22BET MasterCard kifizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 5

Ezen cikkünkben az egyik legnépszerűbb magyar online sportfogadás oldal egyik leggyakrabban használt bankolási opcióját fogjuk bemutatni. Ebből a gyakorlottak már kitalálhatták, hogy a 22BET MasterCard kifizetés részletes bemutatása következik.

Olvass tovább, hogyha szeretnéd megtudni, pontosan hogyan is intézheted a kifizetéseidet a 22BET Fogadóiroda oldalán a MasterCard kártyád segítségével, illetve hogy mennyi idődbe és pénzedbe fog kerülni mindez.

Természetesen minden egyéb fontos információt megosztunk veled, amit csak tudni érdemes ezzel a bankolási megoldással kapcsolatban. Bízunk benne, hogy cikkünk végére érve semmilyen kétely nem marad benned a 22BET MasterCard kifizetésekkel kapcsolatban. Kezdjünk bele – a következő bekezdésből kiderül, hogyan is kérhetsz kifizetést pontosan.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

22BET MasterCard kifizetés

Hogyha valódi pénzért szeretnél fogadni sporteseményekre, és ebből adódóan valódi pénzt is szeretnél nyerni, az első lépés a regisztráció az online sportfogadás oldalán. Ezt nem tudod megspórolni, de szerencsére szörnyen egyszerű és gyors. Csak menj az oldalra és kattints a jobb felső sarokban található Regisztráció gombra.

Logo Mastercard

Add meg a nevedet, az email címedet és a használni kívánt jelszavadat. Ezen kívül már csak azt kell beállítani, hogy melyik országban laksz, és hogy milyen pénznemben szeretnéd használni az oldalt – mi a forintot javasoljuk, az egyszerűség jegyében.

Ha ezeket kiválasztottad és megadtad, csak kattints a Regisztráció gombra, és a fiókod el is készült. Ekkor kapsz egy üzenetet emailben. Ezt nyisd meg, és az itt kapott kódot másold be a fiókodban, így tudod hitelesíteni az email címedet. Ha pedig ezzel is megvagy, akkor ideje megtenni az első befizetésedet – ehhez az kell, hogy bejelentkezést követően kattints a jobb felső sarokban található, zöld ‘Befizetés’ gombra.

Az első befizetés

Itt válaszd ki a MasterCard opciót, majd a felugró ablakban írd be, hogy mennyi pénzt szeretnél feltölteni a számládra. A minimum befizetés tíz euró, azaz picit több, mint 4 000 forint. Itt meg kell adni továbbá az email címedet, a keresztnevedet és a vezetéknevedet is, majd pedig a zöld “Megerősítés” gombra kell kattintanod. Ezt követően átirányít a befizetési felületre az oldal.

22Bet rulett
22Bet mobil weboldal

Itt pedig már úgy történik minden, mintha bakkártyával vásárolnál bármit a neten. Meg kell adnod a kártyaszámot, a rajta található nevet, a lejárati dátumot és a biztonsági CVV kódot. Add meg az irányítószámodat és a telefonszámodat is, majd kattints a zöld gombra.

A befizetés azonnal megérkezik a sportfogadási fiókodra bármifajta extra költség nélkül. Ne felejtsd el befizetés előtt kiválasztani az első befizetési bónuszodat!

22BET MasterCard kifizetés

Miután megvolt az első befizetésed, kezdhetsz fogadni. Menj vissza a 22BET (fantasztikus üzemeltető) fogadóiroda oldalára, és kattints felül a sportra. Válaszd ki, melyik sportágakon és melyik eseményekre, meccsekre szeretnél fogadni, és állítsd össze az első szelvényeidet. Aztán pedig csak várj, hogy nyertél-e. Remélhetőleg igen, hiszen a 22BET MasterCard kifizetés csak akkor lesz lehetséges, ha már nyertél is.

Ha ez is megtörtént, akkor vidd a kurzort a Befizetés gomb melletti avatár képre. Ekkor előjön a legördülő menüsáv, ahol pedig a “Kifizetés a számláról” gombra kell kattintani a kifizetési kérvényhez. Válaszd ki a MasterCard fizetési módot, majd pedig add meg, hogy mennyi pénzt is szeretnél kiutalni magadnak. Add meg a kártyaszámodat is, és kattints a zöld “Megerősítés” gombra.

Ezt követően az oldal átirányít a 22BET MasterCard kifizetési oldalra, ahol pedig már csak követned kell az instrukciókat és megerősíteni a tranzakciót. A kifizetési kérelmet pedig azonnal elbírálják, amint lehetségessé válik – ez persze több munkanapot is igénybe vehet bizonyos esetekben.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

Kifizetési limitek

Ezen a ponton már tudod, milyen lépéseket kell Szentírásként követned a 22BET MasterCard kifizetés eléréséhez. Nem árt azonban tisztában lenned a szabályokkal sem, ezért a következő néhány fejezetben ezeket fogjuk bemutatni Neked.

Olvass tovább, ha szeretnéd megtudni, hogy milyen megkötésekkel kérhetsz kifizetést MasterCard számládra a 22BET online sportfogadás oldalán. A minimális kifizetési limitet fogadjuk először bemutatni, aztán pedig a maximálisat, végül pedig azt magyarázzuk el, hogy mennyi ideig tart a 22BET MasterCard kifizetés. KEzdjük!

22BET MasterCard minimum kifizetési limit

A 22BET Fogadóiroda igen baráti, sokkal korrektebbek a legtöbb internetes sportfogadás oldalnál, legalábbis azoknál, amik magyar játékosok számára is elérhetőek. Hogy miért mondjuk mindezt? Most épp az alacsony alsó határ miatt, hiszen 22BET MasterCard kifizetés már 450 forinttól kérhető. Azaz ha az első fogadásodon nyertél 1 euróból 1 euró húsz centet, már azonnal mehetsz is a kifizetésért.

22Bet Bónusz_3
A 22Bet bónusz ajánlat

Ez az alacsony kifizetési korlát nagy előnye. Sok oldal magas minimális limitet állít be, hogy minél ritkábban utalgassák ki nyereményeiket a játékosok. Itt erre nincs példa. GYakorlatilag annyiszor kérhetsz magadnak kifizetést, amennyiszer csak szeretnél, hiszen minderre már 450 forinttól lehetőséged van.

22BET MasterCard maximális kifizetési limit

A 22BET MasterCard kifizetési korlátja a másik oldalon is sokkal tisztább, mint más online sportfogadás oldalakon. A legtöbb netes szerencsejáték oldal ugyanis szereti maximalizálni, hogy mennyi pénzt vehetsz ki az oldalukból. Gyakran meg van adva, hogy naponta, hetente és havonta maximum mennyi pénzt nyerhetsz, ez pedig az igazán profi fogadók határait erősen limitálja.

A 22BET fogadóirodán ez nem opció, náluk ugyanis nincsenek felső korlátok. Ez azt jelenti, hogy akkor és annyi pénzt utalsz ki magadnak, amennyit csak épp nyertél. Ha ez tízezer forint, akkor tízezer, ha tízmillió, akkor tízmillió. Nem ér semmilyen korlátozás az oldal által, szóval csak bátran a fogadásokkal. Itt valóban megéri nagyot nyerni!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

22BET MasterCard kifizetés ideje

Azt már tudod, hogy milyen minimum és maximum kifizetési korlátok várnak rád 22BET játékosként. Ideje tisztába kerülni azzal is, hogy mennyi időbe fog telni a kifizetési kérelem megindításától addig a pontig, amíg végre a bankszámládon tudhatod a nyereményedet. A kérelem elindítását már láthattuk, az egy alig pár másodpercet igénybe vevő feladat bárki számára.

Ezt követően a labda a 22BET oldalán pattog. Ők általában 24 órán belül válaszolnak a kérelemre – innentől pedig már a bankodon múlik a dolog. A 22BERT igyekszik minél gyorsabban elbírálni minden kérelmet, de a bankkártyás, illetve a hitelkártyás kifizetési kérelmek akár 7 munkanapig is elhúzódhatnak, hogyha a bankodnak épp olyan kedve van. Sajnos nem ez a leggyorsabb kifizetési megoldás.

A MasterCard kifizetés ára

Ezen a ponton már tényleg csak az a kérdés maradt, hogy mégis mennyi az annyi. És most nem a nyereményedre utalunk, hanem az extra költségekre, amikre számíthatsz. E téren is csodálatos hírrel szolgálhatunk: a 22BET Fogadóiroda játékosai ingyenesen kérhetnek kifizetéseket. Ez azt jelenti, hogy nincsenek rejtett költségek, nincs kifizetési díj, nincs semmi tranzakciós költség.

Annyi pénzt kell a számládra kapnod, amennyit a 22BET fiókodból kiutaltál. A 22BET semmilyen díjat nem fog szabni a kifizetéseidre. Ettől még persze a bankod számíthat fel neked tranzakciós díjakat, ilyen-olyan tarifa váltási díjat vagy bármi egyéb költséget, de a 22BET biztosan nem fog ilyet csinálni.

Ha mégis azt tapasztalod, hogy nem annyi pénz került a számládra, amennyinek kellene, akkor mindenképp kérdezz rá a bankodnál, hátha ők tudnak valamit.

Gyakran előforduló 22BET MasterCard kifizetési problémák

A fent leírtak alapján úgy tűnik, mintha a 22BET MasterCard a világ legegyszerűbb dolga lenne, és soha semmi probléma nem történne. Ez persze a valóságban nem így van – mindig be tud ütni a krach. Fontos azonban, hogy ilyenkor se ess pánikba. Megoldás mindig van, és általában jóval könnyebb is mindez, mint előzetesen várnál.

22Bet Platform_3
22Bet weboldal

A következő néhány sorban gyakran előforduló problémákat fogunk bemutatni, melyeket több olvasónktól is hallottunk már. Természetesen a rájuk adandó megoldási lehetőségeket is bemutatjuk, hogy ha esetleg Te is ilyesmivel találkoznál a játék – illetve a kifizetés – folyamán, akkor már magabiztosan tudd azonnal, hogy mi a következő lépés.

Az azonosítás elmulasztása

A 22BET MasterCard kifizetés egyik feltétele – a minimum 450 forintos kifizetésen felül – az, hogy azonosítsd magad. Ehhez kérd az ügyfélszolgálat segítségét. Ha ez elmaradt, de már leadtad a fizetési kérelmedet, ne aggódj. Az ügyfélszolgálat keresni fog ennek érdekében. Azonosítani és hitelesíteni fogják személyazonosságodat, és ezt követően pedig a kifizetési kérelmed folyamata is a következő szakaszba léphet.

Ehhez csak néhány dokumentumra lesz szükséged, amik amúgy is mindig nálad vannak jobb esetben. Egy személyi igazolvány, egy lakcímkártya, esetleg egy lakhelyet igazoló számla, és már kész is vagy. A pénz pedig érkezik, mihelyst minden feladatot sikeresen megoldottál!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

Kell adót fizetnem a 22BET MasterCard kifizetéseimet követően?

Sajnálatos módon igen. Mint mondtuk, a 22BET online sportfogadás oldal nem ró ki rád semmilyen tranzakciós díjat, így ha rajtuk múlna, adót sem kellene fizetned a nyereményeid után. A dolog azonban nem rajtuk múlik – a magyar szerencsejáték törvények határozzák meg azt. Ebben pedig az szerepel, hogy az online szerencsejátékból származó nyeremények csak bizonyos esetekben adómentesek.

Hogyha fent van az adott online sportfogadás oldal a NAV listáján, akkor az onnan származó bevételek adómentesek. Ezen a listán azonban egyelőre csak magyarországi székhelyekkel rendelkező kaszinók és fogadóirodák kaptak helyet.

A 22BET tehát nincs rajta, így értelemszerűen minden, ezen az oldalon megszerzett nereményed, illetve jövedelmed után adót kell fizetned, és az adóbevallásodból sem titkolhatod el a nyereményeidet, ha nem akarsz még büntetést is fizetni az adón felül.

Bankügyi problémák

Az első gondolat mindig az, hogy az oldal már megint nem működik. Elrontottak valamit, bénák, nem értik a dolgukat. Nem illik iylesmire gondolni, de emberből vagyunk, mind ezt gondoljuk. Sokszor azonban jogtalanul. Gyakran megesik ugyanis, hogy a 22BET oldalát akarjuk okolni olyan hibák miatt is, amikről nem ők tehetnek.

Könnyen lehet például, hogy mondjuk bármilyen szoftver- vagy technikai fejlesztés van a kifizetés pillanatában a bank oldalán. Ilyenkor náluk van a hiba, mégis már az oldalnál ütközöl problémákba. Az első lépés mindig az, hogy a 22BET ügyfélszolgálatával beszéld meg, hogy mi történik éppen.

Amennyiben az a ritka helyzet állna fent, hogy ők ne tudnák megoldani a problémádat, akkor szitkozódás helyett kérdezz rá a dolgokra a bankod ügyfélszolgálatánál is. Könnyen lehet, hogy náluk van valami gebasz, amiről a 22BET munkatársainak értelemszerűen nem is lehet tudomása.

Összefoglalás

A fentebbiekben összegyűjtöttnk nektek minden fontos infót a 22BET MasterCard kifizetésekről. Részletesen bemutattuk lépésről lépésre, hogy hogyan is jutsz el a kezdetektől addig, hogy kifizesd a nyereményedet a bankszámládra MAsterCard bankkártyád segítségével. Megmutattuk a kifizetés rejtett költségeit, bemutattuk a tranzakció idejét és a minimális illetve maximális kifizetési limiteket is.

Ha eddig eljutottál, akkor már bizonyára a 22BET MasterCard kifizetés minden fontos részletével tökéletesen tisztában vagy. Ha pedig ez a helyzet áll fenn, akkor már csak annyi van hátra, hogy elkezdj játszani, és minél többet nyerni. Így pedig minél többet utalhatsz ki a számládra. Ne feledd, ennek ezen a ponton már nincs is semmi akadálya, hiszen már mindent tudsz a 22BET MasterCard kifizetés menetéről!

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a 22Bet Mastercard fizetési lehetőség minden fontos részletét megvitattam, és bemutattam az előnyeit és hátrányait is. Ha van fogadása vagy tervez fogadni a 22Bet oldalán, a Mastercard az egyik legjobb fizetési lehetőség, amit használhat. Kattintson a 22Bet gombra itt, és fogadjon kedvenc sportágaira most Mastercard kártyájával.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli