Betinia Jeton fogadás fizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 11

Az online sportfogadás Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem hiába vagy most Te is épp itt: az ország egyik feltörekvő, egyre népszerűbbé váló magyar online sportfogadás oldalává váló Betinia oldaláról akarsz olvasni. Mi pedig nem fogunk cserben hagyni. Tarts velünk hogy mindent megtudhass a Betinia Jeton fogadás pontos menetéről és szabályairól.

A Jeton ugyanis a következő fontos szempont, ami alapján haladni fogunk ezen cikkünkben. A Jeton egy világszerte ismert és elismert, gyors és biztonságos online fizetési eszköz. A világ minden táján – így Magyarországon is – fizethetünk szolgáltatásiknak köszönhetően.

Ráadásul a Betinia oldalán is szerepel az elérhető fizetési módok között, ami miatt megszületett mostani cikkünk. Olvass tovább, ha szeretnél mindent megtudni ennek pontos menetéről, szabályzatáról, limitjeiről, tranzakciós díjairól és egyéb hasznos infóiról.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Jeton regisztráció – Így regisztráld az új fizetési módodat

Logo Jeton

Ahhoz, hogy regisztrálni tudj a Jeton online fizetési rendszerében, szerencsére semmi kifejezetten különleges képességre nincs szükséged. Legyen hozzáférésed az internethez, legyen egy működő telefonod vagy számítógéped, meg legyenek személyes adataid.

Utóbbihoz nem árt, ha hivatalos dokumentumok is tartoznak, csak a miheztartás végett. A Jeton Wallet számos nyelven elérhető rendszer, de a magyar – még – sajnos nem tartozik ezek közé.

Így hát a hivatalos honlapra érve kénytelenek leszünk megküzdeni a nyelvi akadályokkal. Ha másért nem, már csak ezért is érdemes lehet ezen útmutatónkat áttanulmányozni. Ha regisztrálni szeretnél, kattints a jobb felső sarokban a Sign Up gombra. Itt előbb ki kell választanod az országodat, azt követően pedig a telefonszámodat kell megadnod. Ha ez is megvan, csak pár személyes adat következik.

Add meg az email címedet, a jelszavadat, a kereszt- és a vezetéknevedet, továbbá a születésed pontos dátumát. Ha mindez meg is volt, akkor kattints alul a kék Sign Up gombra. Ez volt az utolsó lépés – a vadi új Jeton számlád már el is készült. Irány hát – kezdheted az ingyenes és gyors kifizetési kérelmek leadását akár már most! Na meg persze játszani is ér előtte.

Betinia regisztráció – Új fiók a sportfogadáshoz

Ha a Jeton fiókod elkészült, akkor már indulhatna is az online sportfogadás – már ha persze van kész Betinia fiókod. Ha még nincs, akkor szól igazán neked az alábbi néhány sor, hiszen a következőkben azt fogjuk bemutatni, hogy hogyan is tudod létrehozni vadi új online sportfogadói profilodat.

Lépésről lépésre be fogjuk mutatni ennek pontos menetét, úgyhogy ha bármilyen kétség van még benned, amit szeretnél felosztalni, akkor olvass tovább, mi pedig kivétel nélkül fel fogjuk oszlatni azokat.

Mobil eszközökön Betinia_5
A 20Bet elfogadja a Jeton

Először is, kattints az oldalainkon található Betinia linkek bármelyikére, vagy esetlen navigálj magadtól a netes buki hivatalos oldalára. Előbbi persze semmibe sem kerül neked, viszont a Mi munkánkat is támogatod vele, szóval mi mindenképp örülnénk neki.

Ezt követően kattints a jobb felső sarokban a Regisztrálj gombra. Ha nem magyarul jelenne meg a felirat, ne aggódj. Csak tekerj le az oldal legaljára, ott fogod tudni átállítani a nyelvet – szerencsére a Betinia magyarul is tökéletesen érthető és elérhető.

Ha már mindent magyarul látsz éa Regisztrálj gomb is megvolt, akkor kattints a számodra szimpatikus üdvözlő bónuszra, majd pedig menj tovább a Következő lépésre. Itt add meg a kereszt- és a családnevedet, illetve válaszd ki a használni kívánt valutát is. Add meg a pontos címedet, és ha ez is megvolt, akkor nincs más hátra, mint előre: kattints a Játék kezdése gombra, és már indulhat is a játék!

Betinia Jeton befizetés

A regisztráció után a Betinia online sportfogadás oldal automatikusan bejelentkeztet, és a befizetési oldalra irányít. Később a jobb felső sarokban található Befizetés gombbal érheted el ezt az oldalt. Itt válaszd ki a Jeton fizetési módot, és add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél a számládra tölteni. Kattints a befizetésre – ekkor az oldal átirányít a Jetonos bejelentkezési oldalra.

Erősítsd meg az összeget és lépj be a fiókodba. Kattints a Befizetés gombra és várd meg a tranzakció befejezését. A pénzed azonnal megérkezik – sőt, jó esetben a bónuszodat is megkapod egyből!

Betinia Jeton befizetési korlátok

Mielőtt megtennéd az első Betinia Jeton befizetésedet, nem árt tisztában lenni azzal, hogy mennyi is a lehető legkisebb és legnagyobb összeg, amit a számládra tölthetsz. A legkisebb összeg, ami az érvényes Betinia Jeton befizetéshez szükségeltetik, az 5 000 forint.

Ez a lehető legkisebb összeg, amit ezzel a fizetési móddal szabályosan feltehetsz a számládra. Ha ennél kisebb utalásokat szeretnél, akkor másik fizetési mód lesz számodra a nyerő. A felső korlát 1 000 000 forint, azaz egymillió Ft.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Betinia Jeton kifizetés

Megvolt a befizetés és már az online sportfogadási üdvözlő bónuszodat is megszerezted. Akkor már tényleg csak az van hátra, hogy kezdj játszani. Mi pedig már mutatjuk is, hogy hogyan teheted meg mindezt, tarts velünk. Így add fel az első szelvényed a Betinián:

Betinia Jeton fogadás

Jelentkezz be a fiókodba, és kattints a felső menüsorban a Sportfogadás vagy az Élő fogadás gombokra, attól függően, hogy élőben szeretnél-e fogadni, avagy inkább sem. Továbbá a Virtuális sportfogadás is elérhető opció már, ehhez a Virtuális menüpontot ajánljuk. A menü kiválasztását követően megjelennek az elérhető sportágak, amikre fogadhatsz. Kattintással tudod kiválasztani.

Betinia Bónusz_2
20Bet bónusz ajánlat

Ha megvan a sport is, akkor kiválaszthatod a bajnokságot is, ahol ott lesz minden elérhető fogadási piac. Keresd ki a számodra szimpatikus oddsot, és kattints rá a számra. Ekkor a jobb oldalon megjelenik a szelvényed. Tegyél rá, ahány meccs vagy esemény szimpatikus, majd állítsd be, hogy egyszeri, többszörös vagy rendszer fogadásban adod fel. Add meg a tétet és kattints a Fogadás gombra. A szelvényedet már fel is adtad, mi pedig drukkolunk ezerrel!

Betinia Jeton kifizetési korlátok

A Betinia Jeton kifizetés minimális és maximális limitjei hasonlóak a befizetéshez. Kifizetési kérelem esetén is minimum 5 000 forintot, és maximum 1 000 000 forintot vehetsz ki egy összegben. Ezeket a korlátokat kell tehát szem előtt tartani, miközben adod le a kifizetési kérelmedet. Ha ennél kisebb nyereményeket is szeretnél már kifizetni, vagy ha milliós tételnél nagyobb összegekre vágysz, akkor talán más fizetési mód után érdemes nézni.

Betinia Jeton kifizetési kérelem

Az oldal tetején folyamatosan nyomon követheted az Egyenlegedet. Ez azonban nem csak az átláthatóság miatt van ott. Itt tudod leadni a kifizetési kérelmedet is. Ha nyert a szelvényedet, és megvan a minimum 5 000 forint, amit szeretnél kiutalni a Jeton számládra, akkor vidd ide a kurzort. Legördül egy menüsor, ott pedig már csak rá kell kattintanod a Kifizetés gombra. Értelemszerűen ez fog átirányítani a kifizetési oldalra.

Itt görgess lejjebb, amíg meg nem találod a Jeton fizetési módot. Kattints rá, és add meg, hogy mégis mennyi pénzt szeretnél kiszedni magadnak. Kattints a Kifizetés gombra, majd add meg a Jeton adataidat – azaz, jelentkezz be. Kattints megint a kifizetésre, majd erősítsd meg a tranzakciót és kövesd az utasításokat. Ha mindezzel megvagy, akkor már csak várni kell, hogy megérkezzen a nyereményed. Ez eltarthat egy darabig – főleg, ha korábban elfelejtetted azonosítani magad.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Betinia Jeton kifizetés kezelési költsége

Szerencsére semmi ilyesmivel nem kell számolni. A Betinia Jeton fizetés teljesen ingyenes. Nincsenek tranzakciós költségek, nincsenek kezelési költségek, nincsenek ilyen-olyan ürügybe burkolt, rejtett díjak. Tényleg ingyenesen kezelhetjük itt apé nzügyeinket, és amit megnyertünk az egy az egyben a mi pénzünk is lesz. Szerencsére nem kell külön sportfogadási adókkal bajlódnunk. E téren is kifejezetten korrekt tehát a Betinia online sportfogadás oldal is, és a Jeton Wallet fizetési rendszere is.

Magyarországról is elérhető fizetési mód a Betinia Jeton?

Szimbólumok Foci

Igen, igen, ez is olyasvalmi, ami miatt felesleges aggódni. A Betinia online sportfogadás oldal már elérhető Magyarországon is, és legálisan fogadhatnak magyar játékosokat az oldalon. Ennek köszönhetően tehát nyugodtan regisztrálhatunk, a szerencsejáték engedély pedig biztosít minket az oldal megbízhatóságáról.

Továbbá a Jeton fizetési mód is elérhető Magyarországon is, és a Betinia oldalán is. Így ha már eleve itt kezeljük pénzügyeinket, és a Betinia oldalán szeretnénk játszani, akkor minden tökéletes.

A Betinia Jeton fogadás legnagyobb pozitívumai

A fentebbiekben már bemutattuk, miért is érdemes úgy igazán a Betinia Jeton fogadást alkalmazni online sportfogadói karrierünk folyamán. Most ezt szeretnénk még egyszer összegezni. Íme hát, a Betinia Jeton fizetés legnagyobb előnyei a következők lennének:

Az egyik legmegbízhatóbb fogadóiroda és fizetési mód. Mind a Betinia, mind pedig a Jeton Wallet kiváló biztonsági rendszert tudhat maga mögött. Évtizedes tapasztalattal rendelkező szakértők építették fel mindkét rendszert. Nem kell attól tartanod, hogy bármi hacker véletlenül megkaparintja az adataidat. Ha csak te nem adod át önként és dalolva azokat valakinek, akkor minden pénzügyed és személyes adatod tökéletes biztonságban marad itt.

Betinia Platform_2
A 20Bet honlapja

Nincsenek tranzakciós díjak. Bizony, bizony, a Betinia Jeton fizetés teljesen ingyenes. Talán ez is az egyik legnagyobb erőssége, hiszen sok oldal külön “megadóztat” minden egyes kifizetési kérelmet. Nem ritka a 10 százalékos díj sem. Szerencsére a Betinia Jeton fizetés esetében erről szó sem lehet. A tranzakciós díj 0%, a kezelési költség nulla forint, és egyéb extra díjjal sem kell számolni, hiszen felesleges. Nincs ilyesmi. Ingyenes az egész, amit megnyertél, az a te pénzed.

Gyors kifizetések jellemzik a Jeton rendszerét. Ami pedig nagy előny. Banki átutalásnál például nem ritka, hogy hosszú munkanapokat kell kivárni ahhoz, hogy megkaparintsuk a pénzünket. Ráadásul ilyenkor kevesebbet is kapunk a különböző méretű tranzakciós díjaknak, khm… köszönhetően, mondjuk így. A Jetonnál ez sem jellemző. A lehető leggyorsabban fogjuk megkapni a pénzünket ezzel a kifizetési móddal. Ennél csak a kripto utalások mennek végbe gyorsabbak, hiszen azok azonnaliak!

A Betinia Jeton fogadás legnagyobb negatívumai

Magyar zászló

Az objektivitás érdekében a pozitívumokat követően természetesen szeretnénk megemlíteni a negatívumokat is. Olvass tovább, és ha az alábbi sorok sem tántorítanak el, akkor tényleg a Betinia Jeton fizetés lesz a tökéletes módszer számodra!

A fizetési limitek problematikája. Az alsó limit túl magas, a felső limit túl alacsony. Aki 5 000 forint alatti befizetéseket szeretne indítani, annak a Betinia Jeton fizetés csalódást fog okozni sajnos. Aki egy millió forint feletti összegeket szeretne utalgatni, annak sem ez lesz a megfelelő módszer, hiszen erre egyszerűen nincs is lehetőség. Ez a két szám, ami közé esik a tökéletes befizetés Betinia Jeton fizetés alatt.

Ma még nem túl elterjedt fizetési mód a Jeton. Ennek köszönhetően pedig nem mindig fogunk tudni fizetni ezzel a móddal. Persze a Betinia oldalán nem lesz ezzel probléma, de csak egy online fogadóiroda miatt létrehozni egy külön online fizetési fiókot is talán túlzás. Szerencsére vannak egyszerűbb megoldások is. Persze ha már eleve használtad a Jetont, és nem bánod, hogy ott kell intézni a pénzügyeidet, vagy legalábbis azok egy részét, akkor a Betinia Jeton fogadástól sem kell tartani.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás – A Betinia Jeton fizetés legfontosabb tudnivalói

Ez volt tehát összefoglaló cikkünk a Betinia Jeton fizetésről. Bízunk benne, hogy minden esetlegesen felmerülő kérdésedre sikeresen meg tudtuk adni a hozzá tartozó, pontos és egyértelmű választ. Amennyiben maradt benned bármi kérdés, ne félj feltenni azt, szerkesztőink szívesen válaszolnak és segítenek. Ha pedig mindent tudsz már, akkor irány a fogadóiroda. Kezdjük nyerni együtt!

Utolsó frissítés: 06/01/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a Betinia Jeton fizetési lehetőség minden fontos részletét megvitattam, és bemutattam az előnyeit és hátrányait. Ha már fogadtál vagy tervezel fogadni a Betinián, a Jeton az egyik legjobb fizetési lehetőség, amit használhatsz. Kattintson a Betinia gombra itt, és regisztráljon most.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli