20BET VISA kifizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 4

Hazánkban az online szerencsejáték egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ezzel pedig szinte természetes módon társulnak a leggyakrabban használt fizetőeszközök, amik Magyarországon a VISA kártyákat abszolút magukba foglalják. Mi most az egyik legnépszerűbb online buki – a 20Bet Fogadóiroda – reszleteit fogjuk bemutatni.

Olvass tovább, hogyha szeretnél mindent megtudni arról, hogy hogyan is működik pontosan a 20BET VISA kifizetés, milyen korlátok, akadályok és limitek vannak, mik a tranzakciós költségek és úgy egyáltalán mennyi az egész folyamat átfutási ideje. Elsőként kezdjük azzal, hogy pontosan hogyan is igényelhetsz kifizetést a 20Bet Fogadóiroda online oldalán. Már mutatjuk is!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

20BET VISA kifizetés kezdőknek

Semmi értelme regisztrálni a legjobb online sportfogadás oldalakra anélkül, hogy tudnád, hogyan is intézheted a kifizetéseidet. Végtére is, azért játszol, hogy nyerj, és azért nyersz, hogy aztán azt a pénzt elkölthesd. Ez az egésznek a lényege.

Logo Visa

Ennek tükrében mi most szeretnénk minden kétséget eloszlatni, ami esetleg benned van még. Olvasd tovább az alábbi sorokat, és tudj meg mindent arról, hogy pontosan mely lépéseket is kell követned, mire eljutsz az első 20BET VISA (20Bet számla) kifizetésed igényléséig. Kezdjük az alapoktól, hogy a kezdőknek is könnyű dolga legyen!

Regisztrálj magadnak egy új felhasználói fiókot

Nincsen 20BET VISA kifizetés 20BET Fogadóiroda fiók nélkül. Ez világos, mint a Nap. Így tehát az első lépés a regisztráció. Ehhez kattints az oldalunkon található linkekre, vagy menj el a 20Bet online sportfogadás oldalára. Itt kattints a jobb felső sarokban található narancssárga “Regisztráció” gombra. Add meg a lakhelyed szerinti országot (gyaníthatóan Magyarország), az email címedet és a jelszavadat.

Okostelefon és táblagép 20Bet_2
A 20Bet elfogadja a VISA

Kattints a “Tovább a 2. Lépéshez” gombra alul, de előtte még válaszd ki az üdvözlő bónuszodat sportfogadáshoz. A második lépésben add meg a használni kívánt valutát (Forint), a Keresztnevedet és a Vezetéknevedet. Add meg a nemedet és a születési dátumodat is, majd kattints a “Tovább a 3. Lépéshez” gombra.

Harmadik lépés gyanánt a pontos lakcímedet kell megadni, ami az alábbi infókat tartalmazza: Utca és házszám, Irányítószám, Város. Ezt követően a telefonszámodat kell megadnod, illetve az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi irányelvet kell elfogadnod. Kattints alul a zöld “Küldés” gombra, és az új 20Bet felhasználói fiókod már el is készült.

Tedd meg az első befizetésedet

Az első lépést a regisztrációval már meg is tetted, folytassuk a következővel: tedd meg az első befizetésedet, és rögtön duplázd is meg az üdvözlő bónuszoddal. Ehhez annyit kell tenned, hogy bejelentkezést (illetve regisztrációt) követően kattints a jobb felső sarokban található “Befizetés” gombra, itt pedig válaszd ki a VISA befizetési módot.

Add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél a számládra utalni, illetve értelemszerűen szükség lesz a bankkártyád adataira: a bankkártya számára, a rajta található névre (ami ugyanaz legyen, amit a regisztráció során megadtál), a lejárati dátumra és a biztonsági kódra. Fogadd el az irányelveket és kattints a “Befizetés” gombra alul. VISA kártyával minimum 4,500 forintot kell befizetned, maximum pedig 550,000 forintot engedélyez az oldal.

Bizonyosodj meg róla hogy be van pipálva a sportfogadási üdvözlő bónuszod is, hiszen így 35,000 forint értékben megduplázhatod az első VISA befizetésedet. A befizetés és a bónusz is azonnal jóváíródik az egyenlegeden, úgyhogy a következő lépés nem is lehet más, mint a fogadás!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Állítsd össze az első fogadási szelvényedet

Regisztráltál és pénzt is tettél a számládra. Itt az ideje fogadni is egyet! Menj a felső menüsorból a Sportfogadás fülre, majd bal oldalt válaszd ki, mely ligára vagy sportágra akarsz fogadni. Állítsd össze a tétjeidet. Ne félj kihasználni, hogy több ezer fogadási piac érhető el a 20Bet Fogadóiroda játékosai számára, variáld bátran az 1X2, dupla esély, hendikep, ázsiai hendikep stb piacokat!

Bonuszok 20bet Kaszino
A 20Bet bónusz ajánlat

Ha sikerült összeállítani a tökéletes szelvényt, akkor már csak azt kell beállítani, hogy egyszeres- vagy többszörös kötésekben, esetleg valamilyen szisztémában szeretnéd feladni. Ha ezzel is megvagy, erősítsd meg a szelvény feladását, és jöhet az izgalmakkal teli várakozás.

Nyertes szelvény – Jöhet a 20Bet VISA kifizetés!

Remélhetőleg nem fog sok idő eltelni a regisztrációd és az első nyertes szelvényed között. Ha pedig végre eljön a várva várt pillanat, és kiderül, hogy nyertél, akkor az örömünnep után már indítványozhatod is életed első 20BET VISA kifizetési kérelmét. Ehhez kattints a profil fotódra a Befizetés gomb mellett, majd navigáld magad a “Kifizetés” oldalra.

Itt értelemszerűen válaszd ki a VISA opciót és add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél a számládra utalni a nyereményedből. Add meg a banki adataidat is és kövesd az instrukciókat. Erősítsd meg a tranzakciót és egy pillanaton belül le is adhatod a 20BET VISA kifizetési kérelmedet.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

20BET VISA Kifizetési limitek

Természetesen bizonyos időközönként a jóból is megárt a sok, így a 20BET VISA kifizetés is ütközhet néha falakba. Ezek a kifizetés alsó és felső korlátait jelentik jelen esetben. Ezeket fogjuk bemutatni az alábbi sorokban, tartsatok velünk a bővebb infókért!

Szimbólumok Foci

20BET VISA kifizetés min limit – Az alsó korlát

Ahhoz, hogy leadhasd a 20BET VISA kifizetési kérelmedet, először is kell, hogy korábban már legyen befizetésed, na meg legyen nyereményed, amit ki szeretnél fizetni. Ha ez pipa, akkor már csak egyetlen feltétel martadt: hogy a kifizetésed összege meghaladja a 20Bet online sportfogadás oldala által előírt minimális kifizetési limitet.

Ez jelen esetben egészen pontosan 4,000 forintot jelent. Ha tehát kifizetési kérelmet akarsz indítani az oldalon, legalább ekkora összeggel érdemes számolnod.

Mennyit lehet itt nyerni?

Bízunk benne, hogy ez egy fontos infó lesz, és ki tudod használni az itt tanultakat! A 20BET maximum 4,000 eurót, azaz nagyjából 1,6 millió forintot fizet ki egy összegben. Ha ennél többet nyersz, és ennél többet is akarsz a számládra utalni, az oldal fenntartja magának a jogot arra, hogy ne egy, hanem több részletben utalja ki az összeget.

Ez a több részlet jöhet napi, heti vagy havi lebontásban. A maximális 20BET VISA kifizetési limitek a következőek: napi 4,000 euró, vagy heti 10,000 euró vagy havi 40,000 euró.

20BET VISA kifizetés ideje

A 20BET VISA kifizetés egyik nagy hátránya a hosszú várakozási idő. Ez persze nem a 20BET oldalán múlik. Ők szerencsére elég gyorsan intézik az ügyeiket, ami nagyban megkönnyíti a dolgokat.

20Bet Platform

Azonban sajnos a bankokon is múlik a dolog, ők pedig már nem a tempóról, sokkal inkább a bürökratikus csigalassúságról váltak hírhedtté. Ennek köszönhetően pedig a 20BET VISA kifizetés akár 7 munkanapig is eltarthat. Hiába fogadja el a fogadóiroda a kérelmedet 24 órán belül, több napig is eltarthat a teljes 

Mégis mennyi az annyi?

Ezzel kapcsolatban jó hírünk van – a 20BET online sportfogadás oldal ugyanis semmilyen tranzakciós díjjal nem terheli játékosait. Ez azt jelenti, hogy amely összeget kiutalod a bankszámládra, telibe annyit is kell megkapnod. Az online sportfogadás oldal egyetlen forintot sem fog elvenni tőled, minden a tiéd, nincsen semmilyen rejtett költség és semmilyen tranzakciós díj.

Ha mégsem a teljes összeget kapod, annak oka nem a 20Bet lesz, hanem ilyenkor jó esetben a bankoddal kell felvenni a kapcsolatot. Ők ugyanis eszközölhetnek tranzakciós díjakat, de a valuta váltásnál is bukhatsz súlyos forintokat. Ezt nem árt előre letisztázni a bankoddal sem, de azt jó tudni, hogy a 20Bet biztosan nem fog semmilyen díjjal terhelni kifizetés esetén sem.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Adózni vagy nem adózni?

Fentebb már leírtuk, hogy a 20Beten semmilyen díjjal nem kell számolnod, és igaz lenne ez alapból az adózásra is. Ha a 20BET Fogadóiroda üzemeltetőin múlna, nem kellene adót fizetni a nyereményeid után – a teljes összeg a tiéd lenne azonnal. Ez azonban több tényezős dolog. Sajnos a magyar szerencsejáték törvények határozzák meg mindezt.

Magyar zászló

Az pedig nem teszi lehetővé mindezt, így sajnos a válasz igen, köteles vagy adót fizetni a 20BET nyereményeid után. Csak a NAV listáján szereplő bizonyos, magyar székhellyel és szerencsejáték engedéllyel rendelkező oldalak felhasználói mentesülnek az adófizetés terhe alól. A 20Bet játékosaira ez sajnos – egyelőre legalábbis – nem érvényes.

Gyakori 20BET VISA kifizetési problémák és megoldások

Előfordulhat, hogy a 20BET VISA kifizetés során falakba ütközöl. Ez akár önhibádon kívül is megeshet. Az alábbiakban néhány gyakran előforduló hibát szeretnénk bemutatni, illetve azt is, hogy azokat hogyan oldhatod meg. Lássuk tehát, milyen nehézségekkel találkozhatnak leggyakrabban a 20BET játékosai.

Gyors kifizetés érdekében létfontosságú

Érdemes észben tartani, hogy 20BET VISA kifizetés igényléséhez nemes egyszerűséggel kénytelen vagy átesni a személyazonosságod azonosításán. Ehhez bizonyos dokumentumaidat fel kell töltened az oldalra. Ezt követően az ügyfélszolgálat majd fel fogja venni veled a kapcsolatot, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy valóban te vagy az.

Hogyha elmarad az azonosítás, vagy félbehagyod időközben, könnyedén elfeledkezhetsz az egészről. Ez pedig nagyon le fogja lassítani a kifizetést, felesleges bonyodalmakat okoz, ami, valljuk be őszintén: senki életéből nem hiányzik. Éppen ezért, mi azt javasoljuk, hogy regisztrációt követően kezdj az azonosítással. Sok-sok fontos napot spórolhatsz így meg a későbbi kifizetéseidnél, aranyat fog érni.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

A 20BET-en kívüli gondok

Ha bármi probléma történik, akkor először is érdemes kedvesen és türelmesen segítséget kérni a 20BET ügyfélszolgálatán. Folyamatosan elérhetőek élő chaten keresztül, több nyelven is ráadásul. Előfordulhat azonban, hogy ők sem tudják megoldani a problémádat. Ilyenkor nem kell azonnal dühbe gurulni és mindenkit alkalmatlannak nevezni.

Simán előfordulhat, hogy nem a 20BET oldalán van ugyanis a probléma, hanem mondjuk a bankoddal. Velük is érdemes tehát felvenni a kapcsolatot, hátha így könnyebben megoldódik a probléma. Érdemes tehát egyeztetni mindkét féllel, könnyen lehet, hogy a bankod rendszerében lesz a pillanatnyi kihagyás, nem a 20BET-nél.

Elutasították a 20BET VISA kifizetési kérelmemet

Ennek számos oka lehet. Leggyakrabban a bank szokta elutasítani ezeket a kérelmeket, és nem a 20BET rendszere, ezt mindenképp érdemes tudni. Az elutasítás adódhat figyelmetlenségből is. Fontosak a részletek.

Ha 20BET VISA kifizetést szeretnél kérvényezni, figyelj oda arra, hogy a kifizetés előtti befizetésedet is ugyanazzal a VISA kártyáddal intézd, amire a kifizetést szeretnéd majd kérni. Ez gyakran vezethet félreértésekhez.

Ezen felül természetesen át kell nézni az adataidat is, hogy mindent biztosan helyesen adj meg. Elütés se maradjon az adataidban, mert a bank erre hivatkozva elutasíthatja a kérelmedet. Az adataidnak tehát pontosan kell szerepelnie.

Hogyha ezekről megbizonyosodtál, és ennek ellenére sem sikerül a kérvényezés, akkor érdemes kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, ők pedig biztosan meg fogják oldani a problémáidat.

Használhatom valaki más VISA kártyáját is?

Nem. Összezavarná a rendszert, mi pedig az egyértelműségre törekszünk. Az oldal általános szerződési feltételei között is rögzítve van, hogy csak olyan bankkártyával intézheted a befizetéseidet, amin a te neved szerepel. Ebből adódóan értelemszerűen vonatkozik ugyanezen a szabály a kifizetésekre is, hiszen eleve olyan kifizetési módot kell választanod, amelyen a befizetésedet intézted.

Ha mégis kénytelen vagy valaki más bankkártyáját használni, akkor jó eséllyel nem fogod megkapni a pénzedet. Ilyenkor a rendszer ugyanis automatikusan visszautalja a pénzt a számlára. A kifizetési kérelem elutasításra kerül és marad a 20BET fiókodon. Ezt az oldalnak – az általános szerződési feltételekben rögzítettek értelmében – bármifajta előzetes figyelmeztetés nélkül jogában áll megtenni.

A 20BET VISA kifizetés legfontosabb részletei

Ezen cikkünkben minden fontos részletet kitárgyaltunk a 20BET VISA kifizetéssel kapcsolatban. Bemutattunk annak pontos menetét, elmondtuk, hogy hány napig érdemes várni a kérelem elbírálására és a kifizetésig. Bemutattuk a minimális és a maximális kifizetési limiteket is, illetve lépésről lépésre bemutattuk azt is, hogy hogy jutsz el a regisztráció pillanatától a kifizetési kérelem benyújtásáig.

Bízunk benne, hogy cikkünk végére érve önállóan is magabiztosan tudod majd használni a 20BET Fogadóiroda szolgáltatásait, és gond nélkül intézed majd ezt követően a pénzügyeidet az oldalon. Sikeres játékot, és rengeteg nyereményt kívánunk!

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a 20Bet VISA fizetési lehetőség minden fontos részletét megvitattam, és bemutattam az előnyeit és hátrányait is. Ha van fogadása vagy tervez fogadni a 20Bet oldalon, a VISA az egyik legjobb fizetési lehetőség, amit használhat. Kattintson a Betinia gombra itt, és fogadjon kedvenc sportágaira most a VISA kártyájával.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli