Super League fogadás – Top 10 oldalak 2023

A svájci foci mindig biztosít nézni valót, nincs ez másképp a Super League esetében sem. Az elsőosztályú kupameccsek emellett a fogadóirodáknál is nagyon kedveltek, ezért folyamatosan elérhetők a kínálatukban.

Ha te is a Super League fogadás miatt vagy itt, akkor ebben a cikkben mindent megtalálsz róla. Először elolvashatod, hogyan tudsz tétet tenni egy bukmékernél, majd a piacokat is részletesen áttekintheted. Összegyűjtöttük neked a legjobb tippeket is, hogy megalkothasd a saját fogadási stratégiád. Ennek köszönhetően még jobban forgathatod a pénzed, és megpróbálhatod elkerülni az igazán nagy veszteségeket.

52.000 Ft bónuszt
  • Magas oddsok
  • Gyors kifizetések
  • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
  • Nagy bukméker
  • Gyors kifizetések
  • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
  • Legjobb esélyek
  • Félelmetes bónuszok
  • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
  • Magas nyereményszorzók
  • Gyors kifizetések
  • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Magas odds
  • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
  • 25+ sportág
  • Gyors kifizetések
  • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Gyors kifizetések

Mi az a Super League – mit kell tudnod erről a svájci fociligáról?

A Super League a kilenc szintű svájci focirendszer csúcsa, az elsőosztály, ahol 10 csapat harcol meg egymással a kupabajnoki címért. Ez a bajnokság alkotja a Challenge League-val kiegészítve a Swiss Football League-t.

A Super League egy szezonban 36 meccset kínál a rajongóknak és a sportfogadóknak, minden csapat 4-4 mérkőzést játszik a többivel, ebből kettőt otthon, kettőt idegenben. Olyan csapatok állandó szereplői ennek a ligának, mint az FC Basel, a Grasshopper, az FC Lugano, az FC Luzern vagy a Servette FC.

A legjobb sportok

A minőségi foci nagyon sok nézőt vonz, nem csak Svájcban és a német ajkú országokban, hanem egész Európában. Minden fordulót sok magyar néző is követ. A népszerűség jót tesz az online fogadóirodák kínálatának, melyek egész szezon alatt elérhetővé teszik a Super League fogadásokat.

Hogyan fogadj az online bukmékereknél a Super League mérkőzésekre?

A Super League fogadásokhoz szükséged lesz egy vagy több bukmékerre, melyet ki tudsz választani az általunk ajánlott listáról. Ezután létre kell hoznod a saját fogadói fiókodat, a megfelelő adatok kitöltésével. Amint ezzel is elkészülsz, feltöltheted a fiókod, hogy amikor tétet szeretnél rakni, akkor erre már ne kelljen időt szánni.

Végül áttekintheted az éppen elérhető fogadási lehetőségeket a Super League területén, és ha úgy döntesz, rögtön el is küldhetsz egy fogadószelvényt. Ezen a megtett tét és a megadott nyereményszorzó szorzata mutatja, hogy milyen nyereményre számíthatsz.

Ha a téted nem jön be, akkor a feltett pénzt elveszíted, de speciális fogadástípusoknál ez sem mindig teljesen igaz. Ha több dologra fogadsz, akkor a nyereményszorzók szorzata lesz az eredő odds, és ezzel szorozzák fel a tétedet.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Sportfogadási kisokos

A Super League fogadások során meg fogod tapasztalni, hogy az előnyök mellett néha hátrányokkal is találkozhatsz. Ezeket alább mi is felsoroljuk, hogy ne érjenek váratlanul, az előnyöket pedig akár a saját hasznodra is fordíthatod. Emellett, megmutatjuk, hogyan alakítsd ki a saját stratégiádat a svájci focifogadás ezen osztályához.

Milyen előnyökkel találkozhatsz, ha a Super League-ra fogadsz?

Nagy választék: Minden szezonban nagyon sok mérkőzés közül választhatsz, melyek mindegyikéhez szintén sok fogadási piac áll rendelkezésre. Ezért akármilyen is a kockázattűrő habitusod, biztosan megtalálod a neked megfelelő lehetőségeket.

Stabil körülmények: A svájci labdarúgás nagyon megbízható, mindig hozza az előre eltervezetteket, ezért kevés meglepetésre kell számítanod. Így kizárólag a fogadásokra tudsz koncentrálni, és nem zavarnak be a külső körülmények.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Sok információ: A népszerű csapatokkal nagyon sok szakportál foglalkozik, ezért kis munkával könnyedén utána járhatsz a legújabb híreknek és információknak. Ez segít átlátni a csapatok és a játékosok állapotát, és könnyebben hozhatsz döntéseket a tétekkel kapcsolatban.

Magas odds-ok is elérhetők: Ha kevés a rendelkezésedre álló összeg, de szívesen kockáztatnád a nagyobb nyeremények ígéretéért, akkor ehhez magasabb odds-ok is rendelkezésedre állnak a Super League bajnokságban. Azt viszont tudnod kell, hogy ezeknél sokkal magasabb az esélye annak, hogy elveszíted a téted.

Milyen hátrányokkal találkozhatsz ebben a svájci labdarúgó bajnokságban?

Kisebb bajnokság: Bár a Super League a top európai bajnokságok közé tartozik, népszerűségében és nézettségében nem közelíti meg az angol, spanyol vagy német bajnokságokat. Emiatt kevesebb a fogadási lehetőség a svájci ligában, mint a nagyobb európai változatokban.

Alpesi klíma: Svájc az Alpok vonulatain fekszik, így az időjárás rendkívül változó tud lenni. Ezt nem árt figyelembe venned, amikor tétet teszel egy mérkőzésre, hiszen a megérkező rossz idő keresztül húzhatja a számításaid.

Addikció: A Super League fogadásra is igaz, hogy a túlzásba vitt szerencsejáték addikciót okozhat. Mindig csak akkora összeggel fogadj, melynek elvesztése esetén még nem kerülsz pénzügyi krízishelyzetbe!

Hogyan alakíthatod ki a saját fogadási stratégiádat a svájci elsőosztályhoz?

Ha az alábbi tippeket és tanácsokat felhasználod, te is kialakíthatod a saját stratégiádat a svájci elsőosztályú focira való fogadáshoz:

Ismerd a top csapatokat: Érdemes áttanulmányozni a korábbi szezonokat, hiszen Svájcban is van néhány top csapat, melyek rendszeresen felbukkannak a győztesek között. A legjobb csapatok között például megtalálható a Grasshoppers, az FC Basel és a Servette FC, ha ők játszanak, akkor érdemes jobban figyelned az odds-okra.

Informálódj a hírekről és újdonságokról: Ma már a szakportálok és rajongói oldalak előtt a legkisebb információk sem maradhatnak rejtve, így ezeket követve remek adatokra lelhetsz. Ezek pedig aranyat érnek, amikor apróságok döntenek a feltett pénzekről.

Thrillsy Bónusz_3

Ne foglalkozz a tuti tippeket ígérő stratégiákkal: A Super League fogadás is szerencsejáték, ezért nincs olyan stratégia, amely 100%-ban biztos tippeket hozna. Ha internetes oldalakon ilyet találsz, akkor inkább keress más helyet, ahol informálódhatsz.

Kezeld a rendelkezésedre álló pénzt: Többféle pénzkezelési stratégia létezik, melyek közül az egyik az, hogy az eljátszható pénzt az fogadások arányában részekre szeded. Így több esélyed nyílhat nyerni, mintha csak egy eseményre tennéd az összeset. Egy másik stratégia szerint pedig nyerő szériában emelsz a tétjeiden, míg vesztes szériában csökkentesz. Így arányaiban mindig a vagyonodnak megfelelő téted lesz.

Fogadási piacok a Super League-ban

A Super League fogadás során a jól ismert futball fogadási piacokkal találkozhatsz, melyek közül a leggyakrabban előfordulókat itt is megtalálod:

Gólok száma fogadás: Ennél arra teszel fel tétet, hogy összesen hány gól születik a félidők, illetve a teljes játékidő során. Ezt lehet úgy is kombinálni, hogy csapatokra lebontva fogadhatsz, esetleg a top játékosok góljait tippelheted meg.

Mérkőzés nyertese: Ez egy viszonylag egyszerű fogadási piac, hiszen csak azt kell eldöntened, hogy a két csapat közül melyik nyeri a meccset. Ha egyikre sem tennél pénzt, akkor megjátszhatod a döntetlen kimenetelt is. Ennél a fogadásnál lehetnek olyan fogadások is, ahol azt kell megtippelne, hogy hány góllal nyer a győztes, pontos értékek vagy intervallumok közül választva, esetleg alá-fölé téttel.

Lapok száma: Fogadás a sárga- és piros lapok számára, eloszlására a csapatok között, esetleg játékosokra lebontva.

Szöglet- vagy büntetőrúgások száma: Itt arra tehetsz tétet, hogy hány szöglet- vagy büntetőrúgás lesz a meccsen, ezek hogyan oszlanak meg a csapatok és a játékosok között, melyik játékrészre esnek stb.

Labdarúgó stadion 9

Gyakran ismételt kérdések

A következő szekcióban található kérdések kiegészítik a fentiekben leírtakat, így még teljesebb képet kaphatsz a Super League fogadásról, ha átolvasod őket.

Mennyit lehet nyerni a Super League fogadásokkal?

A nyereményed mindig a feltett pénzösszegtől és a nyereményszorzó nagyságától függ. Általában a magasabb odds kockázatosabb fogadást jelez, de ha szeretsz kockáztatni, és bejön a téted, akkor magasabb összeget vihetsz el.

Hogyan lehet 100%-ban biztos sportfogadási stratégiát kialakítani?

100%-ban biztos fogadási módszer nincs, mivel bármikor közbe jöhetnek előre nem látott dolgok a svájci fociban is. Erre egy jó példa a rendkívül változékony időjárás, mely akár teljesen fel is boríthatja egy elsőre papírformának tűnő mérkőzés eredményét.

Mikor van a Super League szezonja?

A Super League idény általában júliusban kezdődik, és a rákövetkező év májusában ér véget. A csapatok a téli időszakban rövid téli szünetet tartanak.

Milyen téteket lehet tenni erre a bajnokságra?

A minimálisan és maximálisan megtehető téteket az adott fogadóiroda részletesen szabályozza, ennek minden esetben nézz utána az általános szerződési feltételekben. Emellett, ha igénybe veszel valamilyen bónuszt vagy más promóciót, ahhoz extra követelmények is társulhatnak, ilyenkor ezeket is teljesítened kell.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A svájci Super League egy igazán élvezetes és jó focit játszó bajnokság, ahol a mérkőzések nagy száma a teljes szezonra kiváló szórakozást nyújt. Ha te ezt még a sportfogadás izgalmával is megfűszereznéd, akkor a fenti összefoglalóból minden megismerhettél, amit tudnod kell a tétek megtételéhez.

Most már nincs más dolgod, mint kiválasztani a neked szimpatikus online fogadóirodát, átnézni a kínálatot, és fogadni arra a lehetőségre, melyet a vadiúj stratégiád alapján a legjobbnak látsz.

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Super League fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli