Úszás fogadás – Top 10 oldalak 2023

Az úszás fogadás világszerte népszerű, és több online fogadóirodánál elérhető. Ha te is emiatt a téma miatt érkeztél ide, akkor csak olvass tovább, hiszen ez a részletes cikk mindent elmagyaráz.

Itt megtudhatod, hogyan tudsz úszásra fogadni, milyen piacok találhatók meg a területen, melyek az ilyen fogadások előnyei és hátrányai, illetve mennyiben más az élő fogadás. A cikk végén pedig a leggyakrabban felmerülő kérdéseket gyűjtöttük össze, melyeket meg is válaszoltunk, hogy a tudásod még teljesebb legyen.

52.000 Ft bónuszt
  • Magas oddsok
  • Gyors kifizetések
  • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
  • Nagy bukméker
  • Gyors kifizetések
  • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
  • Legjobb esélyek
  • Félelmetes bónuszok
  • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
  • Magas nyereményszorzók
  • Gyors kifizetések
  • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Magas odds
  • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
  • 25+ sportág
  • Gyors kifizetések
  • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Gyors kifizetések

Hogyan történik az úszásra fogadás? Mit kell tudni előtte?

Az úszás egy kemény sport, melyben kiemelt szerepet kap a versenyzők erőnléte. Emiatt akkor lehetsz sikeres a fogadásban, ha folyamatosan követed a sportágat, és időben értesülsz az újdonságokról. Ismerned kell az úszók aktuális erőnlétét, az éppen sérüléssel küzdőket, azokat, akik egy hosszú kihagyásból jönnek vissza stb., hiszen ezek a tények mind befolyásolhatják a teljesítményüket.

A legjobb sportok

Természetesen ismerned kell az úszás minden szabályát és az egyes események bekövetkezésének lehetőségét, hiszen, ha nem vagy velük tisztába, akkor könnyen belefuthatsz a veszteségekbe.

Amint az alapok rendben vannak, keresned kell egy vagy több megbízható fogadóirodát, ahol megteheted a tétjeidet. Válassz az általunk ajánlott bukmékerek közül, melyeket szakértőink már előzetesen felmértek és biztonságosnak találtak. A regisztráció elvégzését követően már semmi sem állhat az utadba, hogy áttekintsd az úszás ajánlatok odds-ait, és a neked tetszőkre pénzt tegyél.

Úszás fogadási piacok – a legnépszerűbbek és a különleges lehetőségek

Az úszás is számos fogadási piaccal rendelkezik, így igazán nem lehet okod a panaszra. Ha ellátogatsz valamelyik online fogadóiroda felületére, akkor ott a jól megszokott piacokkal, és néhány, az úszásra jellemző fogadási lehetőséggel is találkozhatsz.

  • A verseny győztesére való fogadás: Ahogy más sportágakban, úgy az úszásnál is az egyik legegyszerűbb fogadási típus arra pénzt tenni, hogy ki nyeri meg az adott versenyt.
  • Kihívókra való fogadás: Ennél a fogadási piacnál nem csak a győztesre lehet fogadni, hanem egy vagy több kiemelkedő úszóra is, akik veszélyeztethetik a győztest a megmérettetés során.
  • Csapatfogadás: A csapatversenyeknél is sokféle lehetőség áll rendelkezésre a fogadásra, gyakorlatilag majdnem az összes, egyéni úszóknál elérhető piac megtalálható itt is.
  • Időeredményre történő fogadás: Ennél a piacnál a győztes vagy valamelyik más versenyző időeredményére lehet fogadni. Itt népszerű az alá-fölé típusú tét, amikor meg van adva, hogy egy bizonyos idő alatt vagy felett ússza le az adott úszó a távot.
  • Rekordidőre történő fogadás: Ez a speciális fogadás főleg kiemelt sporteseményeknél érhető el, mint az olimpia, Európa bajnokság vagy Világbajnokság. Ilyenkor arra is lehet tétet tenni, hogy a számban aktuálisan érvényes olimpiai/EB/VB rekord megdöntésre kerül-e, de kiegészítő piacok is felbukkanhatnak. Utóbbira egy jó példa, amikor arra tehetsz fel pénzt, hogy az olimpia alatt történik-e időrekord-döntés az úszószámok alatt vagy sem.
  • Speciális események: Ebben a kategóriában található meg minden olyan fogadási lehetőség, mely az úszáshoz kötődik, és a bukméker találékonyságát bizonyítja. Ennek segítségével még érdekesebbé tehető a játék, illetve a holtszezonban pedig akkor is van fogadási lehetőség, ha nincs verseny. Az érdekességekre példa az, hogy tippelhetsz, történik-e baleset az adott versenyen, a holtidőszaki fogadásokra pedig a vásárlások, költések és másféle történék fogadhatók meg.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Élő úszás fogadás

Magyar zászló

Az úszás is olyan sportág, ahol sokféle online fogadóirodánál köthetsz élő fogadásokat. Ennek a fogadási módnak az a lényege, hogy az úszás megkezdése után is tehetsz fel pénzt vagy módosíthatod a korábbi ajánlataidat.

Hogy ezt milyen feltételekkel teheted meg, azt a bukméker részletesen szabályozza az általános szerződési feltételek keretein belül, ezt a dokumentumot mindig meg kell ismerned még a játék előtt.

Az élő úszás fogadás segítségével egy további izgalmat adhatsz a sportfogadáshoz, és egyben tesztelheted az ügyességed és a gyorsaságod is. Kiemelten fontos ebben az esetben, hogy teljesen képben legyél az úszás szabályaival és a játékosok aktuális állapotával, hiszen így azonnal reagálni tudsz, amint meglátod a kínálkozó lehetőséget.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Egy példa az élő úszó fogadásra, amikor egy korábban esélytelenebbnek látott versenyző nagyon jót úszik a versenyen, ilyenkor ajánlott pénzt tenned rá, hiszen az esélytelensége miatt általában nagyobb nyereményszorzó vonatkozik rá. Természetesen a buki szakértői is figyelik az eseményt, és amint látják ezt, azonnal változtatnak az eredeti odds-on. De ha gyors vagy, illetve jók a megérzéseid, akkor előnyödre fordíthatod a történéseket.

Az élő fogadás során arra is alkalmad nyílhat, hogy csökkents a veszteségeid. Ha az online fogadóiroda azt engedélyezi, akkor kivonulhatsz a korábbi, akkor még nyerőnek tartott tétjeidből, vagy legalább, csökkentheted azt az összeget, amit elbuksz.

Milyen előnyökkel és hátrányokkral találkozhatsz, ha az úszásra fogadsz?

Az úszásra fogadás sokféle előnnyel rendelkezik, de azért nem árt megismerned a hátrányokat sem. A legnagyobb előny ebben a sportágban, hogy nagyon kedvelt, ezért sokféle lehetőség áll rendelkezésre az online bukmékereknél, hogy fogadj. Szintén sokat segít, hogy hatalmas tudásanyag áll rendelkezésre az interneten, és sokféle médium foglalkozik az úszósport híreivel. Így könnyen naprakészen tarthatod a tudásod.

Végül pedig, az élő fogadás számos fogadóirodában igénybe vehető, és sokszor élő streamet is biztosítanak neked a versenyek valós időben való követéséhez. Az egyik legnagyobb hátránya ennek a sportágnak, hogy komoly fizikum kell hozzá, és szinte nincs is olyan versenyző, aki nagyságrendekkel gyengébb lenne a többieknél.

HotBet Bónusz

Nagyon sok múlik a versenyzők aktuális állapotán, amin már egy rapid betegség is komolyan változtathat. Emiatt nehéz előre jelezni a favoritokat, és a papírforma nem mindig jön be. Az úszásra fogadás során ezeket mérlegelned kell, és mindig csak akkor összegeket feltenni, ami még nem borítja fel a költségvetésed.

Az úszóversenyek egy-két olimpiai szám kivételével nagyon gyorsak, ezért nincs időd gondolkodni, hanem szinte csak a tapasztalatodra és megérzésedre támaszkodhatsz. Főleg az élő fogadásoknál nagy hátrány ez, hiszen a szerencsejáték alapja mindig a megfontoltság és a higgadtság.

A kültéren rendezett versenyeknél pedig még az időjárás változásával is számolnod kell, hiszen a szezonban sokszor változékony az időjárás, ami még jobban megkeverheti a fogadásaid.

Úszás fogadás gyakran ismételt kérdések és válaszok

A fenti tudásanyag mellé összegyűjtöttük még azokat a leggyakrabban feltett kérdéseket, melyeket ajánlott ismerned, hiszen itt a válaszokat is megtalálod.

Melyik a legnépszerűbb úszóverseny az online fogadóirodáknál?

Mindig a legnagyobb megmérettetések kapják a legtöbb figyelmet, ami igaz a VB-kre és EB-kre. De a legnézettebb események az olimpiák, ezért ilyenkor nem ritka, hogy a bukmékerek külön promóciókkal is készülnek az úszásra fogadók számára.

Úszás fogadás

Vannak olyan tényezők, melyekkel számolni kell a fogadás során és befolyásolhatják az eredményt?

Az úszás egy olyan sportág, ahol nagyon sok dolog befolyásolhatja az eredményt. Ez egyrészt annak is köszönhető, hogy kiemelten fontos a versenyzők aktuális fizikai állapota, ami pedig gyorsan változhat. De az úszók kiesésén kívül komoly tényező lehet az időjárás, a medence állapota, a közönség, és számos más dolog. Emiatt még a papírformának tűnő fogadásoknál is készül fel arra, hogy a téted elbukhat egy apróságon.

Melyik a legjobb stratégia az úszás fogadás során?

A legjobb stratégia változó lehet, hiszen ide tartozik a versenyzők korábbi eredményeinek és aktuális fizikai állapotának tanulmányozása, a sportág híreinek szoros követése, illetve az időjárási előrejelzés figyelése.

Egy másféle megközelítést alkalmaz a bankroll menedzsment. Ennek során, amikor nyersz, akkor kissé magasabb tétekkel kezdesz játszani, amikor pedig veszítesz, akkor csökkented a feltett összegeket. Így akkor is tovább kitart a tőkéd, ha hosszabb rossz szériát fogsz ki.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Milyen világversenyek érhetők el az úszásra fogadáshoz?

Szerencsére a sportfogadók sokféle világverseny közül válogathatnak, ide tartozik a FINA világbajnokság, a rövid pályás úszó világbajnokság, az úszó világkupa, és az olimpiai játékok is. Ezek egy, két, illetve négyévente kerülnek megrendezésre.

Összefoglalás

Az úszás egy közkedvelt és látványos sportág, mely ennek köszönhetően sok online fogadóirodánál kiemelt helyet kap. Ha te is kedvet kaptál az úszás fogadáshoz, akkor nincs nehéz dolgod, hiszen számos magyar és nemzetközi eseménynél tehetsz tippet. Ebből a cikkből megtudhattad, hogy hogyan működik az úszás fogadás, milyen előnyökre és hátrányokra számíthatsz, és mennyiben különleges az élő fogadás.

A tudásod pedig a cikk végén található GYIK szekcióval egészítheted ki, aminek köszönhetően felkészültebbé válsz a sportfogadás világában, nagyobb nyereményekre tehetsz szert, vagy elkerülheted a legfájóbb veszteségeket. Arra azonban vigyázz, hogy mindig csak akkora összegekkel fogadj, melye elvesztése még nem terheli meg a költségvetésed!

Utolsó frissítés: 24/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az úszás fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli