Lacrosse fogadás – Top 10 oldalak

A lacrosse hihetetlen népszerűsége az amerikai kontinensen jól jön akkor is, amikor Magyarországról szeretnél fogadni rá. Hiszen így sokkal könnyebb dolgod van, amikor fogadóirodát keresel ehhez a sportághoz.

Ha te is azért vagy itt, hogy még többet megtudj a lacrosse fogadás témában, akkor jó helyen játsz. Ebben a cikkben megismerheted, hogyan lehet tétet tenni erre a játékra, milyen fogadási piacokkal találkozhatsz, és melyek azok a leggyakrabban felmerülő kérdések, melyek más szerencsejátékosokat is foglalkoztatnak.

52.000 Ft bónuszt
  • Magas oddsok
  • Gyors kifizetések
  • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
  • Nagy bukméker
  • Gyors kifizetések
  • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
  • Legjobb esélyek
  • Félelmetes bónuszok
  • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
  • Magas nyereményszorzók
  • Gyors kifizetések
  • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Magas odds
  • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
  • 25+ sportág
  • Gyors kifizetések
  • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Gyors kifizetések

Mi az a lacrosse, és hogyan lehet rá fogadni az online fogadóirodákban?

A lacrosse Észak-Amerikából érkezett hozzánk, és napjainkban is ezekben az országokban a legnépszerűbb. Az eredetileg indián játékot ma két csapat játssza, mindegyikben 10-10 játékossal.

A nagy iramú játék komoly ügyességet és tapasztalatot igényel, hiszen a cél itt is az, hogy az ellenfél kapujában juttassák a labdát. A hatalmas érdeklődés felkeltette az online fogadóirodák érdeklődését, akik sokféle fogadási piacot tesznek elérhetővé a játékosok számára is.

Ha fogadni szeretnél, akkor válassz egy fogadóirodát az általunk ajánlottak közül. Ezután hozd létre pár lépésben a fiókod, majd erősítsd meg a kiküldött levélben található linkre kattintva. Végül, belépve a bukméker felületére, már láthatod is a fiókod és az egyenleged.

A legjobb sportok

A legtöbb modern fogadóiroda sokféle lehetőséget biztosít arra, hogy pénzt fizess be a fiókodba. Ezek magukba foglalják a banki átutalást, a betéti- és hitelkártyákat, e-pénztárcákat és előre feltölthető kártyákat is.

Ha kiválasztottál egy neked tetsző fogadási lehetőséget, azt pár kattintással vagy a mobilodon rábökve adhatod hozzá a fogadási szelvényedhez. Amikor pedig elkészültél, akkor játékba is küldheted. Ha csak egy eseményre fogadsz, akkor az odds és a téted szorzata lesz a várható nyereményed.

Ha pedig többre, akkor az odd-sok eredője, szorzata kerül felszorzásra a téteddel. A vesztes szelvényekre tett összeg a legtöbb esetben elveszik, hacsak nincs olyan promóció éppen, mely ennek egy részét bónuszként visszaadja.

Fogadási piacok a lacrosse-hoz

Magyar zászló

A lacrosse is nagyon sokféle fogadási lehetőséggel rendelkezik, melyek közül az alábbiakat a legtöbb bukmékernél megtalálod:

Győztesre fogadás: Ez az egyik leggyakoribb fogadási lehetőség a lacrosse-ban. Itt azt kell eltalálnod, hogy ki lesz a mérkőzés győztese.

Gólok számára fogadás: Itt arra tehetsz tétet, hogy egyik vagy másik csapat hány gólt (score) szerez. Itt lehetnek további variációk, például arra is fogadhatsz, hogy hány gól születik a mérkőzésen vagy hogy egyik vagy másik csapat hány góllal szerez többet, mint az ellenfele.

Gólszerző: Természetesen arra is van lehetőség pénzt tenni, hogy melyik csapat szerzi a legelső vagy a legutolsó gólt a mérkőzésen, esetleg egy félidőben. Néha ez le van bontva a top játékosokra is, rájuk is fogadhatsz.

Labdabirtoklás: Itt különféle statisztikai adatokra tehetsz fel pénzt, például melyik csapat birtokolja többet a labdát a félidőkben vagy a teljes mérkőzés ideje alatt.

Szakasz fogadás: A lacrosse-ban lehetőség van a negyedekre is fogadni, így akár ezekre lebontva is sokféle tétet tehetsz fel, az előbbiekben megismert piacokkal vagy másokkal.

Speciális fogadások: A nagy verseny miatt az online fogadóirodák sokféle meghökkentő vagy vicces fogadási lehetőséggel is előrukkolnak. Ilyen lehet például az időjárásra tett összeg, a lapok száma stb.

Ahogy más sportágaknál, úgy a lacrosse esetében is nagyon változatosak a fogadószelvények. Megtehetők fix értékek (pl. 1, 2, 3 vagy több), intervallumok (pl. 1-5, 6-10 vagy több), esetleg alá-fölé fogadások (pl. 4,5 alatt vagy felett) is.

Az első fogadás előtt érdemes elolvasni a bukméker általános szerződési feltételeit, hogy biztos lehess benne, ugyanazt érti a különféle fogalmak alatt (pl. mérkőzés vége), mint te.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Tippek és trükkök, saját fogadási stratégia megalkotása

Igazán csak akkor válhatsz sikeres sportfogadóvá, ha rendelkezel a saját fogadási stratégiáddal. Ennek segítségével megpróbálhatod elkerülni az igazán nagy veszteségeket, és még többet hozhatsz ki a rendelkezésedre álló pénzből. Az alábbi tippek átgondolásával és stratégiádba építésével kialakíthatod a saját szisztémádat is:

Ismerd meg a lacrosse szabályait: Azt talán mondani sem kell, hogy a lacrosse szabályainak megismerése elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy az ilyen mérkőzésekre tegyél fel pénzt. Ennek elmulasztása esetén előbb-utóbb bele fogsz futni egy méretes pofonba.

Figyeld a híreket a csapatokról és a játékosokról: Ha követed a sportág híreit és a csapatokkal és játékosokkal kapcsolatos információt, akkor a segítségükkel képet kaphatsz a várható esélyekről. Ma már nagyon sokféle szakportál érhető el, míg a csapatok fent vannak a közösségi média platformokon.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Használj bankroll menedzsmentet: Nagyon sokféle bankroll menedzsment létezik, és a céljuk mindegyiknek az, hogy minél tovább kitartson a rendelkezésedre álló pénzösszeg. Ha jól megy a fogadás, akkor tehetsz nagyobb téteket, viszont a veszteségeknél próbálj kicsiben játszani. Amúgy is, sohase próbáld meg hajszolni a veszteségeid, és a tétjeid mindig legyenek akkorák, hogy azok esetleges elvesztése esetén se menj csődbe.

Regisztrálj több fogadóirodánál: Ha több online fogadóirodánál is van fiókod, akkor kihasználhatod azt, hogy mindig a jobb odds-okat vedd igénybe. Semmi sem tiltja, hogy mindig ott tedd fel a pénzed, ahol a legjobb nyereményszorzókat adják rá.

Gyakran ismételt kérdések a lacrosse fogadás témakörben

Az alábbi kérdések és a rájuk adott válaszok áttanulmányozásával olyan információkhoz is hozzá juthatsz, melyekre önmagadtól nem gondoltál volna. Használd fel ezt a részt is arra, hogy még teljesebb legyen a tudásod és növeld a tapasztalatod.

Thrillsy Bónusz_3

Hogyan növelhetem az esélyeimet a lacrosse fogadáskor?

Az esélyeidet akkor növelheted a legjobban, ha kialakítod magadnak a megfelelő stratégiát. Ismerd a játék szabályait, kövesd a csapatokkal kapcsolatos híreket, és ügyelj arra, hogy minél tovább kitartson a pénzed.

Mennyire kockázatos a lacrosse-ra fogadni?

A sportfogadás mindig kockázatos, hiszen még a legbiztosabbnak tűnő téteknél is bármikor közbe szólhat a véletlen. Ezért nem jó ötlet egyetlen fogadásra feltenni a pénzed. Az interneten található, önmagukat biztosnak hirdető szisztémák sem garantálják a sikert, mivel vagy nem működnek, vagy csak elméletben érvényesek, a gyakorlatban viszont nem.

Meddig lehet megtenni a téteket az online fogadóirodáknál?

Ez mindig az adott online fogadóirodától függ, és az eseménynél jól láthatóan fel van tüntetve. A lacrosse esetében és általában a mérkőzés kezdete előtt röviddel zárulnak a fogadások. Más a helyzet viszont az élő fogadásnál, ahol a meccs indulása után, valós időben is lehet fogadni.

Milyen extrákat tud nyújtani az bukméker, ha nála fogadok?

Ez is fogadóirodánként eltérő, de rendszerint elérhetők a lacrosse statisztikák, előrejelzések, kommentátorok és más, írásos anyagok. Emellett gyakran érhetők el bónuszok és promóciók is erre a sportágra, melyek igénybe vételéven ingyen pénzhez juthatsz.

Azt azonban nem szabad elfelejtened, hogy ezek a promóciók felhasználási feltételekkel érkeznek, így mindenképpen olvasd el ezeket a szabályokat, mielőtt elfogadod őket.

Lacrosse fogadás

Tényleg kockázatmentes a fogadás, ha befizetés nélküli bónuszt használok fel hozzá?

Ha olyan bónuszt vagy promóciót találsz a fogadóirodánál, melyet befizetés nélkül adnak, akkor ennek megjátszása valóban kockázatmentes, hiszen az elvesztése esetén sem buksz valódi pénzt.

Az ilyen bónuszok azonban ritkák, általában alacsony összegűek, és sokszor meg van adva, hogy pontosan mire használhatók fel. Ha azonban ilyet látsz, akkor érdemes lehet felhasználni, feltéve, hogy az általános szerződési feltételei között nem találsz olyan kitételt, amelyet magadra nézve hátrányosnak találsz.

Hogyan utalhatom ki a nyereményemet, ha bejött a lacrosse-ra tett tétem?

A legtöbb bukméker sokféle fizetési módot tesz elérhetővé a kiutalásokhoz is. Azonban arra figyelned kell, hogy a legtöbb esetben ki van kötve, hogy a befizetéshez használt fizetési módot kell igénybe venned a nyereményed kiutalásához is. Ezek a részletek is pontosan le vannak írva az adott online fogadóiroda általános szerződési feltételeiben.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Honnan ismerhető fel egy megbízható fogadóiroda?

A megbízható fogadóirodák érvényes működési engedéllyel rendelkeznek, melyet valamelyik szerencsejáték hatóság jegyez, és ő a felelős az ellenőrzésért is.

A fair működést harmadik fél auditorok vizsgálják folyamatosan, a weboldalnak pedig a legújabb biztonsági intézkedésekkel, például HTTPS protokollal, SSL titkosítással, tűzfallal és számos más dologgal kell védenie a játékosokkal való kommunikációt és az ügyfél fiókokat. Mindig ellenőrizd le, hogy az adott bukméker rendelkezik-e valós működési engedéllyel!

Összefoglalás

Ebben a cikkben számos dolgot megismerhettél a lacrosse fogadás témakörében, és ha az olvasást még úgy kezdted, hogy nem tudtál hozzászólni a területhez, mostanra más sokkal jobb rálátásod van az egész folyamatra.

Megismerhetted a fogadóirodák működését, a fogadás menetét, a legjobb sportpiacokat és azokat a kérdéseket, melyeket olyan sokan kérdeznek meg szerte az interneten. Most már nincs más dolgod, mint regisztrálni egy fiókot az általunk ajánlott fogadóirodáknál, majd körbe nézni a lacrosse fogadási lehetőségek után!

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Lacrosse fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli