22Bet Dankort fizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 13

Magyarországon a Dankort egyre népszerűbb fizetési móddá válik. Szerencsére ez a fizetési eszköz a 22BET online fogadóiroda felületén is elérhető, akik pedig szépen lassan az ország egyik legjobb online sportfogadás oldalává nőtték ki magukat. Mi is lehetne ennél szebb párosítás?

Ennek fogunk most utánajárni: a 22BET Dankort fizetés minden apró részletét fogjuk bemutatni olvasóinknak. Dankort és 22BET regisztráció, befizetés és kifizetés pontos menete, alsó és felső korlátok és számos egyéb, remélhetőleg számotokra is hasznosnak tűnő információ fog még itt elhangzani. Tartsatok velünk!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

Dankort regisztráció – Így hozz létre új Dankort fiókot

A Dankort az egyik legnépszerűbb dán banki rendszer, amire magyar játékosok is regisztrálhatnak. A Dankort rendszere 1983-ban született meg és azóta is töretlenül válik egyre népszerűbbé világszerte.

A Dankort kártyád lehet VISA vagy MasterCard is, viszont tény, hogy a Dankort alacsonyabb tarifákkal dolgozik, így pénzt spórolhatsz azzal, ha Dankorttal fizetsz.

Logo Dankort

Hogyha szeretnél kérni Dankort kártyát, akkor a Danske Bankkal, Dánia nemzeti bankszolgáltatójával kell kapcsolatba kerülnöd először is. Ők tudnak beregisztrálni a rendszerbe és létrehozni neked ezt a kártyát.

Ma már ez Dánia leggyakrabban használt fizetési módja, szóval érdemes nem kimaradni belőle. Ráadásul mobilon is kezelheted a pénzügyeidet, sőt mobillal is fizethetsz bárhol. Az Apple Payben hozzá tudod kötni a Dankortodat a telefonodhoz.

22BET regisztráció – Így hozd létre az új 22BET fiókodat

Ha már megvan a Dankortod, akkor érdemes létrehozni az új 22BET felhasználói fiókodat is. Ehhez kattints az oldalunkon található linkek bármelyikére, vagy navigáld el magad a 22BET online fogadóiroda hivatalos honlapjára. Itt a jobb felső sarokban található zöld Regisztráció gombra érdemes kattintani, hogyha regisztráció reményében mentél az oldalra.

Ha nem magyarul jelenik meg az oldal, hanem mondjuk “Registration” feliratot látsz, akkor állítsd át a nyelvet magyarra. Ezt szintén a jobb felső sarokban tudod megtenni, ahol egy angol zászló körképét, az EN feliratot, és egy lefelé mutató nyilacskát láthatsz. Ide kattintva vál(asz)thatsz nyelvet – értelemszerűen a magyar a piros – fehér – zöld zászló mellé tett HU lesz majd.

Kétfajta regisztráció – Teljes profilos és közösségi médiás

A Regisztráció gombra kattintva választhatsz, hogy teljes profilos regisztrációt, vagy közösségi médiás regisztrációt szeretnél. Utóbbi esetében csak az országodat és a valutát kell megadni, majd be is jelentkezhetsz a facebook vagy google accountoddal. Előtte persze el kell fogadnod az általános szerződési feltételeket, illetve az online sportfogadás oldal adatvédelmi irányelveit is.

Okostelefon és táblagép 22bet_3
A 22Bet elfogadja a Dankort

Ha teljes profilos regisztrációt szeretnél inkább, akkor az email címedet kell majd megadnod, továbbá a keresztnevedet, a vezetéknevedet és a jelszavadat. Ezt követően szintén el kell fogadni az ÁSZF-et és az adatvédelmi irányelveket, majd pedig kattints a Regisztráció gombra. A 22BET regisztráció mindössze eddig tartott. Ha ezzel megvagy, az oldal automatikusan be is léptet, te pedig mehetsz tovább a 22BET Dankort kifizetés felé!

22BET Dankort befizetés – A részletes menet ismertetése

Regisztrációt követően a rendszer automatikusan beléptet, majd pedig a befizetési aloldalra irányít. Ha te később szeretnéd intézni az első 22BET Dankort befizetésedet, akkor se ijedj meg. Lépj ki, gyere vissza, és kattints a jobb felső sarokban található Befizetés gombra – és máris ugyanott vagy.

Ezen az oldalon görgess lejjebb, egészen addig, míg a fizetési módok között meg nem találod a Dankort rendszerét. Kattints rá, majd pedig add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél a számládra tölteni. Ha van bónusz kódod, azt is itt kell megadni. Add meg a banki adataidat is, ami a bankkártyaszámodból, annak lejárati dátumából, CVV kódjából, na meg a kártyádon található teljes nevedből áll.

Ha ezzel is megvan, akkor kattints a befizetés gombra. A pénzed azonnal meg is érkezik – és ha kérted az új játékosoknak járó első befizetési bónuszt, akkor azzal együtt lesz a számládon az ajándék, azaz dupla pénzt zsebelhetsz most be!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

22BET Dankort befizetési limitek – Alsó és felső korlátok ismertetése

Ahhoz, hogy Dankort kártyáddal befizetést hajthass végre a 22BET online sportfogadás oldalán, minimum 4,066.31 forint befizetésére lesz szükséged. Ez az alsó limit, hogha ennél kevesebb pénzt próbálsz feltölteni, a rendszer automatikusan el fogja utasítani a befizetésedet, te pedig pénz nélkül maradsz – mármint a 22BET fiókodon.

22Bet Bónusz_3
22Bet bónusz ajánlat

Ez egyébként árfolyam-függő, nagyjából 10 eurós vagy dolláros átlagárral érdemes számolni, folyamatosan változhat a minimum érték. UGyanez igaz a felső korlátra is. Utóbbira jelen pillanatban a maximális 22Bet Dankort befizetési limit egészen pontosan 325,304.54 forint, ami nagyjából 800 eurónak / dollárnak felel meg.

22BET Dankort kifizetés – Részletes menete és fontos szabályai

Ha eddig a pontig figyelmesen követted az útmutatónkat, akkor már van Dankort kártyád is, illetve létrehoztad a 22BET felhasználói fiókodat és megtetted az első befizetésedet is. Ha pedig szereted kihasználni az előtted tárulkozó lehetőségeket, akkor jó eséllyel az akár 35,000 forintos kezdő bónuszt is megszerezted már.

Ha mindez így történt, akkor már csak három lépés maradt életed első 22BET Dankort kifizetéséig. Ezeket az alábbiakban már mutatjuk is!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

22BET Dankort fogadás – Így add fel az első szelvényedet

Ha már van pénz a teljesen új 22BET sportfogadási számládon, akkor már indulhat is a játék. Ehhez nincs más dolgod, mint a felső menüsorban a logóra kattintva visszamenni a főoldalra. Ha élőben, jelen pillanatban zajló eseményekre szeretnél fogadni, akkor kattints a felső menüsorban az Élő gombra.

Hogyha inkább rövid- vagy hosszú távú fogadásokat kötnél, akkor a főoldalon a bal oldali menüsávban keresgélj. Navigálj az elérhető sportágak között. Ne aggódj, akad belőlük bőven, biztosak vagyunk benne, hogy itt meg fogod találni a szakértelmed tárgyát, amivel a legtöbb pénzt szedheted majd ki a fogadóirodából.

Állítsd össze a nyertes szelvényt

A sportágat kiválasztva felugranak az elérhető bajnokságok, országok, stb. Válaszd ki azt, amire fogadni szeretnél, így válnak elérhetővé az adott bajnokságon belüli események, mérkőzések, fogadási piacok.

A mérkőzésen a csapatok neveire kattintva hozhatod be az összes elérhető fogadási piacot, alapvetően csak az 1X2 piacot mutatja az oldal.

Szimbólumok Foci

A szelvény feladása

Ha megvan a tökéletes odds, amire mindenképpen fogadni szeretnél, csak akttints a számra, és ezzel automatikusan fel is helyezted azt a szelvényedre. Ez a jobb alsó sarokban ugrik majd fel. Ha végeztél, és már minden eseményt kiválasztottál, amire fogadni szeretnél, akkor add meg a tétet, illetve állítsd be, hogy egyszeres kötésekben, többszörös kötésben, vagy rendszer fogadásban szeretnél játszani.

Ezek függvényében értelemszerűen a téted összege is változik. Kattints a megerősítés gombra, ha márm indent hibátlanul beállítottál, és csak szeretnél hitelesíteni a szelvényedet. Várd meg amíg betölt a fül, és ha leokézza a rendszer, akkor már várhatod is a nyereményedet, hiszen ekkor már sikeresen feladtad életed első 22BET szelvényét!

22BET Dankort kifizetési kérelem – Így vedd ki az első nyereményed

Véget értek a mérkőzések, te pedig örülhetsz, hiszen nyertél. Na, ilyenkor mi a teendő? Hát természetesen mi más is lehetne, mint az alapos kis 22BET Dankort kifizetés. Ehhez vidd a kurzort a felső menüsorban az avatar fotódra, és a legürdülő menüsorból pedig kattints a “Kifizetés a számláról” pontra.

Sikeres kifizetési kérelmet csak azonosított felhasználók adhatnak le, így ezen mindenképpen ess át minél előbb. A kifizetési oldalon görgess lejjebb, amíg meg nem találod a Dankort logóját. Kattints rá és add meg banki adataidat, illetve add meg azt is, hogy mennyi pénzt szeretnél a számládra utalni. Kattints a Megerősítés gombra és a pénzed már úton is van, remélhetőleg pár órán belül meg is érkezik.

22BET Dankort kifizetési korlátok – A minimális és maximális kifizetési limitek

A 22BET Dankort kifizetés alsó korlátja még jutányosabb, mint a befizetési minimum. Kifizetést ugyanis már akár nagyjából 1 eurónyi / dollárnyi összegtől, azaz minimum 450 forinttól indítványozhatsz. Ez a lehető legkisebb összeg, amit bármely online sportfogadás oldalon találhatsz. A felső korlát is kifejezetten tetszetős: ilyen ugyanis nincsen.

22BET Dankort kifizetés esetény ha nyersz, akármennyi legyen is az, egyben ki is utalhatod a számládra, és meg is fogod kapni a teljes összeget.

Magyar zászló

22BET Dankort kifizetés tranzakciós költsége

A 22BET Dankort kifizetés egyik legnagyobb előnye – a biztonságos utalások és a kedvező korlátok mellett – a tranzakciós költségek teljes hiánya. Itt tényleg annyi pénzt fogsz kapni, amennyire számítasz.

Sem a sportfogadás oldal, sem pedig a bank nem adóztat meg külön. Nincsenek tranzakciós költségek, nincsenek utalási és kezelési díjak, nincs semmilyen tarifa. Amit nyersz, az a tiéd. Kivéve persze, ha eltér a bank és a fogadóiroda valutája – ilyen esetekben felmerülhetnek váltási díjból származó járulékok.

Használhatok Dankort fizetést a 22BET oldalán?

Igen, a 22BET Dankort fizetés elérhető a híres online sportfogadás oldal játékosai számára. Egyéb esetben értelemszerűen mi sem beszélnénk róla.

22Bet Platform_3
A 22Bet honlapja

Nem csak hogy elérhető, de egyre népszerűbb is ez a fizetési mód a 22BET felhasználói között, hiszen egy gyors, stabil és megbízható fizetési módról van szó, amit használni is végtelenül egyszerű.

A 22BET Dankort kifizetés és fogadás legfontosabb előnyei

A fentiekben már sok pozitívumot elmondtunk arról, miért is lehet érdemes a 22BET Dankort fizetési módot használni. Az alábbiakban szeretnénk gyorsan összegyűjteni a legfontosabb pontokat, amelyek tovább erősíthetik a játékosok 22BEt és a Dankort rendszereibe vetett bizalmát.

Stabil és megbízható fizetési mód. Lassan négy évtizede érhető el a Dankort, mint fizetési mód. Az évek során rengeteg felhasználó tapasztalta, mennyire megbízható és hiteles rendszer ez. A 22BET-en is évek óta alkalmazzák, és az elégedett ügyfelek amúgy is tág köre egyre csak bővül. A 22BET Dankort fizetést választó játékosok biztosan nem fognak csalódni.

Kedvező fizetési limitek. A másik nagy előnye ennek a fizetési módnak a kedvező fizetési korlátok. Befizetéshez még 4,000 forint minimum befizetés szükséges, de kifizetést már 450 forinttól lehet indítványozni, ami egészen szokatlan mind online fogadóirodáktól, mind pedig netes bankoktól. A felső korlát is egészen remek, hiszen kifizetés esetén nincs is ilyen.

Nincsenek tranzakciós költségek. A tranzakciós díjakról, pontosabban fogalmazva azok hiányáról is érdemes ismét szót ejteni. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos pont ez, hiszen számos oldal épp azzal veszi el játékosai motivációját, hogy folyamatosan adóztatja őket nyereményei után. Erre itt nem lesz példa. A 22BET játékosai annyit vehetnek ki, amennyit megnyertek. Se többet, se kevesebbet. Na jó, a bónuszokkal néha többet igen, de kevesebbet tényleg nem!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

A 22BET Dankort kifizetés és fogadás legnagyobb hátrányai

A pozitívumokkal együtt is érdemes megjegyezni, hogy a 22BET Dankort sem A Tökéletes kombi. Mindig lesznek, akiknek nem ez a megfelelő választás. Szeretnénk is bemutatni most néhány okot, amik ha fontosak számodra, akkor érdemes tovább kutatni, hiszen biztosan nem ez lesz a neked való fizetési mód.

Nem mindenki számára hozzáférhető. A 22BET Dankort fizetés világszerte elérhető, de azért bizonyos limitek mellett. A Dankort főhadiszállása Dánia, így ha sokat jársz ott, egyértelmű, hogy szükséged lehet erre a megoldásra. Ha viszont még sosem voltál, és nem is tervezel odamenni, akkor lehet, hogy nem létszükséglet számodra a Dankort. Mégis csak ott lehet csúcsra járatni ezt a rendszert.

Nem feltétlenül ez a leggyorsabb fizetési mód. Ahogy a VISA és MasterCard fizetések során, úgy a Dankort kifizetések révbe érése is eltarthat 1-2 napig. A kifizetési kérelmet szinte azonnal ellenőrzik az oldal aasszisztensei, de a bank jóval vontatottabb munkavégzést folytat, így pedig tényleg elhúzódhat a kifizetés. Ha fontos számodra, hogy azonnal megkapd a kifizetéseidet, akkor érdemes lehet más alternatíva után nézni.

Összefoglalás

Ez volt tehát a 22BET Dankort kifizetést és fogadást firtató cikkünk, mely során bemutattuk a dán fizetési mód minden fontos elemét. Az objektivitás érdekében nem csak ap ozitívumokról, hanem a negatívumokról is beszámoltunk, hogy nehogy túl későn érje csalódás a játékost.

Bízunk benne, hogy cikkünk segített mérlegelni, és a megfelelő döntést fogod meghozni. Ha pedig úgy döntesz, hogy a 22BET-en fogsz játszani, pénzügyeidet pedig a Dankort segítségével fogod intézni, akkor nem tudunk mást kívánni, mint sok sikert. Az élménybeszámolókat a nyereményekről pedig, mint mindig, úgy most is szívesen fogadjuk!

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben beszéltem a részletekről, amelyeket tudnod kell, valamint az Dankort fizetés használatának előnyeiről és hátrányairól a 22Bet-en. A nulla tranzakciós díjjal az Interac valóban egy intelligens fizetési mód a 20Bet-nél történő nyeremények támogatására és kifizetésére.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli