Heinz fogadás – Top 10 oldalak 2023

A sportfogadás sokak számára egy izgalmas hobbi, amelyet a legtöbben általában a sima, egyszeres fogadásokkal kezdenek. Egy idő után azonban sokan rájönnek arra, hogy sokkal nagyobb lehetőségek vannak a kombinált fogadásokban, hiszen ezek többsége magas nyerési esélyt, így értelemszerűen magasabb nyereményt is kínál a helyes tippek esetén.

A Heinz fogadás, illetve a Super Heinz fogadás is az ilyen kombinációs fogadások közé tartozik. Míg az előbbi esetben hat esemény során 57 fogadást kell megjátszani. Az utóbbi esetében a Heinz fogadáshoz hasonlóan egy többes kötésű fogadásról van szór, ahol összesen 120 fogadás megjátszásra van lehetőségünk. Nézzük is meg azt, hogy mit érdemes tudni ezekről a fogadási stratégiákról.

52.000 Ft bónuszt
  • Magas oddsok
  • Gyors kifizetések
  • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
  • Nagy bukméker
  • Gyors kifizetések
  • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
  • Legjobb esélyek
  • Félelmetes bónuszok
  • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
  • Magas nyereményszorzók
  • Gyors kifizetések
  • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Magas odds
  • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
  • 25+ sportág
  • Gyors kifizetések
  • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Gyors kifizetések

Mi az a Heinz fogadás?

A Heinz fogadás során összesen 57 fogadást kell megjátszani, amelyek hat különböző eseményre vonatkoznak. Ezek között megtalálható 15 darab 2-es, 10 darab 3-as, 15 darab 4-es, 6 darab 5-ös és 1 darab 6-os kombinált tipp. A Heinz 57 fogadás legalább két szelekció eltalálása esetén térül meg.

A háromszoros, négyszeres, ötszörös és hatszoros fogadások azt jelentik, hogy ha kettőnél több kimenetel esetén kell jó tippelsz, akkor a hozam nagy lépésekben kezd el ugrani azzal, hogy a többszörös fogadások közül egyre többen nyernek. Ezt a fajta fogadást gyakran használják a lóverseny fogadások esetében, de természetesen más sportágakban is alkalmazható.

A legjobb sportok

Hogyan működik a Heinz fogadás?

A Heinz stratégiák fogadás első lépése az, hogy a sportfogadási oldalon megtalálható eseményekből kiválasztasz hatot, amelyekre hat különböző fogadást teszel. Alapvetően nem szükséges az, hogy egy sportágra, vagy piacra fogadj, azonban ennél a fogadás típusnál sokan mégis ezt teszik.

Ez pedig azért van így, mivel a Heinz fogadással akkor lehet valaki sikeres, ha rendkívül jól ismeri a sportágat, illetve az az eseményt, amire fogadni szeretne. Ekkor ugyanis lehetőség van arra, hogy optimalizáljuk a nyerési esélyeket, és ki tudjuk választani azokat az eseményeket, amelyek a legjobb oddsot kínálják.

A Heinz fogadást azután lehet összeállítani, hogy a kiválasztott hat esemény fogadását megjátszottuk. Szerencsére ez az online sportfogadási irodák oldalán egyszerű, hiszen, ha valaki itt feltesz hat fogadást, akkor a rendszer automatikusan felajánlja a Heinz fogadás megjátszásának a lehetőségt.

Ha szeretnél tovább menni ezzel a lehetőséggel, akkor azt kell eldöntened, hogy mekkora lesz az alaptéted, tehát, hogy az egyes kiválasztott részfogadásokra mekkora összeget szeretnél költeni. Ez után nincs más teendőd, mint hogy megadd a tétet és véglegesítsd a fogadást.

Nem szabad azonban elfelejteni azt, hogy ahhoz, hogy ezen a fogadáson visszanyerhesd a megjátszott tét árát, legalább két fogadásnak kell nyertesnek lennie. Ahhoz pedig, hogy nyereséged legyen, az eseményektől függően legalább 3-5 kimenetel eltalálása szükséges.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Heinz fogadás a gyakorlatban

Nézzük is meg, hogy a gyakorlatban hogyan működik ez a fogadás. Az első tehát, hogy ki kell választani hat sporteseményt, lehetőleg olyat, amelyről sok ismerettel rendelkezel. Ha a Heinz fogadás mellett döntesz, akkor a fentiekben részletezett módon lesz összesen 57 darab szelvényed, amelyek kettes, hármas, négyes, ötös és hatos kötésű fogadásokat tartalmaznak.

Tegyük fel, hogy 100 forintos téttel szeretnénk játszani. Ebben az esetben a Heinz fogadás teljes ára 5.700 Ft lesz, hiszen a tét minden egyes szelvény esetén ugyanannyi lesz. A Heinz fogadás esetében azzal az előnnyel számolhatunk, hogy ekkora szelekció esetén már valószínűleg elérhetünk nyereményt, ha okosan választottunk eseményt és fogadási piacot.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

A lehetséges nyeremény pedig sokféle lehet, ehhez érdemes egy online kalkulátort, vagy akár egy saját táblázatot használni. Nézzük meg például azt ez estet, hogy a hatból három eseményt találtunk el, a tét 100 Ft volt, amelyet a következő esélyekkel adtuk meg?

  • A – 2,00
  • B – 1,50
  • C – 3,00

Ebben az esetben végül három kettes fogadásunk fog nyerni, az AB, az AC és a BC. Ezek összesen 1,350 Ft nyereményt jelentenek. Emellett egy hármas kötésű fogadás is nyert, amivel 900 Ft nyereményt kapunk. A teljes nyeremény tehát 2.250 Ft. Bár ez még kevesebb, mint a megjátszott 5.700 Ft, a fenti nyeremények teljesen átlagos szorzók voltak.

Abban az esetben azonban, ha ismered a sportágat, akkor bátrabban is megadhatsz téteket, picit kockázatos kimenetel esetében is. Sőt, várhatóan kevésbé jó szorzókkal már négy nyertes esemény esetében is nyeremény érhető el. Ez pedig azt jelenti, hogy Heinz többes kötésű fogadás esetén nagyobb az esély a nyerésre, különösen olyan esemény szelekció esetében, amelyet igazán jól ismersz.

A Heinz-fogadás nyereményének kiszámítása

Magyar zászló

A fentiekben láthattad azt, hogy a példában megadtuk azt, hogy mekkora lehet az egyes fogadásokkal a nyeremény. Ezt mindenki ki tudja számolni magának, bár egy picit bonyolultabb, mint a sima fogadások esetében.

A számoláshoz használhatsz akár egy online kalkulátort is, de magadnak is kiszámolhatod azt, hogy mekkora profitot érhetsz el.

Ehhez mindenképpen érdemes tizedesben megadott szorzókkal számolni. A teendőd pedig mindössze annyi, hogy a kettes, hármas, négyes, ötös és hatos nyereményszorzók esetében szorozd össze a megfelelő szelekciók tizedes szorzóit, majd az eredményt szorozd meg az egységnyi tét összegével.

Hogyan nyerhetsz meg egy Heinz fogadást

A Heinz fogadás megnyerése nagyban függ az esélyektől. Mivel egy kombinációs fogadásról van szó, ezért legalább két nyertes tippre van szükség. Azzal is érdemes tisztában lenni, hogy magas szorzókkal nagyobb nyereményt lehet elérni.

A cél tehát az, hogy minél több olyan különböző esemény kerüljön bele a szelekcióba, amely várhatóan nyertes lesz, hiszen így növelheted a nyertes Heinz fogadások számát. Ebben az esetben kisebb szorzókat érdemes választani, ahol biztosabb a nyeremény összege. Ha pedig a minél nagyobb nyereményre vágysz, akkor érdemes nagyobb szorzóval rendelkező esemény szelekciót összeállítanod.

Miért érdemes Heinz fogadást kötni?

Számos fogadó számára vonzó lehet az, hogy a Heinz fogadás nagy nyeremény lehetőségét hordozza magában. Persze a hat fogadást külön is fel lehet adni, de az összetett változatban a kombinációs kötésű fogadás sokkal több izgalmat hordoz magában, hiszen ez megnöveli a nyerés esélyét, és annak összegét is.

1Bet Bónusz_3

Sőt, már azzal is megtérülhet az összetett, többes kötésű fogadás, ha legalább két tipped nyer. Ez mindenképpen előnye ennek a fogadási típusnak, hiszen más kombinációs lehetőségekhez képes nem szükséges minden szelvénynek győznie ahhoz, hogy nyereményt lehessen elérni vele.

A Heinz fogadás hátrányai

A Heinz fogadásnak természetesen vannak hátrányai is. Az egyik az, hogy minden tipp esetén ugyanazt a tétet kell megjátszani, nincs lehetőség annak a változtatására az egyes kombinációk esetén. Tehát mind az 57 fogadás esetén ugyanakkora összeggel fogsz játszani. Ez pedig azt is jelenti, hogy okosan kell összeállítani a szelekciót ahhoz, hogy akkor is nyereményt érhess el, ha nem sikerül az összes mérkőzés eredményét eltalálnod.

Kosárlabda fogadás

Mi a különbség a Heinz fogadás és a Super Heinz fogadás között?

A Super Heinz fogadás hasonlít a sima Heinz fogadáshoz, azonban a felépítésében van egy kis különbség. A Super Heinz ugyanis egy olyan többes kötésű fogadás, amely 120 fogadás lehetőséget tartalmaz, amelyek esetében ugyanakkora téttel kell játszani. A Super Heinz fogadás során összesen hét eseményre kell tippelni, amelyben megtalálható 21 darab kettes, 35 darab hármas, 35 darab négyes, 21 darab ötös, 7 darab hatos és egy hetes akkumulátort.

A Super Heinz fogadás során legalább két tipp eltalálása esetén lehet kifizetést kapni. A háromszoros, négyszeres, ötszörös, hatszoros és hétszeres azt jelenti, hogy ha kettőnél több tipped lesz nyertes, akkor a nagyobb profitot tudsz elérni, hiszen a hozamok nagy lépésekben kezdenek megugrani, ahogy a többszörös fogadások közül egyre több nyer.

A Super Heinz fogadáshoz azonban rendkívül jól kell ismerni a piacot, hogy a lehető legtöbb, többes kötésű fogadási lehetőség esetén helyes tippet adj. A Super Heinz fogadás esetében magasabb nyereményt érhetünk el, mint a sima Heinz 57 fogadás során, azonban értelemszerűen a kockázat is nagyobb lesz.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés

Ha szeretnél egy bonyolultabb fogadási formát kipróbálni, akkor a Heinz 57, illetve a Super Heinz fogadás kiváló választás lehet a számodra. Mindkettő egy többes kötésű fogadási forma, és mindkét fogadásnál legalább két eseményt kell eltalálnod.

Tudni kell azonban, hogy a Heinz fogadás 57, a Super Heinz során pedig 120 különböző fogadást jelent, az eredmény pedig attól függ, hogy hány mérkőzésre tippeltél helyesen. A két fogadás esetén tehát a kockázat is magas, cserébe az elérhető anyagi előny is nagy, hiszen akár hatalmas nyereményt is elérhetsz ezzel a fogadási formában.

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekel a Heinz fogadási tipp és tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli