Strandlabdarúgás fogadás – Top 10 oldalak 2023

A strandfoci népszerű sportág, amelyet általában homokos partokon játszanak. Ez a játék egyre népszerűbbé válik világszerte, és rengeteg ember játszik amatőr szinten és versenyeken is.

A strandfoci szabályai hasonlóak, mint a hagyományos focinak, de van néhány eltérés. A csapatok általában öt játékosból állnak, és a mérkőzések 12 percig tartanak, de erre még a későbbiekben részletesen is ki fogunk térni.

Az online fogadási platformokon számos fogadási lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a mérkőzések nyerteseinek vagy az eredményeknek a megtippelését. Emellett számos bónusz is elérhető a játékosok számára, amelyeket fel lehet használni a fogadások során.

A cikkünkben áttekintjük a legjobb strandfoci csapatokat és megvizsgáljuk, hogy mely játékosok teszik igazán kiemelkedővé ezt a játékot. Bemutatjuk a játék legújabb trendjeit, és megismerkedünk a sportág alapvető szabályai meleltt a legfontosabb hazai és európai strandfoci szervezetekkel is.

52.000 Ft bónuszt
  • Magas oddsok
  • Gyors kifizetések
  • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
  • Nagy bukméker
  • Gyors kifizetések
  • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
  • Legjobb esélyek
  • Félelmetes bónuszok
  • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
  • Magas nyereményszorzók
  • Gyors kifizetések
  • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Magas odds
  • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
  • 25+ sportág
  • Gyors kifizetések
  • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Gyors kifizetések

Útmutató kezdőknek

Oké, akkor kezdjük az alapoknál. A strandfoci mérkőzés két csapatból áll. A játék célja, hogy gólt szerezz. A meccs végén az nyer, aki a két csapat közül a több gólt szerzi. Ez lehetne ennyire egyszerű is, hiszen a strandfoci gyakorlatilag a hagyományos foci egyik alváltozata. Vannak persze fontos különbségek, ezeket részletesen is be fogjuk mutatni.

Hány percig tart egy strandfoci mérkőzés?

Ha már a strandlabdarúgás szabályok a téma, nem árt tisztában lenni azzal, hogy hány percig is játsszák a meccseket. A szabályok alapján a strandfoci meccs 3×12 perces. Ha ennyi idő alatt nincs döntés, akkor előbb három perc hosszabbítás következik.

A legjobb sportok

Ha a hosszabbítás után is döntetlen marad az eredmény, akkor a labdarúgó tornákhoz hasonlóan itt is büntetőpárbajban dől el a győztes. Mindkét csapat 5-5 alkalommal áll a büntető elé, és aki többet rúg be, az nyer. Ha 5 kör után is ugyanúgy állnak, onnantól, akárcsak labdarúgó mérkőzések esetében, itt is az úgynevezett ‘azonnali halál’ elve érvényesül.

A sportág ismertetése

Nyilvánvalóan a fociból nőtte ki magát a strandlabdarúgás, de mivel új sportág született, így természetesen vannak különbségek is a két sport között. Ezeket szeretnénk az alábbiakban ismertetni:

  • A csapatok száma: A hagyomány sportág csapata 11 labdarúgó játékosból áll, és maximum 5 cserét lehet alkalmazni. Utóbbi során maximum három alkalommal lehet megállítani a játékot. Strandlabdarúgó mérkőzések esetében viszont korlátlan a cserék száma, a csapatok pedig 5 játékosból állnak, a keretbe maximum 12 főt lehet jelölni.
  • A pálya mérete: Labdarúgásban a pálya átag mérete 105×68 méter (115×74 yard), ez 7,140 négyzetméternyi területet jelent. Strandfoci esetében a pálya 26-28 méter széles és 35-37 méter hosszú. Fontos különbség továbbá a talaj, ami foci esetében fű vagy műfű lehet, strandfoci esetében pedig homok.
  • Az idő: A hagyomány focimérkőzés rendes játékideje kétszer 45 perc, ezzel szemben egy strandlabdarúgó meccseket 12 perces harmadok alkotják.
  • A pontozás: Labdarúgó bajnokság és nemzetközi verseny esetében van döntetlen, amiért 1 pont jár mindkét csapatnak. Győzelemért 3, vereségért pedig 0. Ez strandfociban természetesen máshogy van: a rendes játékidőben való győzelem itt is 3 pontot ér, viszont ha hosszabbításban nyer egy csapat, az csak kettőt. Büntetőpárbajban szerzett győzelemért 1 pont jár, vereségért pedig értelemszerűen 0.
  • Egyéb különbségek: Fontos még megemlíteni természetesen néhány alapvető különbséget. Az egyik ilyen például, hogy strandfoci esetében egyetlen játékos sem hord cipőt, azaz mezitláb játszanak. Ez szöges ellentétben áll a füves focipályán stoplisban focizó játékosok viseletével. A les szabályt is érdemes még megmlíteni: strandiciban ilyesmivel nem bonyolítják az elmét, ami a pálya kisebb méreteiből is adódik természetesen.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Strandlabdarúgás fogadási oldalak

Nem csak a látványos játék fogja meg az érdeklődőket, hanem a strandlabdarúgás fogadás is egyre népszerűbb online sportfogadási opcióvá válik manapság. Fogadási oldalak tucatjai kínálnak jobbnál jobb oddsokat, az elérhető fogadási piacok száma egyre csak növekszik strandlabdarúgás esetében.

A népszerű sportok szintjére emlkedik lassan, és nem csak a bet365 fogadási statisztikái szerint. A strandfoci online és élő sportfogadás tekintetében is meghatározó, a legjobb fogadási oldalakon elérhetőek a piacok mindkét esetben.

A fogadások számos módon kiegészülnek jutalmakkal a a legnagyobb és legjobb hazai és európai bukméker piacon. Ezek közé tartozik például a bet365 is, de számos egyéb bukméker elérhető még strandlabdarúgás fogadás kapcsán is. Gyakran üdvözlő bónusz is jár, hogy erre a sportra találd meg oddsok tucatjait a fogadási oldalak segítségével.

Most ezeket, azaz a strandlabdarúgás fogadás alapjait szeretnénk ismertetni. Szó lesz tehát az üdvözlő bónusz ajánlatokról, a legjobb strandlabdarúgás fogadási oldalak kínálatairól, de téma lesz a fogadási piacok és az oddsok kérdése mellett számos egyéb is. Tarts velünk! Az üdvözlő bónusz ajánlatokkal kezdünk.

Üdvözlő bónusz strandfoci fogadáshoz

A strandlabdarúgás fogadás ma már együtt jár jobbnál jobb új játékos bónuszokkal. Ez azt jelenti, hogy ha megtaláltad a tökéletes bukméker oldalt strandfoci fogadáshoz, akkor a regisztrációt követően extra jutalmakban is részesülhetsz.

Ez a jutalm legtöbször egy 100%-os első befizetési bónusz, de persze a százalékos ajánlat oldalanként eltérő lehet. A bet365 fogadási ajánlata strandfoci kapcsán valami hasonló. Feltételek, időhatárok érvényesek az üdvözlő bónusz esetében, ezeknek mindig nézz utána. Strandfoci fogadáskor is.

Thrillsy Bónusz_3

Gyakran az üdvözlő bónusz csomag részét képezi ingyenes fogadási ajánlatok is. Ez a bónuszra feljogosító befizetése értékében szokott járni általában. Feltételek, időhatárok és kivételek is érvényesek, ennek a szabályzatban kell pontosan utánajárni, ahol persze további feltételek érvényesek.

Ha a bónusz szerződési feltételeket elolvasod, akkor biztosan mindent meg fogsz tudni – hogy a kredit tét nem része vagy része-e az ajánlatnak, hogy milyen feltételek érvényesek egészen pontosan, és hogy mi a minimum befizetés különböző fogadási típusok esetében.

Strandfoci fogadási bónuszok a legjobb oldalakon járnak. Ha nem találsz ilyen bónuszt, keress másik oldalt, bőven fogsz találni, hiszen rengeteg online sportfogadás oldal érhető el ma már, amik telis-tele vannak szorzókkal és az adott sportágban az online fogadási piacok száma is kiemelkedő.

Strandlabdarúgás fogadás trükkök

Az alábbiakban a strandfocival kacspolatos fogadások típusait szeretnénk ismertetni, illetve szeretnénk bemutatni egy már-már fogadási trükknek minősülő stratégiát, amely segítségével úgy maximalizálhatod majd nyereményeidet, mint egy igazi profi. Na de lássuk is akkor, miről is van szó!

Beach Soccer fogadási típusok

Magyar zászló

A strandfoci fogadás lehet rövid- vagy hosszútávó, illetve élő. Rövidtávú fogadás alatt a mérkőzés előtti fogadásokat értjük, míg hosszú távú fogadások hónapokkal előre zajlanak – például, ha megtippeljük, ki fogja nyerni a Vb-t, vagy ki lesz a torna legjobb játékosa, az egy hosszútávú fogadás.

Ha elkezdődik a mérkőzés, és mi közben szeretnénk fogadni, akkor élőben fogadunk. Ilyenkor számos piac áll előttünk: végső győztes, következő gól szerzője, ami lehet csapat vagy játékos, a kvöetkező gól ideje, de gyakorlatilag bármi egyéb eseményre is lehet fogadni.

Szerencsére mérkőzés előtti fogadásokra is igaz mindet. Megtippelhetjük, hogy ki hány gólt fog lőni, melyik csapat hogy fog teljesíteni, de az alatt-fölött piac is működik strandfoci fogadás esetében. Oddsok ezrei állnak rendelkezésedre a legjobb bukméker oldalakon. Merd őket kihasználni!

A legjobb online fogadás stratégia strandlabdarúgás esetében

Számos működő online sportfogadás stratégia létezik, amiket strandfoci esetében is kiválóan lehet alkalmazni. Nekünk az egyik kedvencünk az arbitrázs fogadás, ami rengeteg kutatómunkával jár, így igen időigényes feladat, viszont biztosan megéri.

Ennek lényege, hogy folyamatosan monitorozd az összes sportfogadás oldalt és ajánlatot, és keresd meg az egyes meccsekre a legmagasabb oddsokat. Ha megvan a két szélsőséges bukméker, akkor már csak ki kell számolnod, hogy melyik meccsre mennyi pénzt kell tenned, hogy biztosan nyerj – hiszen az arbitrázs fogadás lényege éppen ez.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadj akár élőben is

Gyakran járhat fogadási bónusz élő fogadás mellé is. Ilyenkor az élő fogadás piacok is segítenek neked, hiszen több lesz elérhető, mint általában, ráadásul jobb oddsokért kaphatod meg a kívánt fogadást. A személyi hiba nem fér bele, és persze az is lehet, hogy a kredit tét nem része az élő fogadásnak, ezért érdemes mindig alaposan utánajárni a bónusz szabályzatoknak.

Ha viszont megtaláltad a megfelelő ajánlatot és meg is van, hogy milyen meccsre szeretnél valós időben fogadni, akkor nincs más hátra, mint előre. Kövesd a mérkőzést a tévében, vagy a bukmékerek live streaming szolgáltatásán keresztül, és tedd meg tétjeidet a mérkőzés alakulásának függvényében.

Azért is érdemes élőben fogadni strandfoci meccsekre, mert pillanatok alatt változhatnak a dolgok, amiket a sportfogadás oldal – és íz oddsok – nem tudnak lereagálni elég gyorsan, de Te igen. Kis szerencsével így igen nagyokat lehet szakítani, ami nyilván megéri számodra, hiszen fogadás esetében mégis csak ez a cél, a szórakozás mellett.

A legnépszerűbb strandfoci játékosok, csapatok, bajnokságok és szervezetek

Strandlabdarúgás fogadás előtt érdemes tisztába tenni, hogy ki is hova tartozik egészen pontosan. Éppen ezért most a sportág legfontosabb szervezeteit fogjuk bemutatni, akik a legrangosabb tornák és bajnokságok megszervezéséért felelnek – számos egyéb feladat mellett, természetesen.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Ezt követően szó lesz a strandfoci legjelesebb képviselőiről, azaz megnevezzük a legjobb strandofi csapatok mellett a legjobb strandlabdarúgó játékosokat is. A strandlabdarúgás fogadási oldalak már fentebb volt téma, így ebben a részben most ennyivel zárnánk bemutatónkat. Kezdjük hát!

A strandfoci fő szervezője

A strandlabdarúgás legfőbb nemzetközi szervezete – akárcsak a hagyományos foci esetében is – a FIFA. Ők a fő nemzetközi szerv, akik felelnek al egrangosabb tornák lebonyolításáért, a játékosok jogainak biztosításáért, a strandfoci válogatottak segítéséért, és ezek mellett is persze számos egyéb feladatuk van még.

A strandfoci európai főszervezője az UEFA, azaz itt is a foci modelljét követi a sportág. A magyar strandfoci szövetség is az UEFA égisze alá tartozik, rajtuk keresztül rendezhető meg egy-egy bajnokság, ők a sport európai csúcsszerve — persze szigorúan csakis a FIFA alá tartozók közül.

Nemzetközi strandlabdarúgó bajnokság

Az első és legfontosabb bajnokság az értelemszerűen a FIFA Strandlabdarúgó-világbajnokság, avagy hivatalos nevén FIFA Beach Soccer World Cup, melynek felelős szerve a FIFA.

Kétévente rendezik meg a tornát, a jelenlegi címvédő Portugália, de az abszolút rekorder a brazil válogatott. 16 ország válogatottja vehet részt a tornán, a Vb egyik érdekessége, hogy Tahiti válogatottja kétszeres ezüstérmes. Ők azért nem a legnagyobb futballnemzetek közé tartoznak általánosságban véve.

Thrillsy Sportok_2

A másik torna, amit mindenképp érdemes megnevezni, az a Strandlabdarúgó Európa-bajnokság, avagy hivatalos nevén az Euro Beach Soccer League (EBSL). Ennek lebonyolításáért az UEFA a felelős. Az első torna 1998-ban került kiírásra, azóta bukmékerek tucatjai kínálják strandfoci fogadási piacok ezreit az esemény alatt illetve előtt.

Klubszinten az Euro Winners Cup tornáról érdemes beszélni, ami a strandlabdarúgás Bajnokok Ligájájaként értlmezhető, azaz ez A Legrangosabb kontinentális klubtrófea. Fogadás szempontjából is fontos esemény ez. Minden évben megrendezik, természetesen ennek lebonyolításáért is az UEFA a felelős szervezet.

A sportág legjobbjai

A válogatottak szintjén két portugál ajkú országot érdemes megnevezni. Fentebb már céloztunk rá, a sportág abszolút egyeduralkodója Brazília strandfoci csapata. A Világbjanokságot 1995 óta rendezik meg.

Eddig 21 alkalommal került sor a legrangosabb nemzetközi versenyre, a FIFA 2005-ben vette át a rendezést. Előtte tízből kilenc alkalommal nyertek a brazilok. Azóta változott picit a helyzet: 11 tornából 5 végződött brazil győzelemmel.

A 22. strandfoci Vb-re 2023 novemberében fog sor kerülni, ahová a háromszoros bajnok orosz válogatott érkezik címvédőként, így őket is érdemes megemlíteni a legjobb csapatok között. Döntőt még sosem vesztett az orosz csapat, a három aranyon (2011, 2013, 2021) kívül kétszer szereztek még bronzérmet (2015, 2019).

Strandlabdarúgás fogadás

Brazília legnagyobb riválisának mindezek ellenére sem az orosz csapat számít, hanem sokkal inkább az uyganazon nyelvet beszélő portugál csapat. A luzitánok csak kétszeres bajnokok ugyan ezidáig (2015, 2019), mégis ők számítanak általában a fő kihívónak.

Nekik van egy ezüstérmük is 2005-ből, és háromszor zártak a harmadik helyen (2008, 2009, 2011). A FIFA (azaz a 2005) előtti időkből van még a portugál csapatnak két arany-, két bronz- és egy ezüstérme.

Klubcsapatok közül is Portugália jeleskedik jelen pillanatban, hiszen a Benfica Loures csapata a fentebb már említett EWC jelenlegi bajnoka. A rekorder mégsem ők, hanem természetesen egy orosz klubcsapat, mégpedig a szentpétervári székhelyű Kristall együttese.

A legnépszerűbb strandfoci játékosok manapság

A legjobb strandlabdarúgó játékosok listájára javában brazil és portugál klasszisok férnek fel. Érdemes megemlíteni Bruno Xavier nevét, akit választottak is már meg az év játékosának, de a brazil fő kihívója a portugál Madjer is, aki szintén volt év játékosa – utóbbi több alkalommal is.

A legjobb strandfoci kapus zsinórban második éve a svájci Eliott Mounod, edzők közül pedig a brazil Gilberto Costát érdemes kiemelni, aki egymás után három alkalommal is elhódította az év edzőjének járó egyéni kitüntetést. Nagy kihívója az orosz Mikhail Likhachev és a svájci Angelo Schirinzi, akik rendre ott vannak a top 3-ban.

Strandlabdarúgás közvetítés

A strandlabdarúgás egyre népszerűbb sport, és erre az online élő közvetítéses oldalak mellett a bukmékerek és a nemzetközi tv csatornák is rájöttek már. Ennek köszönhetően számos sportcsatornán követhetjük a legrangosabb strandfoci eseményeket élő egyenesben, gyakran akár magyar nyelvű kommentátorral is.

Több tévé is közvetíti a strandfoci Világbajnokságot, így tényleg magyar szurkolók is könnyedén követhetik a sportág alakulását, és online sportfogadás mellé extra információt kaphatnak. Ez a bukmékerek esetében különösen nagy előny.

Főleg, mert a sportfogadás szerelmesei a nemzetközi fogadási oldalak segítségével is élő streaminghez, azaz élő közvetítéshez juthatnak. A legnagyobb bukmékerek közül több is kínál ugyanis közvetítést az élő fogadáshoz.

Így pedig élőben nézheted a meccset és azonnal megtudhatod, hogy nyertél-e. Ilyen oldal többek között például a bet365 is, de a piacon számos egyéb strandlabdarúgó bukmékerek találhatóak még ezen kívül is.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Cikkünkben bemutattuk a strandlabdarúgás hazai, európai és nemzetközi helyzetét. Ismertettük al egjobb csapatokat és a legjobb játékosokat úgy válogatott, mint klubszinten. Természetesen elmagyaráztuk a strandfoci alapvető szabályai mellett a hagyományos focitól való eltéréseit is.

Részletesen bemutattuk, hogy milyen piacon érdemes fogadni, és milyen piacok érhetőek el, hogyha strandlabdarúgás fogadáson törnénk a fejünket. Megkerestük és emgtaláltuk a legjobb bukmékerek bónuszait és élő fogadási ajánlatait is.

Innentől már a sportfogadás tényleg csak Rajtad áll vagy bukik, mi hiszünk benne, hogy minden tőlünk telhetőt megtettünk annak érdekében, hogy a helyes irányba indítsunk utadon. Ha készen állsz, akkor akár már indulhat is a fogadás! Ne feledd: egy jó stratégia mindig segít jobban fogadni a piacon.

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a strandlabdarúgás fogadási tippjei, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli