Fortuna Liga fogadás – Top 10 oldalak

Fortuna Liga fogadás, avagy a legjobb szorzók a szlovák első osztályú labdarúgó liga mérkőzéseire. Erről fogunk most beszélni, hiszen minket is megihlettek a DAC hangulatos meccsei, és úgy döntöttünk, nyerni is szeretnénk egy kis extra pénzt, mikor ők játszanak. Ezért kutattuk fel a Magyarországról is elérhető, legjobb szlovák liga fogadási oldalakat, azaz a legjobb Fortuna Liga online bukmékereket.

Erről lesz tehát szó az alábbiakban. Természetesen ismertetni fogjuk a Fortuna Liga fogadás előtt a bajnoki rendszer lebonyolítását, a szervezőket, a legfontosabb szabályokat. Továbbá összegyűjtjük a legjobb Fortuna Liga fogadási oldalakat, a legnépszerűbb fogadási piacokat, és még sok más hasznos téma terítékre fog kerülni. Hogy mi minden? Tartsatok velünk, és kiderül!

52.000 Ft bónuszt
  • Magas oddsok
  • Gyors kifizetések
  • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
  • Nagy bukméker
  • Gyors kifizetések
  • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
  • Legjobb esélyek
  • Félelmetes bónuszok
  • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
  • Magas nyereményszorzók
  • Gyors kifizetések
  • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Magas odds
  • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
  • 25+ sportág
  • Gyors kifizetések
  • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Gyors kifizetések

Az alapok

A Fortuna Liga a szlovák elsőosztályú labdarúgó bajnokság. A bajnokságot 1993 óta minden évben megrendezik, ez a csehszlovák liga egyik utódja – a másik értelemszerűen a cseh bajnokság. A torna lebonyolításáért a Slovensky futbalovy zvaz (SFZ), azaz a Szlovák Labdarúgó Szövetség felel. Megalapulásuk, azaz 1993 óta UEFA, illetve 1994 óta a FIFA tagjai.

A legjobb sportok

A szlovák bajnokság 12 csapattal indul 1993-ban. Három évvel később 16 csapatosra bővítették, aztán 10 csapatosra szűkítették. Változás 2006 óta nem volt, azóta 12 csapatos bajnokságban állapodtak meg. A bajnokságnak több névadó szponzora is volt, így például a Mars és a Corgon, 2014 óta pedig a Fortuna.

A Szlovák Bajnokság remek ugródeszka az európai top futballhoz. Akkora játékosok indultak innen, mint például Martin Skrtel, Marek Hamsik, vagy épp Milan Skriniar, akiket többször választottak meg a Fortuna Liga év játékosának is, mielőtt világhírnévre tettek volna szert.

A Szlovák Liga történelme

A szlovák bajnokság legsikeresebb csapata minden kétséget kizáróan a Slovan Bratislava. Az 1993 óta megrendezett 29 szezonjából 12 alkalommal is ők hódították el a bajnoki címet. Egyetlen komolyan vehető kihívójuk a hétszeres bajnok MSK Zilina, igaz, a zsolnaiak 2017 óta nem nyertek bajnokságot. Rajtuk kívül a többi csapat csak 1, max 2 alkalommal tudta elhódítani a bajnoki címet.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Fortuna Liga fogadás

Mint ismeretes, Szlovákiában eleve rengeteg magyar él, és a szlovák foci is igen népszerű kicsiny hazánkban, többek között ennek köszönhetően is. Ezért is álltak rá a magyar online szerencsejáték oldalak a Fortuna Liga fogadás lehetőségének előteremtésére. Szerencsére ma már a legtöbb internetes fogadóirodán tudunk online fogadásokat kötni a szlovák élvonal mérkőzéseire.

Így a bet365 és az Unibet oldalán, ha van fiókunk, nem kell lemondanunk a legtökéletesebb szelvény összeállításáról egyik héten sem. Persze a kisebb bukik is kínálnak lehetőséget szlovák foci fogadásra. Ha más oldalt szeretnél, csekkold le online fogadóiroda véleményeinket és értékeléseinket, azokból kiderül, hogy tudsz-e fogadni a Fortuna Liga eseményeire az adott online bukmékernél.

A legjobb magyar sportfogadás oldalak kiválasztása

Számos szempont kerül előtérbe a tökéletes online fogadóiroda kiválasztásakor. Mivel fő témánk a Fortuna Liga fogadás, így értelemszerűen ez az első és legfontosabb szempont: lehet-e fogadni az adott bukinál a szlovák bajnokságra? Ha nem, akkor keress tovább, hiszen bőven fogsz találni olyan sportfogadás oldalt, ahol erre is lesz lehetőséged.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Ezen felül érdemes átnézni számos egyéb tulajdonságát az új bukidnak. Ezek közé tartoznak a felklínált bónuszok és promóciós ajánlatok, az elérhető fizetési módok és az azokhoz tarozó tranzakciós díjak, illetve alsó és felső fizetési korlátok.

Szintén érdemes ránézni a mobil változatra, és az ügyfélszolgálatot sem árt letesztelni. Szerintünk ezek a legfontosabb szempontok, és persze mindig csak biztonságos oldalra regisztrálj. Ne aggódj, nálunk csak és kizárólag ilyeneket találhatsz, alaposan leteszteltük mindet, aki fennakad a szűrön, az ide ki nem kerül.

Fortuna Liga fogadási piacok

A Fortuna Liga fogadás alapjait már tudod, azaz megvan, hogy melyik oldalon érdemes játszani. Már csak azt kell kieríteni, hogy mit is érdemes megjátszani. Ebben a kérdésben szeretnénk közelebb hozni a helyes válaszhoz az alábbi Fortuna Liga fogadási piac ismertetőnkkel.

  1. Végső győztes. A végső győztes kifejezés elég magától értetődő: a bajnokság végső győztesére köthetsz fogadást, akár már a szezon kezdete előtt is. Szezon közben is mehet, amíg matematikailag el nem dől, hogy ki lesz a bajnok. Így még izgalmasabbá teheted a hosszú menetet.
  2. Dobogón végez. Nem cska a legjobb csapatra fogadhatsz, hanem arra is, hogy mely csapatok hanyadik helyen végeznek. Így például fogadhatsz mondjuk arra, hogy a DAC nem lesz szerinted bajnok ugyan, de a TOP 3-ban biztosan benne lesz. Ilyen opció is létezik.
  3. Gólkirály. A szlovák liga gyakran áll elő klasszis játékosokkal. Ha hiszed, hgoy te most megtaláltad a jövő nagy csatár csillagát, aki a szlovák élvonalban pallérozódik, akkor akár pénzt is csinálhatsz megfigyelő képességeidből: fogadj rá, hogy ő lesz a gólkirály, szerencsére ezt is megtehted!
1Bet Bónusz_3
  1. 1X2. A foci fogadás alapja Fortuna Liga fogadás esetén sem veszik el, sőt. Minden egyes meccs előtt, vagy alatt fogadhatsz a rendes játékidő végeredményére. Az X a döntetlent, míg az 1 és a 2 rendre a hazai és a cendég csapat győzelmét jelenti. Háromesélyes fogadás, ami gyakran remek oddsokat kínál, érdemes kihasználni.
  2. Dupla esély. Nagyobb rangatók, vagy kiszámíthatatlanabbnak ígérkező meccsek előtt érdemes ezt játszani. Ilyenkor alacsonyabb ugyan az odds, viszont sokkal nagyobb a nyerési esélyed. Ez is egy háromesélyes fogadás, akárcsak az 1X2 piac, itt azonban a három lehetséges kimenetelből kettővel is nyersz, azaz szinte minimálisra csökkented a ház előnyét.
  3. Alatt/Fölött. Tippeld meg, hogy minimum vagy maximum hány gól születik a meccsen, az egyik félidőben, vagy bármelyik csapat által. Ezt tudja az Alatt/Fölött piac – ráadásul nem csak gólokkal, de sárga illetve piros lapokkal is működik.

Élő Fortuna Liga fogadás

A fenti fogadási piacok egy részét akkor is megkötheted, ha a mérkőzés már javában tart. Ez köszönhető a Fortuna Liga élő fogaádsi piacoknak, amire ztermészetesen számos online sportfogadás oldal nyújt számodra jobbnál jobb lehetőségeket. Az élő foci fogadás hatalmas előny, hiszen ilyenkor valós időben nézheted, hogy hogyan teljesítenek a cspatok és az egyéni játékosok is.

Ha valaki a vártnál sokkal jobban vagy rosszabbul játszik, abból következtethetsz a jövő eseményeire (például a következő gól szerzőjére), ami a fogadóirodákat – és így az oddsokat is! – még váratlanul érheti, de téged már nem. Így tudsz igazán nagy pénzeket cisnálni egy-egy meccs alatt. Mi csak ajánljuk. Ráadásul bizonyos oldalak még élő Fortuna Liga streamelést is kínálnak.

Gyakran ismételt kérdések a Szlovák Ligával kapcsolatban

Bízunk benne, hogy a fentebbiekben már minden fontos, Fortuna Liga fogadással kapcsolatos kérdést sikerült megválaszolnunk. Az alábbiakban még összegyűjtöttünk pár kérdést, amelyek számos olvasónk gondolatait tették ki. Így ezeket szerettük volna egy csokorba gyűjteni és megválaszolni nektek.

Labdarúgó stadion 11

Mettől meddig tart, és mi a Fortuna Liga lebonyolításának részletes menete?

A Fortuna Liga egy 12 csapatos bajnokság, amely egy alapszakaszból és egy rájátszásból áll. Első körben minden csapat játszik egymással két-két meccset, egyet hazai pályán, egyet epdig idegenben. A 22. fordulót követően véget ér az alapszakasz.

Az első hat helyezett jut be a bajnoki, az utolsó hat helyezett pedig a kiesési rájátszásba. Így marad hátra minden csapatnak 10-10 meccse, a másik öt csapattal szemben, azaz összesen 32 mérkőzést játszanak a szlovák ligában, az utolsó tizet már csak a saját csoportjukon belülről, természetesen.

Hány csapatot indíthat Szlovákia az UEFA versenyein?

Szlovákia összesen négy csapatot indíthat az európai bajnokságokban. Az UEFA a koefficiens pontoks alapján hozza meg ezt az ítéletet, ez alapján jár négy hely a szlovák labdarúgásnak. A Szlovák Labdarúgó Szövetség a bajnokot indítja a Bajnokok Ligája selejtezőjében, ahol a torna győztese már rögtön az első körben csatlakozik.

A bajnokság 2. és 3. helyezettjei a Konferencia Liga selejtezőjének első körébe nyernek jogosultságot, míg a Szlovák Kupa győztese ugyanitt ugyan, de egy körrel később csatlakozhat.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Mettől meddig tart a szlovák élvonal és hány csapat esik ki?

A 12 csapatos bajnokság rendre július közepén kezdődik el. Az alapszakasz vége általában február végére, március elejére tehető. A rájátszás május közepén – végén fejeződik be. A ligából két csapat esik ki, a rájátszási szakasz végeztével az utolsó két helyen lévő.

Összefoglalás

Ha eddig eljutottál, akkor mostmár mindent tudsz, amit a Fortuna Liga fogadás tudományáról tudni érdemes. Tudod, hogy mi a Fortuna Liga lebonyolításának pontos menete, ahogy azt is, hogy melyik oldalakon tudsz fogadásokat kötni ezekre a meccsekre. Szintén megismerted, hogy miket érdemes szem előtt tartani egy esetleges új online sportfogadás oldal kiválasztásakor.

Ismertettük a legnépszerűbb Fortuna Liga fogadási piacokat, és az élő fogadási lehetőségeidet is. Bízunk benne, hogy cikkünk végére érve a szlovák foci fogadás elméleti nagymesterévé válták, és hogy az újonnan megszerzett tudást hamarosan a gyakorlatban is kamatoztatni fogod. Amennyiben így döntenél, a sikereidhez előre is sok szerencsét kívánunk!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Fortuna Liga fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli