számla )Neteller fizetés részleteit fogjuk tárgyalni. Előbb bemutatjuk a minimális és a maximális befizetési limiteket, aztán az kifizetés alsó korlátja, majd pedig annak felső határa következik.

Okostelefon és táblagép 20Bet_2
A 20Bet elfogadja a Neteller

Ezt követően részletesen elmagyarázzuk, mikor és milyen fajta rejtett költségek merülhetnek fel 20Bet Neteller fizetés közben. Végezetül pedig a 20Bet Neteller kifizetés részletes útmutatóját tárjuk elétek.

20Bet Neteller befizetés

A 20Bet Neteller befizetés alsó határa 1,700 Ft. Ez azt jelenti, hogy ha te az első befizetésedre maximum mondjuk 1,500 forintot szeretnél szánni, vagy még annál is kevesebbet, akkor sajnos érdemes másik oldal, vagy másik fizetési mód után nézni. Erre ugyanis itt nincs lehetőség. A minimális befizetés ugyanis 1,700 forint. Ennél persze magasabb összeggel is nyithatod az új sportfogadási fiókodat.

A felső korlát ugyanis 40,000,000 Ft. Ez azt jelenti, hogy egy összegben maximum negyven millió forintot utalhatsz a Neteller fiókodból a 20Bet sportfogadási számládra. Ha ennél is több pénzzel szeretnél játszani, akkor több részletben kell majd megtenned. Ilyen kérdésekkel lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal egyébként, és ők majd megmondják, mi a pontos teendő.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

20Bet Neteller kifizetés minimális korlátja

A 20Bet Fogadóiroda fizetési mód függvényében határozza meg a kifizetési limiteket. A Neteller esetében ez $20 körül mozog, ami nagyjából 8-9,000 forintos alsó határt jelent. Ez a magasabb alsó limitek közé tartozik, de azért valljuk be őszintén, ez sem egy különösebben vészes összeg. Bízunk benne, hogy ennél csak jóval nagyobb kifizetéseket fogsz majd indítani!

20Bet Neteller kifizetés

A 20Bet Neteller kifizetés felső limitje 1,400,000 forint. Ez persze nem jelenti azt, hogy ha mondjuk másfél millió forintot nyersz, akkor buktál százezer forintot. Ilyesmiről természetesen szó sem lehet. Ilyenkor csak annyi a történet, hogy egy összegben a maximális díjat – azaz 1,4 millió forintot – kaphatsz meg. A fennmaradó 100,000 forintot pedig egy második utalás keretén belül fogod megkapni.

20Bet Bónusz
20Bet bónusz ajánlat

Vonatkoznak további felső limitek is a 20Bet Neteller kifizetésre. A napi maximum kifizetés a már említett 1,4 millió forint. Ezen felül legfeljebb 3,500,000 forintot vehetsz ki minden egyes héten. Havi bontásban pedig 14,000,000 forint a lehetséges max nyereményed. Ezeket a limiteket kell tehát szem előtt tartani, ha épp hatalmasat szakítasz.

20Bet Neteller tranzakciós díjak

Ez az egyik legjobban megérős része a 20Bet Neteller fizetésnek, ez a fizetési mód ezen az oldalon ugyanis teljesen ingyenes. Bármilyen díj vagy rejtett költség nélkül intézheted be- és kifizetéseidet egyaránt. Befizetésed után pontosan annyi pénz lesz a 20Bet fiókodon, amennyit átutalsz a Neteller fiókodból, nincs semmilyen rejtett költség.

Ugyanez igaz a kifizetésekre is. Ilyenkor sem kell tranzakciós díjakat fizetned, így amennyi pénzt átküldesz a 20Bet fiókodból, annyit fogsz kapni a Neteller számládra. Kivéve, ha valutaváltás következne be – olyankor merülhetnek fel váltási díjakból adódó váratlan költségek.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

20Bet Neteller kifizetés

A 20Bet Neteller kifizetés első lépése a regisztráció és a befizetés. Érdemes Netelleren keresztül intézni már a befizetést is, hiszen így biztosan el fogja fogadni a kifizetési kérelmedet a fogadóiroda. A saját dolgodat teszed könnyebbé, gyorsabbá és egyszerűbbé, hogyha ugyanazt a fizetési módot alkalmazod kifizetéskor is, mint amit a befizetéshez használtál.

Ha már megvan a pénz, amit szeretnél a 20Betről a Netellerre utalni, akkor lépj be a 20Bet fiókodba. A jobb felső sarokban kattints a Befizetés gomb melletti avatar fotódra. Ekkor feljön a legördülő menüsor, ahol a Kifizetés gombra kell kattintani. Itt jön be az összes elérhető fizetési mód. Mivel a Netellerre vagyunk kíváncsiak, értelemszerűen válaszd ki a Netellert.

Ezt követően már csak meg kell adnod a kivenni kívánt összeget. Ehhez választhatsz az előre megadott, leggyakrabban használt mennyiségekből, vagy megadhatsz egyedi számot is. Kattints alul a Kifizetés gombra, majd add meg a Neteller adataidat. Erősítsd meg a tranzakciót és várj, hogy megérkezzen a pénzed a Neteller fiókodra. Ez legfeljebb pár munkanap lehet.

A 20Bet Neteller fizetési mód legfontosabb előnyei

Szimbólumok Foci

A következő fejezetben a 20Bet Neteller fogadás és fizetés legfontosabb előnyeit szeretnénk bemutatni. Összegyűjtöttük a főbb pontokat, amik miatt igazán érdemes létrehozni és fenntartani egy Neteller fiókot, főleg hogyha internetes sportfogadáshoz kívánod használni. Tényleg megéri, de lássuk hát, hogy pontosan miért is!

Szinte minden online sportfogadás oldalon elérhető a fizetési mód

A Neteller mára már az egyik legnépszerűbb online fizetési móddá vált. Rengetegen használják Magyarországon is. Ennek köszönhetően egyértelmű, hogy szükséges volt minél több online kaszinó és sportfogadás oldalnak is elérhetővé tenni ezt a fizetési módot.

A legtöbb oldal ezt már megtette. Konkrétan nehezebb olyan fogadóirodát megnevezni, ami nem fogad el Neteller fizetéseket, mint ami igen. Szerencsére a 20Bet oldala is a jobbik oldalán áll a történetnek, így a 20Bet Neteller fizetésnek semmi akadálya nincs.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

A pénzügyi adataid tökéletes biztonságban vannak

Online sportfogadók nem szokták szeretni, ha harmadik fél kezeli a pénzüket. Még a bankokban csak-csak meg lehet bízni, de egy netes bank? A Neteller ennek a tökéletes ellenpéldája, ők a megbízhatóságukról híresültek el.

Évtizedes szakmai tapasztalat áll mögöttük, na meg persze több tízezer elégedett felhasználó, akik sikeres tranzakciók millióit indították útnak. A 20Bet Neteller az egyik legbiztonságosabb fizetési mód a ma megtalálhatóak közül. Mi csak ajánlani tudjuk.

Speciális VIP ajánlatok

Magyar zászló

Nem csak a 20Bet oldalán találhatsz folyamatos ajánlatokat. A Neteller felhasználói is folyamatosan vehetnek részt különböző promóciókban az oldalnak köszönhetően.

Így ingyenes fogadásokhoz juthatsz, kaszinó játékokhöz ingyenes pörgetéseket szerezhetsz, de pénzvisszafizetési bónuszokban is részesülhetsz.

Továbbá a 20Bet is biztosít speciális bónuszokat külön Neteller fizetést alkalmazó ügyfelei részére, így pedig igazán VIP vendégnek érezheted magad az új bukidnál.

Speckó mobil app

A Neteller egyik nagy előnye a fejlett mobil appja. Ezt már regisztrációt követően (vagy megelőzően) le tudod tölteni és fel tudod tenni a telódra. Androidra és iOS-re egyaránt elérhető. Innentől pedig intézheted az utalásaidat, nyomon követheted az egyenleged alakulását és számos egyéb funkció is elérhető a Neteller mobil appból.

20Bet Platform
A 20Bet honlapja

Napokal gyorsabb más fizetési módoknál

A 20Bet Neteller fizetés azért is megéri, mert időben sokkal jobban jársz vele, mintha más fizetés módokat alkalmaznál. Míg mondjuk egy banki átutalás eltarthat akár 7 munkanapig is, a Neteller kifizetés sokkal hamarabb végbe fog menni. Nem ritkán akár 1 napon belül is sor kerülhet erre. Ez pedig komoly előny a többi fizetési móddal szemben, hiszen neked sem mindegy, hogy hétfőn, vagy pénteken kapod meg a péznedet.

A 20Bet Neteller fizetési mód legfontosabb hátrányai

A 20Bet Neteller fizetésnek nem csak jó oldala van. Természetesen vannak hátrányai is a dolognak, hiszen nem csak minden csupa szép. Most a NEteller fogadás árnyoldalait és legnagyobb hátrányait szeretnénk bemutatni. Ha viszont az alábbi pontok sem riasztanak vissza téged, akkor valóban a Neteller lesz a tökéletes fizetési mód a számodra!

Megosztott pénz

Feltételezzük, hogy ha új vagy a Neteller világában, akkor nem feltétlenül vágysz arra, hogy egy újabb netes bankod legyen, ami a pénzed egy részét kezeli. A másik része a bankodban pihen, egy kis része otthon készpénzben a párna alatt, lehet hogy van más egyéb netes bankfiókod is, ahol szintén van némi pénzed. Túl sok lehet mindez így együtt, nehéz észben tartani hogy hol melyik bankról játszol, meg eleve egyszerűbb az élet, ha egy helyen van minden pénzünk.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Számos országban van betiltva

Hogyha gyakran utazás közben szereted megtenni a szelvényeidet idegen országokból, akkor lehet, hogy nem a 20Bet Neteller fizetés a tökéletes kombináció a te számodra. A fizetési mód ugyanis számos országból elérhetetlen. Könnyen lehet, hogy ha pont ilyen országban tartózkodsz, akkor nem fogsz tudni hozzáférni a fiókodhoz, csak majd ha hazajöttél. Ez azért okozhat kényelmetlenségeket.

Összefoglalás

Hogyha eddig eljutottál, akkor remélhetőleg már Te is a 20Bet Neteller fogadás nagymestere vagy. Hogyha eddig elolvastad a cikkünket, akkor már tudod, hogy hogy kell regisztrálni egy új Neteller fiókot, és részletesen megismerhetted a 20Bet Neteller fizetés minden apró csínját-bínját is.

Bemutattuk, milyen lépéseken át vezet az új az első 20Bet Neteller kifizetésedig, és megmutattuk ennek is minden fontos szabályát. Minimális és maximális korlátok, tranzakciós és egyéb költségek… Továbbá megmutattuk a Neteller fizetések legnagyobb előnyeit és hátrányait egyaránt. Ha pedig még ezek után is maradt benned bármi kérdés a 20Bet Neteller fogadásokkal kapcsolatban, ne hezitálj – nyugodtan kérdezz tőlünk bármit!

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a 20Bet Neteller fizetési lehetőség minden fontos részletét megvitattam, és rámutattam az előnyeire és hátrányaira is. Ha már fogadsz vagy tervezel fogadni a 20Bet oldalon, a Neteller az egyik legjobb fizetési lehetőség, amit használhatsz. Hozzon létre Neteller-fiókot most, és élvezze a fogadást kedvenc sporteseményeire a 20Bet-en.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli