20Bet Perfect Money fizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 6

A 20Bet már évek óta egyre nagyobb népszerűségnek örvend a magyar online sprotfogadók körében. Nem csoda hát, hogy mi is felfigyeltünk az oldalra – részletes ismertetőnket olvashattad már a korábbiakban is. Most egy viszonylag egyedi fizetési módjukat vettük górcső alá. Ezen cikkünkben azt elemeztük, hogy hogyan is működik a 20Bet Perfect Money kifizetés.

Tarts tehát velünk és olvass tovább, hogyha azon gondolkozol, hogy létrehozz magadnak egy új felhasználói fiókot mint a 20Bet oldalán, mind pedig a Perfect Money rendszerében. Ezt a kombinációt járjuk most ugyanis körbe. Szó lesz be- és kifizetési limitekről, tranzakciós díjakról, kifizetési kérelmek leadásáról és számos egyéb fontos és hasznos infóról. Kezdjük az alapoknál: így regisztrálj a Perfect Moneyn!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Perfect Money regisztráció – A netes bankolás jövője

Logo Perfect Money

A regisztrációhoz értelemszerűen érdemes felmenni a Perfect Money hivatalos honlapjára. Itt kattints a felső menüsorban a Signup gombra, az oldal ugyanis nem érhető el magyarul – ami kár, hiszen számos nyelven elérhető. Remélhetőleg hamarosan magyarul is élvezhetjük majd a szolgáltatást. A Signup gomb után add meg az alábbi adataidat:

Felhasználónév, teljes név, város, lakcím, ország, irányítószám, email cím, telefonszám, fiók típusa (üzleti vagy személyes), jelszó, jelszó ismét, illetve egy biztonsági captcha kód. Fogadd el a netes bank általános szerződési feltételeit és kattints a Register gombra. Ezzel el is készültél, a Perfect Money fiókod már készen van, indíthatod a tranzakciókat ezerrel.

20BET regisztráció – Hozz létre új fiókot online sportfogadáshoz

A 20Bet regisztráció értelemszerűen a 20Bet hivatalos honlapján indul. Ehhez a linkjeink valamelyikére kell kattintanod, de esetleg a böngésződből magad is elérheted a hivatalos honlapot – csak írd be hogy 20bet.com. Itt pedig menj is a jobb felső sarokba – a narancssárga regisztráció gombra kattintva indíthatod meg az újfelhasználói fiók létrehozását. Akkor sem kell kétségbe esni, ha nem magyarul látod a feliratot.

Okostelefon és táblagép 20Bet_2
A 20Bet elfogadja a Perfect Money

Ha így történne, akkor csak kattints a bejelentkezés gomb melletti kétbetűs országkódra, és válaszd ki a magyar nyelvet. A regisztráció gombra kattintva ki tudod választani az üdvözlő bónuszodat, ami sportfogadáshoz 100% első befizetési bónusz akár 35,000 forint értékben. Na hgyd elúszni! Ugyanezen az oldalon add meg az országodat (Magyarország), az email címedet, és a jelszavadat. 

Kattints a Tovább a 2. Lépéshez gombra, majd add meg az alábbi adataidat: keresztnév, vezetéknév, születési dátum, valuta (forint). Ezután kattints a Tovább a 3. Lépéshez gombra, ahol a pontos címedet kell majd megadnod. Itt tudod elfogadni az adatvédelmi irányelveket is, illetve az oldal általános szerződési feltételeit. Add meg a telefonszámodat, majd a Küldés gombra kattintva hozd létre az új 20Bet felhasználói fiókodat.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

20BET Perfect Money befizetés

Hogyha a regisztráció megvolt, akkor jöhet is az első befizetés. Ez azért lesz marha egyszerű, mert a regisztrációt követően a rendszer előbb automatikusan be is fog léptetni téged, aztán pedig azonnal a befizetési oldalhoz fog irányítani. Ha nem szeretnél azonnal befizetni, akkor ha később visszajössz, belépsz a 20Bet fiókodba és a jobb felső sarokban található narancssárga Befizetés gombra kattintva térhetsz vissza erre az oldalra.

Itt görgess le egészen addig, amíg a bal oldalt az elérhető 20Bet sportfogadás fizetési módok között meg nem találod a Perfect Moneyt. Ha megvan, akkor kattints rá, ezzel kiválasztottad ezt, mint használandó fizetési módot. Itt add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél a számládra tölteni, illetve írd be a bónusz kódodat is, amennyiben rendeklezésedre áll bármi ilyesmi.

20Bet Bónusz
20Bet bónusz ajánlat

Ha megadtad, hogy mennyi pénzzel kezdenéd meg 20Betes pályafutásodat, utána kattints alul a Befizetés gombra. Ekkor az oldal átirányít a fizetési felületre, ahol a korábban már regisztrált Perfect Money adataidra lesz szükséged.

Kattints a Make payment gombra majd add meg belépési adataidat (Member ID és jelszó). Kattints a review payment gombra majd erősítsd meg a tranzakciót. Az utalás azonnal célba kell érjen, ha nem így történik, mindenképp lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

20BET Perfect Money befizetési limitek

A 20Bet Perfect Money befizetés menetét már tudjuk, ideje megismerkedni a szabályaival. Ahhoz, hogy érvényes tranzakciót indítsd a Perfect Money számládról a 20Bet fiókodra, legalább 450 forint befizetésére lesrz szükséged. Ennél alacsonyabb összeget nem fogsz tudni a számládra tenni, de ennél alacsonyabb összeget talán nem is lenne értelme. Ez nagyjából egyetlen dollárnak ( vagy eurónak) megfelelő összeg.

A felső korlát már izgalmasabb, ilyen téren ugyanis akár 40 000 000 forintig is érhet a határod. Így tehát elmondható, hogy a 20Bet Perfect Money fizetés akkor is kiváló választás, hogyha csak kis összegeket szeretnél kockáztatni, de akkor is ez a neked való fizetési mód, hogyha szeretsz nagyban játszani és sokat kockáztatni.

20BET Perfect Money kifizetés

A regisztráció és a befizetés már megvolt, ideje megismerkedni a 20Bet Perfect Money kifizetés részletes menetével. Ebben szeretnénk most segítséget nyújtani. Első körben az első szelvényed feladásának útját mutatjuk be, utána pedig a kifizetési kérelem sikeres leadásának titkát osztjuk meg kedves olvasóinkkal. Tartsatok velünk Ti is!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

20BET Perfect Money fogadás

A 20Bet Perfect Money kifizetés felé vezető úton a következő lépés nem is lehet más, mint a játék maga. Add fel az első szelvényedet, és ha nyer, már kérvényezheted is a kifizetésedet. Mi pedig addig megmutatjuk, hogy hogyan add fel azt a szelvényt! Kezdjük mondjuk a sportfogadás oldalon. Ahhoz, hogy az összes sportágat elérd, kattints a logóra a bal felső sarokban.

Ekkor betölt a főoldal, ahol az éppen aktuális események közül válogathatsz. A bal oldalt viszont ott lesznek a legnépszerűbb bajnokságok, illetve lentebb az összes elérhető sportág is listázásra került. Válaszd ki, amire fogadni szeretnél, és már meg is jelenik az adott torna összes elérhető fogadási eseménye.

Ilyenkor alapból az 1X2 piac tölt be többnyire, de ezen egyrészt tudsz választani, másrészt pedig a mérkősésre kattintva egy-egy adott esemény összres fogadási piacát láthatod. Csak kattints a szorzóra, és az már fel is került a szelvényedre – ezt a jobb alsó sarokban találod. Itt állíthatod be a tétet, illetve a rendszer, többszörös kötés vagy egyszeres kötések opciókat. Ha minndent tökéletesen beállítottál, erősítsd meg a fogadásod és add fel a szelvényt hivatalosan is.

20BET Perfect Money kifizetési kérelem

Szimbólumok Tenisz

Ha a szelvényedet feladtad, és remélhetőleg nyertél is, akkor mehetsz a kifizetéshez. Ehhez kattints a jobb felső sarokban az avatar fotódra. Ekkor legördül egy menüsor. Itt válaszd a Kifizetés gombot.

Kattints ide és a betöltő oldalon keresd ki a Perfect Money fizetési módot. Add meg, hogy mennyi pénzt vennél ki a számládról, és kattints a Kifizetés gombra. Add meg a Perfect Money azonosítóidat és erősítsd meg a tranzakciód. Az utalás hamarosan végbe is fog menni.

20BET Perfect Money kifizetési korlátok

A 20Bet PErfect Money kifizetés limitjei azonosak a befizetési limitekkel. Ez azt jelenti tehát, hogy kifizetéshez is minimum 450 forintra lesz szükséged, azaz ez a minimális összeg, amit már kivehetsz a 20Bet számládról és átutalhatsz a Perfect Money fiókodra.

A felső korlát pedig a befizetéshez hasonlóan kifizetéskor is 40 000 000 forint. Ez azért egy tisztességes összeg. Nagyon drukkolunk, hogy gyakran kelljen kimaxolnod a felső kifizetési limitet!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

20BET Perfect Money kifizetés tranzakciós költsége

A 20Bet Perfect Money egyik legnagyobb előnye, hogy nincsenek tranzakciós díjak. Nincsenek kezelési költségek, nincsenek váltási díjak, nincsen semmilyen rejtett díj. Amit látsz, azt fogod kapni. Nincs plusz adó sem a 20Bet, sem pedig a Perfect Money részéről. A tranzakciós díj egészen pontosan 0%, se több, se kevesebb.

Magyar játékosok számára elérhető a 20Bet Perfect Money fizetési mód?

Magyar zászló

Természetes, hogy elérhető a magyar online sportfogadói közösség számára a 20Bet PErfect Money fizetés. Egyéb esetben nem pocsékolnánk ezzel a drága időtöket.

A 20Bet már hosszú évek óta válik egyre meghatározóbb szereplőjévé a magyar netes sportfogadói szcénának, és egy ideje már a hazai játékosok is használhatják a Perfect Money fizetési módot. A válasz tehát sima, egyszerű igen.

A 20BET Perfect Money fogadás legnagyobb előnyei

A fentiekben azt hiszem, már ismertettük a 20Bet Perfect Money fizetés legfontosabb előnyeit. Az alábbiakban szeretnénk összegyűjteni a legerősebb pontokat, amikről úgy hisszük, hogy Téged is meg fognak győzni arról, hogy mind a 20Bet oldalán, mind pedig a Perfect Money rendszerén belül szükséged van egy felhasználói fiókra. A kettővel együtt pedig igazán ki tudod maxolni az online sportfogadás élményét. Hogy miért? Már mutatjuk is!

Kedvező fizetési korlátok. A 20Bet Perfect Money fizetés egyik legnagyobb előnye a fizetési limitek be- és kifizetés oldalán egyaránt. Az alsó korlát 450 forint, azaz minimum ennyit kell befizetni és minimum ennyit tudsz kifizetni. A felső korlát 40 millió forint, azaz max ennyi pénzt tölthetsz a 20Bet számládra és max ennyi nyereményt utalhatsz ki egy összegben. Ezek az átlagostól eltérő, kedvezőbb számok akkor is, ha kis téttel, és akkor is, ha inkább nagy tétben szeretsz játszani.

20Bet Platform
A 20Bet honlapja

Nincsenek tranzakciós díjak. A 20Bet Perfect Money fizetés teljesen ingyenes, egyetlen forintodba sem fog kerülni. Nincsenek rejtett költségek, nem vár rád ilyen meg olyan kezelési költség a semmire. Amit megnyertél, azt egy az egyben meg is kaphatod a számládra. 

Gyors kifizetés. Szintén a 20Bet Perfect Money legnagyobb előnyei közé tartozik a kifizetési idő. A befizetés azonnali, azaz mihelyst megerősíted, abban a pillanatban meg is érkezik a tranzakció. A kifizetés picit körülményesebb, de a többi fizetési módhoz képest még így is jóval gyorsabb. Mi csak ajánlani tudjuk, bízunk benne, hogy Te sem fogod megbánni!

A 20BET Perfect Money fogadás legnagyobb hátrányai

Ahogy az életben semmi, úgy a 20Bet Perfect Money fogadás sem csak csupa móka és kacagás. Ennek is van egyárnyoldala, amit a korrektség és az objektivitás jegyében igyekszünk is bemutatni. Következzenek hát a Perfect Money fizetési mód legnagyobb hátrányai, amik ha fontosnak tűnnek számodra, akkor lehet jobb másik lehetőséget keresni.

Nem minden országban érhető el a Perfect Money rendszere. Habár egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Perfect Money online fizetési rendszere, a tökéletes áttörést még mindig nem érte el. Több országban is tiltott, így ha épp olyan országokból próbálsz játszani, könnyen falakba ütközhetsz. NAgy világjáróknak lehet, hogy nem ez a legtökéletesebb rendszer, mindenképp nézz utána, hogy a kitűzött úticélok imndegiykében elérhető legyen a fizetési mód, mielőtt játszani kezdenél. Egyéb esetben lehet érdemes másik lehetőség után kapni.

A Perfect Money rendszere nem elérhető magyar nyelven. A 20Bet Perfect Money fizetést ez kicsiben határozza meg, hiszen a dolog lényegi része az online sportfogadás oldalán zajlik, de azért nem egyszerű így. A netes banknál nincs magyar nyelvű ügyfélszolgálat, és az oldal sem érhető el magyarul. Remélhetőleg a jövőben ez változni fog, hiszen számos nyelven elérhető a Perfect Money, szomorú, hogy magyarul még nem.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Ez volt tehát ismertetőnk a 20Bet Perfect Money fogadásról és fizetésről. Bízunk benne, hogy cikkünk során minden esetlegesen felmerülő kérdésedet sikerült megválaszolnunk, és mostmár te is magabiztosan fogsz bele a játékba. Regisztrálni, befizetni, fogadni és kifizetési kérelmet indítani biztosan tudsz, ráadásul a szabályokat és a fizetési limiteket is ismered, már amennyiben figyelmesen olvastál minket. Sok sikert kívánunk a játékhoz, már csak ennyi van hátra!

Utolsó frissítés: 16/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben beszéltem a részletekről, amiket tudnod kell, valamint a Perfect Money fizetés előnyeiről és hátrányairól a 20Bet-nél. Mivel nincs tranzakciós díj, a Perfect Money valóban egy intelligens fizetési mód a 20Bet-nél történő nyeremények támogatására és kifizetésére.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli