Betinia MuchBetter fogadás – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 10

Az elmúlt években egyre népszerűbb oldallá vált a Betinia a magyar sportfogadók körében. Nem véletlenül, hiszen átlagon felüli oddsok vannak, ráadásul szinte minden sportra fogadhatunk itt. Külön kiemelendő a sportfogadás jövője szempontjából a VR sportfogadás, ami egy egészen egyedi lehetőség. Számos kiváló funkció érhető még el az oldalon. Ezek közé tartozik a MuchBetter fizetés is.

Az alábbi cikkünkben ez utóbbit fogjuk részletesen bemutatni. Olvass tovább, hogyha szeretnél regisztrálni a MuchBetter rendszerébe és a Betinia oldalába. Mindent meg fogunk mutatni a befizetéssel és a kifizetéssel kapcsolatban is, így olvasóink biztosan gond nélkül fogják intézni majd Betinia MuchBetter fizetéseiket. Kezdjük is a MuchBetter regisztrációval!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

MuchBetter fiók létrehozása

Logo MuchBetter

A MuchBetternek igazából mobil alkalmazása van, úgyhogy érdemes a mobilodra letölteni az appjukat. Ebből fogod tudni kezelni a pénzügyeidet, és nagyban meg fogja könnyíteni a dolgodat ez az applikáció.

Hogy letölthesd, keresd fel a MuchBettert a Google Playben vagy az App Storeben, attól függően, hogy milyen telefont nyúzol. Szintén beütheted a géped böngészőjébe a muchbetter hivatalos honlapját. Itt a Sign Up gombra kattintva megjelenik egy QR kód. Ezt a telefonoddal beolvasva már meg is kezdheted a letöltést.

Töltsd is le, és telepítsd is az appot. Ha végeztél, akkor nyisd meg, és kattints a Sign Up gombra. Itt válaszd ki a megfelelő országkódot, és add meg a telefonszámodat. Fogadd el az adatvédelmi irányelveket és az ÁSZF-et. Ha ezzel megvagy, akkor kattints a lenti Sign Up-ra. Ezután egy PIN kódot kell majd megadnod kétszer egymás után. Erre a biztonságos bejelentkezéshez lesz szükséged.

Ha beállítottad a MuchBetter PIN kódodat, akkor kellett kapnod egy kódot SMS-ben. Kattints a Validate gombra, majd add meg az országodat, és nyomj a Nextre. Itt a nevedet és a születési dátumodat kell megadnod, majd ismét Next.

Itt jöhet a pontos cím utcával, házszámmal, várossal, irányítószámmal együtt. A Next gomb után add meg az email címedet, majd Next újra. Itt válaszd ki a pénznemet és a számla célját. Add meg a foglalkozásodat és az éves befizetés várható mértékét. Végül pedig kattints a Complete gombra, és a MuchBetter fiókod ezennel beregisztrálásra került.

Betinia regisztráció

A regisztrációhoz vagy kattints a nálunk található Betinia linkekre, vagy menj fel az online buki hivatalos honlapjára. A jobb felső sarokban kattints a Regisztrálj gombra – vagy ha angolul látod, akkor menj az oldal legaljára, és állítsd át a nyelvet magyarra. Használjuk ki, ha már lefordtották – még ha nem is tökéletesen. Itt tudod kiválasztani az üdvözlő bónuszodat is, amit érdemes megszerezni.

Mobil eszközökön Betinia_5
A 20Bet elfogadja a MuchBetter

Ha ez megvolt, akkor add meg az email címedet, a felhasználónevedet, és az ahhoz tartozó jelszavadat, amiket használni fogsz majd a bejelentkezéshez. Fogadd el az általános szerződési elveket, majd pedig az adatvédelmi irányelveket is. Ha mindennel megvagy, akkor kattints a Következő lépésre.

Itt a pontos címedet kell majd megadni, ország, város, utca, házszám és irányítószám szerint. A használni kívánt pénznemet is itt tudod kiválasztani. Érdemes azt választani, amit a MuchBetter-nél is, hiszen így megkímélheted magad a váltási díjaktól. Hogyha ezzel is megvagy, akkor már csak egy lépés maradt hátra: kattints a Játék kezdése gombra, és a fiókod ezzel el is készült.

Betinia MuchBetter befizetés

A regisztrációt követően a rendszer automatikusan a befizetési aloldalra fog irányítani. HA később szeretnél befizetést végrehajtani, akkor sincs probléma: jelentkezz be a fiókodba, majd pedig kattints a jobb felső sarokban található Befizetés gombra. Itt görgess lejjebb, egészen addig, amíg meg nem találod a MuchBetter fizetési módot. Kattints rá és add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél feltölteni a számládra.

Választhatsz az előre megadott összegekből, de bírhatsz egyedi számot is. Kattints a Befizetés gombra, a betöltést követően pedig add meg a MuchBetter számládhoz tartozó telefonszámot. Ha ez is megvan, kattints ismét a Befizetés gombra. Ezzel a tranzakció végbe is ment, a pénzed pedig azonnal meg is kell, hogy érkezzen a számládra – természetesen a bónuszoddal együtt!

Betinia MuchBetter befizetési limitek

A Betinia MuchBetter befizetés alsó limitje 5 000 forint. Ez azt jelenti, hogy legalább 5 000 forinttal kell feltöltened a számládat, ha ezt a fizetési módot választod, ez a lehető legkisebb összeg. Ha ennél kisebb utalásokat szeretnél indítani, akkor érdemes másik fizetési módot választani.

Az elérhető legnagyobb Betinia MuchBetter befizetés 1 000 000 Ft, azaz egymillió forint. Ha ennél többet szeretnél feltölteni egyszerre, akkor is érdemes másik fizetési mód után kutatni. Ha a kettő közé lőtted be az ideális befizetési mértéket, akkor tökéletes lehet számodra ez a befizetési mód.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Betinia MuchBetter kifizetés

Ezen a pontos már regisztráltál a MuchBetter rendszerébe, létrehoztad a Betinia fiókodat, és az első befizetésedet is megtetted. Ennek köszönhetően már csak két lépés választ el attól, hogy kivehesd a nyereményeidet. Először is tudnod kell, hogy hogyan adhatod fel az első szelvényedet, aztán pedig, ha nyertél, azt, hogy hogyan adhatod le sikeresen a kifizetési kérelmedet. Ezeket fogjuk most megmutatni neked, kezdjük az első Betinia fogadásod feladásával!

Betinia MuchBetter fogadás

Hogyha kezdő játékos vagy, és fogalmad sincs, mégis merre indulj, akkor a tökéletes helyre érkeztél. Menj fel a Betinia hivatalos honlapjára, és lépj be a fiókodba. Kattints a felső menü sorban a Sportfogadás gombra. Ekkor megjelenik az oldal összes elérhető fogadási piaca. Számos módon tudsz szűrni és keresni, ilyenek például a legnépszerűbb bajnokságok és sportágak. Ezeket a bal oldali menüsávban találhatod.

Betinia Bónusz_2
20Bet bónusz ajánlat

Hogyha az adott pillanatban zajlik az esemény, amire fogadni szeretnél, akkor a felső menüsroból az Élő fogadás opciót válaszd, ott fogod megtalálni az elérhető fogadási piacokat. Ha kiválasztottad a sportágat és a bajnokságot, akkor nézd meg, melyik meccsekre szeretnél fogadni. A meccsre, vagy az esemény jobb szélen elérhető lefele nyílra kattintva megtalálhatod az összes elérhető fogadási lehetőséget.

Ilyenkor csak keresd ki, mire szeretnél fogadni, és kattints rá az oddsra. Ezzel az automatikusan felkerült a szelvényedre, ami a jobb alsó sarokban fog megjelenni. Itt tudod beállítani, hogy egyes kötésekben, többszörös kötésekben, esetleg rendszer fogadásban szeretnél játszani. A tétet is itt tudod megadni. Ha kész a szelvényed, kattints a “Megtenni a tétet” gombra. Erősítsd meg a fogadást, és a szelvényedet már hivatalosan fel is adtad.

Betinia MuchBetter kifizetési kérelem

Azt már tudod, hogy kell feladni szelvényt, ideje megtudni azt is, hogy hogyan adhatod le a kifizetési kérelmedet. Főleg akkor lesz ez fontos lépés, ha már meg is van az első nyertes szelvényed, ami legalább 5 000 forintos nyereményt jelent számodra. Hogy miért pont ennyi, az a következő fejezetben fog kiderülni, most fókuszáljunk a kifizetési kérelemre. Ehhez ironikus módon a Befizetés gombra kell kattintanod, ott pedig a felső sorban átkattinthatsz a Kifizetés fülre.

Ha az egyenlegedre viszed a kurzort, akkor lejön egy legördülő menüsor, ott pedig azonnal elérheted a kifizetési aloldalt. Két opciód is van tehát. Itt pedig már csak ki kell keresni a MuchBetter fizetési módot. Ha megvan, kattints rá, és add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél levenni a számládról. Kattints a Kifizetés gombra, majd add meg a MuchBetterhöz tartozó telefonszámodat, és kattints ismét a Kifizetésre. Erősítsd meg a tranzakciót, és ezzel a kérelmet már le is adtad.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Betinia MuchBetter kifizetési korlátok

A befizetéshez hasonlóan a Betinia MuchBetter kifizetés korlátjai is 5 000 és 1 000 000 forint között alakulnak. Ez azt jelenti tehát, hogy ha nyer az egyik fogadásod 4 000 forintot, akkor azt még nem tudod kiutalni a MuchBetter számládra. Ha viszont legalább 5 000 a nyeremény, az már mehet. Ugyanígy, ha egymillió forintot ér a szelvényed, az még belefér, de ha többet nyersz, azt a MuchBettert alkalmazva csak több kifizetéssel fogod tudni megoldani.

Betinia MuchBetter kifizetés tranzakciós díjai

Szimbólumok Baseball_1

A következő dolog, amiről mindenképpen beszélnünk kell, ez a Betinia MuchBetter kifizetés tranzakciós díja. Pontosabban annak hiánya, hiszen szerencsére semmilyen extra költséggel nem kell számolnunk. Amit megnyerünk, az a miénk. A tranzakciós díj minden utalásnál 0%, tehát teljesen ingyenesen kezelhetjük a pénzügyeinket ezen az oldalon. Semmilyen rejtett költségtől nem kell tartani – maximum az átváltás okozhat galibát, ha más valutát használunk a MuchBetteren, mint amit a Betinián.

Legalitás és elérhetőség

Természetesen igen. Egyéb esetben nem is lenne túl sok értelme erről beszélni, de szerencsére abszolút elérhető opció. Egyrészt a Betinia is szeretettel várja a Magyarországról regisztráló játékosokat, másrészt pedig a MuchBetter fizetési rendszerét is nyugodt szívvel használhatják a magyar lakosok.

Betinia Platform_2
A 20Bet honlapja

Mindkettő online szolgáltató legálisan van jelen a magyar piacon. Ráadásul a Betinián is elérhető a MuchBetter fizetési mód, aminek köszönhetően tényleg semmilyen akadály nem állhat utunkba.

A Betinia MuchBetter fogadás legnagyobb pozitívumai

Magyar zászló

A fentebbiekben már igen részletesen bemutattuk a Betinia és a MuchBetter fizetési mód előnyeit is. Az alábbiakban most ezt szeretnénk gyorsan összefoglalni, hogy miért is érdemes regisztrálni a Betinián, és miért éri meg azon belül is a MuchBetter használatával intézni pénzügyeidet. Már mutatjuk is!

Biztonságos és gyors pénzügyi tranzakciók. A MuchBetter egy évek óta működő online fizetési rendnszer, ami óriási figyelmet fordít a tökéletes biztonság elérésére. Náluk tutira nem lesz gond a pénzügyi adataid kiszivárgásával vagy a fiókod feltörésével, erre nem lesz lehetősége egyetlen hekkernek sem. A rendszer túl stabil, ami neked csak jó hír lehet.

Egyszerűen használható mobil app. A MuchBetter egyik legnagyobb előnye a mobil appja. Biztonságos, gyors és egyszerűen kezelhető. Segítségével folyamatosan a zsebedben tarthatod a teljes vagyonodat. Egyetlen érintésre minden pénzügyedet elérheted, mindezt a lehető legbiztonságosabb módon.

Ingyenes tranzakciók. Ennek dontosságát egyszerűen nem lehet elégszer hangsúlyozni. Sok oldal és sok fizetési mód megadóztatja az ügyfeleit, de erre sem a Betinia, sem pedig a MuchBetter nem képes, szerencsére. Semmilyen költsége nincsen az utalásaidnak, minden teljesen ingyenes.

A Betinia MuchBetter fogadás legnagyobb negatívumai

A pozitívumok mellett természetesen fontos ismertetni a negatívumokat is. Csak így kaphatsz teljes képet az oldalról és a fizetési módról, ezért most szeretnénk bemutatni azon okokat is, amelyek ha nem tetszenek, lehet érdemes távolmaradni ettől az opciótól. Lássuk is hát!

Szűk keretek. Az alacsony tétben játszó játékosoknak magas a be- és a kifizetési limit is, a nagy tétben játszóknak pedig kicsi a felső korlát. A legkisebb összeg 5 000 forint, a felső limit pedig 1 000 000. Ha ezekbe a keretekbe nem férsz bele, jobb mást találni.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglaló

Ez volt tehát részletes bemutatónk és összefoglalónk a Betinia MuchBetter fogadás és fizetés minden fontos részletéről. Bízunk benne, hogy minden felmerülő kérdést megválaszoltunk. Olvasóink – remélhetőleg – már magabiztosan tudják, hogy hogyan kell létrehozni egy új MuchBetter fiókot, tudnak regisztrálni a Betinia oldalán is, tudnak be- és kifizetést indítani, de még fogadási segédletet is adtunk. Mostmár tényleg csak annyi van hátra, hogy játszani kell, és persze nyerni. Tovább cikkeinkkel ebben is igyekszünk különböző fogadási tanácsokkal segédkezni. Tartsatok velünk!

Utolsó frissítés: 06/01/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a Betinia MuchBetter fizetési lehetőség minden fontos részletét megvitattam, és bemutattam annak előnyeit és hátrányait. Ha már megtettél egy fogadást, vagy azt tervezed, hogy fogadást teszel a Betinián, a MuchBetter az egyik legjobb fizetési lehetőség, amit használhatsz. Kattintson a Betinia gombra itt, és fogadjon most kedvenc sportágaira és eseményeire.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli