22Bet Qiwi fizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 12

A 22BET netes foagdóirodája az évek folyamán Magyarország egyik legnépszerűbb online sportfogadás oldalává nőtte ki magát. Nem véletlenül tette mindezt, hiszen szolgáltatásai között folyamatosan egyre jobb ajánlatok szerepelnek.

Szinte minden sportágra és terémszetsen a kedvenc eseményeinkre is fogadhatunk itt, ráadásul jobbnál jobb politikai oddsokkal, szórakoztató fogadásokkal és persze online sportfoagdási piacokkal örvendeztetnek meg minket.

Az már csak a hab a tortán, hogy a fizetési módokban is kiemelkedőt nyújt a híres online bukméker. Elérhető be- és kifizetési módjai között nem csak a szokásos VISA – MasterCard – Skrill – Neteller kombi található, hanem különleges módok közül is válogathatunk. Ezek közül most a Qiwi fizetési módját szeretnénk részletesen elemezni, ami nemrég megjelent a magyar piacon is, így kiváltképp érdekes lehet a magyar sportfogadók számára.

Az oldal és a netes bank népszerűség robbanása mellett mi sem mehettünk el tétlenül, ezért is született meg ezen cikkünk. Most minden játékosnak be fogjuk mutatni, hogyan is lehet regisztrálni a Qiwi és a 22Bet felületein, illetve hogyan intézhetjük be- és kifizetéseinket az online sportfogadás oldalon.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

Qiwi regisztráció néhány lépésben

Logo QIWI

A 22BET Qiwi fizetés egyre nagyobb népszerűségnek örvend a magyar szerencsejátékosok körében, de ha te még azt sem tudod, mi fán terem a Qiwi, és eszik-e vagy isszák egyáltalán, akkor se ess kétségbe. Bemutatunk most neked mindent. Kezdjük azzal, hogy mi is az a Qiwi. Nem, nem a gyümölcs. Ez egy online fizetési mód, de a részletekért olvass tovább.

Mi is az a Qiwi?

A Qiwi egy orosz székellyel rendelkező pénzügyi vállalat, melynek fő földrajzi célterülete a Független Államok Közössége. A cég folyamatos terjeszkedésének hála azonban mára már túlmutat ezen térségen a Qiwi térhódítása, így Magyarországon is elérhetővé vált a szolgáltatásuk. Világszerte használják pénzügyi sozlgáltatásaikat online szerencsejáték mellett egyéb fizetések lebonyolítására is. A szerencsejáték csak egy járulékos extra.

Magyarországon is elérhetőek a Qiwi szolgáltatásai?

Természetesen igen, egyéb esetben mi értelme is lenne egyáltalán beszélni róla? Az elmúlt néhány évben kicsiny hazánkba is begyűrűzött az orsoz pénzügyi szervezet, ennek kösöznhetően pedig magyar játékosok is bonyolíthatják pénzügyeiket a Qiwi szolgáltatásainak segtségével. A 22BET játékosai számára külön pozitívum a Qiwi, hiszen számos előnyt rejteget ez a fizetési mód – főleg sportfogadáshoz!

Okostelefon és táblagép 22bet_3
A 22Bet elfogadja a Qiwi

Qiwi regisztráció – Így hozd létre az új fiókodat

Ahhoz, hogy létrehozhasd a hivatalos Qiwi felhasználói fiókodat, értelemszerűen el kell látogatnod a Qiwi hivatalos honlapjára. Szerencsére ezt nem túl bonyolult megtalálni: qiwi.com; de ha beírod a leghíresebb keresőmotorba, hogy “‘Qiwi”, az is ki fogja dobni. Az oldal sajnos csak oroszul érhető el, ami pedig jelentősen megnehezíti mindenki dolgát, aki nem beszéli a nyelvet, de persze lehet különböző eszközöket segítségül hívni.

A regisztráció gomb a jobb felső sarokban érhető el. A narancssárga gomb a bejelentkezés, tőle balra pedig a fehér a Regisztráció. Kattints ide, majd pedig add meg a telefonszámodat. A telefonszámod megadását követően pedig a capchát kell majd kijátszanod, amivel bebizonyíthatod, hogy ember vagy, nem pedig robot.

Kattints a lenti Regisztráció gombra a captcha kiválasztása után, ezt követően pedig várnod kell egy sms-re. A Qiwi a megadott telefonszámodra fog küldeni egy kódot SMS-ben, ezt a kódot kell beírnod, majd a Confirm gombra kattintva megerősítheted a regisztrációdat. Ez volt a Qiwi regisztráció pontos menete, az új felhasználói fiókod az orosz fizetési rendszerben pedig már el is készült, lassan indulhat is a játék.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

22BET regisztráció

A Qiwi regisztráció részletes útmutatójára már sor került, így most ideje létrehozni az új 22BET online sportfogadói profilodat is. Ehhez nincs más dolgod, mint rákattintani az oldalunkon található 22BET sportfogadás linkek bármelyikére. Ha ez a megoldás nem tetszik neked esetleg, akkor navigáld magad a böngészőből a 22BET fogadóiroda hivatalos honlapjára. Ez is egy módja a dolgok intézésének.

Itt a jobb felső sarokban kattinthatsz majd a zöld Regisztráció gombra. Ha angolul látod a feliratot, de csüggedj: mellette jobbra ott a nyelvválasztó, ahol át tudod állítani magyar nyelvűre az oldalt. És akkor a regisztráció megadását követően már csak meg kell adnod az email címedet, a kereszt- és vezetéknevedet, a jelszavadat, illetve az országot, ahol élsz és a valutát, amit használni kívánsz.

A 22Bet regisztráció két változata

Ha ez is megvan, akkor kattints lentebb az üres fehér kockába. Ezt kipipálva fogadhatod el az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi irányelveket. Ha pedig ezzel is megvolnál, már csak kattints alul a zöld Regisztráció gombra, és ezzel a fiókod már el is készült, te pedig már be is jelentkezhetsz – illetve a rendszer automatikusan megteszi mindezt helyetted is.

22Bet Bónusz_3
22Bet bónusz ajánlat

A 22BET regisztráció egy másik, még ennél is gyorsabb formája a közösségi médiás regisztráció. Ezt szintén a Regisztráció gombra kattintva érheted el. A regisztrációs doboz felső sorában láthatod a közössgi média feliratot. Kattints ide és jelentkezz be Gmail vagy Facebook adataiddal. Fogadd el itt is az ÁSZF-et és kattints a regisztrációra. A közösségi médiás adataid alapján automatikusan kitölti a rendszer a profilodat, így megspórolhatsz néhány percet magadnak.

22BET Qiwi befizetés

Ha megvan a Qiwi és a 22BEt felhasználói fiókod is, akkor már mehet is az első befizetésed. Ezzel együtt az üdvözlő bónuszodat is megszerezheted, amit érdemes is megtenni, hiszen remek ajánlat vár rád a 22BET oldalán. Mi pedig azt mutatjuk most be, hogy hogyan teheted meg mindezt: így fizess be a 22Bet fiókodra a Qiwin keresztül!

Így fizess be a 22BET számládra a Qiwi segítségével

Kattints a jobb felső sarokban a Befizetés gombra. Ekkor megjelenik az összes elérhető 22Bet befizetési mód. Görgess le itt egészen addig, amíg meg nem találod a Qiwit. Kattints rá, és add meg előbb azt, hogy mennyi pénzt szeretnél a 22BET számládra tölteni, utána pedig a Qiwi belépési adataidat. Kattints a Befizetés gombra, majd pedig erősítsd meg a tranzakciót.

A pénz már ott is kell legyen az egyenlegeden – remélhetőleg a sportfogadási üdvözlő bónuszoddal egyetemben!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

Alsó és felső korlátok bemutatása

A 22BET Qiwi befizetés alsó limitje 250 forint, ami az egyik legalacsonyabb mind közül. Így tehát ha alacsony költségvetésből szeretsz játszani, akkor a 22BET Qiwi fogadás biztosan tökéletes opció számodra, hiszen már 250 forintnyi téttel is játszhatsz. A 22Bet Qiwi befizetés felső korlátja 325,000 forint körül mozog, de ennek pontos összege az euró és a dollár árfolyamától is függ, azaz napi szinten változhat.

A legfontosabb szabályok és részletes menet ismertetése

Szimbólumok Foci

A regisztrációk és a befizetés ezen a ponton már megvoltak, ráadásul az üdvözlő bónuszodat is megszerezted. Ezen a ponton akkor már indulhat a játék, és ha sikeresen állítod össze a szelvényedet, akkor mehet is életed első 22BET Qiwi kifizetése. Ebben nyújtunk most segítséget – már mutatjuk is, hogy hogy add fel az első szelvényedet és hogy kérd a kifizetést!

Kövesd utasításainkat, és már fel is adtad az első szelvényedet!

A befizetést követően kattints a felső menüsorban a 22BET Logóra, ez visszavisz a kezdőlapra. Itt válogathatsz a bal oldalon a sportágak között, vagy a felső menüsorból kiválaszthatod az Élő fület. Ez utóbbival a jelen pillanatban zajló összes eseményt érheted majd el, és itt szűrhetsz majd sportágak és bajnokságok szerint. Alapból az 1X2 piac jön be, de ezen tudsz változtatni.

Továbbá, hogyha egy adott eseményre szeretnéd látni az összes elérhető fogadási piacot, akkor kattints a csapatok vagy versenyzők neveire, azaz magára a fogadási eseményre. Egy nagyobb focimeccsre akár ezernél is több fogadási piac jöhet össze, szóval választék az bőven van. Amire csak fogadni akarsz, fogsz is tudni itt.

Válaszd ki a számodra tetszőleges fogadási piacokat és kattints az oddsra. Ezzel fel is kerül a szelvényedre. Ha megvan az összes esemény, akkor állítsd be a részleteket: egyszeres kötésekben, vagy egy többszörös kötésben, esetleg rendszerben akarsz fogadni? Add meg a tétet is. Erősítsd meg a fogadást és a szelvényedet már fel is adtad, már csak várni kell, hogy nyerj.

22BET Qiwi kifizetési kérelem

Magyar zászló

Ha nyert a szelvényed, akkor már indíthatod is életed első 22BET Qiwi kifizetését. Ehhez vidd a kurzort a felső menüsorban az avatar fotódra. Ekkor megjelenik a legördülő menósor, amiből ki tudod választani a “Kifizetés a számláról” opciót.

Itt görgess le addig, amíg meg nem találod a Qiwi fizetési módot. Add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél kiszedni a nyereményedből, és add meg a Qiwi adataidat is. Erősítsd meg a tranzakciót és a kifizetés hamar meg is érkezik.

22BET Qiwi kifizetési korlátok

A 22BET Qiwi kifizetés limitjei igencsak kedvezőek. Akárcsak a befizetéshez, úgy a kifizetéshez is 250 forint az alsó limit, azaz már egy minimális nyereményt is ki tudsz szedni erről az oldalról. A felső limit nem létezik, a 22BET oldalán ugyanis amit megnyersz, azt viheted is magaddal, a tiéd minden. Megéri tehát ezt az oldalt és azt a fizetési módot választani!

22BET Qiwi kifizetés tranzakciós költsége

Semmilyennel! A 22BET Qiwi fizetésnek nincs külön költsége. Be- és kifizetéseidet egyaránt tranzakciós díjak nélkül intézheted. Nincsenek rejtett költségek, nem kell kezelési költségekkel számolnod, tényleg nincs semmilyen titkos mód, amivel megpróbálna vagy az oldal, vagy pedig a netes bank lehúzni.

22Bet Platform_3
A 22Bet honlapja

Más szellemben dolgoznak, szerencsére. Az egyedüli problémát az okozhatja, ha más valutát használsz a Qiwi fiókodon, mint a 22Bet-et. Ilyenkor a váltásból származó különbségek megjelenhetnek, de ez a legrosszabb eshetőség.

Használhatok Qiwi fizetést a 22BET oldalán?

Igen, a 22Bet Qiwi fizetés magyar játékosok számára is elérhető opció. A 22BET online sportfogadás oldalán al egfejlettebb, legnépszerűbb és legbiztonságosabb fizetési módok egész hadából válogathatsz kedvedre. Ezek közé tartozik a Qiwi is, amely természetesen elérhető a magyarországi játékosok részére is.

A 22BET Qiwi kifizetés és fogadás legfontosabb előnyei

A 22BET Qiwi fogadás előnyeit a fentebbiekben már egészen alaposan górcső alá vettük. Az alábbi néhány sorban most azok közül a legkiemelkedőbbeket, legfontosabbakat és a legnagyobb pozitívumokat szeretnénk újfent kiemelni, hogy nehogy véletlenül átsikoljon felettük a figyelmetlen szem. Lássuk hát a 22BET Qiwi fizetés legnagyobb előnyeit.

Vonzó be- és kifizetési limitek. Online szerencsejáték esetében a legtöbb fizetési mód a limitekkel bukik meg a játékosok szemében. Vagy az alsó korlát szokott irreálisan magas lenni, vagy a felső korlátot teszik nevetségesen alacsonyra. 22BET Qiwi fogadás esetében egyik sem áll fenn. Az alsó korlát elképesztő pici, mindössze 250 Ft. A felső korlát pedig határtalan, azaz ez A Tökéletes kombináció, ami szó szerint minden sportfogadó igényét kielégíti.

Nincsenek extra költségek. 22BET Qiwi fizetés esetén nincs tranzakciós díj, nincs kezelési költség, nincs semminek sem semmilyen rejtett ára. Csak az van, amit látsz, és nincsenek külön adók a nyereményeid után sem a bank, sem pedig a sportfogadás oldal révén. Amit megnyersz, az 100%-ban a tiéd is lesz.

Megbízható fizetési mód. A Qiwi fizetés egy stabil rendszer ami már hosszú évek óta szolgálja a szerencsejátékosok széles közösségét. Magyarországon is elérhető már a rendszer, de a poszt-szovjet térséget már régóta leuralta a Qiwi. Köszönhető mindez a fejlett technológiájának és 100%-os stabilitásának. Ez ma az egyik legmegbízhatóbb fizetési mód.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

A 22BET Qiwi kifizetés és fogadás legnagyobb hátrányai

Igyekszünk korrekt módon tájékoztatni olvasóinkat a valóságról, hogy nehogy játék közben érje őket kellemetlen csalódás. Ennek érdekében természetesen a 22BET Qiwi fogadás és fizetés hátrányairól is szeretnénk beszélni, hiszen ilyenek is vannak. Ezeket fogjuk most bemutatni. Az első az a nyelvi akadályok lesz.

A Qiwi hivatalos honlapja csak oroszul érhető el. Ma már szinte minden elérhető angolul az interneten, oroszul viszont egyre kevesebb tartalomra vagyunk rákényszerítve. Ráadásul csomó oldalon az AI segítségével magyar fordítás is található, így a legtöbb helyen böngészve semmilyen nyelvi akadályba nem fogunk ütközni.

A helyzet azonban nem ez a Qiwi hivatalos honlapján sajnos. Persze Google Translate segítségével el lehet navigálni, de az oldal alapvetően csak cirill betűs orosz nyelven érhető el. Így ha ezt a nyelvet nem beszéljük, ne lesz egyszerű dolgunk itt.

Nem regisztrálhatsz a világ bármely pontjáról. A Qiwi alapvetően a poszt-szovjet térségre fókuszál, azaz az orosz nyelvű piacra. Magyarországon is jelen vannak, de ha nagy világjáró vagy, akkor könnyen találhatsz olyan országot, ahol a Qiwi szolgáltatásai nem feltétlenül érhetőek el legális eszközökkel. Ha életvitelszerűen tartózkodsz ilyen országban, akkor lehet érdemes másik fizetési mód után kutakodni.

Összefoglalás

Ez lett volna hát összefüglaló áttekintésünk a 22BET Qiwi fogadás minden apró részletével kapcsolatban. Cikkünk során bemutattunk, hogyan hozhatsz létre új Qiwi és új 22BET felhasználói fiókot. Lépésről lépésre megmutattuk azt is, hogy hogyan intézheted be- illetve kifizetéseidet, és persze azt is, hogy hogyan adhatod fel az első 22Bet szelvényedet.

Ha figyelmesen végigolvastad 22BET Qiwi elemzésünket, akkor már bátran és magabiztosan regisztrálhatsz, hiszen tisztában vagy a legfontosabb szabályokkal, a konkrét lépésekkel, a be- és kifizetési limitekkel, a tranzakciós díjakkal és minden egyéb hasznos infóval. Bízunk benne, hogy ezek után tényleg bátrabban fogsz játszani. Ehhez előre is sok sikert kívánunk!

Utolsó frissítés: 16/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a 22Betnél történő Qiwi kifizetések részleteit, valamint az említett fizetési mód előnyeit és hátrányait tárgyaltam. Mivel nincsenek rejtett költségei, a Qiwi egy igazán megbízható fizetési mód a 20Bet-nél a nyeremények támogatására és kifizetésére.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli