Gibraltár Second Division fogadás – Top 10 oldalak

A korábbiakban már ismertettük olvasóinkkal a Gibraltári Eurobet Division és a Gibraltar Football Cup fogadás legfontosabb részleteit. Most pedig a gibraltári másodosztály, azaz a Gibraltar Second Division fogadás kerül majd terítékre. Olvass tovább, hogyha érdekel a téma és szeretnél minél sikeresebb online sportfogadási szelvényeket feladni.

Bemutatjuk, milyen online bukméker oldalakban érdemes gondolkodni, és milyen fogadási piacokkal lehet jövedelmező fogadásokat kötni. Továbbá persze bemutatjuk a ligát is részletekbe menően. Mi már készen állunk. És te? Kezdjük az alapoknál!

52.000 Ft bónuszt
  • Magas oddsok
  • Gyors kifizetések
  • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
  • Nagy bukméker
  • Gyors kifizetések
  • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
  • Legjobb esélyek
  • Félelmetes bónuszok
  • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
  • Magas nyereményszorzók
  • Gyors kifizetések
  • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Magas odds
  • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
  • 25+ sportág
  • Gyors kifizetések
  • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Gyors kifizetések

A Gibraltár Second Division fogadás alapjai

Ahhoz, hogy jól, higgadtan és sikeresen adhassunk fel okosan kiválasztott Gibraltar Second Division fogadási szelvényeket, először meg kell tudnunk mindent magáról a ligáról. Ennek érdekében mi most a Gibraltar Second Division történelmével fogunk először megismerkedni.

Ezt követően bemutatjuk a gibraltári másodosztály lebonyolítási rendszerét. Végezetül pedig a legsikeresebb klubokat fogjuk ismertetni, akik a legtöbb alkalommal hódították el a másodosztály bajnoki címét. Kezdjük is a töri órával!

A legjobb sportok

Kezdjük egy kis töri órával

A Gibraltári Labdarúgó Szövetség (Gibraltar Football Association, GFA) egy meglepően régi szervezet, és így a másodosztály is elég régóta köztünk van. Egészen pontosan 1909-ben került megalapításra a gibraltári másodosztály. Ez a gibraltári labdarúgó piramis második foka. Pontosabban fogalmazva csak ez volt, hiszen 2019-ben egyesült a Gibraltar Eurobet Divisionnel, így szomorúságos módon mára már megszűnt a 110 évesnél is idősebb hagyomány.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

A történelem legjobb csapatai

A Gibraltári First Division történelmében voltak sikeres és kevésbé sikeres klubok. A leghíresebb élvonalbeli klubok közül is volt, aki megjárta párszor a másodosztály poklát. Ilyen volt például a Gibraltar United csapata is, akik 1999-ben és 2015-ben nyerték meg a Gibraltar Second Division küzdelmeit.

Érdemes még megjegyezni 2019 bajnokának a nevét, a Bruno’s Magpies-t, akik 2023-ban a Gibraltar Football Cup trófeát is elhódították – épp a Lincoln Red Imps csapatát verve a döntőben. Sajnos 1998 előttről nincsenek adataink a gibraltári másodosztály alakulásáról és csapatairól.

A legjobb online sportfogadás oldalak

Magyar zászló

Azt már megbeszéltük, hogy gibraltári másodosztályra már nem fogadhatsz, hiszen a torna gyakorlatilag megszűnt létezni.

A gibraltári foci fogadásról azonban szerencsére így sem kell lemondanod, hiszen számos online sportfogadás oldalon találhatunk különböző fogadási piacokat a legjobb gibraltári bajnokikra és kupa mérkőzésekre.

Most azokat a szempontokat szeretnénk ismertetni, amiket érdemes figyelemmel követni, mielőtt kiválasztanád azt az internetes bukméker oldalt, ahol fogadni fogsz gibraltári focira. Ha nem tudod, hogyan találhatsz ezekről információt, egyet se félj: csak térj vissza hozzánk és olvasd el sportfogadás oldal véleményeinket és értékeléseinket. Azokból minden kiderül, amit csak tudnod kell!

Így válassz magadnak online sportfogadás oldalt!

  1. Oddsok. Fontos, főleg hosszú távon, hogy olyan oldalon játssz, ahol a lehető legmagasabb oddsokat kaphatod. Hosszú távon ugyanis így nyerhetsz a legtöbbet. Minél magasabb oddsokat találsz, annál többet kapsz, ez ilyen egyszerű. Ha egy bukméker folyamatosan a piaci átlag alatti oddsokat kínál, azzal nagyon rosszul fogsz járni, még a nyertes szelvényeiddel is, hiszen máshol többet kapnál értük cserébe.
  2. Fizetési módok. És Tranzakciós díjak. Lehetőleg olyan oldalra regisztrálj, ahol elérhető a számodra szimpatikus fizetési mód, és azért cserébe nem is kell extra költséggel számolnod. Szerencsére sok ilyen oldal van, úgyhogy ne érd be az elsővel. Nézz utána, végezd el a kutató munkát és csak az arra érdemes oldalt válaszd ki. Ne hagyd magad lehúzni.
  3. Bónuszok. Olyan online sportfogadás oldalt válassz magadnak, ahol megbecsülve érezheted magad. Ahol folyamatosan ajánlatokkal és lehetőségekkel látnak el. Ahol ajándékokra számíthatsz. Ezek jöhetnek újratöltő bónuszok, pénzvisszafizetési garanciák, biztonsági fogadások, ingyenes fogadások, sportfogadási jackpotok, fogadási versenyek formájában, de számos egyéb módja van még. És a hűségbónusznak is érdemes utánanézni. Zsebeld be a lehető legtöbb ajánlatot!

Gibraltár Second Division fogadási piacok

Gibraltári foci fogadás esetén van néhány fogadási piac, amikkel érdemes tisztában lenni. Ezek ugyanis a sikeres internetes sportfogadás alapjai. Ha ezeket ismered, akkor jó eséllyel képes leszel nyertes szelvényeket feladni – akár minden egyes bajnoki forduló előtt, és persze hosszú távú fogadásokban is sikeres lehetsz. Ezeket szeretnénk most ismertetni:

Okostelefon és táblagép 1Bet_4
  1. Végső győztes. Már a szezon kezdete előtt fogadhatsz arra a csapatra, amelyik szerinted a szezon végén meg fogja nyerni az aranyérmet. Minél előbb fogadsz rájuk, annál magasabb oddsokat kaphatsz, de persze annál kevesebb rálátásod is lehet a képességeikre és a formájukra. Ez az egyik legnépszerűbb a hosszú távú fogadási piacok közül.
  2. 1X2. A foci fogadás alfája és omegája. A rendes játékidő végeredményére teszel egy fogadást. Az 1 a hazai, a 2 a vendég csaptot jelöli, míg az X a döntetlent. Kieséses párharcokban (pl Gibraltar Football Cup fogadás esetén) figyelj oda, hogy csak a rendes játékidő, azaz a 90 perc plusz ráadás eredménye az, ami számít az 1X2 fogadási piacon.
  3. Dupla esély. Ha az 1X2 piac túl kockázatos, akkor érdemes a Dupla esélyre menni. Ilyenkor a három kimenetelből (1, X, 2) kettővel is nyerhetsz – az 1X2 piacon a háromból csak egy nyertes kimeneteled van. Így a nyerési esélyeid jobbak, de az oddsok is alacsonyabbak. A kockázatkerülő sportfogadás alapja a Dupla esély fogadás.

Élő Gibraltár Second Division fogadás

A gibraltári foci fogadás élőben, azaz valós időben is működik. Sajnos magyar csatorna nem közvetíti ezeket a mérkőzéseket, így tévén keresztül esélyünk sincs. Ez azonban nem kell, hogy elkeserítsen bennünket – követhetjük ugyanis a mérkőéseket live streaming, azaz legális élő közvetítés segítségével.

A legjobb online sportfogadás oldalakon ez is egy elérhető opció, így legyen szó Gibraltar Eurobet Division fogadásról vagy épp Gibraltar Football Cup fogadásról, az élő sportfogadási lehetőség mindig adott lesz. Szerencsére nem kell róla lemondani.

1Bet Bónusz_3

Ráadásul élőben sokszorosan is megéri fogadni, hiszen ezzel egyrészt izgalmasabbá is tesszük magunknak am érkőzést: van miért aggódni az eredményen kívül is, hiszen a pénztárcánk tartalma is múlik az eredményen.

Ráadásul az élő fogadással olyan ajtók tárulnak ki előtted a sportfogadásban, amik máshol nem. Ilyenkor ugyanis rengeteg plusz információt szűrhetsz le a mérkőzés összképe alapján, ezt pedig felhasználhatod fogadásaidhoz és így csökkentheted a ház eleve adott előnyét.

A Gibraltár Second Division fogadás gyakran ismételt kérdései

A fentebbiek során már lényegében megválaszoltuk a Gibraltar Division fogadás legfontosabb kérdéseit. Néhány azonban még lehet, hogy így is benned maradt. Ezekkel kapcsolatban szeretnénk eloszlatni a kételyeket. Szeretnénk megválaszolni ugyanis a leggyakrabban feltett kérdéseket, amelyeket Tőletek kaptunk. Íme, ezeket (is) érdemes tudni a Gibraltar Division foagdásról:

Miért vonták össze a Gibraltár Eurobet Divisiont és a Gibraltar Second Divisiont?

Gibraltár egy apró ország, nagyon kevés lakossal: mindösszesen kevesebb mint 33,000 fő lakja a törpeállamot. Ekkora merítési lehetőségből nehéz sok csapatot összevlogatni. Gibraltáron sincs túl sok.

Egy ligányira éppen elég van, de kettőt már nem bírt el az ország. Feleslegesnek bizonyultak a másodosztály küzdelmei, hiszen az első osztály küzdelmeire is csak alig-alig volt képes elegendő mennyiségű csapatot összeszedni az ország. Ezért döntöttek úgy 2019-ben, hogy több értelme van egyetlen nemzeti bajnokságba összevonni a nemzeti együtteseket.

Labdarúgó stadion 12

Miért van ilyen sok foci csapat Gibraltárban?

A foci a legnépszerűbb sport az országban. Már a 19. században megismertette a brit katonaság a játékot a helyiekkel, azóta óriási népszerűségnek örvend. Ráadásul az 1895-ben alapított GFA, azaz a Gibraltári Labdarúgó Szövetség a tíz legrégebb óta aktív labdarúgó szövetség egyike. A labdarúgás népszerűsége miatt sok csapatra is szükség volt, hogy nyugodtan lehessen működtetni a nemzeti ligát. Két osztályra való csapat azért sajnos mára már nem maradt.

Hogyan lehet gibraltári foci meccsekre fogadni?

Először is találnod kell egy online sportfogadás oldalt, ahol vannak fogadási piacok a ligára. Aztán regisztrálj és tedd meg az első befizetésedet, majd pedig keresd ki a foci ligák közül a gibraltári bajnokságot. Itt válaszd ki a szimpatikus foagdási piacokat és tedd meg a tétedet. Ennyi az egész, a Gibtaltar Division fogadás azért nem egy atomfizika.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Gibraltár Second Division fogadás – Összefoglalás

Cikkünkben igyekeztünk minden fontos tudnivalót bemutatni a Gibraltar Division fogadással kapcsolatosan. Persze a másodosztály már megszűnt létezni, de azért nem maradhattak el online sportfogadási tippjeink és trükkjeink. Gibraltár élvonalára és a Rock Cup mérkőzéseire még ma is lehet fogadni, érdemes is kihasználni a gibraltári foci fogadás lehetőségét, mert könnyen jövedelmező bevételforrássá alakíthatjuk, ha ésszel játszunk.

Ezen felül ismertettük még a gibraltári labdarúgás helyzetét és számos egyéb fontos információt hoztunk olvasóink tudtára. Bízunk benne, hogy cikkünk végére érve magabiztosabban működhet a Gibraltar Division fogadás. Mindehhez előre is sok sikert kívánunk. A nyeremények után pedig ne feledkezzetek meg rólunk sem! 

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a gibraltári másodosztályra vonatkozó fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli