Betinia MiFinity fogadás fizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 4

A Betinia egyre népszerűbb online sportfogadó oldallá válik a magyar játékosok körében. Részben ennek is köszönhető, hogy a mi figyelmünket is elnyerte az oldal. Na meg a folyamatos olvasói levelek is sokat segítettek a dolgon, így hát úgy éreztük, eljött az ideje megnézni, mit is tud a Betinia, és miért érdemes a MiFinity rendszerén intézni pénzügyeinket.

Cikkünkben ennek a kettőnek fogunk utánajárni, na meg annak, hogy egyáltalán hogyan is tudjuk használni mind a Betiniát, mind pedig a MiFinity rendszerét. Tarts tehát velünk Te is, hogyha szeretnél mindent megtudni a fogadóirodáról és az online fizetési módról. Útmutatók, korlátok, szabályok, tranzakciós díjak… MEgosztunk minden hasznos infót, érdemes tovább olvasni!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

MiFinity regisztráció – Így tudod létrehozni vadi új MiFinity fiókodat

Logo MiFinity

Menj fel a MiFinity hivatalos honlapjára, és kattints a jobb felső sarokban található Sign up gombra. Add meg az email címedet, majd a jelszavadat kétszer, aztán pedig fogadd el az általános szerződési feltételeket. Kattints a Create account gombra, és ezzel a MiFinity regisztrációd már el is készült, indulhat az online fizetés a lehető leggyorsabb és legbiztonságosabb módon.

Betinia regisztráció – Hogy már kezdhess is fogadni!

Az online sportfogadói karriered most kezdődik. Ennek eleje egy Betinia regisztrációval kezdődik, ha már erre az oldalra tévedtél. Hogy ebben ne érjen hátrány senkit, az alábbiakban szeretnénk megmutatni lépésről lépésre, hogy pontosan hogyan is kell létrehozni új felhasználói fiókot az internetes bukméker oldalon. Már mutatjuk is, ti pedig tartsatok velünk!

Mobil eszközökön Betinia_5
A 20Bet elfogadja a MiFinity

Kattints Betinia linkjeink bármelyikére az oldalunkról, vagy menj fel az online buki hivatalos honlapjára. Itt kattints a jobb felső sarokban található Regisztrálj gombra, ha magyarul jelenik meg. Ha nem, akkor az oldal legalján tudod állítani a nyelvet. Szerencsére a Betinia magyarul is elérhető, úgyhogy nyelvi akadályok sem korlátoznak minket. A regisztrációs gombra kattintva tudod kiválasztani az üdvözlő bónudszodat.

Érdemes rámenni, hiszen így akár 35 000 forint értékben fogod tudni megduplázni az első Betinia MiFinity befizetésedet. Azért az nem egy rossz ajánlat! A bónusz után Következő lépés, és add meg a személyes adataidat. Töltsd ki a kötelezően kitöltendő dobozokat, add meg az adataidat, és kattints a Következő gombra, amíg kész nem vagy. Miután minden adatodat megadtad, akkor kattints a Játék kezdése gombra. Ezzel Betinia fiókod már el is készült, te pedig kezdhetsz fogadni – az első befizetésedet követően azonnal.

Betinia MiFinity befizetés – Útmutató lépésről lépésre

Épp most hoztad létre a fiókodat, így a rendszer automatikusan be is jelentkeztet, hogy megismerkedhess az új bukiddal. Ilyenkor azonban azonnal a befizetési oldalra vezet, hogy tudj is kezdeni játszani. A későbbiekben a jobb felső sarokban található Befizetés gombra kattintva fogod tudni elérni a Betinia befizetési oldalát. Ezt természetesen bármikor meg fogod tudni tenni majd.

Ha ide jöttél, akkor görgess lejjebb, egészen addig, amíg meg nem találod a MiFinity fizetési módot. Kattints rá, majd pedig add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél a Betinia számládra tölteni. Vannak előre megadott összegek, de természetesen egyedi számot is megadhatsz egészen nyugodtan. Kattints a narancssárga Befizetés gombra alul, ekkor a rendszer átirányít a MiFinity bejelentkezési ablakba. Itt add meg a MiFinity adataidat, hogy az oldal felismerje, melyik fiók is az, amelyik hozzád tartozik.

Ekkor tehát a MiFinity fiókodhoz tartozó email címedet és jelszavadat kell megadnod. Ezt követően majd ismét erősítsd meg az összeget, majd pedig kattints ismét a Befizetés gombra. Így tudod megerősíteni a Betinia MiFinity befizetésedet. Ha rákattintasz a befizetésre és minden jól alakult, akkor a tranzakció sikeresen végbemegy és a pénzed – az online sportfogadási üdvözlő bónusz ajánlatoddal együtt – azonnal meg is érkezik a Betinia fiókodra.

Betinia MiFinity befizetési limitek – A lehető legkisebb és legnagyobb befizetés

A Betinia MiFinity befizetés minimális korlátja 5 000. Ez azt jelenti, hogy ha te mondjuk 4 000 forintot szeretnél utalni első befizetés gyanánt a Betinia számládra, akkor kénytelen leszel másik fizetési mód után kutatni. A MiFinity rendszerével ugyanis nem fogod tudni megtenni ezt. Ugyanez érvényes a mondjuk egymillió forintos befizetésre. MiFinityvel ezt csak több utalással teheted meg. Egy összegben csak egyéb fizetési módokon lehetséges ez, hiszen a Betinia MiFinity befizetés felső korlátja 600 000 forint.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Betinia MiFinity kifizetés

Hogyha a cikkünkkel együtt halad a regisztrációs folyamatod is, akkor ezen a ponton már kész a MiFinity fiókod, regisztráltál a Betiniára is, sőt már az első befizetéseden is túl vagy, amivel együtt megszerezted az üdvözlő bónuszodat is. Ha ezek már mind megvannak, akkor már csak játszani és nyerni kell, ennyi van hátra. Mi pedig már mutatjuk is, hogy hogyan!

Betinia MiFinity fogadás

A Betinia online sportfogadás oldala az ország egyik legnépszerűbb fogadóirodájává vált mára már. Nem csoda, hiszen rengeteg sportra fogadhatunk ezen az oldalon, szinte mindenki meg fogja találni a maga sportfogadási szakterületét. Hogy elkezdjük a játékot, kattintsunk a felső menüsorban lévő Sportfogadás gombra, itt fognak bejönni az elérhető fogadási események és piacok.

A bal oldali sávban ott lesznek a legnépszerűbb bajnokságok, picit lejjebb görgetve pedig az összes sportágat listázza az oldal. Fogadhatsz Labdarúgásra, asztalteniszre, röplabdára, krikettre, bokszra, sífutásra, és számos egyéb sportra is.

Betinia Bónusz_2
20Bet bónusz ajánlat

Elérhetőek az úgynevezett Speciális fogadások is, ahol szórakoztató eseményekre vagy politikára tudsz fogadni. Ha kiválasztottad a sportot, válaszd ki az országot és a vajnokságot is, majd pedig kattints “A kiválasztott események megtekintése” gombra.

Ekkor bejön az adott ligára vonatkozó összes elérhető fogadási piac. Válaszd ki azokat, amelyekre fogadni szeretnél, és kattints rá az oddsra. Ezzel automatikusan felkerült a szelvényedre az esemény, a fogadásod készen áll. A jobb alsó sarokban állítsd be a szelvény részleteit és add meg a tétet. Ha megvan minden, kattints alul a “Megtenni a tétet” gombra. Erősítsd meg, és ezzel a szelvényedet fel is adtad. Már csak várni kell, hogy jöjjenek az események!

Betinia MiFinity kifizetési kérelem

Ugyanolyan korlátok érvényesek a Betinia MiFinity kifizetés esetében is, amelyek befizetés esetében is érvényben vannak. Azaz kifizetési kérelem sikeres leadásához is minimum 5 000 forintos tranzakcióra lesz szükség.

Ha ennél kisebb összeget is szívesen kiutalnál, akkor frusztráló lesz számodra a MiFinity fizetési módja. A felső korlát pedig 600 000 forint, ami a nagy tétben játszóknak rengeteg kellemetlenséget tud okozni. Ha ezek a számok nem tetszenek, nem érdemes Betinia MiFinity fogadásba fogni, érdemes lehet jobban hozzád illő fizetési mód után kutakodni.

Betinia MiFinity kifizetési limitek

A Betinia MiFinity kifizetési limitjei a befizetéshez hasonlóak. Ez azt jelenti, hogy legalább 5 000 forintot kell kiszedni a számládról ahhoz, hogy megkaphasd a pénzedet. A felső határ pedig 600 000 forint, szóval egyösszegben maximum ennyi pénzt vehetsz ki.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Betinia MiFinity kifizetés tranzakciós díjai

Az első és legfontosabb tudnivaló a Betinia MiFinity fizetésről, hogy teljesen ingyenes. Sem a befizetéseid, sem pedig a kifizetéseid után nem számol fel külön költséget sem a Betinia, sem pedig a MiFinity online fizetési rendszere. A tranzakciós díj tehát 0%, és tényleg nem kell tartanod a rejtett költségektől sem ezen az oldalon.

Nincsenek kezelési költségek, nincsenek tranzakciós díjak. Az egyetlen probléma, ami felmerülhet, az abból adódhat, ha mondjuk forintban van a Betinia számlád, a MiFinity pedig euróban. Ilyenkor a váltásdíja költséges lehet. Ha mindkettő ugyanabban a valutában van, akkor viszont ezt is ki lehet kerülni.

Magyarországról is elérhető a Betinia MiFinity fizetési mód?

Szimbólumok Tenisz

Egyértelműen igen, egyéb esetben nem is taglalnánk különösebben a dolgot, hiszen nem lenne semmi értelme. Van viszont értelme szerencsére, hiszen a magyar szerencsejátékos közeg számára a Betinia oldala is legálisan elérhető, és a MiFinity fizetési módot is használhatjuk törvényes keretek között.

Ráadásul a Betinia oldalán is elérhetjük a MiFinityt a fizetési módok között, szóval tényleg semmi nem gátol minket, magyar játékosokat a Betinia MiFinity fizetési mód alkalmazásában és napi szintű használatában.

A Betinia MiFinity fogadás legnagyobb pozitívumai

A fentiekben már ismertettük az oldal és a fizetési mód legfontosabb erősségeit. Most ezt szeretnénk még egyszer ismételni. Íme tehát a legfontosabb pontok, amik miatt igazán érdemes lehet a Betinia MiFinity fizetési módot választani.

Gyors és kényelmes fizetések. A MiFinity egy megbízható online fizetési platform, ami gyorsan utalja a tranzakcióidat. Nem kell napokat várni arra, hogy megérkezzen a pénzed, és főleg nem kell azon aggódni, hogy bárki lenyúlja a pénzügyi, vagy a személyes adataidat. Tökéletes biztonság és gyors utalások, ez a jellemző.

Betinia Platform_2
A 20Bet honlapja

Ingyenes utalások. A Betinia MiFinity fizetés nem csak gyors és biztonságos, de mindemellett ingyenes is. Nincsenek tranzakciós díjak, nincsenek kezelési költségek, nincsenek semmilyen rejtett “adók.” Csak te vagy, meg a nyereményed, és annyi pénz megy a számládra, amennyire számítasz.

Gyors és egyszerű regisztráció. Bagatellnek hangzik, de tényleg fontos szempont ez is. Egyetlen percbe sem telik, hogy regisztrálj a MiFinityn. Gyakorlatilag csak egy email címre, meg egy jelszóra lesz szükséged, és már kész is a regisztrációd. A Betiniára sem tart sokkal tovább regisztrálni, és hát mindkettőhöz kaptál is részletes útmutatót, szóval tényleg meg van könnyítve a dolgod.

A Betinia MiFinity fogadás legnagyobb negatívumai

Magyar zászló

Természetesen véletlenül sem szeretnénk abba a vak hitbe ringatni olvasóinkat, hogy a Betinia MiFinity fizetéssel minden tökéletes lenne. Hogy a vád se merülhessen fel, ennek érdekében a következő néhány sorban most a fizetési móddal kapcsolatos legnagyobb hátrányokat szeretnénk ismertetni. Ha ezeket látva sem tántorodsz el a Betinia MiFinity fizetéstől, akkor ez valóban a neked való opció lesz!

Fizetési korlátok. A Betinia MiFinity fizetés túlzottan korlátozza a játékosok szabadságát. Aki nagy összegben szeret játszani, azok már most keressenek másik fizetési módot. High roller játékosok részére egyáltalán nem való ez a megoldás, hiszen a be- és a kifizetés maximális összege 600 000 forint. Kis téttel játszó játékosoknak szintén kellemetlen élményeket fog okozni a MiFinity, hiszen a minimális tranzakció 5 000 forint befizetés és kifizetés esetében egyaránt. Ha ennél kisebb összegeket szeretnél utalni, akkor nem lesz ez itt jó. Ha megfelelnek a fentebb említett fizetési korlátok, akkor érdemes használni.

Egyszerre több helyen tárolni a pénzedet. Bonyolult lehet, és kényelmetlen, ha nem vagy hozzászokva a multitaskinghoz. Ha egyszerre csak egy helyen szeretnéd tartani a pénzedet, tényleg okozhat kellemetlenségeket a figyelemmegosztás. Ezért nem feltétlenül javasoljuk.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás a Betinia MiFinity fogadásról

Ez volt tehát összefoglalónk a Betinia MiFinity fogadásról és fizetésről. Cikkünk során lépésről lépésre bemutattuk mindenkinek, hogy hogyan hozhat létre fiókot a MiFinity rendszerében és a Betinia online sportfogadás oldalán egyaránt. Szintén bemutattuk a Betinia MiFinity befizetés és kifizetés részletes menetét, sőt, még azt is megmutattuk, hogy hogyan tudod feladni az első szelvényedet az oldalon.

Bízunk benne, hogy cikkünkben minden felmerülő kérdést sikerült megválaszolnunk a Betinia MiFinity fizetéssel kapcsolatban. Amennyiben ez mégsincs így, kérdezz minket bátran kommentben vagy emailben, mi pedig boldogan segítünk. Ha pedig nincs több kérdés, akkor nincs is mire várni: irány regisztrálni!

Utolsó frissítés: 06/01/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a Betinia MiFinity fizetési lehetőség minden fontos részletét megvitattam, és bemutattam az előnyeit és hátrányait. Ha már kötöttél fogadást, vagy tervezel fogadást kötni a Betinián, a MFinity az egyik legjobb fizetési lehetőség, amit használhatsz. Kattintson a Betinia gombra itt, és fogadjon most kedvenc sportágaira és eseményeire.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli