Bandy fogadás – Top 10 oldalak 2023

Üdv rád, és házad népére, te jó sportfogadó! Jelen cikkóünkben a bandy szabályok, az online bandy fogadás alapjai, az elérhető piacok, a legjobb nemzetközi és magyar bukmékerek, a jövedelmező bandy fogadási bónusz ajánlatok, és persze a sportág legfontosabb tudnivalói lesznek részletezve.

Olvass tovább, hogyha érdekel a bandy fogadás, és hogyha szeretnél megtudni róla mindent.Kezdő és profi fogadók számára egyaránt tartogatunk fontos tudnivalókat, úgyhogy most tényleg nem éri meg ellapozni. Szorzók, üdvözlő bónusz, promóciók, fogadóirodák, ajánlatok, bajnokságok, csapatok, szóval minden, ami sportfoagdás, és minden, ami szerencsejáték. Tartsatok velünk, kezdjük!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Kezdjük az alapoknál – Mi is az a bandy?

A bandy alapvetően a talán ma még nem túl népszerű sportok, azon belül is a kevésbé ismert téli sportágak közé tartozik. Magyar játékosok számára teljesen ismeretlen lehet, pedig a nemzetközi színtéren egyre nagyobb népszerűségnek örvend a játék, ráadásul már az online bukmékrek kínálatában is gyakran elérhető, legyen a téma akár meccs előtti bandy fogadás, vagy fogadás élőben.

A legjobb sportok

A Bandynak van is egy magyar elnevezése: jéglabda, de talán az eredeti szó közismertebb a magyar változatnál. Online bukmékerek körében egészen biztosan inkább online bandy néven fogod megtalálni a sportfogadás piacok között. A sportág tehát a bukmékerek kínálatába már rég bekerült, de a magyar köztudatba még nem igazán. Ezen szeretnénk változatatni ezen cikkünkben.

Így hát többek között annak fogunk utánajárni, hogy miért is érdemes követni ezen sportág, bajnokság mérkőzéseit, és miért jelentős információ, hogy hogyan is játszanak a legjobb bandy klubok. Természetesen mindennek az online bandy fogadás az alapja. Kezdjük a felszereléssel, utána pedig jöhetnek majd a bandy szabályok.

Bandy felszerelés

A bandy csapat felszerelése eltér a népszerű hoki esetében megszokott összes dologgal. Nincs például szükség pakkra, de érdemes megjegyezni, hogy a kapusnak nincs ütője. A többi játékosnak szüksége van ütőre, és egy speciális bandy labda is kell, hiszen ezzel játsszák a hivatalos bandy bajnokság meccseit.

Mivel a pálya felülete jég, így értelemszerűen a játékosoknak szükségük van jégkorcsolyára, hogy közlekedni tudjanak a jégen. Szükséges még a játékosok számára védőfelszerelést biztosítani, ez sisakot, szájvédőt, illetve a kapusnak arcvédő maszkot jelent. Az ütő bot fából készül, szélessége maximum 7 cm, hossza pedig maximum 125 cm. Fém alkatrész egyáltalán nem alkalmazható.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Bandy szabályok

A két csapat létszáma. Akárcsak a focit, úgy a bandyt és két-két csapat játssza egymás ellen, és mindkét csapatot 11 játékos alkotja: 11 mezőnyjátékos, és egy kapus.

A kapus szerepe. A fociban az eltérő színű kapusmez különbözteti meg a hálóőrt, a bandy kapus viszont teljesen más felszerelésben lép pályára, mint a társai. Neki ütője sincs, és kézzel is megfoghatja a labdát. A többieknek erre nincs jogosultsága, ők csak ütővel érhetnek hozzá.

A rendes játékidő hossza. Akárcsak a focimeccsek, úgy a bandy mérkőzések is két félideig tartanak, és ugyanúgy 45 perces egy félidő.

A lapok. A s árga lap ugyanúgy figyelmeztetést jelent, mint a labdarúgásban. A piros lap ugyanúgy kiállítást ér. A focihoz képest itt annyi változás van még, hogy aki fehér lapot kap, az 5 percre kényszerül a kispadra, aki pedig kéket, az 10 percre.

A játékszer. A jégkoronggal ellentétben a bandy szabályok szerint itt nem pakkal, hanem egy kisebb méretű labdával játszanak.

A pálya méretei. A bandy szabályok szerint a játéktér mérete maximum 110 méter hosszú, és 65 méter széles lehet. A kapu 3,5 méter széles, és 2,1 méter magas. A kapu körül egy 17 méter sugarú félkör húzódik, ezen belül foghatja meg kézzel a labdát a hálóőr.

Bandy fogadás stratégia

Magyar zászló

Bandy fogadás esetében rögtön eszünkbe juthat a kérdés: vajon létezik-e olyan bandy fogadás stratégia, ami ezer százalékosan működik? Egyrészt talán létezik, de erről még picit később, azt csak a legprofibbaknak ajánljuk, akik számára valóban elsődleges megélhetési forrás lesz a bandy fogadás.

Hogyha ennyire nem szeretnéd komolyan venni a dolgot és jobban érdekel egy free bet, mint egy ezerszázalékos nyeremény, akkor az alábbi tippjeinket fogadd meg, így biztosan növelni tudod majd a nyerési esélyeidet, és egyúttal csökkentheted a ház előnyét is:

 1. Bandy fogadás előtt olvass el minden információt. Tudj meg mindent a sportág szabályairól, a játék menetéről, a tornáról, az együttesek formájáról. Csökkentsd a ház előnyét azáltal, hogy annyi információt gyűjtesz be, amennyit csak lehetséges. Ez mindig a sportfogadás alapja. Csak akkor van esélyed a ház ellen, hogyha tudsz közel azonos információ birtokába jutni. Egyéb esetben mindig ő fog nyerni, a bandy fogadás pedig nem. Információ, ez az elsődleges.
 2. Legyen stratégiád. Erre több módszer is van. Működhet a Martingale-stratégia is, de csak akkor, ha könnyen találsz 2.00 fölöttö szorzókat bandy fogadás esetében. Ha jobban szeretsz többszörös kötésben fogadni egy szelvényen, és van is sok bandy meccs, amire szívesen fogadnál az adott bajnokság során, akkor ajánlott utánanézni a lucky 15, lucky 31, lucky 63, heinz 57, stb sportfogadás stratégiáknak. Számos oldalon elérhetőek egyetlen kattintással, és ezekkel akkor is nyersz, ha nem jön be minden tipped az összetett szelvényről.
 3. Alaposan nézz utána a bukméker oldalának. Legyen szó akár az Unibet, akár a bet365, vagy épp a Campobet, vagy egyéb bukmékerek listájáról, fontos, hogy minden fontos infót kiderítsd róluk. Van-e az oldalon bandy fogadás? Van-e bandy live bet? Egyéb népszerű sportok is elérhetőek? Sok fogadásó bónusz vár rád? Milyen fizetési módok vannak? Fogadhatsz mobilról is? Elérhető a legnépszerűbb bandy bajnokság? Nemzetközi, vagy magyar bukméker? Érvényes a licence? Milyen fogadási piacok vannak? Jobb az odds, mint más bukméker oldalán? Folyamatosan vannak promóciók? Ezen kérdések mindegyikére választ kaphatsz, ha elolvasod részletes értékeléseinket különböző online bandy bukmékere oldalakról. Érdemes, főleg, ha érdekel a bandy fogadás.
Okostelefon és táblagép 1Bet_4
 1. Tényleg legyél képben. Olvasd a híreket. A legjobb svéd vagy orosz játékos épp megsérült, te pedig rájuk akartál fogadni. Ajjajj, akkor most mi lesz? Lehet, hogy így jelenleg mégis ők a gyengébb csapat, pedig a szorzók maradtak ugyanazok a bukmékerek kínálatában. Az ilyen információkat kihasználva tudsz igazán nagyot nyerészkedni a bukméker oldalakkal szemben – akár még promóciók nélkül is. Persze akkor is szerencsejáték marad a sportfogadás, de nem mindegy, hogy milyen módon hagysz magadnak esélyeket a nyerésre. Főleg ha hosszabb időre tervezünk. Bandyt csak így érdemes játszani jelenleg, és mindörökké!
 2. Mindig a legmagasabb szorzók legyenek a figyelmed középpontjában. Elhisszük, hogy te mondjuk az Unibet, vagy épp a Campobet ajánlataiért rajongsz általában, de ha az adott pillanatban az elemzésed alapján kiderül, hogy a bet365, vagy egy random skandináv vagy egyéb nemzetközi sportfogadás oldal kínál jobb oddsokat, akkor ne habozz. Regisztrálja arra az oldalra, fizess be, és már mehetnek is a fogadások. Így fogod tudni maximalizálni a nyereményeidet. Ne érd be a kisebb oddsal, hiszen minél nagyobbak a szorzók, értelemszerűen annak esetében jóval nagyobbak a nyeremények is. A bukméker piac már csak ilyen. Ha nem nyújt számodra elég jó ajánlatot a kedvenc bet365 bandy fogadás, akkor válassz másikat bátran. Nincs miért szégyenkezni.

Arbitrázs fogadás

A fentiekben adtunk pár tippet a legjobb bandy fogadás starégiáihoz, most azonban az igazi profikhoz szeretnénk szólni első sorban. Az arbitrázs fogadásról írtunk egy részletes elemzést is, melyből kiderül, hogy mi is ez pontosan, és hogyan tudod művelni. Itt csak nagyvonalakban fogjuk kifejteni, ha részletesebben is érdekel a dolog, akkor navigálj arra az oldalunkra.

Hidd el, érdemes így tenned, hiszen az arbitrázs sportfogadás segítségével hosszú távon tehetsz olyan fogadási szelvényeket, amik garantáltan nyernek. Akár magyar és nemzetközi online bukmékerek között is elérhető, csak a megfelelő fogadási piacok legyenek meg az adott napra, és már mehet is a sportfogadás.

Az arbitrázs esetében több sportfogadás oldalra vagy regisztrálva, mert a bukmékerek más és máms szorzókat adnak adott mérkőzésre. Ez a fogadási aranyszabály. Minél több oldalon van fiókod, annál jobb esélyed van megtalálni a legjobb szorzókat. Aztán pedig már csak ki kell számolni, hogy milyen téteket kell feltenned ahhoz, hogy akkor is nyerj, ha az A csapat nyer, és akkor is nyerjenek a fogadások, ha történetesen éppen a B csapat nyer. Hát nem gyönyörű dolog a sportfogadás?

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Bandy fogadási oldalak

Az alábbi néhány sorban annak fogunk utánajárni, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni bandy fogadás kiválasztásakor. Be fogjuk tehát mutatni az online fogadási lehetőségeket, a bandy fogadási piacokat, az elérhető élő fogadási lehetőségeidet, de szó lesz még a magyar picok által nyújtott bandy fogadási bónusz ajánlatokról is.

Bandy fogadási piacok

A bet365 fogadási piacon nyújtott tevékenységét mindig érdemes figyelemmel követni, de szerencsére számos más online fogadás oldal elérhető még a magyar játékosok számára. A neten hosszú- és rövdtávú szelvények mellett élőben is fogadhatsz sportok tucatjaira, így például a bandy is ott van a fogadási piacok kínálatában.

Elérhető és népszerű a mérkőzés győztese piacok, ami egy egyszerű tipp arra vonatkozóan, hogy a kezdő csapatok közül melyiket tartod jobbnak, ki fogja megnyerni például az adott mérkőzést. Ezen felül is számos bandy fogadási lehetőség vár még rád a piacon, használd is ki mindet!

Útmutató kezdőknek

Keress egy online sportfogadás oldalt, ahol adott esetben például a bandy is szerepel az elérhető fogadási piac listán, azaz a sportok között. Mégis csak ez az a sport, amire fogadni szeretnél. Hozz létre egy fiókot és tedd meg az első befizetésedet – ezzel rendre üdvözlő bónuszban is részesülsz.

Ezután elérhető lesz számodra minden fogadás piac az adott sport esetében. Keresd ki a sportok listájáról a bandy vagy a jéglabda nevet, majd pedig válaszd ki az eseményeket, amikre fogadni szeretnél. Kattints az oddsra, így felkerül a szelvényedre a kiválasztott kezdő esemény. Tedd meg a tétet – legyen mondjuk 15.000 Ft. Add fel a szelvényt a bet fvagy a fogadás gombra kattintva. Ezután már csak izgulni kell, hogy nyer-e a fogadás, vagy üres marad a piac.

Élő fogadás

Ha nem meccs előtt, és nem is a végső győztesre szeretnél fogadni, hanem inkább az élő fogadás híve vagy, akkor sincs okod keseregni. A legmenőbb nemzetközi bukméker oldalakon élőben is mehet ám a fogadás, semmi akadálya, sőt. Az élőben fogadás rengeteg előnnyel kecsegtet számodra.

Ilyenkor valós időben követheted végig a csapatok teljesítményét, hozzáállását, a játékosok egyéni teljesítményeit. Ez óriási előny számodra a bukmékerekkel szemben, hiszen óriási információ többlethez jutsz, hiszen látod, mi történik, és azonnal tudsz is reagálni a dolgokra. Így érdemes lecsapni, ha egy-egy fogadási piac hatalmas oddsal ott maradt, de te már látod, hogy az az esemény csak idő kérdése, hogy mikor következik be végre.

Bandy üdvözlő bónusz

A bandy fogadási oldalak üdvözlő bónusz ajánlatokkal szeretik magukhoz csábítani az új játékosokat. Az üdvözlő bónusz csomag tartalmazhat free bet, azaz ingyenes fogadási ajánlatot, de befizetési bónusz és egyéb jutalmak is járhatnak az új játékosoknak, amennyiben a bónuszra feljogosító befizetése értékében szeretne kapni valamit.

1Bet Bónusz_3

Persze az üdvözlő bónusz szabályait fontos ismerni, hiszen különböző feltételek érvényesek. A kredit tét nem része például a bónusznak. Feltételek, időhatárok és kivételek is érvényesek. Csak az első befizetésre jár üdvözlő bónusz, de néha befizetés nélkül is jár free bet. Pro tip: csekkold le a bet365 fogadási ajánlatát online, nem fogod megbánni, tényleg jó kis bónusza, a magyar piac egyik kiemelkedő alakja.

Bandy free bet

Elő fog fordulni néhanapján, hogy bizonyos bandy fogadási oldalak ingyenes fogadások ajánlatait fogják felkínálni a játékosok számára. Ez lehet bet365 fogadási ajánlat, vagy Unibet, stb. Jó magyar online bukmékerek kínálnak ilyeneket, mert ettől is pörög a sportfogadás, növeli a népszerűséget, többeknek hozza meg a kedvét a játékhoz az adott sport esetében…

Ilyenkor előfordulhat, hogy befizetést kell tenned, vagy csak feladni egy szelvényt egy bizonyos mérkőzésre. A piacon így működik a promóciós ajánlat. Te megcsinálsz valamit első alalommal a sportfogadás oldal kedvéért, a bandy fogadási oldalak pedig meghálálják. Ingyenes fogadások és free bet ajánlatok révén, mégpedig.

Érdemes ilyenkor odafigyelni. A kredit tét nem része ugyanis a nyereményednek,illetve csak a bónuszra feljogosító befizetése értékében kaphatja meg a játékos a free bet ajánlatot. Feltételek, időhatárok és kivételek akadnak, keress specifikusan bandy fogadási ajánlatokat. Különböző feltételek érvényesek, mindenképp olvasd át őket!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

A bandy nagyjai

Az alábbi néhány sorban a legrangosabb bandy liga mellett a legjobb csapatokat és minden idők legkiemelkedőbb bandy játékosait szeretnénk bemutatni. Olvass tovább, és kiderül, kik a sportág legnagyobbjai, és melyik tornákat érdemes folyamatosan nyomonkövetni, főleg a bandy fogadási oldalak segítségével.

A legjobb bandy bajnokságok

A legfontosabb bandy liga az a Világbajnokság. Ez az első, ez nem is lehet kérdés. Mindig a világbajnokság a sportok csúcsa, e szinte mindig így van. 1957 óta rendeznek bandy világbajnokságokat. Svédországon, Oroszországon és a szovjetunión kívül Finnország az egyetlen nemzet, aki tudott bandy győzelmet ünnepelni az adott tornán.

A Bandy Világbajnokság mellett érdemes kitérni arra is, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság is elfogadta már a bandyt 2004-ben, de már 1952-ben tartottak bemutató mérkőzést. Olimpián azonban azóta sem játszottak még bandy mérkőzést, és ezen a bukmékerem sem tudnak változtatni, pedig ők biztosan szívesen kínálnák fogadások ezreit. A bandy fogadás piacok azonban egyelőre üresen maradnak az Olimpia idején.

A legjobb bandy csapatok

 1. Az orosz válogatott. A sportág csúcsát az oroszok képviselik, és ezt a bukmékerek is tudják nagyon jól. Online sportfogadás esetében minden elérhető odds mindig Oroszország sikerét vetíti előre. Nem is csoda mindez, ők az abszolút rekorderei a játéknak: A Szovjetunió 14, Oroszország 12 alkalommal ünnepelhetett bandy világbajnoki címet. Emellett 11 ezüstérmet is felhalmoztak, és két bronzot.
 2. Svédország nemzeti együttese. Az abszolút második, az örökös második a bandy játékában. Hiába, hogy a skandinávok találták ki magát a játékot, az oroszok egyszerűen felülmúlták őket. Svédország azért így is össze tudott gyűjteni 12 világbajnoki aranyérmet, ami azért nem rossz. A 19 ezüstérem azért fájdalmas lehet. Mellé még 8 bronz is társul. Azért nem rossz eredmény lista. Értelemszerűen a legjobb bandy játékosok is rendre ebből a két csapatból kerülnek ki, és ezzel a bukmékerek is egyetértenek.
 3. A finn nemzeti csapat. A harmadik legjobb bandy csapat a világon. Objektíven nézve is, hiszen 22 alkalommal végeztek a Világbajnokság harmadik helyén, ezzel ők az abszolút bronz-rekorderek. Nyolc ezüstérmük mellé még egy darab világbajnki címet is sikerült összegyűjteni. A két nagytól elmaradnak, de ők a legjobbak utánuk.
Labdarúgó stadion 9

Jelentős bandy játékosok

 1. Patrik Nilsson. Eltérő típusú bandy játékosokat nem egyszerű összehasonlítani, teljesen más fontos minden poszton, de könnyű eldönteni, hogy melyik játékos minden idők egyik legnagyobbika. Patrik Nilsson több alkalommal bizonyította, hogy minden ilyen lista élén kell zárni. Világbajnoki ezüstérmet szerzett csapatával 2013-ban, 2014-ben és 2015-ben egyaránt. Előtte viszont négyszer is a világ trónjára ülhetett: 2003-ban, 2009-ben, 2010-ben és 2017-ben is világbajnoki címet ünnepelhetett a svéd válogatottal, és mindegyik helyezésben fontos szerepet is játszott.
 2. Sergey Sergeyevich Lomanov. A legendás bandy játékos hasonló típusú sikerekkel büszkélkedhez. Ő is minden meccsen kezdő, és gyakran alacsony arra az odds, hogy ő legyen a torna legjobb játékosa. Nem hiába, kevés háromszoros világbjanok él ezen a Földön. Ő ezek közé tartozik, hiszen 2014-ben, 2016-ban és 2018-ban is bandy világbajnok lett az úriember. Hogy melyik a jobb játékos a kettő közül, azt talán csak a személyes preferencia döntheti el. Nem egy alkalommal találkoztak egymással már a pályán is.
 3. Olov Englund. Egy újabb háromszoros bandy világbajnok, akit a mai napig meg tudunk nézni játszani, hogyha elmegyünk a Kalix Bandy egyik meccsére. Itt játszik ugyanis minden idők egyik legjobb védője, aki 2007-ben még elvesztette csapatával a döntőt, de Svédország világbajnoki ünnepléséből ő is kivette a részét 2009-ben, 2010-ben és 2012-ben egyaránt. Tizenhat éves kora óta profi bandy játékos, természetesen népszerű is. Az adott sportág egyik legjobbja.
 4. Magnus Olsson. Egy újabb játékos Svédországból, ezúttal az old-school bandy rajongóknak. Ő is tagja volt a 2007-es skandináv csapatnak, aki ezüstérmet szerzett. Azonban ő már 1995-ben is világbajnoknak mondhatta magát, ráadásul két évvel később ismét a világ trónjára ülhetett az egykori játékos. Hűsége megkérdőjelezhetetlen, 2016-ban vonult vissza az Edsbyn csapatából, itt is kezdte karrierjét és csak itt játszott a végsőkig. 29 évet húzott itt le, ez alatt öt alkalommal nyert bajnoki címet Svédországban.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglaló

Végére ért a bandy fogadás legfontosabb espektusait bemutató ismertető írásunk. Ennek folyamán megismerkedhettél a sportág legjobb játékosaival, legrangosabb tornáival, a legjobb bandy fogadási oldalak tömkelegével, a legjobb sportfogadás bónusz ajánlatokkal, a fogadási lehetőségeidről valós időben és mérkőzések előtt egyaránt.

Bemutattuk magyar és nemzetközi bandy sportfogadás oldalak működését és elmagyaráztuk a bandy legfontosabb szabályait, szükséges felszereléseit és minden lényeges tudnivalóját. Bízunk benne, hogy eddig jutva mostmár mindent tudsz a sportágról, és bátran fogsz bele a bandy fogadás rögöd útjába. Mi biztosan végigkísérünk utadon!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Bandy fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli