Muay Thai fogadás – Top 10 oldalak

A Muay Thai, közismert nevén thai box, Thaiföld egyik leghíresebb ökölvívó sportja. Világszerte emberek milliói nézik élőben ezeket a küzdelmeket, és még fogadásokat is kötnek a játék különböző aspektusaira. A Muay Step thai boksz mérkőzésekre való fogadás hatalmas szenzáció Thaiföldön.

Szakértők szerint a thaiföldi emberek évente hatalmas összegeket költenek szerencsejátékra és a mérkőzésekre való fogadásra. Ebből is látható tehát, hogy milyen fontos jelenségnek számít a thai box. 

A mérkőzésre való fogadás az egyik leggyakoribb módja annak, hogy a Muay Thai harcokon keressünk. Bár széles körben népszerű, sokan nincsenek tisztában azzal, hogyan lehet fogadni az ilyen harcokra. A legtöbb küzdelem a népszerű ringekben zajlik, míg néhány a föld alatt, és sokkal exkluzívabb.

Ez azt jelenti, hogy a fogadások jellege is változhat a küzdelem alapján. Akár a stadionban nézed a meccset, akár okostelefonos alkalmazásodon keresztül élőben, bárhol megteheted a fogadásaidat. Ha többet szeretnél tudni ezekről a fogadásokról, akkor pedig érdemes végigolvasni az alábbi cikkünket.

52.000 Ft bónuszt
  • Magas oddsok
  • Gyors kifizetések
  • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
  • Nagy bukméker
  • Gyors kifizetések
  • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
  • Legjobb esélyek
  • Félelmetes bónuszok
  • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
  • Magas nyereményszorzók
  • Gyors kifizetések
  • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Magas odds
  • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
  • 25+ sportág
  • Gyors kifizetések
  • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Gyors kifizetések

Mi az a Muay Thai?

A Muay Thai egy állva játszott küzdősport, ahol a harcosok nem vihetik a földre a küzdelmet. Gyors tempójú, és az ökölvívást és a rúgást is ötvözi egyetlen kavargó közelharcban. Thaiföldön a nyolc végtag művészetének nevezik, utalva arra a nyolc érintkezési pontra, amelyekkel az ellenfelet ütik. A sportág az emberi testet használja az évszázadokkal ezelőtti fegyverek és harcok utánzására.

A legjobb sportok

Az ököl a kard és a tőr helyét veszi át, a könyök pedig a zúzós buzogányt utánozza. A láb és a térd a fejsze és a bot helyét veszi át. A lábszár és az alkar speciálisan kiképzett és edzett, hogy a páncél és a pajzs szerepét játsszák, és az ütések kivédésére szolgálnak. A gyakorlatban a sportág az ütések, könyökütések, rúgások és térdütések kombinációját alkalmazza, hogy napjaink egyik legizgalmasabb és legvéresebb küzdősportját hozza létre.

Hogyan lehet fogadni a Muay Thai-ra?

Ha eddig nem voltál tisztában azzal, hogy lehet-e fogadni a Muay Thai-ra, akkor talán azt sem tudod, hogy milyen ragyogó lehetőségek rejlenek a sportágra való fogadásban. Ha szeretnéd átadni magad a Muay Thai-ra való fogadás élményének, akkor figyelembe kell vennie a játék egyedi jellemzőit. A jó hír az, hogy a bukmékerek széleskörű listákat kínálnak a főbb nemzeti és nemzetközi versenyek és a világbajnokság alatt. 

A főbb Muay Thai eseményeket évente három-négy alkalommal vagy még ritkábban rendezik meg. Ha tehát hasznot szeretnél húzni az ilyen eseményekre történő fogadásokból, akkor gondosan kell elemezned a lehetséges kimeneteleket, és ezek alapján kell megjátszanod a tippjeidet, figyelembe véve minden olyan idevágó tényezőt, amely befolyásolhatja a játék kimenetelét.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Milyen típusú Muay Thai fogadásokat lehet megtenni?

Magyar zászló

Bár a Muay Thai fogadási típusok tekintetében talán nincs nagy választék, mégis találhatsz néhány érdekes lehetőséget, amelyek a fogadási iparágban klasszikusnak számítanak. Az alábbiakban bemutatunk néhány olyan gyakori fogadási lehetőséget, amelyek a Muay Thai esetében használhatóak. 

  • A játék kimenetele – Ebben az esetben a játék kimenetelére, azaz a győztesre fogadhatsz. Ennél a fogadási típusnál azt a bokszolót kell kiválasztanod, akit a legvalószínűbbnek tartasz a közelgő találkozó győzelmére. Arra is fogadhatsz, ha úgy gondolod, hogy a mérkőzés döntetlennel fog végződni.
  • Teljes fogadás – Ennél a fogadás típusnál a mérkőzés várható menetszámát kell kiválasztanod.
  • Meccs befejezése fogadás – Ebben a fogadás típusban arra tippelhetsz, hogy a mérkőzés kiütéssel vagy technikai vereséggel fog-e véget érni.
  • Játékidő fogadás: Ahogy a neve is mutatja, a küzdelem időtartamára és a menetek teljes számára fogadhatsz ebben az esetben.
  • Egymenetes győzelem fogadás – Ez egy magas szorzóval rendelkező fogadás, mivel nehéz megtippelni, hogy ki melyik menetet nyerheti meg a mérkőzésen.

Muay Thai fogadási stratégiák

Most, hogy megismerkedtél az alapvető fogadási típusokkal, amelyeket figyelembe vehetsz a Muay Thai fogadásoknál, érdemes néhány stratégiát is szem előtt tartani, amely segíthet növelni a nyerési esélyeidet. 

Okostelefon és táblagép 1Bet_4
  • Válaszd ki a megfelelő mérkőzést, amire fogadhatsz – Ez azt jelenti, hogy ha nyerő stratégiát szeretnél kidolgozni, akkor olyan mérkőzést érdemes választani, ahol az egyik játékos nagy valószínűséggel nyer a mérkőzés első vagy második fordulójában.
  • Fogadj kiütésre– Ebben az esetben a kiütésre kell fogadni bármelyik fordulóban, és nem egy outsider teljes győzelmére kell tippelni.
  • Technikai győzelem – Ahogy az az ökölvívás esetében általában lenni szokott, a Muay Thai esetében is lehetőség van pontozásos győzelemre. Ebben a fogadási lehetőségben arra tippelhetsz, hogy ez fog-e történni a választott mérkőzés során. 
  • Ismerd meg az ellenfeleket – Attól függetlenül, hogy van kedvenc játékosok, nem kötelező rá fogadni. Mindig nézd meg azt, hogy kivel játszik. Folyamatosan figyeld a résztvevőket, a rekordjaikat és a kondíciójukat, mivel ez jelentősen befolyásolja a játék kimenetelét. Ha a kiütéses fogadások érdekelnek, tanulmányozd a kiütéses győzelmek százalékos arányát, hogy felmérd, valószínűsíthető-e, hogy ugyanez megtörténik a közelgő mérkőzésen.
  • Az alapok ismerete – A legfontosabb pedig, hogy ha kezdő vagy, meg kell ismerkedned a játék minden részletével, és ismerned kell a játék formátumát és szabályait. Segít, ha jó analitikai készséggel rendelkezel, amely alapján kiszámított értékelést és egy esetlegesen helyes eredményt tudsz készíteni. Ha például elemzed a bunyósok utolsó meccsét, talán megértheted a játéktaktikájukat és a megközelítésüket.

Mikor kerülnek fel a Muay Thay tippek a sportfogadási oldalakra?

Számos fogadási alkalmazás és fogadási tippek alkalmazás létezik, amelyek rendszeres frissítéseket tesznek közzé a mérkőzésekről. Ezek az alkalmazások és platformok segítenek a fogadóknak a hatékony fogadásban, mivel megmondják, hogy ki a legvalószínűbb győztes a mérkőzésen az eddigi eredmények, az egészségi állapot és az ellenfél alapján.

1Bet Bónusz_3

A legtöbb Muay Thai boksz mérkőzést hétvégén rendezik, ami azt jelenti, hogy 2-3 napra van szükséged a tippek megszerzéséhez. Így elég időd lesz átgondolni a fogadásaidat, és tudod, hogy melyiket érdemes támogatnod. Más sportágaktól eltérően a thai boksznak nincs elismert szezonja vagy a küzdelmek meghatározott menetrendje. Éppen ezért résen kell lenned, amikor a mérkőzéseket bejelentik, hogy megkereshesd a tippeket és előkészíthesd a fogadásaidat.

Hol lehet Muay Thai mérkőzésekre fogadni?

Számos alkalmazás és platform kínál hasznos fogadási tippeket, és lehetővé teszi a fogadások elhelyezését. Ezek az oldalak meccs előrejelzéseket is kínálnak, hogy jobb döntéseket hozhass. Összehasonlíthatod ezeket a platformokat, hogy megtaláld azt, amelynek korábbi jóslatai bejöttek.

Mielőtt megteszed a fogadásod, ellenőrizheted a mérkőzések listáját, az előrejelzett tippeket és a minimális téteket. Így minimalizálhatod a kockázatot, és maximalizálhatod a fogadás megnyerésének esélyét.

Hogyan érdemes megjátszani a Muay Thai fogadásokat?

Sok új fogadó nincs tisztában azzal, hogy hogyan is tegye meg a mérkőzésre a fogadását. Mivel a legtöbb bukméker csak néhány piacot kínál a fogadásokhoz, elengedhetetlen, hogy ismerd a játékot, mielőtt belevágnál. A mérkőzésre különböző módon lehet fogadásokat kötni.

A legnépszerűbb fogadási módszer az egyértelmű győztesre való fogadás. Az ilyen típusú fogadások az egyik harcosra fogadnak, hogy kiütéssel, pontozásos győzelemmel és egy másik versenyző kizárásával legyőzi a másikat.

Egy másik fogadási mód a győzelem módjára való fogadás. A legtöbb bunyósnak van egy meghatározott módszere a küzdelem megnyerésére. Néhányan a pontrendszerre támaszkodnak, míg mások kiütéssel nyerik meg a küzdelmet. A játékosok győzelmi módszerére fogadhatsz, hogy milyen nyerési módot választanak.

Muay Thai fogadás

A Muay Thai mérkőzésekre való fogadás kihívást jelenthet, különösen, ha kezdő vagy. Kezdd kis tétekkel, és tanuld meg a játékot, mielőtt nagyobb téteket teszel. Így csökkentheted a veszteség esélyét, és több pénzt nyerhetsz a fogadásokon.

Az is fontos, hogy kísérd figyelemmel az esélyek változását, mivel az oddsok változhatnak. Emellett nyomon kell követned a fogadásaidat is, és szem előtt kell tartanod a bankrollod. Ne siess és ne tegyél nagy téteket az elején. Segít, ha kicsiben kezded, így több tapasztalatot szerezhetsz, és később bátrabban vághatsz bele a komolyabb fogadásokba. 

Emellett természetesen ne feledkezz el az alapokról. Mivel a Muay Thai rengeteg sportfogadási iroda kínálatában megtalálható, így fontold meg a választást. Csak olyan oldalon játssz, amelyik rendelkezik a megfelelő engedélyekkel, nagy hangsúlyt helyez a biztonságos és felelősségteljes játékra. Ezeket mindenképpen ellenőrizd még azelőtt, hogy regisztrálnál egy online sportfogadási oldalon. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés

Ha érdekel az ökölvívás, akkor érdemes megismerned annak a Thaiföldön kialakult változatát, a Muay Thai-t. Ez egy régi harcművészeti formának számít, amely nemcsak az ázsiai országban népszerű, hanem világszerte számos rajongója van.

Ennek megfelelően rengeteg sportfogadási iroda kínálatában is megtalálhatóak ezek a népszerű mérkőzések. Ha tehát egy izgalmas sportágat keresel, ahol nagyobb választási lehetőséged van, akkor az javasoljuk, hogy fedezd fel a Muay Thai fogadási lehetőségeket. 

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Muay Thai-ra vonatkozó fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli