Kabaddi fogadás – Top 10 oldalak 2023

A kabaddi rendkívül népszerű sportág az indiai szubkontinensen, különösen Pakisztánban, Iránban és Bangladesben, ahol nemzeti sportnak is számít. A sportág azonban világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és a fogadások is nagyon népszerűek.

Még ha soha nem is hallottál még a kabaddiról, akkor is nagyon gyorsan elkezdhetsz fogadni rá, mivel nem nehéz megérteni a játékot. Az alábbi cikkben mindent fontos információt megtalálsz, amire szükséged lehet, beleértve a sportág és a fogadási piacok magyarázatát, illetve néhány tippet arra vonatkozóan, hogyan tudsz a legjobban utánajárni a fogadásaidnak.

52.000 Ft bónuszt
  • Magas oddsok
  • Gyors kifizetések
  • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
  • Nagy bukméker
  • Gyors kifizetések
  • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
  • Legjobb esélyek
  • Félelmetes bónuszok
  • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
  • Magas nyereményszorzók
  • Gyors kifizetések
  • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Magas odds
  • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
  • 25+ sportág
  • Gyors kifizetések
  • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Gyors kifizetések

A kabaddi alapjai

A játék alapja az, hogy két csapat küzd egymással, a cél pedig az ellenfél játékosainak megérintése, mielőtt visszatérnének a saját oldalukra. A játéknak különböző változatai vannak, de a legnépszerűbb az indiai stílus, amelyben a csapatok hét játékossal játszanak. A játékot egy bíró irányítja, aki pontokat ad az érintett játékosokért, és pontlevonást hajt végre azokért, akik megsértik a szabályokat.

A csapat, amelynek sikerül az ellenfél játékosainak többségét érinteni, pontokat szerez. A támadó csapat játékosait raidereknek, míg a védőket antiknak nevezik. Ha egy raider megérint egy ellenfelet, az a játékos kiesik, amíg csapata „pontot nem szerez” a raid során. Az anti képes elkapni a raidert, miközben az megpróbál pontot szerezni.

A kabaddinak két formája létezik, de a profi mérkőzéseket téglalap alakú pályán játsszák. A másik formát kör alakú pályán játsszák, de ez főleg az utcai játékokban fordul elő. A játékosok a téglalap alakú pálya ellentétes felét foglalják el, és minden csapatnak öt cserejátékosa van a kispadon.

Ahhoz, hogy egy támadás sikeresnek minősüljön, a játékosnak át kell lépnie a vonalat az ellenfél térfelére, legalább egy játékost meg kell érintenie, és vissza kell térnie a saját térfelére anélkül, hogy érintés érné.

A legjobb sportok

A támadásnak 30 másodpercen belül kell megtörténnie. A támadó csapata egy pontot kap minden olyan ellenfél játékosért, akit megérint. Ha a támadónak sikerül a bónusz vonalon túlra jutnia, akkor egy extra pontot kap. Ha a játékost megállítják, akkor az ellenfél szerez egy pontot.

Egyes versenyek további szabályokat vezetnek be, amelyek célja, hogy izgalmasabbá tegyék a játékot. A népszerű Pro Kabaddi Ligában van egy „csináld vagy meghalsz raid” szabály, amely kizárja a csapatot a játékból, ha három sikertelen raidet hajt végre egymás után. Van egy „szuper érintés” is, amely két pontra növeli az érintések értékét, ha a támadó csapat csak négy játékossal van a pályán.

A kabaddi népszerűségének növekedésével a profi versenyek száma is nagymértékben megnőtt. A Nemzetközi Kabaddi Szövetség szervezi a világbajnokságot, a Kabaddi Ázsia Kupát és a Kabaddi Masterst. Számos bajnokság is létezik, például az indiai Pro Kabaddi League, a pakisztáni Super Kabaddi League és a World Kabaddi League, amelyben indiai, pakisztáni, brit, kanadai és amerikai csapatok szerepelnek, de létezik az angliai Kabaddi Federation UK is.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadás a kabaddira

Magyar zászló

A kabaddi egy pörgős sport, amely tele van akcióval. Ennek köszönhetően számos fogadási piac áll rendelkezésre minden egyes mérkőzésre, bajnokságra és tornára.

A piacok nagyon könnyen érthetőek, és hatalmas fogadási lehetőségeket kínálnak. Az alábbiakban ismertetjük a legnépszerűbbeket, hogy segítsünk a fogadások elkezdésében.

  • Mérkőzésre való fogadás – Ez a legalapvetőbb fogadási típus. Egyszerűen arra fogadsz, hogy melyik csapat lesz a győztes a tervezett 40 perc végén, vagy hogy döntetlen lesz-e a vége. Fontos megjegyezni, hogy ez a piac nem tartalmazza a hosszabbítást.
  • Győzelem a hosszabbításban – Ez egy olyan fogadás, amely arra vonatkozik, hogy egy csapat hosszabbításban nyer-e. Ez egy nagyon egyszerű piac, de nehéz előre megjósolni, ezért gyakran nagyon bőkezű oddsokat kínálnak rá.
  • Hendikep fogadás – Nagyon gyakran előfordul, hogy egy kabaddi mérkőzésen az egyik csapat a győzelem favoritja. Annak érdekében, hogy a fogadási piacok érdekesebbé váljanak, pontok formájában hendikepet is be lehet vezetni. Ilyenkor az A csapat -3 pontot, a B csapat +3 pont kap. Ebben az esetben, ha az A csapat győzelmére fogadnál, akkor megnyernéd a fogadást, ha a 3 pont levonása után is ők lennének a győztesek. Ha a B csapatra fogadnál, akkor nyernéd meg a fogadást, ha a 3 pont hozzáadása után is ők lennének a győztesek.
  • Összes pont felett / alatt – A felett / alatt fogadásokat nagyon egyszerű megérteni. Ebben az esetben egyszerűen arra fogadsz, hogy az eredmény magasabb vagy alacsonyabb lesz-e a megadott értéknél. Az összes pont piac esetében arra fogadsz, hogy a két csapat összesen hány pontot szerez. Például a piac lehet 80,5 pont felett/alatt. Ha úgy gondolod, hogy a két csapat által szerzett pontok száma összesen 80 vagy kevesebb lesz, akkor az alatt opcióra fogadsz, ha úgy gondolod, hogy 81 vagy több lesz, akkor pedig a felett lehetőségre. Sok más felett / alatt fogadási piacot is találhatsz. Például fogadhatsz az egyes csapatok pontjaira, a támadások számára, a szabálytalanságok számára és így tovább. A fogadások mindig könnyen érthetőek, és gyakran kiváló lehetőségeket kínálnak.
Okostelefon és táblagép Thrillsy_5
  • Félidős fogadások – A félidős fogadások lehetővé teszik a fent leírt fogadási piacok használatát, de azok a mérkőzés egyes félideire vonatkoznak. Például fogadhatsz arra, hogy melyik csapat nyeri az első félidőt, vagy melyik a másodikat. Ez nagyon hasznos lehet. Ha például úgy gondolod, hogy egy csapat jól kezd, de gyorsan elfárad. Ekkor ugyanis fogadhatsz arra, hogy megnyeri az első félidőt, de aztán összességében elveszíti a mérkőzést.
  • Outright fogadások – Az ilyen típusú fogadások a bajnokság vagy a bajnokság egészére vonatkoznak. A legalapvetőbb az a fogadás, hogy melyik csapat lesz a győztes. Azonban számos további piacot is találhatsz, például arra, hogy melyik csapat végez az első három helyen. Általánosságban elmondható, hogy minél korábban kötöd meg ezeket a fogadásokat a szezonban vagy a bajnokságban, annál bőkezűbbek az oddsok. Soha nem lehetsz biztos benne, hogy milyen piacokat találsz, ezért mindig érdemes alaposan utánajárni a lehetőségeknek. 
  • Proposition fogadások – A proposition fogadások gyakran szórakoztató módját jelentik annak, hogy részt vegyél az akcióban, és sokféle formában léteznek. Például fogadhatsz egy adott játékos góljára, arra, hogy melyik csapat lő először gólt, melyik csapat lő utoljára gólt, és így tovább. 
  • Élő fogadások – Az élő fogadások, más néven in-play fogadások fantasztikus módja annak, hogy még izgalmasabbá tedd a kabaddi nézését. Lehetővé teszi, hogy a mérkőzésekre a játék közben fogadhass. A fentiekben ismertetett piacok közül sokat megtalálsz, de az oddsok valós időben frissülnek, hogy tükrözzék a pályán zajló eseményeket. Továbbá van egy speciális fogadási kategória, az úgynevezett „Következőre” fogadások. Ezek olyan fogadások, amelyek a következő eseményre vonatkoznak, például arra, hogy melyik csapat szerez gólt legközelebb. Ez azt jelenti, hogy ha figyelmesen követed az eseményeket és az oddsokat, és gyorsan reagálsz, akkor fantasztikus fogadási lehetőségeket fedezhetsz fel.

Mit kell figyelembe venni, amikor egy kabbadi mérkőzésre fogadsz?

Ha a legjobb esélyt akarod magadnak adni a nyertes kabaddi fogadások elhelyezésére, akkor meg kell győződnöd arról, hogy követed a sportágat, és a lehető legtöbb kutatást végzed. Ha rendszeresen nézed a meccseket, akkor gyorsan megismered a csapatokat és a játékosokat, és ez nagyszerű alapot ad.

Amikor a tényleges fogadások után kutatsz, különböző dolgokat kell figyelembe venned. Az első dolog, hogy nézz utána a csapattal kapcsolatos híreknek. Tudnod kell, hogy sérülés vagy betegség miatt hiányzik-e valamelyik játékos, mivel ez óriási hatással lehet a csapat egészére, különösen, ha egy sztárjátékos hiányzik.

Thrillsy Bónusz_3

Emellett meg kell nézned a csapatok közelmúltbeli formáit is, és utánajárhatsz a köztük lévő korábbi mérkőzéseknek is, hogy lásd, hogyan végződtek a mérkőzések. Próbálj meg azonban nem túlságosan erre hagyatkozni, mivel a sportban mindig történnek meglepetések.

Egy másik figyelembe veendő tényező a csapatok menetrendje és utazása. Ha az egyik csapat sok mérkőzést játszott és sokat utazott, akkor fennáll az esélye, hogy fáradt lesz, és ez befolyásolhatja a játékát. Ezzel szemben, ha egy csapatnak viszonylag könnyű hete volt, és otthon játszik, akkor ez igazi lökést adhat neki.

Röviden összefoglalva tehát a lényeg az, hogy információt kell gyűjtened a csapatokról, az egyes játékosokról és a stílusukról, amennyit csak tudsz. Minél több mindent tudsz figyelembe venni, annál tájékozottabb leszel a fogadások megjátszása során, és annál nagyobbak lesznek a nyerési esélyeid. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés

Ha egy igazán izgalmas sportra szeretnél fogadni, akkor érdemes lehet megismerkedni a kabbadival. Már csak azért is, mivel ez a sportág az egyszerű szabályainak köszönhetően akár a kezdő fogadók számára is remek lehetőségeket kínálhat. Arról nem is beszélve, hogy a kabbadi a világ számos pontján rendkívül elterjedt, így rengeteg esemény, illetve ahhoz kapcsolódva rengeteg fogadási lehetőség is vár. 

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Kabaddi fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli