Android fogadás – Top 10 oldalak 2023

Egyre többeket foglalkoztat az Android fogadás intézménye, így pedig mi sem szerettünk volna szó nélkül hagyni a témát. Kedves olvasóink, ezt most csak értetek hoztuk össze. Olvassatok tovább, kutatómunkánknak köszönhetően ugyanis számos kérdésetekre választ kaphattok. Kiderül többek között például az is, hogy melyek a legjobb Android fogadási oldalak és appok, illetve hogy milyen mobil sportfogadási bónuszokra számíthat az élelmes játékos.

Természetesen ez csak néhány gyors példa volt. Számos egyéb érdekes és hasznos tudást magára szedhet majd az Android fogadással kapcsolatban az a mobil sportfogadó, aki fiygelmesen végigolvassa ezen cikkünket. Játékra fel, így lehetünk mi a mobil fogadás királyai!

52.000 Ft bónuszt
  • Magas oddsok
  • Gyors kifizetések
  • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
  • Nagy bukméker
  • Gyors kifizetések
  • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
  • Legjobb esélyek
  • Félelmetes bónuszok
  • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
  • Magas nyereményszorzók
  • Gyors kifizetések
  • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Magas odds
  • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
  • 25+ sportág
  • Gyors kifizetések
  • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Gyors kifizetések

A kezdetek

Az Android az okostelefonok egyik legnépszerűbb operációs rendszerű, amelynek fejlesztéséért nagyban felel a Google is. A telefonos oprendszert 2007-ben jelentették be, hivatalos bemutatására pedig 2008-ban került sor. Ezóta érhető el az okostelefon felhasználók számára az Android rendszere és gyakorlatilag ezzel egyidőben került kialakításra az Android fogadás azóta már jóval nagyobb népszerűségnek örvendő intézménye is.

A legjobb sportok

Az Android 2011 óta a legnépszerűbb telefonos operációs rendszer a világon, 2013 óta pedig a tabletek körében uralta le a piacot. A cég 2003-ban került bejegyzésre Kaliforniában, alapítói Anry Rubin, Nick Sears, Rich Miner és Chris White. Az Android népszerűsége folyamatosan növekszik és ezzel együtt mára már az Android fogadás is a sportfogadók egyik kedvenc tevékenységévé vált.

A legjobb mobil fogadási oldalak

Magyar zászló

Szerencsére így a 2020-as évekre már minden valamire való online sportfogadás oldal tudja és érti, hogy a játékosok mobil fogadásra is vágynak. Ennek köszönhetően a megbízható magyar online fogadóirodák mobil verziója is elérhető.

Ez azt jelenti, hogy nem kell otthon ülnünk, ha fel akarunk adni egy-egy szelvényt. Legyünk bárhol is, a mobil netünkről bárhonnan flemehetünk a bukméker honlapjára, beléphetünk a fiókunkba és fogadhatunk egy jót.

Ezt persze érdemes csak megbízható bukmékereknél csinálni. Nincs egy kifejezett legjobb Android fogadási app, ehhez számos szempontot kell figyelembe venni. Egyrészt, hogy van-e egyáltalán app, vagy csak mobil böngészős verzió.

Vannak e Android fogadási bónuszok? Milyen az ügyfélszolgálat? Érdemes utánanézni annak is, hogy milyenek az oddsok, milyen fogadási piacok és milyen sportágak állnak rendelkezésre, illetve hogy kényelmesen tudod-e intézni pénzügyeidet akár a mobilodról is. Ezek a legfontosabb szempontok.

Android fogadás – A legjobb mobil sportfogadás appok Android készülékekre

Android fogadáshoz Android fogadási app dukál. A legjobb mobil sportfogadás appokat nálunk találhatod meg. Összegűjtöttük számodra a legjobb magyar online sportfogadás oldalakat, amelyek kiváló mobil appal is rendelkeznek.

Ezeket részletes elemzéseknek vetettük alá, az eredményekről pedig olvasóinknak is beszámoltunk. Ezeket elolvasva tudatos és felelős döntést hozhatsz azzal kapcsolatban, hogy fogsz-e regisztrálni az adott fogadóiroda oldalán.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Zsebeld be az extrákat is

Android fogadás mellé mobil sportfogadási bónuszok is dukálnak. Ezeket számos módon bezsebelheted. Nem ritka, hogy az adott online fogadóiroda úgy hálálja meg a beléjük fektetett bizalmat, hogy külön mobil sportfogadási üdvözlő bónuszt kínál új játékosainak. Ilyenkor akár az alap üdvözlő bónuszon felüli jutalomban is részesülhetsz, pusztán azért, mert mobilról regisztráltál be.

Népszerű még, hogy ingyen mobil fogadási jutalmakban részesülnek az Android fogadás játékosai. Ezt a legjobb mobil sportfogadás oldalak szokták kínálni. Ha a mobil appon keresztül fogadsz, akkor vagy visszakapod ingyenes fogadásként a tétedet, vagy bizonyos eseményekre eleve fogadhatsz ingyen.

Ezeken felül még az újratöltő és a pénzvisszafizetési bónuszok szoktak nagyot menni a játékosok körében, de nem ritkák a sportfogadási jackpotok és a fogadási versenyek sem. Utóbbiak vonzó jutalmakat kínálnak a legjobb és legsikeresebb Android fogadóknak,a sportfogadási jackpotok pedig elképesztő fődíjat kínálnak annak a játékosnak, akinek minden tippje helyesnek bizonyul.

Amikre érdemes mobilról fogadni

Logo Android

Az Android fogadás nem is lehetne teljes, ha nem használnánk bizonyos fogadási piacokat, amiket egyértelműen a mobil fogadás érdekében hoztak létre.

Na jó, ez utóbbival nyilván túloztunk picit, de bizonyos esetekben tényleg szinte adja magát, hogy mobil fogadáskor ezeket az oddsokat a legjobb nézni. Hogy melyek is lennének ezek? Már mutatjuk is:

  1. Alatt/Fölött piac. Ahogy nézünk egy-egy meccset, mobilon azonnal tudunk reagálni az eseményekre és tehetünk gyorsan egy fogadást – a magától értetődő opció az alatt-fölött piac, főleg ha nagyon érik a következő gól. Tegyük meg, hogy a mérkőzésen legalább két gól lesz, aztán a második gól után már ki is vehetjük a nyereményünket.
  2. Következő gólt szerző csapat. Ha tényleg nagyon nagy már a nyomás az egyik csapaton, akkor érdemes a támadókra fogadni egyet, hogy hamarosan betalálnak. Főleg, ha amúgy ők voltak az esélytelenebbek eleinte, hiszen ilyenkor magasabb oddson, mégis jobb esélyekkel nyerhetünk ezzel a fogadással.
  3. Következő gól ideje. Android fogadás esetében nem ritka az a fogadási piac sem, mikor a tíz perces intervallumokra felosztott meccs közben arra fogadunk, hogy melyik tíz perces blokkban fog születni a következő gól. Mondjuk 10:01 és 20:00 között, vagy hogy 80:00-ig egyáltalán nem fog gól születni, például ilyen Android fogadási lehetőségeink is vannak.

Élő fogadás Android készülékről

A fentebb bemutatott Android fogadási piacok mindegyike elérhető élőben, azaz valós időben is. Az Android fogadás leginkább élő fogadásra használatos, de persze hosszú- és rövid távú fogadási szelvényt is adhatunk fel mobilunk segítségéről.

Élőben azonban még egyszerűbb, gyorsabb, kényelmesebb és egyszerűen jobb az Android fogadás, így ehhez mindenképpen az okostelefonos változatot és egy stabil mobil sportfogadás appot javasolnánk.

Android live streaming – Élő közvetítés telefonról

A legjobb mobil bukmékereknél nem csak online sportfogadásra van lehetőség valós időben, hanem ingyenes és legális élő közvetítést is biztosítanak. Korábban már írtunk részletesen is arról, hogy hogyan és mely bukméker oldalakon készülhetsz hasonló szolgáltatásokra, illetve hogy pontosan milyen lépéseken keresztül érheted is el a legális élő közvetítéseket Magyarországon, akár televíziós előfizetés nélkül is.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

A legjob Android fogadás oldalak óriási előnye, hogy élő fogadás közben a mobilunkról is nézhetjük az adott mérkőzést, akár HD minőségben is. Persze érdemes óvatosnak lenni. Ha nincs elég adatunk, akkor könnyen leszívhatja a forgalmat a hd élő közvetítés, így talán érdemesebb az Android fogadási élő közvetítést inkább akkor alkalmazni, amikor csatlakozva van a készülékünk a WiFi hálózathoz.

Útmutató kezedőknek

Ha kiválasztottad az online bukméker oldaladat, akkor nyisd meg a mobil böngésződet, és menj fel a fogadóiroda hivatalos honlapjára. Töltsd le a sportfogadási appot és telepítsd. Ha van, akkor mobilról általában ezt azonnal a főoldalról elérheted, vagy a menüből a Mobil részlegen keresztül. Ezután pedig lépj be a sportfogadási fiókodba a jelszavad és az email címed vagy a felhasználóneved megadásával.

Ezután csak menj a sportfogadási szekcióra a fogadóirodán belül és válogass az elérhető mobil fogadási piacok közül. Tedd a szelvényedre a szimpatikus ajánlatokat, majd add meg a tétet és add fel a szelvényt. Erősítsd meg a fogadást, innentől pedig már csak egyetlen dolog maradt: hátradőlni, és drukkolni!

Az Android Fogadás gyakran ismételt kérdései

A fentebbiekben igyekeztünk bemutatni az Android fogadás legfontosabb tudnivalóit. A fentieken felül is kaptunk még pár kérdést meglepő gyakorisággal, ezekkel kapcsolatban szeretnénk most eloszlatni a kételyeket. Íme hát, ezeket kérdeztétek tőlünk Ti az Android fogadás kapcsán:

Az Android fogadás ingyenes?

Természetesen igen, az Android fogadás egy ingyenes tevékenység, jobb esetben nem jár semmilyen plusz költséggel pusztán az, hogy te épp a telefonodról szeretnél fogadást feladni. Sőt, bizonyos oldalak még külön honorálják is ezt a hozzáállást különböző mobil fogadási bónuszok segítségével.

HotBet Bónusz

Melyik online sportfogadás oldalakon érhető el az Android fogadás?

A legtöbb modern online sportfogadás oldalon elérhető ma már az Android fogadás is. Hogy ez külön Android fogadási appon, vagy egy tökéletesre optimalizált mobil böngészős változaton keresztül történik, az már az adott bukméker oldalon múlik, ez minden esetben más és más. Szerencsére számos magyar online sportfogadás oldalon van azonban lehetőségünk Android fogadásra, nem kényszerülünk kompromisszumokra.

Az Android fogadási appok biztonságosak?

Igen, az Android fogadási appok biztonságosak, feltéve hogy megbízható online bukmékert választasz magadnak. Ezért mindig nézz utána a szerencsejáték engedélyeknek, illetve az adatvédelmi szabályzatnak. Ha rajtunk keresztül választasz magadnak Android fogadási oldalt vagy appot, akkor nincs miért aggódnod, nálunk ugyanis csak olyan oldalakat találhatsz, amelyek mind átmentek a szigorú biztonsági teszteléseink mindegyikén.

Érvek és ellenérvek

A fentebbiekben ismertettük az Android fogadás legfontosabb tudnivalóit. Volt szó már a legnépszerbb mobil sportfogadási piacokról, a mobil bukméker bónuszokról és sázmos fontos dologról is. Az alábbiakban az Android fogadás legnagyobb előnyeit és hátrányait szeretnénk még gyorsan összefoglalni. Kezdjünk is bele!

Az Android fogadás előnyei

  • Megbízható. Egy jó Android sportfogadási app nem omlik össze, gyakran a PIN kódon felül arcfelismerő és ujjlenyomatolvasó szoftverrel egyszerre védi adataidat és pénzügyeidet. Sosem fog cserben hagyni.
  • Gyors. A jó mobil bukméker gyors, egyetlen érintéssel a világ minden sportága elérhetővé válik számodra, és azonnal reagálhatsz akár a valós időben, éppen most zajló eseményekre is.
  • Egyszerű. Az Android fogadás tényleg teljesen világos. Nyisd meg az appot, lépj be, válaszd ki a sportágat és fogadj. Egyszerű, mint az egyszer egy. Főleg, ha elolvasod ezt az írásunkat is, ahol az Android fogadás tényleg minden pontját bemutattuk!
  • Bármikor hozzáférhető. Nincs kifogás, nem sázmít, hogy hol vagy, vagy mit csinálsz az adott pillanatban, bármikor fel fogod tudni adni a nyertes szelvényt az Android fogadásnak köszönhetően, hiszen bármikor bejeletnkezhetsz a fiókodba és játszhatsz.
Labdarúgó stadion 13

Az Android fogadás hátrányai

  • Nem mindig érhető el app. Nem minden online bukméker rendelkezik mobil fogadási appal, ez azonban könnyen lehet, hogy nem is valódi hátrány. Ha a mobil böngészős változat megfelelően működik, akkor igazából nincs nagy gond, ugyanúgy mehet az Android fogadás, még ha az alkalmazás meg is könnyíti az életünket.
  • Túl kényelmes. Már-már tényleg túl kényelmes tevékenység az Android fogadás, aminek következtében könnyen rá lehet függni a sportfogadásra. Amíg sikerrel csináljuk, addig nincs gond. A probléma akkor jelentkezik, ha már a szórakozás és a pénztárcánk rovására megy a dolog. Ha így lenne, nyugodtan kapcsolódj ki inkább, ne keverd magad negatív spirálba!

A legfontosabb szempontok

Az alábbiakban néhány fontos szempontot szeretnénk megosztani olvasóinkkal, amelyeket alapvető fontosságúnak tartunk Androif goadási app választása előtt. Mi ezeket tartjuk a leglényegesebb szempontoknak:

  1. Megbízhatóság. Csak megbízható sportfogadás oldalnak add meg az adataidat. Szerencsére nálunk csak ilyet fogsz találni, úgyhogy ha a mi oldalunkon találod meg az új bukméker oldaladat vagy alkalmazásodat, akkor biztosan nem leszel csalás áldozata.
  2. Az Android fogadási app működése. Töltsd le, tedd fel, próbáld ki. Könnyen kiismered magad, jó érzés navigálni az appban, átláhatóan és stabilan működik, gyorsan betölt az alkalmazás? Ilyen kérdéseket válaszolj meg magadban.
  3. Tranzakciós díjak. Pénzügyeid intézéséhez nem árt, ha rendelkezésre állnak – mobilról is – az általad kedvelt fizetési módok, és ezeket ingyenesen alkalmazhatod, tranzakciós költségek nélkül. Ennek mindig nézz utána!
  4. Android fogadási bónuszok. Android fogadás esetén nem hátrány, ha mobil fogadásaidat extra bónuszokkal jutalmazza az adott internetes bukméker. Ezeknek mindig nézz utána – a mi értékeléseinkben megtalálhatod ezt az infót is!
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Android fogadás – Összefoglalás

Android fogadásról szóló cikkünk végére értünk. A fentebbiekben – remélhetőleg – mindent megtudhattál, amire csak választ kereshettél az Android és a mobil sportfogadással kapcsolatosan. Megmutattuk a legjobb Android fogadási appok ismertetőit, de szó volt még az Android fogadás előnyeiről és persze hátrányairól is.

Mi mindezen ismeretek elsajátítását követően már csak arra tudunk buzdítani, hogy tölsd le a kedvenc bukmékered sportfogadás alkalmazását a mobilodra, és kezdj játszani minél előbb. Élő közvetítéses élő fogadás, mérkőzés előtti, vagy akár hosszú távú fogadások is mehetnek Android telódról vagy tabletedről. A nyereményekhez előre is gratulálunk – biztosak vagyunk benne, hogy jönni fognak!

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az androidos fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli