Betinia Neteller kifizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 1

A magyar szerencsejátékosok és profi sportfogadók körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Betinia fogadóiroda, így mi sem mehettünk el szó nélkül mellette. Egyre nagyobb fogadási kínálat jellemzi a piacukat, ráadásul a bónusz ajánlataik is elég meggyőzőek.

Ráadásul a Neteller fizetési mód is elérhető az oldalon, ami külön kedvez azon sportfogadóknak, akik erre a netes bankra esküsznek. Jelen oldalunkon a Betinia Neteller fizetés és fogadás minden apró részletét fogjuk bemutatni: hogyan intézheted a befizetéseidet, hogyan a kifizetéseidet, milyen lépéseken át vezet az út idáig, illetve mik a Betinia Neteller fizetés legnagyobb előnye, és mik a hátrányai. Sok más egyébbel egyetemben ezekről is szó lesz, tartsatok hát velünk Ti is!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Így regisztrálj új fiókot a Netelleren

Logo Neteller

Az új fiók létrehozása a Neteller hivatalos honlapjának meglátogatásával kezdődik. Az oldal első kérdése, hogy elfogadod-e a sütiket. Kattints rá, hogy igen. Ha ezzel megvagy, akkor kattint a “Join for Free” gombra. Ezt az oldal jobb felső sarkában fogod majd megtalálni. Egy kattintás, és már ott is vagy a Neteller regisztrációs felületén. Ezzel kezdetét is veheti a móka!

Ne aggódj, nem tart soká a regisztráció, ha kilencven másodpercet mondunk, azzal is túlzunk valószínűleg. Első körben csak néhány alap adatodra lesz szükség. Ilyenek például a vezetékneved és a keresztneved. Ezt követően válaszd ki, hogy melyik országban élsz, és add meg, hogy melyik valutát szeretnéd használni. Mi a forintot javasolnánk.

Szintén meg kell adni az email címedet is, illetve egy ehhez tartozó jelszót. Innentől már csak egy lépés marad hátra: hogy kattints a zöld “Register” gombra. A kattintásoddal együtt elfogadod az adatvédelmi irányelvet és az ÁSZF-et is, ezt külön gombbal nem kell bejelölni. Ezt követően már be is léptél automatikusan az új fiókodba, további teendőd már nincsen. A Neteller fiókod elkészült.

Betinia Neteller befizetés lépésről lépésre

Ahhoz, hogy sikeresen elindíthasd életed első Betinia (kattintson erre a linkre) Neteller kifizetési kérelmét, először tudnod kell, hogyan fizethetsz be egyáltalán. Ezt fogjuk most bemutatni első körben lépésről lépésre. Kezdjük az alapok alapjaival: így regisztrálj a Betinia oldalán!

Mobil eszközökön Betinia_5
A 20Bet elfogadja a Neteller

Betinia regisztráció – Így kezdődik minden

 A Betinia sportfogadás oldalának van egy hivatalos honlapja. Nyisd meg a böngésződet, és irány erre az oldalra. Itt a jobb felső sarokban találhatod majd azt a gombot, hogy “Regisztrálj”, kattints erre! Ha nem magyarul jelenik meg az oldal automatikusan, akkor az oldal aljára görgess lejjebb. Itt találhatsz majd egy zászlót, arra kattintva tudod kiválasztani a magyart a nyelvek közül.

A regisztrációvaé egyidőben a sportfigadási üdvözlő bónuszodat is kiválaszthatod. Ez az új Betinia játékosok esetében egy 100 százalékos első befizetési bónusz akár 35,000 forintig, szóval igencsak érdemes kihasználni, ezzel ugyanis 35,000 forint befizetését követően 70,000 forint lesz a számládon. Innen indulsz, és még bőven van tovább!

Ha kiválasztottad a bónuszt, akkor add meg a jelszavadat, az email címedet, a felhasználónevedet, illetve fogadd el az oldal adatvédelmi irányelveit és az általános szerződési feltételeket. Kattints alul a Következő lépés gombra, és add meg alapvető adataidat. Nemed, telefonszámod, születési dátumod és neved, ezekre lesz szükség.

Ismét csak a “Következő lépés” gomb következik, ezzel eljutunk az utolsó lépéshez. Itt add meg a pontos lakcímedet ország, város, utca, házszám és irányítószám szerint. Továbbá itt tudod kiválasztani a használni kívánt valutát is, mi a forintot javasoljuk, az egyszerűség jegyében. Ha mindezzel megvolnál, kattints a Játék kezdése gombra, és már indulhat is az első befizetésed!

Betinia belépés – A folytatás

Ha a regisztrációt követően fontos dolgod akad, és ki kell lépni, ne ijedj meg. Később bármikor visszamehetsz az oldalra, és bejelentkezhetsz a már létező adataiddal. Ehhez csak kattints a jobb felső sarokban található Bejelentkezés gombra, és add meg a felhasználónevedet és a jelszavadat, majd kattints a Bejelentkezés gombra.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Betinia Neteller befizetés

Ha a fenti pontokat követted, már elkészült a fiókod. Új regisztrációkor az első belépéseddel automatikusan a befizetési oldalra irányít az oldal, így itt már akár tudod is intézni a dolgot. Ha később szeretnél befizetni, akkor jelentkezz be a fiókodba, és kattints a jobb felső sarokban található “Befizetés” gombra. 

Ekkor bekerülsz ugyanarra az oldalra, ahova az első bejelentkezésedkor irányít a fogadóiroda. Görgess picit lejjebb és keresd ki a Neteller fizetési módot. Kattints rá a logójára, majd add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél feltölteni a számládra. Ezt követően kattints a Befizetés gombra. Itt meg kell adnod a Netellerhez használt email címedet, majd pedig kattints ismét a Befizetés gombra. Erősítsd meg a tranzakciót és a pénz azonnal meg is jelenik a számládon.

Betinia Neteller befizetési limitek

A Betinia Neteller befizetés természetesen nem korlátlan, sem alulról, sem pedig felülről. Ahhoz, hogy Betinia Neteller befizetést indíthass, minimum 3,000 forintos utalásra lesz szükséged – ez tehát a Betinia Neteller befizetés alsó korlátja. A befizetés felső korlátja 500,000 forint.

Betinia Bónusz_2
20Bet bónusz ajánlat

Így tehát a Betinia Neteller fizetés akkor tökéletes választás a számodra, ha elégedett vagy a 3,000 és 500,000 forint közötti befizetési összegekkel. Ha ennél kisebb vagy nagyobb tétekre vágysz, akkor jobb, ha másik fizetési módot választasz, ha viszont ez megfelel, akkor a Neteller a tökéletes.

A Betinia Neteller kifizetés alapjai

Nem csak a be-, de a Betinia Neteller kifizetéshez is tartoznak fontos szabályok, amiket egyszerűen követni kell, ha szeretnéd megkapni a pénzedet. Ezeket fogjuk bemutatni az alábbi néhány sorban.

Betinia Neteller kifizetés alsó limit

Akárcsak a befizetés, ugyanúgy a Betinia Neteller kifizetés is 3,000 forintos alsó korláttal indul. Ez azt jelenti, hogy ha csak 2,900 forint van a számládon a nyereményed után, akkor még nem indíthatsz kifizetést. Ha viszont a számlád eléri a 3,000 forintot, akkor azt már küldheted is a Neteller fiókodra.

Betinia Neteller kifizetés felső limitje

A Betinie Neteller kifizetéshez tartozik felső korlát is. Ez jelen esetben 500,000 forint. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne nyerhetnél mondjuk 550,000 forintot, és még csak azt sem, hogy ne utalhatnád ki minden pénzedet. Csupán az egy összegben felvehető nyereményről van szó, így ha sokkal több pénzt nyernél fél millió forintnál, akkor több összegben számíts majd a nyereményedre, ne pedig egyben várd.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Betinia Neteller rejtett költségek

Betinie Neteller fizetéskor nem kell azon aggódnod, hogy vajon milyen extra díjakat ver rád a fogadóiroda. Sem befizetéskor, sem pedig kifizetéskor nem kell ugyanis egyetlen forint tranzakciós díjat, kezelési költséget vagy bármi egyéb lehúzást fizetned. Az utalások díja 0%, mi pedig leteszteltük be- és kifizetéskor egyaránt.

A fogadóiroda nem hazudik, valóban nincsenek rejtett költségek. Valutaváltással lehet csak probléma, de ha ugyanazt a valutát használod a Neteller fiókodon is, mint amit a Betinián, akkor biztosan nem fogsz meglepődni az összegeken. Teljes mértékben elégedettek voltunk a Betinia fizetési szabályzatával.

Betinia Neteller kifizetési útmutató kezdőknek

Szimbólumok Foci

A fentiekben már bemutattuk, hogy hogyan tudsz regisztrálni a Betinia oldalára, illetve hogy hogyan intézheted az első Neteller befizetésedet. Innentől már csak két lépés választ el a kifizetéstől: egy nyertes fogadási szelvény, azt követően pedig egy sikeres kifizetési kérelem. Ezek menetét mutatjuk most be.

Így add fel a nyertes fogadási szelvényt a Betinián

Jelentkezz be a fiókodba és nézd meg az egyenlegedet. Győzödj meg róla, hogy van némi pénz a számládon. Ha van, akkor már mehetsz is a sportfogadás szekcióba – vagy ha épp most tart a meccs, amire fogadnál, akkor menj inkább az élő fogadásra. Itt tudsz szűrni sportág és torna, sőt akár még ország alapján is. Válaszd ki, mire szeretnél fogadni.

Csak kattints a kedvenc sportágadra, és már fel is jön az összes elérhető fogadási piac. Kattints az általad legjobban ismert bajnokságra, majd nézd át a meccseket. Alapból az 1X2 piacot mutatja a fogadóiroda, de ezt több fajta fogadási típusra is átállíthatod (Gólok száma, Dupla esély, Mindkét Csapat Betalál, Döntetlenre Nincs Fogadás). Ha magára a meccsre kattintasz rá, akkor az adott esemény összes fogadási piacát fogod látni.

Innentől pedig már csak Te rád van bízva minden. Az események mellett láthatod a szorzókat – kattints erre a számra, és az már fel is kerül a szelvényedre. Ezt a jobb oldalon találhatod. Itt be tudod állítani, hogy egyes vagy többszörös kötésben, esetleg rendszer fogadásban szeretnéd feladni. Lejjebb görgetve adhatod meg, hogy mennyi pénzt szánsz egy-egy szelvényre – ha rendszerfogadást kötsz, az megsokszorozhatja a tét árát, erre figyelj oda!

Ha elégedett vagy a létrejövő szelvényekkel, akkor már csak annyi maradt hátra, hogy rákattints alul a narancssárga “Megtenni a tétet” gombra, és erősítsd meg a fogadásodat. A pénzt levonja a rendszer a Betinia számládról, a szelvény pedig el is készült. Már csak várni kell, hogy nyertél-e.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Betinia Neteller kifizetés pontos menete

Ha pedig nyertél, akkor frissítsd az oldalt, és nézd meg a felső sorban az Egyenleg menüpontot. Itt fogod látni, hogy mennyi pénzed van. A kifizetési kérelem elindításához is erre a fülre lesz szükséged: vidd ide a kurzort. Ekkor megjelenik egy legördülő menüsor, ahol ki tudod választani a “Kifizetés” opciót. Katt oda.

Ekkor megjelennek a Betinia oldalán elérhető kifizetési opciók. Görgess lejjebb, amíg meg nem látod a Neteller logóját. Kattints ide, és írd be, mennyi pénzt szeretnél kivenni a Betinia számládról. Kövesd az utasításokat és erősítsd meg a tranzakciódat. Első Betinia Neteller kifizetésed előtt szükséges azonosítanod is magadat, ezzel kapcsolatban az ügyfélszolgálat fog felkeresni.

A Betinia Neteller legnagyobb előnyei

Magyar zászló

Sok mindent elmondtunk már a Betinia Neteller fizetésről. A következő néhány fejezetben szeretnénk összefoglalni, hogy miért is jó megoldás ez, azaz a fizetési mód legnagyobb előnyeit fogjuk bemutatni.

Ezt követően szó lesz a hátrányokról is – azokat is olvasd el mindenképpen, hogy biztosan elkerülhesd a negatív tapasztalatokat. Előbb azonban olvassuk, miért is érdemes a Betinia Neteller fizetést választani!

Alacsony kifizetési limit

Mint fentebb írtuk, a Betinia Neteller kifizetés alsó limitje is ugyanúgy 3,000 forint, mint a befizetésé. Ez jóval alacsonyabb összeg annál, amit már fizetési módoknál megszokhattunk. Kis büdzséből játszó játékosoknak abszolút ajánlott tehát a Netellert választani a Betinián, megéri, hiszen már a legkisebb nyereményt is kifizetheted. Ráadásul teljesen ingyenesen.

Nincs tranzakciós díj

Ez az egyik legfontosabb aspektus egy fizetési mód tekintetében: hogy mennyi pénzbe kerül az, hogy az ő szolgáltatásaikat használjuk. A Neteller esetében a legkedvezőbb számot kapjuk, a tranzakciós díj ugyanis 0%. Így tehát a legkisebb és a legnagyobb utalásunk is pontosan 0 forintba fog kerülni – azaz pontosan annyi pénzt fogunk a számlánkra kapni, amennyit eredetileg terveztünk kapni, rejtett költségek nélkül.

Neteller mobil app

Ha regisztráltál a Netellerre, érdemes letölteni a mobil appot is. Így ugyanis közelebb kerül hozzád a pénzed, hiszen a telefonod mégis mindig ott van a zsebedben. Az appot le tudod védeni pin kóddal vagy ujjlenyomatolvasással, és egyetlen érintéssel fogsz tudni fizetéseket intézni, utalásokat indítani, vagy csak leolvasni az egyenlegedet. Androidra és iOS-re egyaránt elérhető a Neteller mobil app, szerintünk érdemes használni, jó cucc.

Betinia Platform_2
A 20Bet honlapja

Biztonságos bank

A Neteller egy évtizedek óta stabilan működő internetes bank. Ők az egyik legmegbízhatóbb cég a piacon, ezért is működhetnek már oly hosszú ideje: 1999 óta, egészen pontosan. Banki szolgáltatásukat, oldalukat és mobil appjukat a legfejlettebb technológiák segítségével védelmezik. Ügyfeleik a legnagyobb biztonságban tudhatják itt a pénzüket.

Egyedi bónusz ajánlatok Neteller felhasználók részére

Bizony, a fentieken kívül még egy ajándékot kapnak a Neteller felhasználói. A Betinia ugyanis rendszeresen külön jutalomban részesíti azon játékosokat, akik a Neteller segítségével intézik be- illetve kifizetéseiket. Ilyenkor kaphatsz pénzvisszatérítéses bónuszokat, újratöltő bónuszokat, vagy mondjuk ingyenes pörgetéseket. Számos módon jutalmat az oldal, élvezd is ki, mert megéri!

A Betinia Neteller legfontosabb hátrányai

A Betinia Neteller fizetésnek van sötét oldala is. Ezeket fogjuk bemutatni az alábbi néhány sorban, hogy ne csak a pozitívumokról legyen szó. Ezen sorokat olvasva a kedves követőnk is eldöntheti, hogy vajon a Betinia Neteller fizetés-e a legjobb opció a számára, vagy esetleg létezik ennél jobb megoldás is a számára. Ne feledd, a választék óriási, nem éri meg alkut kötni. Válaszd a hozzád legjobban illő oldalt, és azon is a tökéletes fizetési módot!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Néhol be van tiltva

Ha sokat utazol, akkor a Betinia Neteller fizetés lehet nem a legtökéletesebb választás számodra. Bizonyos országokban a Betinia nem elérhető, és vannak olyan országok is, amelyek a Neteller fizetést nem engedélyezik. Ha épp ilyen helyen jársz, az bonyolíthatja a játékot, és kellemetlenebb élményekkel gazdagodhatsz, attól pedig mindenkit szeretnénk inkább megóvni. Magyarországon persze mind a Betinia, mind pedig a Neteller elérhető, így itthon nem lesz ezzel probléma.

Megosztott figyelem

Szintén kényelmetlen helyzetet szülhet egyesekben, ha nem egy helyen tárolják a pénzüket. Ha van egy már megszokott kis rendszered, és tudod hogy mennyi pénz van a bankszámládon, megzavarhat, ha egyszer csak kevesebb lesz ott, mert a pénz egy része máshol lesz. Ha nem vagy túl jó multi-taskingban, és inkább egy helyre tudsz összpontosítani, akkor vagy nem ez lesz a te módod, vagy tarts mindent a Netelleren.

Összefoglalás

Ez volt tehát összefoglalónk a Betinia Neteller fizetésről. Bízunk benne, hogy minden olvasónk számára nyújtott újdonságot a fentebb található információ-cunami, illetve hogy mostantól mindenki bátran és magabiztosan fogja tudni intézni Betinia Neteller be- és kifizetését egyaránt. Mindemellett természetesen sok sikert is szeretnénk kívánni – reméljük, hamarosan ki fogjátok tudni maxolni a Betinia Neteller kifizetés felső határát. Legyen így, lehetőleg minél hamarabb!

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a Betinia Neteller fizetési lehetőség minden fontos részletét megvitattam, és rámutattam az előnyeire és hátrányaira is. Tehát ha már fogadtál vagy tervezel fogadni a Betinia oldalon, ne habozz, hogy a Netellert használd a számlád feltöltéséhez.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli