Yankee 11 stratégia fogadás – Top 10 oldalak

A rendszer fogadások sokak számára vonzóak, viszont első ránézésre bonyolultnak tűnhetnek. Éppen így van ez a Yankee 11 fogadás esetén is. Ez a fogadás típus a pletykák szerint egy amerikai katona után kapta a nevét, aki először használta ezt a rendszert. Az eredmény pedig hatalmas nyeremény volt egy viszonylag kis tét megjátszásával.

Azóta pedig a Yankee fogadás egyre népszerűbb lett, hiszen a lehetőség a nagy nyereményre sokakat vonz. Emellett azzal is érdemes tisztában lenni, hogy ez az egyik legkönnyebben megköthető kombinációs fogadás, amelynek a használatával nem kell túl nagy tétet megjátszani. Az alábbiakban megnézzük azt, hogy mi a lényege a Yankee fogadásnak, és hogy mik azok a legfontosabb dolgok, amelyet mindenképpen érdemes tudni róla.

52.000 Ft bónuszt
  • Magas oddsok
  • Gyors kifizetések
  • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
  • Nagy bukméker
  • Gyors kifizetések
  • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
  • Legjobb esélyek
  • Félelmetes bónuszok
  • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
  • Magas nyereményszorzók
  • Gyors kifizetések
  • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Magas odds
  • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
  • 25+ sportág
  • Gyors kifizetések
  • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Gyors kifizetések

Mi az a Yankee fogadás?

A Yankee lényegében nem más, mint egy kombinált fogadási típus, amelyben négy szelekciót használhatsz 11 különálló fogadásra. Ennek keretében 6 db kettes kötésű, 4 db hármas kötésű és 1 db négyes kötésű halmozott tétet kell megjátszani.

A Yankee 11 nem tartalmaz egyéni fogadást. Ez pedig azt jelenti, hogy a tét megtérüléséhez legalább két nyertes tippre van szükség. Az azonban, hogy ez valóban nyereményhez juttat-e majd, attól függ, hogy milyen oddsokkal rendelkező fogadást foglal magában a játék.

A legjobb sportok

Hogyan működik a Yankee fogadás?

Bizonyára sokakban felmerül a kérdés, hogy hogyan működik ez a fajta fogadást. Ez könnyű elképzelni akkor, ha például négy csapatot választunk, tehát mind a négy esetében megjátszunk egy-egy tétet. A négy legyen csapat A, B, C és D. Ennek a fogadásnak keretében a következők szerint lehet megjátszani a 11 fogadást:

  • 2-es kötésű fogadás: AB, AC, AD, BC, BD és CD.
  • 3-as kötésű fogadás: ABC, ABD, ACD, és BCD
  • 4-es kötésű: ABCD

Abban az esetben, ha egy csapat nyer, akkor a megjátszott fogadások egyike sem fizet. Ehhez ugyanis legalább két csapatra tett tippnek kell nyertesnek lennie.

A 2-es fogadások esetében a feladat az, hogy ki kell választani két csapatot. Ezek között mindössze annyi lesz az összefüggés, hogy ha mindkét csapatra tett téted bejön, akkor nyersz, ha pedig legalább az egyik veszít, akkor a fogadás is vesztes lesz. Ha pedig az A csapat nyer, akkor az eredeti tét, illetve az ezzel elért nyeremény megjelenik a B csapat fogadásában.

Tegyük fel, hogy 100 Ft megjátszásával fogadsz az A csapat nyereségére 3,00 oddsal. Ha nyer az a csapat, akkor a nyereményed 300 Ft lesz, amelyet ezután a B csapatra teszel fel 4,00 szorzóval. Ha a B csapat is nyer, akkor összesen 900 Ft lesz a nyeremény összege. A 3-as és a 4-es fogadások során ugyanazt a logikát kell követni, mint a 2-es fogadásoknál.

Ez azt jelenti, hogy mind a három, illetve mind a négy csapatnak nyernie kell annak érdekében, hogy a fogadásod is nyertes legyen. Látható tehát, hogy ezzel a fogadással nagy összeget lehet nyerni, de ehhez az szükséges, hogy a kimenetelt minden egyes különböző mérkőzés esetén jól tippeld meg.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan érdemes megjátszani a Yankee fogadást?

Magyar zászló

Azt már látjuk, hogy hogyan működik ez a fajta fogadás, illetve, hogy az összes eredmény eltalálása esetén nagy nyereményre számíthatunk. Ahhoz, hogy belevágjunk ebbe a fogadásba, először ki kell választani 4 db olyan tippet, amelyekről úgy gondolod, hogy nyertesek lesznek.

Ennél a fogadási típusnál nem érdemes a kockázatosnak vélt tippek megjátszása, hiszen egy vesztes tipp azt eredményezi, hogy a szelvényen megjátszott fogadások egy részét elveszíted.

A Yankee 11 fogadás esetén azonban a cél, hogy mind a négy darab kiválasztott mérkőzés fogadása győztes legyen. Ezeket kell aztán a kettes kötésű, hármas kötésű és négyes kötésű kombinációs fogadással megjátszani. Ez az online fogadások korában szerencsére nem fog gondot okozni. Ha ugyanis legalább négy különböző sportesemény kimenetelére tippelsz, akkor a fogadószelvényen azonnal megjelenik a Yankee fogadás lehetősége.

Neked csak annyi a dolgod, hogy eldöntsd, hogy szeretnél-e Yankee 11 fogadást kötni, és ha igen, akkor megbizonyosodj róla, hogy minden téted rendben van. Ha pedig legalább két darab fogadás nyertes lesz, akkor nyerni fogsz. Ebben az esetben esélyed van arra, hogy visszanyerd a téted. Ahhoz azonban, hogy pozitívan zárd a fogadást, általában legalább három darab nyertes tipp szükséges.

Yankee fogadás stratégia

Ahogy minden fogadás esetében elmondható, úgy az olyan kombinált fogadások, mint a Yankee fogadás is igaz, hogy rendelkezik stratégiákkal, amelyek segíthetnek maximalizálni a nyereséget, illetve minimalizálni a nyereséget. A Yankee fogadás esetén ennek a legjobb módja az, ha négy darab erős tippet teszel. Ezzel a biztos négyes fogadással biztosíthatod azt, hogy mind a 4 db szelvényen nyereményt érj el. Ez a négy darab nyeremény pedig egészen biztosan kifizetődik.

Ha biztosra akarsz menni, akkor egyenlő esély fogadást játszol meg. Ezzel nagy esélyed van arra, hogy a kimenetel kedvező lesz, és megnyered a fogadást. Ebben az esetben azonban a nyereményed nem lesz túl nagy, sőt az is lehet, hogy a megjátszott összegnél kevesebbet nyersz.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

A Yankee fogadást azonban sok fogadó azért köti meg, hogy ennél nagyobb összegre tegyen szert egy sportesemény fogadás során. Éppen ezért sokan olyan esemény fogadásokat választanak, amelyek ennél kockázatosabbak. Ekkor azonban a kimenetelek kevésbé egyértelműek.

Amennyiben kockázatosabb esemény szelekciót állítasz össze, akkor jobb, ha alaposan ismered a választott sportágat, hiszen így tudsz olyan tipp lehetőségre fogadni, amely kötésben is kifizetődő lehet.

Ebben az esetben a sikerhez azonban arra is szükséged van, hogy elegendő időt szánj a szelvényen szereplő minden sportesemény kiválasztására. Arra is figyelj akkor, amikor két kimenetel között döntesz, hogy megfelelő egyensúlyt állíts fel a játékra költött összeg és a nyerési esélyek között. A tipp megjátszása során pedig ne felejtsd el azt, hogy a Yankee fogadás magas nyereményt ígér ugyan, de ezzel együtt a kockázat is magas.

Sokan inkább azt a taktikát követik, hogy olyan Yankee fogadást próbálnak megjátszani, ahol kisebb téttel nagyobb nyereséget lehet elérni. Ebben az esetben azonban sokszor a kiválasztott fogadások nagyobb kockázattal is járnak.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Miért érdemes a Yankee fogadást választani?

Bizonyára felmerül sokakban a kérdés, hogy miért is éri meg ezt a fogadási típust választani. Az biztos, hogy ez az opció a kombinációs fogadás esetén lehet jó választás akkor, a négy darab különböző eseményre szeretnél fogadni, és mindegyik esetében győzelemre játszol.

A Yankee fogadás ugyanis egyszerű módját kínálja a többszörös fogadás megjátszásának. Ha pedig ebből legalább két esemény esetén sikerül az eredmény eltalálása, akkor nyereménnyel zárhatod a napod.

A Yankee fogadás emellett kiválóan alkalmas több olyan fogadások támogatására, amelyek külön-külön kisebb összeget fizetnek. Ha azonban kötésben játszod meg a lehetséges kimenetelt, akkor az ebben az esetben nagyobb hozamot is jelent, mintha sima egyszeres fogadással tippelnél az összes sportesemény kimenetelére.

Mi okozhat nehézséget a Yankee fogadás esetében?

A Yankee 11-es fogadás fő problémája az, hogy nincs lehetőség arra, hogy különböző összegeket tegyél fel az egyes sportesemények esetén. Ebben a kombinációs fogadási típusban minden kimenetel során ugyanazzal a téttel kell játszani. Emellett az is előfordulhat, hogy ez a fajta kombinált játék bonyolultnak tűnhet.

Labdarúgó stadion 12

Arra is figyelni kell, hogy tisztában legyünk a kimenetelek okozta kockázatokkal, és tudjuk azt, hogy legalább kettő, de inkább három győztes tipp megjátszása szükséges. Sőt, az is fontos, hogy jól ismerjük a választott sportot, hiszen ez alapján tudunk majd megalapozott döntés hozni arról, hogy milyen kimenetelek esetében érdemes fogadni.

Milyen sportágakban érdemes ezt a fogadási típust választani?

Alapvetően azt mondhatjuk, hogy ez a fajta kombinációs fogadás mind sportág esetében jó választás lehet. Különösen kedvelt azonban a foci fogadások, illetve a lóverseny fogadások esetében. Az előbbi során népszerű kombinációs lehetőség az, ha egy szelvényen összesen négy csapat győzelmére, vagy éppen első gólszerzőjére fogadnak.

HotBet Bónusz

Lóverseny esetében pedig sokan négy lovat választanak a kombinációs játékhoz. De akár azt is megteheted, hogy négy teniszező teljesítményt játszd meg egyszerre egy szelvényen. A lehetőségek tehát határtalanok, hiszen ennek a fogadásnak a lényege a több kimenetelre történő fogadás.

A Yankee fogadás előnyei és hátrányai

Az alábbiakban bemutatjuk azt, hogy milyen előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik ez a kombinációs fogadási típus.

Előnyök

  • Nagy összegű nyereményt lehet elérni
  • Könnyen megtanulhatóa a fogadás szabályai

Hátrányok

  • Magasabb tétek megjátszása szükséges
  • Legalább két nyertes téttel érhető el nyeremény
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés

A Yankee fogadás tehát egy izgalmas kombinált fogadást takar, ahol egy szelvény több sporteseményre való fogadást foglal magában. Ennek a fogadási típusnak számos előnye van, amelyek közül a legfontosabb az, hogy nagy esélyed van a szelvényen megjátszott tét megtérülésére, sőt, akár nagyobb nyeremény elérésére is.

Ezzel együtt azonban nem árt tisztában lenni a kockázatokkal, illetve a hátrányokkal sem. Fontos tudni azt, hogy minden fogadás esetében csak ugyanakkora összeg játszható meg. Emellett pedig legalább két jó tipp kell ahhoz, hogy visszanyerd a téted árát, nyereség pedig általában már három jó tippel érhető el. Ennek ellenére ez egy igazán izgalmas fogadási forma, amelyet érdemes kipróbálni.

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekel a Yankee 11 fogadás és tippek, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli