Dán 1. Division fogadás – Top 10 oldalak 2023

Jelen írásunkban a dán labdarúgó piramis második fokával fogunk alaposan foglalkozni, így tehát főleg az 1. Divisioon fogadás kerül most terítékre. Tarts velünk, és tudj meg mindent azzal kapcsolatban, hogy hol, hogyan és mire érdemes fogadni dán foci sportfogadás esetében, hogy melyek a legjobb online sportfogadás oldalak és hogy hol és hogyan találhatod meg őket. Na meg persze azt is, hogy hogy használhatod ki a legjobb oddsokat.

Ezeken felül is szó lesz még persze számos hasznos tudnivalóról. Például figyelmes olvasóink megismerkedhetnek majd a dán 1. Division lebonyolítási rendszerével, a liga történelmével, illetve a bajnokság legsikeresebb klubjaival. Ha érdekelnek a részletek, olvass tovább bátran, és válj Te is a dán 1. Division fogadás legnagyobb mesterévé!

52.000 Ft bónuszt
  • Magas oddsok
  • Gyors kifizetések
  • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
  • Nagy bukméker
  • Gyors kifizetések
  • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
  • Legjobb esélyek
  • Félelmetes bónuszok
  • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
  • Magas nyereményszorzók
  • Gyors kifizetések
  • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Magas odds
  • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
  • 25+ sportág
  • Gyors kifizetések
  • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Gyors kifizetések

A Dán 1. Division fogadás alapjai

Az alábbi néhány fejezetben a dán 1. Division fogadás alapjait fogujk bemutatni neked. Ahhoz, hogy sikeres fogadásokat tehess, ismerned kell magát a ligát is, így most ezzel fogunk foglalkozni. Olvass tovább, és tudd meg az alap részleteket arról, hogy mióta léteik ez a bajnokság, hogyan zajlik a lebonyolítás rendszere és melyik csapatok voltak a liga történelmében a legsikeresebbek. Ha Te készen állsz, akkor mi már kezdünk is!

A legjobb sportok

Töri óra

A dán másodosztályt 1945-ban alapította meg a Danske Boldspil-Union (DBU), azaz a Dán Labdarúgó Szövetség. Ez áll a hierarchia második fokán, fölötte a Superliga helyezkedik el a legjobb csapatokkal, alatta pedig a 2. Division, azaz a harmadosztály csapatai.

A dán másodosztálynak számos főszponzora volt az évtizedek folyamán, a legutóbbi épp a Betsspon egyik skandináv alvállallata, így a hivatalos név jelenleg NordicBet Liga 1. Division, de volt ez már Viasat Liga és Betsafe Liga is.

A szabályzat

Magyar zászló

A dán 1. Division egy 12 csapatos bajnokság jelen pillanatban. A mérkőzések rendre július végén már meg is kezdődnek. Minden csapat kétszer játszik egymással az alapszakaszban, ami 22 fordulós.

Az alapszakasz végeredménye általában március közepén alakul ki, ekkor kettészakad a mezőny: egy bajnoki, és így kiesési rájátszási szakaszra. Mindkét csoport 6-6 csapatból áll.

A két csoportban a csoportok résztvevői ismét két-két mérkőzést játszanak egymás ellen, azaz további 10 mérkőzés következik. A dán 1. Division végeredménye tehát 32 fordulót követően alakul ki. Amelyik csapat 32 fordulót követőn az élen zár, ő a bajnok, és automatikusan feljut a Superligába. A második helyezett is feljut vele együtt. Helyüket a Superliga utolsó két helyezettje veszi át.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

A másodosztály legjei

A dán másodosztály két legsikeresebb csapata a Vejle Boldklub és az Esbjerg fB. Mindkét együttes 9-9 alkalommal nyerte meg a bajnoki címet a dán 1. Divisionben. A legutóbbi bajnok a Viborg FF, ők hatszoros bajnokai a másodosztálynak, de kiemlekedő eredményekkel rendelkezik még a Hvidovre IF mellett a Brondby IF és az OB is. Ők mind négyszeres bajnokok. Rajtuk kívül a KB csapata hétszer nyert, az Aarhus GF pedig ötször.

Top sportfogadás oldalak

A legjobb sportfogadás oldal kiválasztásához a tuti tippünk az lenne, hogy olvasd el értékeléseinket. Azok alapján átfogó képet kaphatsz az oldalakról, és eldöntheted, hogy neked való fogadóirodáról van-e szó, avagy sem. Persze ez még közel sem minden.

Adunk néhány szempontot, amik a legfontosabbak kellenek hogy legyenek ak iválasztás folyamatában. A biztonságot nem említjük külön, mert nálunk csak megbízható és hiteles bukméker oldalakat találhatsz.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Így válassz magadnak online sportfogadás oldalt!

  1. A legjobb oddsokat válaszd. Rengeteg online sportfogadás oldal kínál oddsokat Magyarországon a dán másodosztályú bajnokság mérkőzéseire, de nem mindig kínálnak jó oddsokat. Találd meg a legmagasabb szorzókat kínáló oldalakat, és fogadj náluk. Így tudod maximalizálni a profitodat, ezért mindig érdemes a legnagyobb szorzón fogadni. Ebből sose engedj!
  2. Csekkold az élő fogadási és élő közvetítési lehetőségeket. Magyarországon sajnos nem tudjuk a tévéből nézni az 1. Division mérkőzéseit, ezért óriási kincs, ha élő fogadás közben élő közvetítésen keresztül is követhetjük a dán másodosztály meccseit. Szerencsére több oldalon is lehetőséged van erre, érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, hosszú távon abszolút megéri. És még szórakoztató is!
  3. Ne fogadd el a tranzakciós díjakat. Sajnos van pár online sportfogadás oldal, akik szeretik megsarcolni saját játékosaikat, viszont szerencsére még többen vannak, akik erre nemes egyszerűséggel nem hajlandóak. Az utóbbiak közül válogass. Fizetsz eleget az élet minden területén, nem kell még a fogadóirodádnál is külön adóznod. Válaszd a kényelmes fizetési módokat és a nulla százalékos tranzakciós díjakat. Ne fizess feleslegesen, hosszú távon rengeteget tudsz így spórolni majd.

Dánia 1. Division fogadási piacok

A legjobb sportfogadási oldal már megvan 1. Division fogadáshoz. Mostmár ideje megismerkednünük a legkifizetődőbb fogadási piacokkal is. Ezek azok a lehetőségek, amik mind elérhetőek a dán másodosztályú fogadás esetén számodra is.

HotBet Bónusz
  1. Végső győztes. A végső győztes fogadás azt jelenti, hogy a bajnokra teszel pénzt. Akár már a szezon elején megteheted. Ez azért éri meg, mert ilyenkor jóval magasabb oddsokat kapsz az adott csapatra – persze a kockázat is nagyobb, hiszen nem tudhatod, milyen formában kezdi meg a szezont a csapatod.
  2. Feljutók. A bajnok mellett megtippelheted azt is – kisebb oddsért – hogy melyik csapat végez a top 2-ben, és így vívja ki a feljutás jogát. Alacsonyabb itt az odds, hiszen a második hely is jó, nem csak az első.
  3. Kiesők. A legjobb csapatok mellett a legrosszabbakra is fogadhatsz, azaz a kiesőkre.
  4. 1X2. Minden meccsen találhatsz 1X2 fogadási piacot. Ez a mérkőzés eredményére való fogadást jelenti, ahol az 1 a hazai, a 2 pedig a vendég csapat győzelmét jelenti, míg az X a döntetlent reprezentálja. Három lehetséges kimenetel, de csak egy nyer mind közül.
  5. Dupla esély. 1X, 12, X2, ezek a fogadási lehetőségeid. Három lehetséges kimenetel van, de azok közül egyet kizársz, a másik kettővel viszont nyerhetsz. Ez az 1X2 fejlett változata, ahol csökkentett oddsokkal játszol ugyan, tehát kevesebbet nyerhetsz, de azt sokkal jobb eséllyel, hiszen a háromból egy helyett két kimenetel is jó számodra.

Élő Dán 1. Division fogadás

Az élő 1. Division fogadás külön királyság, hiszen ez nemcsak a legkiválóbb módja annak, hgoy csökkentsd a ház előnyét, de ennek köszönhetően még élő közvetítéseket is foghatsz a dán másodosztályból.

Így tehát érdemes a legjobb online sportfogadás oldalt kiválasztani, hogy maximalizáld élő fogadási lehetőségeidet. Nézd a meccset és tedd meg a tétjeidet a változó szituációkra. Használd ki a magasan maradt oddsokat, és nyerj még többet, mint előzetesen vártad volna.

Labdarúgó stadion 8

A dán 1. Division fogadás gyakran ismételt kérdések

A fentebbiekben igyekeztünk megválaszolni minden fontos kérdést a dán 1. Division fogadással kapcsolatosan, de könnyen lehet, hogy néhány kérdés így is maradt benned. Ezeket szeretnénk az alábbiakban megválaszolni.

Hány csapat jut fel a dán 1. Divisionból a Superligába?

A Superligából minden évben két csapat esik ki, így két csapat is jut fel a helyükre a dán 1. Divisionből. Ezek értelemszerűen a két legjobb csapat, azaz a bajnok aranyérmes mellett az ezüstérmes vívja ki az élvonalba kerülés jogát.

Hány csapat esik ki a dán 1. Divisionból a 2. Divisionba?

Hasonló a rendszer, mint a feljutáskor: a két legrosszabb csapat veszíti el a jogot a következő szezonben az 1. Divisionban való szereplésre, azaz a két utolsó helyezettnek kell távoznia a harmadosztályba, a helyüket pedig a harmadosztály legjobb csapatai vehetik át.

Hogyan tudom megnézni a dán 1. Division mérkőzéseit hétről hétre?

Hogyha Dániában élsz, akkor viszonylag egyszerű a dolgod, az 1. Division mérkőzéseit ugyanis élőben közvetíti a Viaplay csatornája. Külföldről VPN-nel tudod megoldani, hogy elérhetővé váljon a szolgáltatás, de ha nem szeretnél internetes, szürkezónás megoldásokkal mókolni, akkor legálisan is van erre mód. Ez a legjobb online sportfogadás oldalaknak köszönhető, amik legális, HD minőségi élő közvetítési szolgáltatásokat nyújtanak – a dán másodosztály mérkőzéseire is!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Dán 1. Division fogadás – Összefoglalás

A fentebbiekben bemutattuk a dán 1. Division fogadás legfontosabb tudnivalóit. Történelmi keretbe foglaltuk a dán másodosztályú foci fogadást, ismertettük a liga legsikeresebb együtteseit, ráadásul még a bajnokság lebonyolítási rendszerét si elmagyaráztuk olvasóinknak. Így már könnyen képbe kerülhetsz azzal kapcsolatban, hogy mire is számíthatsz dán 1. Divisionfogadáskor.

Természetesen a sportfogadás szemszögéből is kielemeztük a ligát. Bemutattuk, hogy melyik oldalt érdemes igazán figyelemmel követni, hogyha aaz 1. Division fogadás a fő vágyad, ráadásul a legnépszerűbb fogadási piacokat is bemutattuk. Bízunk benne, hogy sázmos újdonsággal szolgáltattunk olvasóink felé, és rengeteg nyereményhez segíthetünk hozzá titeket a jövőben is. A játékhoz előre is sok sikert kívánunk!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Dán 1. ligás fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli