Pohár FACR fogadás – Top 10 oldalak

Pohár FACR fogadás, avagy Cseh Labdarúgó Kupa oddsok. Mi is ez, hol fogadhatunk rá és egyáltalán: miért is akarnánk mi a Cseh Kupa meccseire fogadni? Utóbbi jogos kérdés lehet, ha egyáltalán nem követed a sportágat, vagy az ország fociját, sokakban felmerül. Bízunk benne, hogy cikkünk végére azonban választ kapsz arra, hogy miért is érdemes nagyobb figyelemmel tekintgetni a Cseh Kupa fogadás felé, hsizen rengeteg lehetőség rejlik benne.

Az alábbi néhány sorban ezeket a lehetőségeket igyekszünk majd bemutatni. Olvass tehát tovább, ha szeretnél megismerkedni a Cseh Labdarúgó Kupa, azaz a Pohár FACR fogadás alapjaival, miértjeivel, és persze azokkal a sportfogadási stratégiákkal, amelyekkel maximalizálhatod a nyereményeidet. Ha Te is készen állsz, akkor már kezdünk is!

52.000 Ft bónuszt
  • Magas oddsok
  • Gyors kifizetések
  • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
  • Nagy bukméker
  • Gyors kifizetések
  • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
  • Legjobb esélyek
  • Félelmetes bónuszok
  • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
  • Magas nyereményszorzók
  • Gyors kifizetések
  • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Magas odds
  • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
  • 25+ sportág
  • Gyors kifizetések
  • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Gyors kifizetések

Kezdjük az alapoknál

A Pohár FACR a Cseh Labdarúgó Kupa, mai hivatalos nevén a MOL Kupa. Ez egy minden évben megrendezett torna, amelyen az összes hivatalosan bejegyzett, profi cseh labdarúgó klub részt vehet, végül pedig egy csapat nyeri meg. A Cseh Kupa 1961-ben született meg, akkor még a Csehszlovák Kupa döntőjébe jutott be a győztes. A másik résztvevő a Szlovák Kupa győztese volt.

A legjobb sportok

1993-ban, Csehszlovákia felbomlását követően önálló kupává avanzsálódott. A Cseh Kupa győztese azóta részt vehet az UEFA Európa Liga selejtezőiben, így egy kiemelkedően fontos kupáról van szó, hiszen ez egy extra lehetőség a cseh csapatoknak arra, hogy Európában is megmérettethessék magukat.

Szervezők, időtartam, résztvevők

A Pohár FACR tornát, azaz a Cseh Kupát természetesen a Cseh Labdarúgó Szövetség bonyolítja le. Ennek teljes és hivatalos neve a Fotbalová asociace Ceské republiky, azaz röviden FACR, és értelemszerűen innen ered a kupa neve is. A torna fő szponzora egyébként 2015 óta a MOL, így ma a Cseh Kupa hivatalos elnevézse is ez: MOL Kupa.

A Cseh MOL Kupában 135 csapat vesz részt minden évben, ám végül nyilván csak egy maradhat. Ez kieséses párharcok tömkelegével dől el, hogy ki marad a végső győztes. A döntőkre rendre májusban kerül sor, néhány kivételtől eltekintve.

A Cseh Kupa történelme

A Cseh Kupa történelmének legsikeresebb csapata – talán nem túl meglepő módon – az ország leghíresebb csapata, azaz a Sparta Praha. A “Spártaiak” hét alkalommal hódították el a serleget, ráadásul ezen kívül még öt alkalommal bejutottak a döntőbe, ám azokat elvesztették. Arányaiban még ennél is lenyűgözőbb a városi rivális Slavia Praha mérlege.

Ők egészen pontosan fele ennyi alkalommal jutottak be a Cseh Kupa döntőjébe, azonban ők minden a hat alkalommal győztesen is kerültek ki a végső párharcból. Érdemes még megemlíteni a két nagy fővárosi csapat mellett a kétszeres bajnok Jablonec nevét, akik a két aranyérmen kívül 6 ezüstéremmel is büszkélkedhetnek.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Pohár FACR fogadás

Sajnos a Cseh Kupát viszonylag kevesek követik itthonról rendszeresen, ezért az online sportfogadás olodalak kedvenc tornái közé sem tartozik. Így relatíve kevés internetes bukméker oldalon fogadhatunk a Cseh Kupa küzdelmeire, de azért szerencsére ahogy semmi sem, így ez sem egy lehetetlen küldetés.

Az Unibet és a bet365 oldalán szinte minden foci fogadási piac fellelhető, így náluk mindenképp érdemes szétnézni a Cseh Kupa fogadás tekintetében is. További oldalakat is találhatsz még, ahol a Pohár FACR fogadás elérhető, szóval lehetőségeid így is lesznek, de persze kevesebb, mintha mondjuk a BL-re akarnál fogadni.

A legjobb magyar sportfogadás oldalak kiválasztása

Elérhető sportágak, elérhető tornák, a legjobb üdvözlő bónusz, a különböző sportfogadási bónuszok és promóciós ajánlatok. Fizetési módok, tranzakciós költségek, ügyfélszolgálat, mobil verzió és biztonság.

Ezek azok a legfontosabb szempontok, amelyek mindegyikét érdemes alaposan szemügyre venni, mielőtt regisztrálnál egy Pohár FACR fogadási oldalon. Ha nem megbízható az oldal, semmiképp se regisztrálj! Nálunk azonban csak hiteles és korrekt oldalakat találhatsz, hiszen alaposan leellenőriztük az itt megjeleő bukmékerek mindegyikét.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Pohár FACR fogadási piacok

Szerencsére számos Pohár FACR fogadási lehetőség áll előttünk. Ezek közül szeretnénk most ismertetni néhány elérhető fogadási piacot a legnépszerűbbek közül.

  1. Végső győztes. Persze szinte kivétel nélkül mindig a rekorder Sparta Praha lesz a legnagyobb esélyes, közvetlenül a Slavia Praha előtt, de azért már a szezon elején érdemes lehet fogadni a Cseh Kupa győztesére. Főleg, ha van egy erős megérzésed a szezon végkimenetelével kapcsolatosan.
  2. Gólkirály. Már a szezon elején érzed, hogy ki lesz a torna legjobb csatára? Hogy ki fogja bevágni a rengeteg továbbjutást érő győztes gólt? Akkor tegyél egy hosszú távú fogadást a torna gólkirályára minél előbb, hogy magasabb oddsokat kapj, aztán a szezon végén meg élvezd ki a jól megérdemelt nyereményedet.
  3. 1X2. Ha csak a mérkőzés győztesére, vagy a rendes játékidő eredményére szeretnénk tippelni, akkor kiváló választás lehet ez. Persze gyakran elképesztően alacsony oddsokat fogunk találni az esélyesebbik csapatra, szóval erre a Pohár FACR fogadási piacra talán leginkább akkor érdemes hagyatkozni, hogyha amúgy a meglepetésben hiszünk az adott mérkőzésen.
  4. Hendikep fogadás. Mivel a Cseh Kupa küzdelmei során könnyen előfordulhat, hogy egy elsőosztályú top klub egy sokkal alacsonyabban jegyzett csapattal kerül szembe, ezért az oddsok 1X2 piacon rendkívül alacsonyak lehetnek. Ilyenkor érdemes a hendikep Pohár FACR fogadás elvét alkalmazni, amivel gólelőnybe tesszük a kisebb csapatot. Így téve izgalmasabbá a meccset – és magasabbá az oddsokat.
  5. Alatt/Fölött. Szintén adódhat az osztálykülönbségekből. Ha például a Spart Praha találkozik egy ötödosztályú csapattal, akkor fogadhatunk arra, hogy legalább 3 ólt lő a fővárosi együttes. Az odds lehet ilyen 1.40 körül, és akár már a 15. Percben ki is vehetjük a nyereményeinket. Ezek Cseh Kupa fogadási tippek a mik működnek, de persze vannak még ennél is izgalmasabb lehetőségek.
Thrillsy Bónusz_3

Élő Pohár FACR fogadás

Épp most megy a meccs, amire a kedvenc Pohár FACR fogadási oldaladon pénzt szeretnél tenni? Tökéletes, akkor már csak választanod kell egy online fogadóirodát, ahol tudsz élőben fogadni a Cseh MOL Kupa meccseire, és már élvezheted is, ahogy csökkented a ház előnyét, információs többleted segítségével pedig kihasználod a túlárazott oddsokat és rengeteget szakítasz. Mi ehhez előre is rengeteg sikert kívánunk!

Sportfogadási stratégia

Pohár FACR fogadás előtt érdemes kitervelni egy alapos sportfogadási stratégiát, amely alapján nekivágsz a szezonnak. Komoly meglepetések ritkán, de azért születnek, ezért érdemes többszörös kötésben rendszer fogadási stratégiákat alkalmazni, hogy akkor is nyerj, ha egy-egy tutinak hitt tipped végül mégis bukik.

Sima többszörös kötésben egy rossz tipp is elég egy teljes szelvény elégetéséhez, rendszerben azonban kivédheted. Ezért Pohár FACR fogadáshoz a Lucky stratégiákat tudjuk jó szívvel ajánlani. Ezekről oldalunkon is találhatsz bővebb leírásokat.

Gyakran ismételt kérdések a Pohár FACR-rel kapcsolatban

A fentebbiekben bemutattuk a Pohár FACR fogadás legfontosabb pontjait. Az alábbiakban még szeretnénk folytatni néhány érdekes, és sokak által feltett kérdéssel – és természetesen a hozzájuk tartozó válaszokkal is.

Labdarúgó stadion 9

Ki vesztette el a legtöbb Cseh Kupa döntőt?

Ebben a tekintetben az abszolút rekordernek a Jablonec csapata száít, akik hat alkalommal is elbukták a döntőt. Őket követi a Sparta Praha együttese, akik eddig öt döntőt buktak el, ám ők hetet meg is nyertek, így ők a Cseh Kupa abszolút rekorderei. A dobogó harmadik fokát a Slovan Liberec és a Banik Ostrava csapatai foglalják el, 3-3 vesztes kupadöntővel.

Mi a Cseh Kupa hivatalos neve?

A Pohár FACR a FACR, azaz a Cseh Labdarúgó Szövetség által rendezett Kupára utal. A torna mai hivatalos neve MOL Kupa, hiszen a MOL a fő szponzora. A múltban hívták még Pohár CMFS-nek, Raab Karcher Kupának, Ondráskovka Kupának, Pohár Ceske posty-nak és FACR Kupának, azaz Pohár FACR-nek is.

Mióta létezik Cseh Kupa?

1961 óta rendezik meg a tornát, de akkor még a Csehszlovák Kupa egyik “altornája” volt. Csehország függetlenedése, azaz 1993 óta létezik a Pohár FACR, az Európa Liga selejtezőre feljogosító kupasorozat.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Pohár FACR fogadás – Összefoglalás

Cikkünk során megismerkedhettél a Pohár FACR fogadás legfontosabb tudnivalóival. A kezdetekben elmagyaráztuk, hogy egyáltalán mi is az a Pohár FACR, és természetesen meséltünk a lebonyolítást végző szervezetről és a torna alapszabályairól is. Ezután a legjobb Pohár FACR fogadási oldalak volt a téma, illetve az, hogy hogyan is tudod kiválsztani a tökéletes netes bukmékert.

Szó volt még Pofár FACR fogadási tippekről, trükkökről, és stratégiákról, amik bizonyítottan működnek. Felsoroltuk a legfontosabb érveket a Pohár FACR fogadás mellett és ellen egyaránt. Bízunk benne, hogy cikkünk kellő támaszt nyújt ahhoz, hogy megkedhesd a fogadást, akár már ma. A nyereményekből pedig természetesen mi is várjuk a részesedést, akár egy baráti sörrel, vagy bármi ilyesmi!

Utolsó frissítés: 15/05/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Pohár FACR fogadási tippek, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli