22BET VISA kifizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 7

A kifizetés menete bonyolult lehet elsőre. Nehéz megtalálni a fogadóiroda platformján már a lehetőséget is, ráadásul a procedúra sem egyszerű. Na meg az a sok szabály! Ha te is szenvedtél már valaha ezek miatt, akkor ezt a cikket Neked írtuk.

Cikkünkben ugyanis a 22BET VISA kifizetés minden részletét be fogjuk mutatni, hogy semmi kétség ne maradjon olvasóinkban. Tarts velünk Te is, amennyiben szeretnéd megtudni a 22BET Fogadóiroda minimális illetve maximális kifizetési limitjeit VISA utalások esetében.

Bemutatjuk továbbá a tranzakciós költségeket és azok időtartamát, na meg a leggyakrabban előforduló problémákat és azok megoldásait. Kezdésképp pedig a22BET VISA kifizetéshez nyújtunk részletes útmutatót.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

22BET VISA kifizetés folyamata

Az első lépés értelemszerűen a regisztráció. Ehhez navigálj szépen a 22BET (népszerű márka) Fogadóiroda oldalára, majd kattints a jobb felső sarokban található zöld “Regisztráció” gombra. Várd meg, hogy felugorjon az ablak, ahol majd megadhatod a személyes adataidat.

Add meg az email címedet, a keresztnevedet, a vezetéknevedet és a jelszavadat. Válaszd ki a lakhely szerinti országodat (Magyarország), és a használni kívánt pénznemet (forint).

Logo Visa

Kattints alul a zöld “Regisztráció” gombra, és ennyi volt az egész, a fiókod már el is készült. Ekkor már intézheted is az első befizetésedet, amivel ráadásul az üdvözlő bónuszodat is megszerezheted. Így extra pénzzel játszhatsz már a legelején is. Akár 35,000 forintnyi sportfogadás bónuszt is bezsebelhetsz, amivel már bőven lehet játszani.

Ha már megvan az első nyertes téted, ideje megtanulni, hogyan utalhatod ki a számládra a nyereményeket. Ehhez a felti menüsorban található avatar fotódra kell vinni a kurzort, majd pedig kattints a “Kifizetés a számláról” gombra. Itt válaszd ki a VISA kifizetési módot a 22BET Fogadóirodánál. Add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél utalni, illetve a kártyaszámodat is add meg. Kattints a zöld “Megerősítés” gombra, és a tranzakció már útjára is indul.

Féltéve, hogy korábban már azonosítottad magad. Ezt érdemes azonnal megtenni a regisztrációt követően, hiszen ezzel lényegesen felgyorsíthatod az első (és az összes többit) kifizetés idejét. Lépj tehát kapcsolatba az ügyfélszolgálattal és szánd rá azt a pár percet, amíg azonosítanak. Meg fogja érni, már ha szereted gyorsan megkapni a neked járó nyereményeidet.

22BET VISA Kifizetési limitek

A 22Bet VISA kifizetésnek természetesen vannak alsó és felső határai. Nem utalgathatsz bármilyen összeget kényed-kedved szerint a számládra.

22Bet rulett
22Bet mobil weboldal

Vannak bizonyos szabályok, amiket ha tetszik, ha nem, be kell tartani. Ezeket a szabályokat fogjuk az alábbiakban bemutatni. Haladjunk alulról felfelé, kezdjük tehát az alső, azaz a minimális kifizetési korlátozások részleteivel!

22BET VISA kifizetés minimális limit

A minimális 22BET VISA kifizetési határ azt mutatja meg, hogy mi az az összeg, amit minimum el kell érnie a tranzakciódnak. Más szóval, hogyha ennél kevesebb pénzt szeretnél a 22BET fiókodról a bankszámládra utalni VISA bankkártyád segítségével, akkor a tranzakció automatikusan elutasításra fog kerülni.

A 22BET fogadóiroda oldalán ez a minimális limit 15 dollárnyi össze, ami forintban napi szinten változhat. Jelen pillanatban 6,287.53 az a minimális összeg, amit legalább be kell fizetned a számládra, hogyha VISA kártyával szeretnéd intézni a befizetést, vagy a kifizetést. Ez egy picit magasabb az átlagos minimális kifizetési limiteknél, legalábbis más metódusokhoz hasonlítva egészen biztosan.

MasterCard kártya esetén ugyanis mindössze 450 forint a minimális kifizetési limit. Ez azt jelenti, hogy ha akár csak 450 forintot is nyertünk, már azt is utalhatjuk azonnal a bankszámlánkra. Természetesen teljesen ingyen. Sajnos VISA esetében ez több, mint tízszerese, persze ha igazán nagy nyereményekre vágyunk, akkor nem fog azért földhöz vágni ez az infó.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

22BET VISA kifizetés maximális limit

Olyan összeg nincs, amit ne lenne érdemes megnyerni. Hatványozottan igaz ez a 22BET VISA kifizetés függvényében, ilyen esetekben ugyanis egyáltalán nem korlátoz az oldal a nyereményeid felvételében. Másképp fogalmazva, amit nyersz, azt mindet ki is utalhatod magadnak.

Ha tízezer forintot, akkor tízezer forintot, ha tízmilliót, akkor tízmilliót. Csak rajtad, na meg persze az ügyességeden, a felkészültségedet, a stratégiádon és nem utolsó sorban a szerencséden múlik, hogy mennyi pénzt zsebelhetsz itt be.

22Bet Bónusz_3
A 22Bet bónusz ajánlat

Más oldalakkal ellentétben a 22BET online sportfogadás oldal nem alkalmaz sem napi, sem heti, sem havi, sem pedig éves szintű maximális kifizetési díjat. Így tehát bármikor és bármennyit nyerj is, ahhoz rögtön hozzá is férhetsz. Az online bukik 99 százalékánál találhatunk felső limitet – így betonozza be a ház előnyét az oldal. A 22BET e téren is korrektebb a piac és az üzletág többi résztvevőjénél. Már csak ezért is érdemes itt regisztrálni, és itt játszani!

22BET VISA kifizetés időtartama

Regisztrálni, megtenni az első befizetést és megszerezni az üdvözlő bónuszt az mindössze néhány percet vesz igénybe, vagy jobb esetben talán még annyit sem. Eddig stimm, semmi probléma. Ezt követően kell kezdeni forgatni a bónuszodat és nyerni minél többet. Ez már attól is függ, hogy milyen eseményekre, mely meccsekre, kikre tervezel fogadni. Amíg azokat a meccseket nem játsszák le, addig nyerni se tudsz, ez magától értetődő.

Ha már megnyerted a pénzedet, akkor el kell indítani a kifizetési kérelmet. Ez szintén egy nagyjából 10 másodperc erejéig tartó, elképesztően egyszerű procedúra, amit fönt már részletesen be is mutattunk minden 22BET játékosnak. A 22BET másik nagy előny, hogy ezeket a kérelmeket szinte azonnal tudja is ellenőrizni és értékelni, azaz ha probléma lenne a kérelmeddel, gyorsan visszadobják, és hamar tudod is javítani azt.

22Bet Platform_3
22Bet weboldal

Ha pedig nincs probléma és nincs mit javítani, akkor pozitív elbírálásban részesülhetsz. Ennek ideje fizetési módok függvényében változó. A kripto kifizetéseket 24 órán belül ellenőrzi az oldal, még a netes bankok kérelmeid általában 15 perc alatt tudják lefuttatni. Ezen esetekben a pozitív elbírálás után azonnal kézhez is kapod ap énzed.

A VISA esetén akár 7 munkanapba is beletelhet a folyamat, hiszen az ellenőrzést követően már a bank térfelén pattog a labda, nem pedig a fogadóirodáén. Így pedig a bank sebességébn és az ott dolgozók tempóján és munka kedvén múlik, hogy mikor is kapod meg a nyereményedet – de ez 7 munkanapnál soha nem tarthat tovább.

Ha már a 8. munkanapnál tartunk, és még mindig nem kaptad meg a pénzedet, mindenképpen lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

Mennyibe kerül a 22BET VISA kifizetés?

Szerencsére nem fogunk belehalni a tranzakciós költségekbe, a 22BET VISA kifizetés ugyanis teljesen ingyenes. Az oldal tehát nem fog tőlünk pénzt levonni csak azért, mert nyerni merészeltünk.

Az azonban előfordulhat, hogy a bankod levon magának tranzakciós költség gyanánt némi összeget, vagy akár a valutából eredi váltási díjak is felszámolódhatnak. Ezeknek mindenképp járj utána a bankodnál, mielőtt leadod a fizetési kérelmedet. Nehogy utólag érjen kellemetlen meglepetés, jobb félni, mint megijedtni.

Mi lehet a megoldás?

A fentiekben már szinte minden fontos részletét bemutattuk annak, hogy hogyan és miképpen intézheted a 22BET VISA kifizetéseidet. Néhány gyakran felmerülő kérdés még maradhatott benned, például a kifizetési problémákkal kapcsolatban.

Ezeket még szeretnénk a lehető legegyszerűbben megfejteni, illetve adni néhány tanácsot, hogy kihez érdemes fordulni, ha bármi panaszod lenne az oldal működésével kapcsolatban. Ezekre fogsz tehát válaszokat találni a következő néhány sorban.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

A befejezetlen, vagy el sem kezdett azonosítás

Hát igen, ezen is áll vagy bukik, hogy sikeres lesz-e a 22BET VISA kifizetési kérelmed. Hogyha nem sikerült még azonosítanod magad az ügyfélszolgálaton, akkor biztosíthatunk róla, hogy nem lesz sikeres.

Ezt mindenképpen csináld végig, hamar megvan, egyszerű a folyamat, a kifizetési procedúrát viszont jelentősen felgyorsítja. Érdemes tehát minél előbb jelentkezni az ügyfélszolgálaton, hogy szeretnéd azonosíttatni magad. Ott majd elmondják, hogy pontosan milyen dokumentumokra is lesz szükséged.

Az ördög a részletekben rejlik

Mielőtt leadod a 22BET VISA kifizetési kérelmedet, alaposan olvass át minden apró pontot. Nehogy egy ponton, vagy egy elütésen csússzon el a kérelmed. Könnyen lehet, hogy bennemarad egy észrevétlen hiba, amit te ne,, de a rendszer azonnal észlel.

Ilyenkor könnyen visszadobhatja a rendszer a kérelmedet, te pedig csak vakarod a fejed, hogy most akkor mi is történt. Bizonyosodj meg róla, hogy minden adatot pontosan és helyesen adtál meg, a valóságnak megfelelő adatokkal, helyesírási hibák nélkül. Fontos erre odafigyelni,

Fontos, hogy megegyezzenek a használt fizetési módok

Bizony, bizony. Kifizetéshez célszerű ugyanazt a fizetési módot használni, amit korábban már a befizetés során használtál. Ez jelentősen megkönnyíti a fogadóiroda dolgát, de ezzel együtt, illetve ebből adódóan a saját helyzetedet is, így ugyanis biztosan nem lesz gond a kifizetéssel.

Ezzel szemben, hogyha folyamatosan változtatgatod a fizetési módokat és variálgatsz, gyakran elutasításra kerülhet a 22BET VISA kifizetési kérelmed, főleg ha előtte mondjuk Bitcoinnal intézted a befizetést. Praktikus okokból tehát célszerű már eleve azon a módon intézni a befizetést, amivel a kifizetést is tervezed majd utalni.

Meggondoltam magam

Előfordulhat, hogy nyertél egy nagyobb összeget, és azonnal jelentkeztél is, hogy te most ez az összeget szeretnéd a VISA számládon látni, és máris elkölteni.

Aztán a kérelem leadását követően meglátod a legjobb oddsot, amit meg akarsz játszani – de nem maradt elég pénz a számládon. Ilyenkor jól jöhet, ha megszakíthatod a kifizetési kérelmet, erre azonban csak egyetlen módon van lehetőséged.

Szimbólumok Kosárlabda

Ez pedig az, ha tényleg elég gyorsan gondolod meg magad. A kérelemnek még függő státuszban kell állnia. Azonnal lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, ha még ez a helyzet. Hogyha viszont már nem függőben van a kérelem, mert elfogadta a rendszer, akkor sajnos nem áll módodban visszacsinálni. Akkor már biztosan végbe fog menni a tranzakció.

A 22BET-en kívüli gondok

Természetesen előfordulhat, hogy nem a 22BET Fogadóiroda szolgáltatásával van a probléma, te pedig mégsem kapod meg időben a pénzedet. Ezt persze kívülről nem tudhatod – úgyhogy ha bármilyen hibát észlelsz, érdemes azonnal a 22BET ügyfélszolgálatához fordulni segítségért. Ők amint tudják, megpróbálják megoldani a problémáidat, és ha módjukban áll, meg is teszik azt.

Erre azonban nem mindig van lehetőségük – hiszen hogyha külső probléma miatt akadozik a kifizetésedet, arról ők sem tehetnek, és nekik sincs semmi fegyver a kezükben. Csak neked – ilyenkor a bankod ügyfélszolgálatával kell felvenni a kapcsolatot, akik remélhetőleg legalább olyan hatékonyak és segítőkészek, mint a 22BET ügyfélszolgálata.

Amennyiben dolgoznak olyan jól Ők is, akkor biztosan Te is hamarosan kézhez kapod a pénzed, bármi okozza is a problémát.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

96%
ÉRTÉKELÉS

22BET VISA kifizetés

Sajnos igen, pedig az oldal nem tűz semmilyen adót a játékosai nyakába. A magyar szerencsejáték törvények értelmében azonban minden külföldi eredetű online szerencsejáték oldal, amely nincs rajta a NAV szuper listáján, adóköteles.

Így csak néhány oldal létezik az országban, ahonnan adómentesen intézhetjük kifizetéseinket. Sajnos a 22BET nem tartozik ezen kivételes oldalak közé, így az itt megszerzett nyereményinket be kell írni az adóbevallásba és le kell szépen adni az államnak a maga jussát.

Bízunk benne persze, hogy a jövőben még felkerül a 22BET is a néhány másik sportfogadás oldal közé, és akkor tényleg teljesen adómentes lesz a 22BET VISA kifizetés. Hogy ez persze mikor valósul meg, arról még csak ötletünk sincs, és nem is lehet. Csak reménykedünk benne, hogy minél hamarabb!

Összefoglalás

Ez lett volna hát összegző cikkünk a 22BET VISA kifizetés minden apró részletéről. Bízunk benne, hogy ha eddig eljutottál, és elég figyelmesen átolvastad cikkünket, akkor már képben vagy a tranzakciós folyamat alapjaival. Tudod, hogy kell benyújtani a kifizetési kérelmet és tudod azt is, hogy hova, kinek és milyen dokumentumokat kell benyújtanod a hitelesítés érdekében.

Továbbá tisztában vagy a kifizetési folyamat pontos menetével, hogy mikor hova kell kattintani, illetve hogy milyen alsó és felső korlátok limitálják a tranzakcióidat, meg hogy hány napon belül kell kézhez kapnod a pénzedet. Bemutattuk a legfontosabb kifizetéssel kapcsolatos problémákat, na meg az azokhoz tartozó megoldásokat is.

Bízunk benne, hogy innentől már tényleg csak annyi vár rád, hogy győzd kiutalni a VISA számládra a nyereményeidet. Fogadási tippjeinkkel ehhez szeretnénk hozzájárulni oldalunkon. Sok sikert kívánunk a fogadásaidhoz – VISA utalásokra fel!

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a 22Bet VISA fizetési lehetőség minden fontos részletét megvitattam, és bemutattam az előnyeit és hátrányait is. Ha van fogadása vagy tervez fogadni a 22Bet oldalán, a VISA az egyik legjobb fizetési lehetőség, amit használhat. Kattintson a Betinia gombra itt, és fogadjon kedvenc sportágaira most a VISA-kártyájával.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli