20BET Skrill kifizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 10

Az alábbi néhány sorban a 20Bet Skrill fizetésekkel legfontosabb tudnivalókat fogjuk ismertetni legkedvesebb olvasóinkkal. Tartsatok velünk ti is, ha érdeklődtetek már a netes bukméker oddsai, és a Skrill fizetés lehetőségei irány. Kapcsoljuk össze a kellemest a hasznossal, és tudjunk meg mindent, hogyan is működik.

Cikkünkben részletesen bemutatjuk, hogyan regisztrálhatsz új Skrill fiókot, és hogyan intézheted a 20Bet pénzügyeidet a Skrill segítségével. Elmondjuk a legfontosabb szabályokat is a minimum és maximum be- illetve kifizetésekről. Bemutatjuk a skrill 1-Tap rendszerét is, ami tovább könnyíti a dolgodat. Ezek mellett számos hasznos funkciót árulunk még el, úgyhogy tényleg megéri figyelmesen tovább olvasni. Kezdjük az alapokkal!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan hozhatunk létre egy új Skrill fiókot?

Logo Skrill

A Skrill fiók létrehozásának két fő módja van. Történhet mobilon, vagy asztali számítógépen. Mindkét módszert szeretnénk bemutatni, kezdjük a talán általánosabbnak tartott módszerrel, azaz a Skrill mobil appal:

Skrill mobil app telepítése és regisztráció

Menj fel a Google Play-re vagy az App Store-ba, és keresd ki a Skrill alkalmazást. Alternatív megoldásként írd be a Google-be hogy Skrill app letöltés és telepítsd a böngésződből. Kattints az install gombra és telepítsd fel a telódra az appot. Csak kövesd az utasításokat és engedélyezd a kötelező kérvényeket.

Okostelefon és táblagép 20Bet_2
A 20Bet elfogadja a Skrill

Ha feltetted a Skrill alkalmazást a telefonodra, akkor nyisd is meg azt egy érintéssel. Az appon belül kattints a Register gombra és töltsd ki az adataidat. Keresztnév, vezetéknév, email, jelszó, ország, valuta. Ennyi adatra lesz szükség csupán, illetve az ÁSZF és az adatvédelmi irányelvek elfogadására. Kattints a “Register” gombra alul, és a fiókod már el is készült.

Telefonon ujjlenyomatos igazolást is be tudsz állítani a Skrill fiókodon, további biztonságot szolgáltatva a fiókodnak és a pénzednek.

Skrill regisztráció számítógépről

A Skrill felületén nem csak mobilon, hanem Skrillen is tudsz regisztrálni. Ehhez menj fel a Skrill hivatalos honlapjára, és kattints a jobb felső sarokban található lila “Register” gombra – sajnos magyar nyelven nem érhető el a Skrill felülete. Ezt követően a rendszer átirányít a regisztrációs oldalra, ahol a személyes adataidat kell megadnod.

Keresztnév, vezetéknév, lakhely szerinti ország, használni kívánt valuta, email cím és jelszó. Fogadd el a Skrill általános szerződési feltételeit és az adatvédelmi irányelveit az üres doboz kipipálásával. Ezt követően pedig kattints alul a “Register” gombra, és a fiókod már el is készült!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

20BET Skrill kifizetés

Az alábbi néhány sorban a 20Bet Skrill (20Bet számla) kifizetés legfontosabb szabályait szeretnénk rögzíteni, melyeket igyekezz mindig szem előtt tartani. Tovább bemutatjuk azt is, hogy hogyan igényelhetsz 20Bet Skrill kifizetést, ha már összegyűltek a nyeremények.

20Bet Skrill befizetési limitek

A 20Bet Skrill befizetés nem határtalan. Van egy alsó határa, ami alatt nem fogadja el a tranzakcióidat az oldal, és van egy felső határ is, ami fölött nem tudsz pénzt tenni a számládra. Az alsó határ konkrétan 1,700 forint, azaz 1,699 forintos befizetést, vagy annál kevesebbet nem indíthatsz az oldalon. Ha ilyesmivel próbálkoznál, befizetési kérelmed szükségszerűen elutasításra fog kerülni.

20Bet Bónusz
20Bet bónusz ajánlat

Ezzel egyetemben a felső korlát nem kevesebb, mint 40,000,000 Ft, vagyis negyven millió forint. Ha ennél is nagyobb összeget szeretnél a 20Bet számládra tenni, akkor egyrészt irigykedünk, másrészt minimum két részletben fogod tudni megtenni, pont a 40 milliós felső korlát miatt.

Mennyi a max nyeremény egy összegben?

A 20Bet Skrill kifizetés felső korlátja igencsak jövedelmező. Ily módon ugyanis akár 1,400,000 forintot is kiutalhatsz Skrill számládra egy összegben. Ha tehát hatalmas nyereményeknek örvendhetsz, akkor jó eséllyel egyben fel is tudod venni azt.

Más oldalakon és más fizetési módokkal a fél milliót sem mindig éri el a felső határ – itt meg az 1,4-et is. Ez óriási előny, hogyha szeretsz nagyban játszani és igazán nagyokat szakítani.

Az 1,4 milliós max nyeremény egyébként napi bontásban érvényes. E mellett hetente maximum 3,500,000, illetve havonta maximum 14,000,000 forintot utalhatsz a számládra. Ha ezeket a limiteket is meghaladod, akkor sincs gond, csak ki kell várnod a megfelelő időtartamot, amíg a pénzedhez juthatsz.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

20Bet Skrill tranzakciós költségek

A 20Bet Skrill tranzakciós költségekkel kapcsolatban szerencsére jó hírekkel szolgálhatunk. A 20Bet Fogadóiroda ugyanis semmilyen extra költséget nem igényel, azaz semmilyen rejtett költséggel nem kell számolnunk. Nincs tranzakciós díj, nincs váltási díj, nincs semmilyen extra ár. Minden ingyenes és nem adóztat meg mindet a bukink.

Amennyit kiutalunk a számlánkra, annyi pénzünk lesz – már ha a bankunk is hasonló gondolatokkal működik. Könnyen lehet persze, hogy ők vonnak le tranzakciós díjakat, váltási díjakat, vagy bármi egyéb költséget felszámolnak. Ilyen esetben azonban őket kell kikérdezni. A 20Bet nem számol fel semmilyen extra díjat a tranzakcióid után.

20Bet Skrill kifizetési kérelem igénylése

Szimbólumok Foci

Már tudod a limiteket, már kész van a 20Bet és a Skrill fiókod is, és már a befizetés is megvolt. Már csak két dolog maradt hátra: nyerni és kifizetni a nyereményeidet. Ehhez jelentkezz be, és menj a jobb felső sarokban a profilodra, majd pedig kattints a Kifizetés gombra.

Itt válaszd ki a Skrill opciót, és add meg, mennyi pénzt szeretnél a számládra utalni. Kövesd az instrukciókat és erősítsd meg a tranzakciódat. Ne feledd: csak azonosított játékosok intézhetnek kifizetést a 20Bet oldalán!

20Bet Skrill 1-Tap

A Skrill 1-Tap lényege, hogy egyetlen érintéssel is intézheted a befizetéseidet. A Skrill fiókodnál a beállításoknál tudod beállítani ezt a fizetési módot. Ilyenkor kikapcsolod a megerősítős időpocsékolásokat fizetésnél, és mihelyst rányomsz a fizetésre, a pénzt már le is vonta a számládról, és kész is a szelvényed.

Élő fogadásnál mondanunk sem kell, micsoda előnyökkel jár ez. Ezzel a segítséggel kihasználhatod a legmagasabb oddsokat és a leggyorsabb nyereményeket. Mi csak ajánlani tudjuk – persze csak és kizárólag a folyamatos mértéktartás mellett.

A 20Bet Skrill fizetési mód előnyei

A 20Bet Skrill fizetési módjának számos előnye van, amik miatt érdemes nem csak ezt a fogadóirodát választani, de a fiókodon belül ezzel a pénzügyi megoldással kezelni a tranzakcióidat. A legfontosabb indokokat szeretnénk az alábbi néhány bekezdésben bemutatni, amelyek miatt igazán megéri a Skrill rendszerét használni. Nem is húzzuk tovább az időt – lássuk hát az okokat, miért is érdemes a 20Bet Skrill fizetési módot választani!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Az egyik leggyorsabb online pénzügyi rendszer

A sebesség az egyik legfontosabb tulajdonsága manapság az online pénzügyi rendszereknek. Azért jöttek létre, hogy a banki trnzakcióók lassúságát kiküszöböljék. Minél gyorsabb egy fizetési mód, annál jobb, annál kényelmesebb, annál hasznosabb.

Minél kevesebbet kell várnunk a tranzakciónk megérkezésére, annál hamarabb szerezhetjük meg a bónuszunkat és értelemszerűen annál hamarabb adhatjuk fel a – reményeink szerinti – győztes szelvényeinket. A 20Bet Skrill fizetési módnak ez az egyik legnagyobb előnye. Befizetés esetében a pénz azonnal megérkezik a sportfogadási számlánkra.

Kifizetéskor picit többet kell várni, hiszen át kell esni az ellenőrzésen, és a fizetési kérelmet is el kell bírálni. Azonban így is általában 1-2 munkanap alatt a pénzünkhöz juthatunk. Bankkártyás fizetés, vagy főleg banki átutalás esetében ez akár egy hetet vagy még több munkanapot is igénybe vehetne. A 20Bet Skrill kifizetés azonban egészen gyors megoldás. 

Az egyik legbiztonságosabb fizetési mód online kaszinókhoz

Szintén nem elhanyagolható tényező online pénzügyi rendszerek esetében a netes bank stabilitása és biztonsága. A Skrill az egyik legbiztonságosabb online bank. Évtizedek óta működik, és tökéletesen gondoskodnak pénzügyi adataink megóvásáról.

Kétfaktoros, ujjlenyomatos bejelentkezést is beállíthatunk, és az utalások is védve vannak a legfejlettebb technológiák segítségével. 20Bet Skrill utalásainkat nem fogja illetéktelen fél megszerezni, teljes biztonságban tudhatjuk pénzügyi és személyes adatainkat egyaránt.

Nincsenek rejtett költségei a 20Bet Skrill utalásaidnak

Magyar zászló

Azt sem árt tudni, hogy a 20Bet Skrill utalások teljesen ingyenesek, azaz nem kell semmilyen extra költséggel számolnunk sem be-, sem pedig kifizetéseink után. Ez már csak azért is hatalmas előny, mert sok online bank számít fel tranzakciós költségeket, valuta váltásért is vonnak le pénzt…

Ott sarcolnak meg, ahol érnek. A 20Bet fogadóirodánál, és a Skrillnél ilyenektől nem kell tartanod. Annyi pénzt fogsz a számládra kapni, amennyinek jönnie kell. Se többet, és főleg nem pedig kevesebbet.

Az átlagosnál nagyobb felső korlátok

Fentebb már részben kitértünk erre, de nem fejtettük ki részletesen. A Skrill felső korlátja 1,400,000 forint, azaz egy összegben maximum ennyi pénzt nyerhetsz. Ezt azért jó tudni, mert az átlag az 600,000 forint körül szokott mozogni, ez pedig több, mint kétszer annyi pénz.

Ezzel együtt természetesen nyerhetsz még ennél is nagyobb összegeket – csak akkor nem egyösszegben, hanem több bontásban kerül kifizetésre a pénzed. Fentebb már ismertettük ezeket részletesebben is.

Kérhetsz bankkártyát is

A 20Bet Skrill másik nagy előnye, hogy szinte készpénzként, vagy hát igazi bankként használhatod. Igényelhetsz bankkártyát, és a Skrill fiókodon lévő pénzedből intézheted an nagybevásárlást is, mintha csak az OTP kártyáddal fizetnél. Tőlük is kaphatsz egy sima MasterCard kártyát, ami összeköttetésben áll a fiókoddal, és azonnal intézi a tranzakciókat. Nem csak sportfogadáshoz használható tehát, hanem szinte bármihez, amihez kártyás fizetést is elfogadnak!

20Bet Platform
A 20Bet honlapja

A 20Bet Skrill fizetési mód hátrányai

Persze a 20Bet Skrill felhasználói számára sincs kolbászból a kerítés. Természetesen ez a fizetési mód sem tökéletes, és ezzel szeretnénk, ha olvasóink is tisztában lennének.

Ezért az alábbiakban szeretnénk bemutatni néhány pontot, ami nehézségeket okozhat a Skrill felhasználóknak. Lássuk hát, íme néhány dolog, ami nehezebbé teszi a 20Bet Skrill felhasználást.

Bonyolultság

Ha kezdő vagy, vagy még sosem használtál Skrillt, akkor főleg nehéz lehet az eleje. Megéri ugyan regisztrálni hosszú távon, de rövid távon még meglepő lehet. Ki kell tanulni egy új app, egy új oldal, egy új rendszer működési logikáját.

Az igazolási folyamat is macerás tud lenni, és hát megértjük ha ez egyeseknek kívül esik a komfortzónáján. Szerencsére az ügyfélszolgálat is segítőkész, és a leírások is elég egyértelműek, így pedig azért szerencsére nincs áthidalhatatlan probléma.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Macerás – Még egy bankot kell felügyelni

Új bank, új bankkártya, új számla, új fiók, új app. Egy új Skrill regisztráció általában ezekkel jár együtt. Ezt már leírva látni is macerásnak hat, és hát kezelni sem olyan egyszerű, meg külön helyeken nyomon követni a pénzedet. Megértjük, ha valaki nem szeretne ezek miatt egy újabb bankban regisztrálni, megosztani a pénzét, ezer felé megosztani a figyelmet.

Ez egyszerűen és könnyedén vezethet kellemetlen élményekhez. Tény, hogy sokkal egyszerűbb mindent egy helyen tudni. Persze dönthetsz úgy is, hogy csak a Skrill lesz ez az egy hely, de annak is megvan a maga kockázata, ami a következő pontunk lesz!

Elérhetőség – Nem minden bukinál tudsz Skrillen keresztül fizetni

Ha csak ez az egy kifejezett oldal érdekel, akkor nincs gond, a 20Bet Skrill ugyanis abszolút magától értetődő lehetőség. Ha viszont más fogadóirodáknál is regisztrálva vagy – mert mondjuk szeretnéd kihasználni az arbitrázs stratégiában rejlő lehetőségeket – akkor már más lehet a helyzet.

Nem minden oldal fogad ugyanis el tranzakciókat Skrillen keresztül. Így tehát regisztráció előtt meg kell bizonyosodnod az adott oldalnál arról, hogy fogadnak-e tranzakciókat a Skrill segítségével, vagy esetleg más online sportfogadás oldal – vagy már internetes banki szolgáltatás – után kell nézned.

Összefoglaló

A fentiekben bemutattuk a 20Bet Skrill fizetés legnagyobb előnyeit, illetve hátrányait. Részletes bemutatásra került, hogy hogyan tudsz regisztrálni, illetve hogyan működik a Skrill be- illetve kifizetés. Bízunk benne, hogy cikkünk végére érve téged is sikerült meggyőzni, hogy a Skrill a jövő sportfogadás bankja. Mi már régóta használjuk, most már csak Rajtad a sor!

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben tárgyaltam a 20Bet Skrill kifizetésekkel kapcsolatos fontos információkat. Ha fogadsz, vagy azt tervezed, hogy fogadsz a kedvenc sportodra a 20Bet-en, a Skrill az egyik legjobb és legbiztonságosabb fizetési mód, amit használhatsz.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli