Betinia MasterCard kifizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 9

A Betinia Fogadóiroda egyre nagyobb népszerűségnek örvend a magyar online sportfogadók körében. Nem is hiába, hiszen egy megbízható és modern internetes bukmékerről van szó, akik ráadásul remek kínálattal örvendeztetik meg Magyarország netes sportfogadó közösségét. Nem csak a legnépszerűbb foci ligákra, de számos egyéb bajnokságra és persze sportágra is fogadhatunk itt, kiváló oddsokon ráadásul.

Szerencsére az itthon leggyakrabban használt fizetési módok is elérhetőek az oldal banki szolgáltatásaiban. Ezek közé tartozik minden kétséget kizáróan a MasterCard kártya is. Erre fókuszálunk most jelen cikkünkben. A Betinia MasterCard kifiztetés legfontosabb részletei fogjuk bemutatni. Olvass tovább részletes útmutatóért, szabályokért és további hasznos infókért!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Betinia MasterCard kifizetés kezdőknek

Logo Mastercard

A játék lényege minden Magyarországon is elérhető online sportfogadás oldalon az, hogy eljuss addig, hogy leadhasd a kifizetési kérelmedet. Ehhez persze a megfelelő online sportfogadási stratégia mellett arra is szükség van, hogy pontosan tudd, mi is a Betinia MasterCard kifizetés pontos és részletes menete.

Ebben fogunk most segítséget nyújtani, hogy minden játékosunk magabiztosan intézhesse pénzügyeit az oldalon. Lássuk hát, hogyan is kérvényezheted, hogy megkapd a pénzedet. Az első lépés, a regisztráció:

Így kezdődik az egész folyamat

Ahhoz, hogy fogadhass egy online sportfogadás oldalon, először találnod kell egy oldalt, ami elérhető a régiódban. Ezt követően pedig értelemszerűen rendelkezned kell azon az oldalon egy érvényes regisztrációval. Az alábbi sorokban azt fogjuk megmutatni, hogy pontosan mely lépéseken keresztül hozhatod létre Betinia fiókodat. Ne aggódj, abszolút kezdőként is könnyű dolgod lesz.

Az első lépés természetesen az, hogy nyisd meg a böngésződet és menj fel a Betinia hivatalos honlapjára. Itt a jobb felső sarokban található “Regisztrálj” gombra kell kattintani. Ne ijedj meg, ha nem magyarul látod – csak állítsd át a nyelvet a főoldal legalján. A regisztráció legelején válaszd ki az üdvözlő bónuszodat is, majd pedig kattints a “Következő lépés” gombra.

Mobil eszközökön Betinia_5
A 20Bet elfogadja a VISA

Add meg a felhasználóneved és a jelszavad mellett az email címedet is. Ezt követően az adatvédelmi irányelveket és az általános szerződési feltételeket kell elfogadnod. Na meg persze be kell jelölni, hogy te bizony már nagykorú vagy. Kiskorúak számára tiltott a szerencsejáték minden formája! Ha ezzel is megvolnánk, akkor ismét csak a “Következő lépés” gombra kellene kattintani.

Itt kell megadni a személyes adataidat egy fokkal részletesebben. Az oldal a kereszt- és vezetéknevedre, a születési dátumodra, a nemedre és a telefonszámodra fog rákérdezni. Ismét a “Következő lépés” következik, majd pedig a lakcím és a valuta megadása illetve kiválasztása. A lakcímhez minden pontos adatra szükség lesz.

Ez magában foglalja az irányítószámodat, a városodat, az utca pontos nevét és a házszámot is. Ennek a Betinia MasterCard kifizetés során is nagy jelentősége lesz, hiszen a kifizetési kérelem előtt igazolnod kell majd többek között a lakcímedet is – de erről még bővebben a későbbiek folyamán. Kattints a “Játék kezdése” gombra a regisztráció befejezéséhez! Ezzel a lépéssel a felhasználói fiókod már el is készült, jöhet a második feladat…

A következő lépés

Hacsak el nem felejtetted, akkor a regisztráció elején kiválasztottad az online sprotfogadás üdvözlő bónuszodat. Reméljük, megtartottad, hiszen így akár 35,000 forintnyi bónusz is ütheti a markodat az első befizetésedet követően.

Az első befizetésedet ugyanis ekkora mértékben megdupplázza az oldal, persze csak a minimális befizetési érték teljesítését követően. Ha 35,000 forinttal pumpálod a számládat, akkor viszont a bónusz max összegéből részesülhetsz.

Az első befizetésedhez mindenképpen be kell jelentkezned a fiókodba. Ezt követően a jobb felső sarokban kell kikeresni a “Befizetés” gombot. Kattints ide, és válaszd ki a MasterCard opciót. Itt számos opció lesz alapból felsorolva, hogy mennyi pénzt is szeretnél a számládról a fiókodra utalni, de saját összeget is megadhatsz. A Betinia MasterCard minimális befizetés összege 5,000 forint.

Maximum 600,000 forint értékben tudsz befizetni, de az üdvözlő bónuszod értéke akkor is csak maximum 35,000 forint lehet, ha 600,000-rel töltöd fel a számládat. Az összeg megadását követően add meg a bankkártya adataidat is, és kövesd az utasításokat. Végezetül pedig kattints alul a “Befizetés” gombra. Az összeg – és vele együtt az üdvözlő bónuszod – azonnal meg kell, hogy érkezzen a Betinia fiókodra.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Az első fogadási szelvény összeállítása és feladása

Regisztráltál és pénzt is töltöttél a számládra. Nincs más hátra, mint elkezdeni nyerni. Ahhoz pedig, hogy nerhess, előbb logikus módon fogadnod kell. A fogadáshoz menj a sportfogadási felületre – ezt a felső menüsorban meg is találod.

Innen ki tudod választani azokat a sportágakat és bajnokságokat, amelyeknek a legnagyobb szakértője vagy. Fontos, hogy ilyen eseményekre fogadj, hiszen ezzel növelheted az esélyeidet a fogadóirodával szemben.

Több ezer fogadási piac közül válogathat a Betinia minden egyes játékosa. Nem egyszerű feladat megtalálni a legjobbakat, de legalább a merítési lehetőség hatalmas. Ha már megvan, milyen meccsekre szeretnél fogadni, vagy milyen fogadási piac tetszik, csak kattints egyet az oddsra. A szelvényen belül állítsd be, hogy egyszeres vagy többszörös kötésben, kombiban vagy rendszerben akarsz-e fogadni.

Ha ez is megvan, akkor már tényleg csak két dolgod maradt hátra: add meg, hogy mennyi pénzt is szánsz arra a szelvényre, kvázi hogy mennyi pénzt ér meg neked az a fogadás. Aztán pedig erősítsd meg a fogadásodat és add fel a szelvényedet. Ha pedig ez is megvan, már csak a tökéletes eredményeknek kell megszületniük…

Végül, de nem utolsó sorban

Eljutottunk oda, ahova mindig is el akartunk jutni: mostmár csak a Betinia MasterCard kifizetés van hátra, ez pedig néhány percen belül meg is valósulhat. Már csak le kell adnod életed első kifizetési kérelmét a Betinia oldalán.

Ahhoz, hogy eddig eljuthass, ugye már regisztráltál, befizettél, fogadtál és nyertél. Mindezt követően pedig jelentkezz be a fiókodba, és kattints a jobb felső sarokban található “Befizetés” gomb mellett az egyenlegedre.

Betinia Bónusz_2
20Bet bónusz ajánlat

Ha ideviszed a kurzort, akkor a legördülő menüből ki fogod tudni választani a Kifizetés gombot. Itt értelemszerűen a Betinia MasterCard kifizetés gombra kell kattintani, majd add meg, hogy mennyi pénzt is szeretnél a bankszámládra utalni a Betinia fiókodról.

Add meg az összeget, amit a bankszámládra szeretnél utalni, majd kattints a “Kifizetés” gombra. Utána már csak a banki adataidat kell megadnod, és a kfizetési kérelem be is fejeződik. Ezen a ponton már csak várni kell, hogy a pénz megérkezzen…

Betinia MasterCard Kifizetés

A Betinia MasterCard kifizetés bizonyos korlátozásokkal jár együtt. Ez azt jelenti, hogy csak akkor adhatsz le fizetési kérelmet, ha az meghalad egy bizonyos összeget, illetve nem halad meg egy másik összeget. Ezeket a számokat fogjuk bemutatni a következő néhány fejezetben, na meg persze azt is elmagyarázzuk, miért fontos odafigyleni ezekre!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

A Betinia MasterCard kifizetés minimális limitje

Betinia MasterCard kifizetési kérelem előtt figyelj oda arra, hogy az összeg legalább az 5,000 forintot érje el. Ez alatt nem érdemes kifizetéssel bajlódni, hiszen úgysem lesz érvényes a kérelmed. Minél nagyobb összeget nyersz, annál jobb.

Persze megértjük, ha épp sürgősen szükséged lenne a nyereményedre, de ha ez nem éri el az 5,000 forintot limitet az adott pillanatban, akkor sajnos nem a Betinia MasterCard kifizetés a neked való fizetési mód.

Betinia MasterCard kifizetés maximális limitje

Szintén érdemes észben tartani a felső korlátot. Ez a Betinia MasterCard kifizetés esetében egészen pontosan 600,000 forintot jelent. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne érné meg mondjuk milliókat nyerni a Betinia oldalán. Sőt. Csak azzal kell tisztában lenni, hogy ha esetleg mondjuk 6 millió forintot nyersz, azt nem egy, hanem legalább tíz részletben fogod megkapni.

Vannak napi, heti, havi és évi maximális nyeremények megszabva Betinia MasterCard kifizetés keretein belül. Ezeket érdemes áttanulmányozni az általános szerződési feltételek között, hiszen fontos részletek múlhatnak az ilyen kis apróságokon, főleg ha nagyban tervezel játszani és nyerni.

Betinia MasterCard kifizetés ideje

Szimbólumok Foci

A Betinia MasterCard kifizetési kérelem azonnal elbírálásra kerül – legalábbis az oldal üzemeltetői részéről egészen biztosan. Ez azonban sajnos nem jelenti azt, hogy azonnal kézhez is kapod a nyereményeidet. Ez ugyanis a bankodtól is függ, akiknek nem ritkán tart el több munkanapig is, hogy elfogadják az ilyen kérelmeket. Így tehát ha a Betinián múlna csak és kizárólag, akkor akár azonnal is megkapnád a pénzedet, de a banknak köszönhetően a Betinia MasterCard kifizetés több munkanapot is igénybe vehet.

A Betinia MasterCard kifizetés díja

Ha csak a Betinia oldalán múlva, semmilyen egyéb költséggel nem kellene számolnod. A Betinia MasterCard kifizetés tranzakciós díja 0% és 0 forint, egyetlen centet sem vonnak le tőled.

Ha mégis kevesebb pénz érkezik a bankszámládra, mint amit a Betinia fiókodból levettél, akkor lépj kapcsolatba a bankoddal. Lehet, hogy volt valami váltási díj, vagy tranzakciós költség az ő részükről. A Betinia viszont biztosan nem fog téged megsarcolni.

Gyakori Betinia MasterCard kifizetési problémák és megoldások

Magyar zászló

Nem ritkán fordulnak elő problémák a Betinia MasterCard kifizetés folyamata közben. Ilyenkor, ha magadtól nem megy, nem szégyen az ügyfélszolgálathoz fordulni segítségért, sőt. Tudniillik ez a dolguk, és örömmel fogják megoldani a problémáidat.

Ha mégis inkább ragaszkodnál ahhoz, hogy te magad oldj meg mindent, akkor az alábbi kérdéseket és válaszokat részletesen olvasds el, hogy ha ismerős problémába szaladnál bele, már ösztönösen tudd, mit is kell tenned.

Ne felejtsd el azonosítani magad

Regisztráció és befizetés után érdemes egyből azonosítani magad. Ez mindössze pár percet vesz igénybe, a Betinia MasterCard kifizetés folyamatát azonban napokkal rövidítheti le. Már az első kérelem előtt érdemes úgy fordulni, hogy egy regisztrált, azonosított játékos vagy.

Betinia Platform_2
A 20Bet honlapja

Ez növeli a megbízhatóságodat és nyilván meggyorsítja a folyamatokat. Töltsd fel tehát a személyi igazolványod másolatát és egy rezsiszámlát a fiókodba, és azonosítsd a telefonszámodat is, mihelyst csak tudod. Hidd el, tényleg megéri!

Ne írd el a személyes adataidat

A pontosság fontos kulcs. Ha elírod a nevedet, vagy a lakcímedet, akár csak véletlenül is, akkor nem fogod tudni azonosítani magadat, hiszen nem fognak egyezni a megadott adatok. Ez pedig jelentősen megnehezítheti a Betinia MasterCard kifizetés folyamatát. Ezért javasoljuk, hogy mindent legalább háromszor olvass át, mielőtt véglegesítenéd az adataidat. Ne szerepeljenek benne hibák, a saját magad érdekében!

Betinia MasterCard kifizetési problémák

Nem, ilyen opció nincsen. A hitelesség és megbízhatóság, továbbá a csalási tevékenységek megakadályozása értelmében csak olyan kártyáról fizethetsz be a saját számládra, ami a te saját neved alatt található. Egyéb esetben a tranzakcióid visszautasításra fognak kerülni.

Betinia MasterCard kifizetési kérelem elutasítva

Fontos, hogy csak arra a módra kérj kifizetést, amivel a befizetést is intézted. Tehát, ma a MAsterCard kártyáddal tervezel kifizetésért folyamodni, akkor a befizetést is arról a kártyáról indítsd. A fentiek értelmében pedig fontos, hogy ez a kártya a saját neveden legyen.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

A bank felelőssége

Megpróbáltál mindent, de még a Betinia ügyfélszolgálata sem tudja megoldani a kifizetési problémáidat? Továbbra se ess kétségbe. Lehet, hogy valami olyan hiba okozza az egészet, amire senki nem lát rá – a bankodon kívül. Érdemes tehát az Ő ügyfélszolgálatukkal is felvenni a kapcsolatot, hátha ők már tudnak mondani valami használható információt ilyen ritka esetekben.

Összefoglalás

Hogyha idáig eljutottál, akkor minden bizonnyal már nagyon is tisztában vagy a Betinia MasterCard kifizetés legfontosabb alapjaival. Bemutattuk ugyanis, hogy mi ennek a pontos menete, illetve hogy mik a legalapvetőbb szabályok, melyek minden Betinia játékosra egyaránt vonatkoznak.

Bízunk benne, hogy innentől fogva te is rutinból fogod végezni a kifizetési kérelmeidet, mert annyiszor leszel kénytelen alkalmazni azt. Sok sikert kívánunk a fogadásaidhoz! Ha pedig bármi kérdés maradt benned, ne félj kapcsolatba lépni velünk.

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a Betinia Mastercard fizetési lehetőség minden fontos részletét megvitattam, és bemutattam az előnyeit és hátrányait is. Ha van fogadása vagy tervez fogadni a Betinia oldalon, a Mastercard az egyik legjobb fizetési lehetőség, amit használhat. Kattintson a Betinia gombra itt, és fogadjon kedvenc sportágaira most Mastercard kártyájával.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli