Lucky 15 fogadás – Top 10 oldalak

Ezen cikkünkben a lucky 15 fogadás pontos menetét fogjuk ismertetni olvasóinkkal. Szó lesz arról, hogy mely fogadóirodáknál érdemes ezt a rendszert játszani, hogy milyen sportágat és eseményt érdemes fontolásba vennia fogadáson, és természetesen példákat is hozunk, hogy könnyebb lehessen megérteni, mit is jelent a lucky 15 fogadás.

Összetett és részletes írás ez, amiből a végére írva – remélhetőleg – az összes lucky 15 fogadással kapcsolatos kérdésedre választ fogsz kapni. Természetesen a történet elején kezdjük, azaz azzal, hogy mi is az a lucky 15 fogadás, és milyen kötésű szelvényen lehet játszani. Már mutatjuk is!

52.000 Ft bónuszt
  • Magas oddsok
  • Gyors kifizetések
  • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
  • Nagy bukméker
  • Gyors kifizetések
  • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
  • Legjobb esélyek
  • Félelmetes bónuszok
  • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
  • Magas nyereményszorzók
  • Gyors kifizetések
  • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Magas odds
  • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
  • 25+ sportág
  • Gyors kifizetések
  • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Gyors kifizetések

Kezdjük az alapoknál – Mi is az a lucky 15 fogadás?

A Lucky 15 fogadás egy olyan fogadási rendszer, amivel a játékos növeli a saját nyerési esélyeit,, illetve csökkenti a veszteség lehetőségét. Ilyenkor 4 darab esemény kerül kiválasztásra, ezeket kombinálja a fogadó különböző kötésű szelvényeken. Egyes, kettes, hármas és 4-es kötésű szelvények születnek így, összesen 15 darab.

A legjobb sportok

Ezt követően már csak meg kell nézni, hogy hány esemény jön be a 4 darab választottból. Hogyha mindegyik, akkor mind a 15 lucky kötésű fogadás esetén nyertél. Ha csak hármas helyes találatod nyer, tehát egy tippet tettél rosszul, az hét sikeres kimenetelt jelent. Ha csak egy eseményed nyer, abban az esetben a nyeremény is csak egyszeri.

A Lucky 15 fogadás legfontosabb szabályai

A lucky 15 egy olyan fogadási rendszer, amit azoknak ajánlunk, akik szeretnék minimalizálni a veszteségeiket. Lényege, hogy akkor is nyersz, ha egy, kettő, vagy akár három tipped is helytelen a négyből. Abban az esetben pedig, ha mind a négy tipped helyes, akkor 15 darab nyertes szelvényed lesz egyben. Ez a lucky lényege.

Fontos azzal számolni, hogy minél jobban csökkented a veszteség kockázatát, azzal egyenes arányosságban növekszik is a megtett tét mennyisége. Már csak azért is, mert lucky 15 kötésű fogadáskor nem egy, hanem 15 darab szelvényt adsz fel gyakorlatilag, ezért a tét is tizenötszörös. Ezt érdemes mindig észben tartani.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Hány kötésű fogadás esetén működik a lucky 15 sportfogadás stratégia?

Fontos tudni, hogy a lucky 15 rendszer fogadás csak úgy működik, hogyha négy eseményt választasz ki, hiszen négy eseményből tudsz 15 különböző kötésű szelvényt összeállítani. Ha 5 darab eseményt választottál ki, akkor a lucky 31 fogadás is szóba jöhet még, példának okáért.

Ha több eseményt választasz ki, vagy kevesebbet, abban az esetben is tudsz mondjuk 6 darab, vagy éppen 10 darab különböző kombinációs szelvényt feladni de az már nem a lucky 15 rendszere lesz, hanem egyéb kötésű fogadási szelvény.

Mekkora a nyeremény egy lucky 15 fogadási szelvényen?

Magyar zászló

Ez számos tényező közös függvénye. Szerepet játszik benne például az, hogy mekkorák a szorzók, amiket a szelvényedre pakoltál.

Fontos tudni, hogy mekkora téttel játszottál. Minél nagyobb a tét és minél nagyobbak a szorzók, annál nagyobb a várható nyeremény összege – de persze a kockázat is arányosan növekszik egyúttal.

Az is fontos, hogy a rendszer fogadásodból hány jön be. Ha a 4-es kötésű fogadás egyetlen eseményét sem sikerült eltalálnod, akkor kerek egész nulla darab forintot nyertél, a lucky 15 rendszer pedig bukott, és ezzel együtt sajnos te is. Ez a legszerencsétlenebb eset, mikor a nulla darab négyes jön be, azaz mind a négy elmegy.

Ha csak egy helyes tipped nyer

Picit jobb a helyzet, ha legalább 1 darab eseményt sikeresen eltaláltál, hiszen lucky 15 fogadás esetén is nyersz már ilyenkor is. 1 darab sikeres fogadás esetén szerencsére könnyű kiszámolni a nyereményt: csak szorozd meg a tétet a sikeres szorzóval, ennyi a nyereményed. Hogy ez a kombinációs fogadási szelvényeden is termelt-e profitot, az attól függ, hogy az odd elég nagy volt-e.

Két sikeres fogadás bemutatása

Hasonló a helyzet, mikor a négy esemény közül két sikeres szorzód van. Ilyenkor először szorozd össze a két szorzót a téttel, el a 2-es kötés nyereménye. Aztán szorozd be a tétet külön külön az egyik, illetve a másik sikeres szorzóval. A 3 számot add össze: ez a 2-es sikered nyereménye, lucky 15 fogadást két eseménnyel így tudsz számolni.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Amikor négyből három esetben is nyer a fogadás

Ha a 4 esemény közül három is bejön a kombinációs szelvényedről, akkor összesen 7 darab sikeres szelvényről beszélhetünk. Ez három egyes kötésű sikeres fogadásból áll, továbbá három darab kettes kötésű, és egy hármas kötésű szelvényed nyertes. Ezeket a számokat add össze, és meg is van a nyereményed. Ez tényleg ilyen egyszerű.

Ez van, amikor négyből négy lucky kötés is sikeres

Ha pedig mind a 4 eseményt eltaláltad, akkor a bukmékerek szomorúak lesznek ugyan, de Te nem, és mi sem! Ilyenkor ugyanis 15 szelvényed lesz nyertes, amiből már tisztes kis summát lehet összehozni. Ez négy darab egyes, egy darab négyes, négy darab 3-as, 6 darab kettes kötésből tevődik össze. Ez a kombinációs lista lesz a nyeremény alapja. Csak add össze a számokat, aztán számold a zsét sikeres lucky 15 fogadások esetén!

Szemléltessük egy példával – Így működik a lucky 15 fogadás

A fentiekből már kiolvasható, de azért szeretnénk egyértelműsíteni a helyzetet. Legyen mondjuk a négyes kötésű szelvényünk négy tagja A, B, C és D. A esemény szorzója 2.00, B esemény 3.00, C oddsa 4.00, míg D szorzója legyen mondjuk 5.00. A feltenni kívánt tét 100 Ft, de mivel tudjuk, hogy ez 15-szöröződik, ezért azt is tudjuk, hogy összesen 1,500 forintunkba kerül majd a lucky 15 rendszer fogadás.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Egy vagy két nyertes esemény esetén

Ha a négy eseményből egy sem jön, akkor buktunk. Ha mondjuk csak C jön be, akkor nyertünk, méghozzá 100×4.00, azaz 400 forintot. Mind láthatjuk, ez az 1,500 forintos tét mellett még bukó. Ha C meleltt A tippünk is helyes, akkor a C, az A, és a CA szelvényünk is nyert. Ekkor a nyereményünk 400 (100×4.00) + 200 (100×2.00) + 800 (100×4.00×2.00) = 1,400 Ft. Ez már majdnem profitot eredményez, magasabb szorzók esetén meg is lenne.

Ha A, B, C események nyernek

Ha három esemény is bejön, mondjuk A, B és C, akkor hét szelvényünk nyer: A, B, C, AB, AC, BC és ABC. Ekkor már a nyeremény is tisztes összeg: az ABC szelvény eleve 2,400 Ft, ami önmagában profitot jelent, és akkor ott van még a három egyes kötés (A=200 Ft, B=300 Ft, C=400 Ft), illetve a három kettes kötésű fogadás is: (AB=600 Ft, AC=800 Ft, BC=1,200 Ft). A teljes nyeremény ezek összege: 2,400 + 200 + 300 + 400 + 600 + 800 + 1,200 = 5,900 Ft. 1,500-ből 5,900 forintot hozott a hármas siker.

Négyből négy nyert – Jöhet a gazdagság?

Hogyha pedig mind a négyé esemény bejön, akkor 15 szelvényünk is nyer: A, B, C, D, AB, AC, AD, BC, BD, CD, ABC, ABD, ACD, BCD és ABCD. Könnyű kiszámolni, hogy ez még nagyobb profitot jelent az 1,500 forintos befektetéshez képest, szóval jó tippekkel abszolút megéri a lucky 15 rendszere!

Milyen sportágaknál érdemes alkalmazni a lucky 15 kombinált stratégiát?

Az internetes fogadások alapja, hogy mindig olyan fogadást köss, amiben szakértője vagy a témának. Minél többet tudsz az adott sportról, annál jobban tudod csökkenteni a ház előnyét – vagy akár még a magad javára is fordíthatod a helyzetet bizonyos esetekben.

Thrillsy Bónusz_3

Így tehát az aranyszabály az az, hogy arra a sportra köss fogadást, amit szenvedélyesen és rendszeresen követsz és amiről a legtöbbet tudsz. Lucky 15 kombinációs fogadások esetén is fennáll ez a szabály. Érdemes követni, hiszen szinte minden sportágra tudod alkalmazni.

Foci, sakk, de még politikai fogadáshoz is használhatod

Foci fogadási szelvényen is pont ugyanúgy megállja a helyét a lucky 15 kombinált rendszer, akárcsak kézilabda, baseball, golf, sakk, vagy bármi egyéb sportág esetében. Emellett akár még politikai fogadásból is csinálhatsz lucky 15 fogadást. Biztos kell lennie számos lehetőségnek, főleg fontosabb választások előtt.

Ez azt jelenti, hogy lucky 15 fogadásnál tényleg nincs határ – maximum talán csak a csillagos ég, de valószínűleg még az is elérhető, ha elég jó tippet találsz. Részben ezen áll vagy bukik minden: hogy milyen eseményeket választasz, és hogy milyen esélyekkel indulsz a fogadáson. Ha minket olvasol, mindenképp azt jelenti, hogy mindent megteszel a biztos győzelem érdekében!

A legjobb bukmékerek – Hol adható fel lucky 15 szelvény?

Ma már a legtöbb fogadással foglalkozó olddal alapból és automatikusan kínálja fel a kombináció lehetőségét. Ilyenkor egyetlen kattintással tudod feladni az összes szelvényt a kiválasztott kombináció mindegyikében.

Számos oldalon érhető el ily módon a lucky 15 fogadás egyetlen kattintással. A legjobb online fogadóirodák rendszerébe mindig kerül ilyen funkció, hiszen a profi játékosok imádják az ilyesmit.

Automatikus lucky 15 szelvény egyetlen kattintással – De mégis hol?

A kiválasztott oldal függ attól is, hogy van-e ilyen lehetőség, azaz hogy tudsz-e automatikus lucky 15 fogadással játszani, vagy külön külön kell beállítgatni minden egyes kimenetelt. Az azért sok időt foglal le, nem érdemes ennyi eseményt egyesével állítgatni. Az összes, Magyarországról elérhető top fogadóiroda lehetővé teszi a lucky 15 fogadás megtételét.

Labdarúgó stadion 6

Ráadásul lucky 31, 63, és egyéb sportfogadási stratégiák is elérhetők szoktak lenni, de erről még beszélünk részletesebben a későbbiekben. Ha érdekel, hogy melyik oldalakon tudod egy kattintással feladni a négyes kötéső fogadást egyetlen kattintással akár 10 darab, vagy még több szelvénnyel, akkor olvasd el a fogadóiroda értékeléseinket. Azokból minden kiderül – még a kombinált esemény fogadási lehetősége is!

Egyéb sportfogadás stratégiák

A lucky 15 rendszer az egyéb legnépszerűbb fogadási módszer. Ennek azonban több változata is létezik. Ha például 5 darab eseményt teszel a szelvényedre, akkor már jöhet is a lucky 31 fogadás. Hat kötés után a lucky 63 vár rád. Ezek mellett népszerű még a Yankee fogadás és a Martingale-stratégia. Ezekről lesz még néhány szó, de részletesebb írásainkat is elolvashatod ezekről a fogadási rendszerekről is!

Lucky 31 fogadás

A Lucky 31 fogadáshoz 5 eseményt kell kiválasztanod: A, B, C, D és E. Ezekből készül összesen 31 szelvény: A, B, C, D, E, AB, AC, AD, AE, BC, BD, BE, CD, CE, DE, ABC, ABD, ABE, ACD, ACE, ADE, BCD, BCE, BDE, CDE, ABCD, ABCE, ABDE, ACDE, BCDE és ABCDE. Ezek összegéből jön ki a teljes nyereményed, de persze a tét itt már 31-szeres. Ez a lucky 31 fogadás lényegi része. Lucky 31 is elérhető a legtöbb sportfogadás oldalon.

Martingale stratégia

A Martingale-stratégia lényege a 2.00 fölötti szorzókban rejlik. Válassz ki egy csapatot és tegyél arra minden héten, hogy döntetlent játszanak. Ha előző héten vesztettél, következő héten duplázd meg a tétet. A szorzó 2.00 fölött lesz, így biztos profittal fogsz kiszállni a nyeremény után!

Yankee fogadás

A Yankee fogadás a lucky 15 unokatestvére. Ugyanúgy 4 eseményt kell kiválasztani, ám itt csak 11 szelvény születik, így a tét is csak 11-szeres, 15 helyett. A négy darab egyes kötésű szelvényed esik ki, így Yankee fogadás esetén csak akkor nyerhetsz, ha legalább két meccs bejön a négyből.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglaló – Mindent a lucky 15 fogadás menetéről

Figyelmes olvasóink már tudják, mit is jelent a lucky 15 rendszer fogadás, illetve azt is, hogy hol és hogyan tudják alkalmazni. Bízunk benne, hogy cikkünk segített megérteni ezt a rendszert, illetve hogy ezt alkalmazva busás nyereményekben lesz részed a minél közelebbi jövőben. A lucky 15 játékhoz előre is rengeteg sikert és még több nyereményt kívánunk!

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Lucky 15 fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli