Gibraltár Eurobet Division fogadás – Top 10 oldalak

Sokakat foglalkoztat Magyarországon is a Gibraltar Eurobet Division fogadás intézménye. Szerencsére nem kell lemondanunk az ilyesfajta vágyainkról. Az online sportfogadásnak köszönhetően ma már bármikor fogadhatunk gibraltári foci bajnokság mérkőzéseire, győzteseire, kiesőire, stb. Hogy pontosan hol és hogyan, az a cikkünk későbbi szakaszaiban fog kiderülni. Mi megmutatunk Neked mindent, már csak annyi a kérdés, hogy velünk fogsz-e tartani.

52.000 Ft bónuszt
  • Magas oddsok
  • Gyors kifizetések
  • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
  • Nagy bukméker
  • Gyors kifizetések
  • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
  • Legjobb esélyek
  • Félelmetes bónuszok
  • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
  • Magas nyereményszorzók
  • Gyors kifizetések
  • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Magas odds
  • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
  • 25+ sportág
  • Gyors kifizetések
  • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Gyors kifizetések

A Gibraltár Eurobet Division fogadás alapjai

A jövőbeli sikeres Gibraltár Eurobet Division fogadás érdekében elengedhetetlen fontosságú, hogy megértsük, hogyan is alakult ki pontosan ez a nemzeti bajnokság, és milyen rendzserben zajlanak is a küzdelmek. Így a következő néhány sorban ez kerül terítékre. Olvass tovább, ha szeretnél megismerkedni a gibraltári nemzeti bajnokság legfontosabb történelmi pillanataival, legerősebb klubcsapataival, és persze a liga legonyolítási rendszerével.

A legjobb sportok

Kezdjük az alapoknál

A Gibraltári Labdarúgó Szövetség már 1905-ben megalapította a maga nemzeti bajnokságát. Akkoriban Gibraltar Premier Division néven futott a liga, amelynek nyolc csapat volt a tagja. Gibraltár 2014-15-re az UEFA teljes jogú tagjává vált, így a gibraltári labdarúgó élvonalból a bajnok kvalifikálhatta magát a nemzetközi porondra is. A Gibraltar Premier Division 2019-ig létezett, akkor vette át a Gibraltár Eurobet Division nevet, azóta pedig így találhatjuk meg.

A lebonyolítás

Magyar zászló

A Gibraltári Nemzeti Bajnokság jelenleg 11 csapatos bajnokság. A 11 csapat mindegyike játszik egymás ellen egy-egy mérkőzést, így 10 fordulót követően ki is alakul az alapszakasz végeredménye.

Ekkor két részre szakad a mezőny: bajnoki és kiesési rájátszásra. Előbbiben az első hat, utóbbiban az alsó 5 csapat verseng egymással a pontokért.

A bajnoki csoportban kétszer játszik egymás ellen mindkét csapat, így az eredeti 10 meccsükön felül még 10 mérkőzésük van, összesen 20 meccset játszanak a csapatok. Az 5 fős osztályozó csoport tagjai is kétszer találkoznak a csoporton belül, így nekik összesen 18 mérkőzésből áll a szezon. Aki a rájátszási szakasz végén vezeti a bajnoki csoportot, az a bajnok, és akkor nyert a Gibraltar Eurobet fogadási szelvényed, ha arra a csapatra tettél.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

A legjobb klubok

A Gibraltar Eurobet Division fogadás abszolút csúcstartója a jelenleg is címvédő Lincoln Red Imps. A liga 2019-es megreformálása óta csak ők voltak bajnokok, zsinórban háromszor egymás után. Ezt hozzáadva az előző rendszerben megszerzett 24 bajnoki címükhöz összesen 27-szeres bajnoknak nevezhetjük őket. Rajtuk kívül legutóbb 2017-ben volt más bajnoki Gibraltárnak, akkor az Europa csapata aratta történelme hetedik győzelmét.

A Lincoln legnagyobb riválisa a Gibraltar Uniter és a Glacis United. Előbbi legutóbb 2002-ben nyerte 11., utóbbi pedig 2000-ben a 17. bajnoki címét, így tehát az elmúlt húsz évben ők sem igazán számítottak a Lincoln reális kihívójának. Érdemes még megemlíteni a 2014-ben megszűnt Prince of Wales nevű gibraltári foci csapatot, amely 19-szeres bajnoknak vallhatta magát.

A legjobb bukméker oldalak

A legjobb Gibraltár Eurobet Division fogadási oldal kiválasztásához először is tisztában kell lenni azzal, hogy mely oldalak kínálnak egyáltalán oddsokat erre a ligára. Ezt követően pedig azt kell tudni, hogy ezen oldalak mely tulajdonságaira érdemes kiemelkedő figyelmet fordítani.

Mi most a legfontosabb szempontokat fogjuk ismertetni, amelyek nélkül nem online sportfogadás oldal az online sportfogadás oldal. Vagy legalábbis nem jó. Lássuk, így választhatod ki a tökéletes netes bukmékeredet!

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Így válassz magadnak online sportfogadás oldalt!

  1. Bónuszok. Sose maradj online sportfogadási bónuszok és promóciós ajánlatok nélkül. Minél több és minél nagyobb jutalmakat igérnek, annál jobb: üdvözlő bónuszok, újratöltők, pénvisszafizetési garanciák, ingyenes fogadások, stb. Persze nétt utána a követelményeknek is. Ha magas a forgatási követelmény és a minimális odds, ráadásul kevés nap áll rendelkezésre, az nem egy jó ajánlat, hiszen teljesíthetetlenek a feltételek.
  2. Fizetési módok. És a hozzájuk tartozó tranzakciós díjak. Lehetőleg olyan online sportfogadás oldalt válassz, ahol nincsenek tranzakciós díjak. Ez hosszú távon óriási előnyt fog jelenteni számodra, hiszen sokat spórolhatsz így. Emellett természetesen az sem árt, hogyha elérhető az a fizetési mód, amelyik számodra a legkényelmesebb és legegyszerűbb tranzakciókat képes szolgáltatni.

Gibraltár Eurobet Division fogadási piacok

Most, hogy már tudjuk, melyik oldalakon érdemes Gibraltar Eurobet Division fogadásban gondolkodni, illetve hogy mi alapján érdemes a magyarországi online sportfogadás oldalak közül válogatni, ideje megismerkedni a legfontosabb internetes sportfogadási piacokkal is. Ezek lehetnek hosszú- vagy rövd távú fogadások. Előbbibe az első kettő, utóbbiba a többi fogadási piac tartozik az alábbiak közül:

HotBet Bónusz
  1. Végső győztes. A Végső győztes fogadási piac minden bajnokságnál népszerű fogadási piac. Ilyenkor a végső aranyérmesre, a nemzeti bajnokság győztesére köthetsz fogadást. Hosszú távú, hiszen előfordulhat, hogy akár hónapokat is várnod kell, hogy kiderüljön: nyert-e a fogadásod, illetve a csapatod. Minél előbb teszed fel a szelvényt, annál nagyobb oddsokat kaphatsz, már csak ezért is érdemes korán játszani.
  2. Kiesők. A Végső győzteshez hasonlóan ez is egy hosszú távú fogadási piac, annyi különbséggel, hogy itt nem a legjobb, hanem a legrosszabb csapat teljsítményére teszel pénzt. Tudod, ki lesz a szezon végén az utolsó helyezett, és ki fog búcsút inteni az élvonalnak? Akkor tegyél rá némi pénzt, és nyerj a szezon végeztével. Ez a Kiesők fogadási piac lényege.
  3. 1X2. Az 1X2 fogadási piac egyaránt alapja a hagyományos és az internetes sportfogadásnak. Ez egy rövid távú fogadási piac, hiszen csak egyetlen mérkőzésre utal, annak is a rendes játékidejére. Minden fordulóban fogadhatsz arra, hogy az adott mérkőzésnek mi lesz az eredménye: győz a hazai csapat, a vendégek diadalmaskodnak, esetleg döntetlen eredménnyel ér véget a párharc.
  4. Pontos eredmény. A Pontos eredmény fogadás is az 1X2-höz köthető, részben legalábbis. Itt it eredményt kell megtippelni, de nem elég csak a győztest: mindkét csapat pontos gólszámát is meg kell adnod. Csak akkor nyersz, ha tökéletesen telibe találod a mérkőzés pontos végeredményét. Értelemszerűen ez egy nehéz fgadási piac, óriási kockázattal és alacsony nyerési esélyekkel. Ha viszont bejön, akkor sokat nyerhetsz, hiszen ezzel arányosan az oddsok is jóval magasabbak.
  5. Dupla esély. A Dupla esély a pontos eredmény fordítottja ia lehetne. Szintén az 1X2 piachoz köthető, ennek azonban az a lényege, hogy az oddsok alacsonyabbak, mint az 1X2 piacon, a nyerési esélyeid viszont sokkal jobbak. A három lehetséges kimenetel közül (1, X, 2) kettővel is nyersz, azaz egyet kizársz, és a másik két eset is jó lehet neked. Kockázatkerülő játékosok részére kifejezetten ajánlott fogadási piac!
  6. Hendikep. Hendikep fogadásra akkor érdemes a fejünket adni, ha két olyan csapat találkozik, akiknek az esélyeik nagyon nem egyenlőek. Ha például már am érkőzés kezdete előtt osztálykülönbség van a csapatok között, vagy mondjuk a 20 meccses győztes sorozatban lévő csapat találkozik a 30 meccse nyerni képtelen utolsó ellen. Ilyenkor alapból alacsony az odds az esélyesre. Ezt lehet növelni úgy, hogy több gólos győzelmet várunk el tőlük, azaz előnyt adunk a gyengébbik félnek a kezdéskor.
Labdarúgó stadion 13

Élő Gibraltár Eurobet Division fogadás

Szerencsére a 21. században már az élő Gibraltar Eurobet Division sem egy ördögtől való gondolat. Sőt, nagyon is lehetséges mindez, feltéve persze, ha jól választottunk magunknak online sportfogadás oldalt és elélrhető ez a kínálatból. Sőt, a legjobb oldalakon akár még élő közvetítésen keresztül is követhetjük a gibraltári labdarúgó mérkőzéseket, így tényleg egyetlen eseményről sem fogunk lemaradni.

Ez pedig különösen fontos élő fogadáskor, hiszen így tudunk a lehető leggyorsabban reagálni a hirtelen bekövetkezett eseményekre. Gyakran születnek olyan fordulatok, amikre még a fogadóiroda sem volt felkészülve. Ilyenkor magasan marad az odds, mi pedig ezt tudjuk kihasználni egy jól irányzott élő fogadással. Szerencsére gibraltáro foci liga esetén is van lehetőségünk minderre.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Ezek lettek volna tehát a legfontosabb tudnivalók a Gibraltar Eurobet Division fogadással kapcsolatban. Bízunk benne, hogy cikkünk végére minden felmerülő kérdésedre pontos és kielégítő választ kaptál.

Ezen a ponton – remélhetőleg – már tudod, hogy melyik oldalakon fogadhatsz a gibraltári elsőosztályú labdarúgó bajnokságra, ahogy azt is megmutattuk, hogy mely szempontok alapján érdemes válogatni az internetes bukmékerek között. Bemutattuk továbbá a legfontosabb és legnépszerűbb online sportfogadási piacokat is, amelyek szinte minden focimeccs esetében elérhetőek a legjobb fogadóirodák ajánlatai között.

Olvasóink megismerkedhettek az Eurobet Division szabályaival és csapataival is, szóval mostmár tényleg minden eszköz adott ahhoz, hogy végre elkezdhesd, amiért idejöttél: a Gibraltar Eurobet Division fogadást. Ehhez előre is sok sikert kívánunk, reméljük, a lehető legtöbb nyereményben lesz részed!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Gibraltár Eurobet divízió fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli