22Bet PayPal fizetés #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 6

A 22Bet Fogadóiroda oldalán a PayPal az egyik legnépszerűbb fizetési mód, ezért nem tétlenkedhettünk mi sem. Alaposan górcső alá vettük ezt az internetes bankot annak reményében, hogy minden apró részletet feltárjunk olvasóink számára. Olvass tovább, ha szeretnéd megtudni, mire jutottunk kutatómunkánk eredménye gyanánt.

Cikkünkben szó lesz a PayPal regisztrációról, a 22Bet PayPal be- és kifizetési limitekről, részletes útmutatókról és számos egyéb fontos információt is megemlítünk majd, melyekkel érdemes tisztában lenni már 22Bet PayPal fogadást megelőzően is. Kezdjük azonban a PayPal regisztrációval, már mutatjuk is!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

Így regisztrálj új felhasználói fiókot a PayPalon

Logo Paypal

Nyisd meg a böngésződet, és menj fel a PayPal hivatalos oldalára. Szerencsére az oldal ma már elérhető magyar nyelven is, így ezzel külön nem kell majd bajlódni.

Ha mégsem magyarul töltene be automatikusan, akkor tekerj le az oldal legaljára. A jobb alsó sarokban fogsz látni egy kis zászlót. Kattints rá, majd pedig válaszd ki Magyarországot (Hungary).

Ekkor újra betöltődik az oldal, immáron magyar nyelven. A jobb felső sarokban lesz a ké kis gomb – Regisztráció. Kattints ide, és válaszd ki az egyéni számlát (vagy értelemszerűen az üzletit, hogyha vállakozáshoz szeretnéd használni). Kattints a Folytatás gombra. A következő oldalon a telefonszámodat kell megadni. Kattints a Next gombra.

Ekkor kapsz egy értesítést SMS-ben. Írd be a kapott kódot a következő oldalra, majd várj, míg betölt a regisztrációs felület újra. Itt add meg az email címedet, a vezetéknevedet, a keresztnevedet és a jelszavadat. Kattints a Next gombra. Itt add meg a személyes adataidat: Nemzetiség, születési dátum (év/hónap/nap), Utca és házszám, emelet és ajtó, Település, Irányítószám.

Jelöld be, hogy szeretnél-e promóciós ajánlatokról szóló üzeneteket kapni emailen (ez nem kötelező), és fogadd el az általános szerződési feltételeket, illetve az adatvédelmi irányelvet. Kattints az Agree and Create Account gombra és a fiókod már el is készült. Csekkold az emailjeidet – ha minden igaz, kapsz egy üzenetet, amiben meg tudod erősíteni a regisztrációdat.

PayPal Mobil telepítés

Bizony, bizony, a PayPal szerencsére mobilon is elérhető. Ennek köszönhetően pedig bárhol, bármikor hozzáférhetsz pénzügyi adataidhoz. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy megnyitod a telefonodon a Google Play-t, vagy az App Storet, attól függően, hogy Apple, vagy Android készüléket használsz. Írd be a keresőbe, hogy PayPal, majd pedig kattints a Telepítés gombra.

22Bet rulett
22Bet mobil weboldal

Innentől csak kövesd az utasításokat, mintha egy bármilyen appot telepítenél a készülékedre. Ha pedig feltetted a PayPal mobil appot, nyisd azt meg, és lépj be a most létrehozott fiókodba. A fiókodat le tudod védetni ujjlenyomat olvasóval és pin kóddal is (már ha a telefonodon elérhető a szolgáltatás, persze). A pénzügyeidet pedig tökéletes biztonságban tudod innentől fogva kezelgetni bárhol, bármikor.

A 22Bet PayPal kifizetés pontos menete

Eddig lejutva már elkészült a PayPal fiókod, ideje regisztrálni a 22Bet Fogadóiroda oldalán is. Ehhez nyisd meg a böngésződet, és menj fel a 22Bet (népszerű márka) hivatalos honlapjára. Ha az oldal nem magyarul jelenik meg alapból, akkor a jobb felső sarokban kattints a zászlóra, és válaszd ki a magyar zászlót és a HU feliratot, majd pedig várd meg, amíg frissül az oldal. Ezt követően kattints a zöld Regisztráció gombra.

Így regisztrálj a 22Bet oldalán

Tudsz választani teles regisztráció és közösségi médiás regisztráció között. Utóbbival szinte csak két kattintás az egész – Facebookon vagy Google fiókon keresztül tudod megoldani a dolgot. Azon felül csak a valuta és a lakóhely szerinti ország megadása szükségeltetik, illetve a Felhasználási Feltételek és az Adatvédelmi Szabályzat elfogadása.

Ha a teljes regisztrációt választod, akkor az email címedet, a keresztnevedet, a vezetéknevedet és a jelszavadat kell megadnod, továbbá az országot és a valutát (Forint). Szintén el kell fogadni a feltételeket, majd pedig kattints a Regisztráció gombra, és a 22Bet felhasználói fiókod már el is készült, beléphetsz, és indíthatod az első befizetésedet.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

Így tedd meg az első 22Bet PayPal befizetésedet

Az első bejelentkezésedkor az oldal automatikusan a befizetési oldalra irányít. Ha később szeretnél befizetni, akkor jelentkezz be a fiókodba, és kattints a jobb felső sarokban található Befizetés gombra. Itt tudod kiválasztani az üdvözlő bónuszodat is – mi a 100%-os első befizetési bónuszt ajánljuk sportfogadásra, ezzel 35,000 forint extra pénzt zsebelhetsz be.

Ha kiválasztottad a bónuszt, válaszd ki a fizetési módodat is – azaz a PayPalt. Add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél a PayPal számládról a 22Bet fiókodra utalni, majd pedig add meg PayPal bejelentkezési adataidat. Kattints a Befizetés gombra és erősítsd meg a tranzakciót. A 22Bet PayPal befizetésed azonnal meg kell, hogy érkezzen.

Így add fel az első nyertes szelvényedet

Kész vagy a befizetéseddel, megszerezted a neked járó 35,000 forint értékű üdvözlő bónuszt is – irány hát a fogadóiroda. A felső menüsorban az élő fogadás és a Vb fogadás kap most kiemelt helyet, de a bal oldali menüsávban minden elérhető sportág közül válogathatsz, beleértve nem csak a labdarúgást és a kosárlabdát, de fogadhatsz krikettre, eSportokra, és számos egyéb eseményre egyaránt.

22Bet Bónusz_3
A 22Bet bónusz ajánlat

A sportág kiválasztása után szűkíthetsz bajnokság vagy fogadási piac (vagy mindkettő) szerint. Ha megtetszik egy adott mérkőzés vagy esemény, kattints rá – ekkor be fog jönni az összes elérhető fogadási piac az adott eseményre. Kattints rá arra az oddsra, amire fogadni szeretnél. Ezzel a kattintással automatikusan “felírod” az adott fogadást a szelvényedre, ami a jobb alsó sarokban fog megjelenni.

Abban a kis ablakban tudod kiválasztani, hogy mekkora tétet szánsz a szelvényre, illetve hogy egyszeres, többszörös, esetleg rendszer fogadásban szeretnéd feladni. Válogasd ki a tökéletes fogadási piacokat és állítsd össze a nyertes szelvényt. Ha sikerült összeválogatni a legjobb oddsokat, akkor kattints a Fogadási szelvény feladása gombra. Erősítsd meg a fogadást és a szelvényedet már fel is adtad.

A 22Bet PayPal kifizetés

Ha feladtad a szelvényedet, már csak várni kell, hogy nyer-e. Ha pedig nyert, mint ahogy reméljük, hogy nyert, akkor indulhat a 22Bet PayPal kifizetés. Ehhez vidd a kurzort a felsü menüsorban az avatar fotódra, a legördülő menük közül pedig válaszd ki a “Kifizetés a számláról” opciót.

Itt görgess le amíg meg nem találod a PayPal opciót, majd add meg, mennyi pénzt szeretnél a számládra utalni. Jelentkezz be a fiókodba és erősítsd meg a tranzakciót. Ennyi volt a 22Bet PayPal kifizetés titka!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

A 22Bet PayPal kifizetés legfontosabb szabályai

Mielőtt nekifognál a 22Bet PayPal fogadásnak, olvasd át alaposan az alábbi sorokat. Itt ugyanis kifejtjük a fontos szabályokat, melyeket minden befizetéshez és kifizetésehz egyaránt észben kell majd tartanod. Lássuk is, mik a maximális, és mik a miniminális fizetési korlátok!

A 22Bet PayPal befizetési limitjei

Szimbólumok Foci

A 22Bet PayPal befizetés minimális korlátja €10, ami nagyjából 4,000 forintnyi összegnek felel meg. Ha tehát te csak 3,500 forintot szeretnél befizetni, akkor nem ez lesz számodra a tökéletes befizetési mód. A 22Bet PayPal befizetés felső korlátja pedig alapvetően nem létezik.

Te tudsz ilyet beállítani magadnak a regisztrációt követően. Ez a Responsible Gambling, azaz a Felelősségteljes SZerencsejáték keretein belül abszolút indokolt és ajánlott cselekedet, hogy sose költs többet, mint amennyit megengedhetsz magadnak.

A 22Bet PayPal kifizetési limitjei

A 22Bet PayPal kifizetés esetén is hasonlóak az alsó limitek, mint a befizetés során volt, azaz kifizetéshez is minimum 10 eurónyi összegre lesz szükséged. Ha csak 3,000 forintot nyertél, akkor azt még nem utalhatod ki a PayPal számládra. A 22Bet egyik legnagyobb királysága a kifizetések felső korlátja.

Az oldal nem szab ugyanis ilyen összeget, a ahatár a csillagos ég – lenne, ha rajtuk múlna. Van persze beleszólása a dolgokba a PayPal rendszerének is, így ez nem teljesen igaz. A PayPal rendszerén keresztül egy összegben legfeljebb 10,000 dollárnak megfelelő összeget, azaz nagyjából 40 millió forintot utalhatsz.

A 22Bet PayPal fizetés tranzakciós díja

A 22Bet PayPal fizetés alapja az átláthatóság. Ennek jegyében az oldalon semmilyen rejtett költséggel nem kell számolnod. Nincsenek tranzakciós díjak, nincsenek átvágós átváltási díjak és semmi egyéb trükk, ami a Te számládat terhelné. A PayPal is egy megbízható rendszer, és a 22Bet is egy megbízható oldal, a kettő pedig tökéletesen működik együtt.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Most akkor tényleg elérhető a PayPal fizetés a 22Bet fogadóirodánál?

Igen, a 22Bet PayPal fizetés egy létező opció – azonban érdemes arra odafigyelni, hogy csak bizonyos országokban létezik a PayPal elfogadott fizetési opcióként. Nem fogod tudni mindenhol használni ezt a fizetési módot be- és kifizetéseid intézéséhez, így ha gyakran utazol, vagy sokszor játszol külföldről is, akkor lehet hogy létezik számodra jobb fizetési mód is a 22Bet Fogadóiroda oldalánál.

Mik a 22Bet PayPal fizetés legnagyobb előnyei?

A fentiekben részletekbe menően mutattuk be, hogy hogyan is zajlik a 22Bet PayPal be- illetve kifizetés pontos menete. A következő néhány sorban a legfontosabb PRO érveket szeretnénk felsorolni, azaz azt, hogy miért is érdemes a 22Bet oldalát, azon belül pedig miért éri meg a PayPal fizetési módot alkalmazni.

Azonnali utalások

Magyar zászló

A PayPal egyik legnagyobb pozitívuma a sebessége. A befizetések azonnal végbemennek, de a kifizetésekre is itt kell a legkevesebbet várni. Persze ehhez az is kell, hogy ne lustálkodd el az azonosítás folyamatát az első kifizetési kérelmed előtt.

Hosszú távon azonban igazán érdemes a PayPalt választani, mert velük lehet elérni az egyik leggyorsabb kifizetési időt, ebben ők tartoznak a legjobbak közé, ez nem is lehet kérdés.

Nincsenek tranzakciós díjak

A 22Bet PayPal be- és kifizetés másik nagy előnye a tranzakciós díjak mértéke, vagy inkább annak tökéletes hiánya. Hogyha ugyanis a PayPal rendszerét használod a pénzügyeid kezelésére a 22Bet oldalán, akkor egyetlen forintod sem fogja bánni a tranzakcióidat.

Nincsenek kezelési költségek, nincsenek rugalmatlan váltási díjak, nincsen ilyen vagy olyan kamu indokkal rádaggatott rejtett költség, ami csak csökkenti folyamatosan a nyereményedet. Csak te vagy, meg a nyereményeid – az viszont teljes egészében!

Akár $10,000 értékű kifizetések

A 22Bet hatalmas előnye a kifizetési limit felső korlátja – ilyet ugyanis nem támaszt játékosaival szemben az oldal, így azok annyi pénzt vehetnek le a 22Bet fiókjukról, amennyit csak nem szégyellnek – már ameddig bírja a bankjuk, persze. A PayPal esetében ez egy igen tisztességes összeg, egy tranzakción belül ugyanis akár 10,000 dollárnak megfelelő összeget is mozgósíthatsz.

22Bet Platform_3
22Bet weboldal

Fontos megjegyezni még egyszer, hogy ezt a maximumot nem a 22Bet Fogadóiroda, hanem a PayPal szabta meg. Ha a 22BEten múlna, akár még ennyél nagyobb nyereményeket is kivehetnél, de a PayPal $10,000-ben maximalizálta az egy tranzakcióra jutó felső korlátot.

Tökéletes garancia a biztonságos be- és kifizetésekre

Ez bizony garantált, hogyha a PayPal fizetési mód szolgáltatásait veszed igénybe. A PayPal az egyik legmegbízhatóbb online bank a világon. Már évtizedek óta szolgálják ki ügyfeleik minden tranzakciós igényét a legmagasabb szinten.

Több tízezer ügyfél, netbank felhasználó és nem utolsó sorban online sportfogadó tanúsíthatja, hogy a PayPal valóban egy megbízható, korrekt rendszer, aki figyelembe veszi felhasználói igényeit. Ha bármi panaszod lenne, vagy bármifajta visszaélést tapasztalnál, azonnal jelezd a PayPal ügyfélszolgálatán. Hidd el, nem fogják hagyni, hogy bárki megkárosítson, főleg nem az ő rendszerükön keresztül!

Az appon bárhol, bármikor hozzáférhetsz a pénzügyeidhez

A PayPal egy felhasználóbarát mobil alkalmazással is rendelkezik, így a felhasználók szó szerint egyetlen kattintásra vannak a teljes pénzügyeik átlátásától. Az appot levédheted ujjjlenyomat olvasóval, vagy pin kóddal is, továbbá kétfaktoros azonosítással is további védelmet biztosíthatsz pénzügyi adataidnak.

Könnyű használni

Fentebb már jelenztük, hogy felhasználóbarát a rendszer, és ez tényleg így is van. Még ha csak életedben először látod az alkalmazást vagy a PayPal honlapját, akkor is mindent azonnal meg fogsz találni, mert logikus rendszerbe szedték és könnyen átláthatóvá tették az egészet. Könnyű kezelni, logikus, letisztult dizájn jellemzi, szóval tényleg bárki számára könnyű használni, ráadásul számos más előnnyel is jár még ezen kívül is.

Szinte minden webshopban fizethetsz PayPallel

Ez már persze a 22Bet oldalán kívül eső pozitívum, de érdemes szem előtt tartani. Ha a PayPal számládra kéred a 22Beten elnyert pénzedet, akkor azt szinte bármilyen webshopban el fogod tudni költeni, így pedig szinte azonnal be is vásárolhatsz a neten keresztül, ha már neyrtél a 22Beten. Azért ez sem kis előny!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Mik a 22Bet PayPal fizetés legnagyobb hátrányai?

Ha a fentiek meghozták a kedved a 22Bet PayPal fogadáshoz, és már kezdenél is regisztrálni a 22Beten és a PayPalon is, akkor azért várj még egy picit. Persze mi csak örülünk, ha meghozzuk olvasóink kedvét ahhoz, hogy játékossá – mi több, sikeres játkossá – váljanak, de eddig még minden csak csupa szép és jó volt. Eddig még csak a szabályokkal ismerkedtél meg, na meg bemutattuk, hogy mit hogyan is kell csinálni, ha szeretnél elindítani életed első 22Bet PayPal kifizetését.

Olvasd tovább azonban a következő néhány sort is, hogyha tényleg a regisztráción gondolkozol. Most ugyanis megpróbálunk eltántorítani ettől – bemutatjuk ugyanis a 22Bet PayPal fizetés legangyobb hátrányait, amik néha igen idegesítőek tudnak lenni.

Ha ezeket elolvasva sem gondoltad meg magad, akkor viszont tényleg a 22Bet PayPal fizetés a neked való tökéletes kombináció, és akkor tényleg érdemes is folytatni a regisztrációt. Mi ezt is csak támogatni tudjuk, de előtte nézzük meg azokat a hátrányokat, hogy biztosan el tudd dönteni, hányadán is áll a vásár.

Kezdő játékosoknak bonyolult lehet a rendszer

Nincs még PayPal fiókod, csak azért regisztráltál, mert hallottad, hogy sportfogadáshoz vagy online kaszinózáshoz tök jó módszer? Végül is, van benne valami, de azért nem is irigylünk különösebben, hogyha ez a helyzet áll fenn.

Új felhasználóként ugyanis a PayPalt nehéz lehet megtanulni és megérteni. Vannak furcsa szokásai, ráadásul eleve bonyolítja a dolgokat, hogy az eddig megszokott helyek helyett most egy új platformon tárolod a pénzedet.

Ez persze kellemes probléma és könnyen meg lehet azért tanulni használni a PayPalt ma már bárkinek. Főleg, ha figyelmesen elolvasod ezen cikkünket, ahol minden apró részletre kiterjedő leírást adunk a 22Bet online fogadóiroda, illetve a PayPal netes bank használatáról is. Kövess bennünket, ha valamiben nem vagy biztos, mi mindig itt leszünk, és segítünk!

A boltban nem tudsz bevásárolni PayPalról

Na jó, ma már ez sem teljesen igaz, de azért nagyjából áll a dolog. Alapvetően nem kaphatunk mi, magyarok PayPal bankkártyát, így pedig hiába van pénzünk a PayPal számlánkon, azt nem tudjuk elkölteni a való életben. Persze a netes vásárláshoz tökéletes, hiszen szinte minden online webshop elfogadja a PayPal fizetési módot, így pedig valóban kiélvezhetjük a pénzünket, és valóban el is tudjuk költeni azt.

Továbbá hozzátartozik az igazsághoz az is, hogy a technológia fejlődésével igazából már a bankkártya hiánya se túl nagy hátrány. Összeköthetjük ugyanis a PayPal fiókunkat a telefonunkkal, a Google vagy Apple Pay-jel. Ezeknek köszönhetően pedig a telefonunkkal már a PayPal számlánkról is fizethetünk a boltban, így pedig igazából a PayPal egyik legnagyobb hátránya is ki lett védve.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Túl sok kezelési költséget számol fel a PayPal

A fentebbieket még el is fogadnánk. Bonyolult rendszer elsőre, de azért könnyű megtanulni. Nem ad bankkártyát, de a telefonunk segítségével már tudunk fizetni a PayPal számlánkról szinte bárhol. Kettőből kettő komoly probléma megoldva.

Marad azonban a harmadik, amire sajnos nem tudunk megoldást találni, mert a rendszer lényegébe van beépítve. Ez pedig a folyamatos lehúzás, ami nem túl szép kifejezés, de úgy érezzük, ez a találó jelző a PayPal rendszerére.

Szinte bármilyen utalást indítunk, biztosak lehetünk benne, hogy nem lesz ingyenes. A kezelési költség alap, ami nagyobb összegeknél egészen nevetségesen magasba szökhet. Kisebb tranzakcióknál meg épp azért idegesítő, mert az utalás nagy részét a kezelési költség teszi ki.

Komolytalanná teszi a rendszert egy picit, hiszen nem azért akarunk pénzt utalni, hogy pénzt veszítsünk. Erre még rátesznek azok a kaszinó és sportfogadás oldalak is, amik még külön tranzakciós díjakat is számolnak fel. Szerencsére a 22Bet legalább nem ezen oldalak közé tartozik, így nem őket kell szidni – csak a PayPal fizettet meg velünk mindent, de ők legalább sokszorosan.

Tudj meg mindent a 22Bet PayPal fizetésről még ma!

Ez lett volna tehát a 22Bet PayPay fizetési útmutatónk kezdő, haladó és profi játékosoknak egyaránt. Cikkünk során bemutattuk, hogyan regisztrálhatsz a PayPalon, és hogyan a 22Beten. Elmagyaráztuk, hogy kell befizetni, fogadni és kifizetési kérvényt leadni PayPallel a 22Beten.

Megmutattuk a PayPal fogadás előnyeit és hátrányait is. Bízunk benne, hogy cikkünk alapján sikerült meghozni a döntést azzal kapcsolatban, hogy a 22Bet PayPal fogadás-e a tökéletes opció számodra.

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a 22Bet PayPal fizetési lehetőség minden fontos részletét megvitattam, és rámutattam az előnyeire és hátrányaira. Ha már kötöttél fogadást, vagy tervezel fogadást kötni a 22Bet-nél, a PayPal az egyik legjobb fizetési lehetőség, amit használhatsz.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli