Betinia Rapid Transfer fizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 10

Az egyik legnagyobb sebességgel feltörekvő online sportfogadás oldal ma Magyarországon minden kétséget kizáróan a Betinia oldala. Modern és igényes dizájn, gyorsan töltő oldal, exkluzív sportfogadási ajánlatok és promóciók minden napra, és persze a legjobb oddsok. Ezek várnak Rád is, már ha regisztrálsz magadnak egy új felhasználói fiókot a Betinia oldalán.

Ez pedig már csak azért is megéri, mert mostmár akár a Rapid Transfer fizetési módon keresztül is intézheted pénzügyeidet. Ez a módszer is egyre nagyobb népszerűségnek örvend Magyarországon, hiszen gyors és bitronságos fizetési módról van szó, ami minden magyar online sportfogadó részére elérhető. Hogy miről is szól mindez, azt már mutatjuk is – csak merj velünk tartani!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Rapid Transfer fiók létrehozása

Fontos tudni, hogy a Rapid Transfer a Skrill egyik projektje, ami a gyorsabb tranzakciók érdekében jött létre. A Skrill pedig az egyik legbiztonságosabb online fizetési mód, ami már évtizedek óta szolgálja az online szerencsejátékosok pénzügyi igényeit kiválló minőségben.

Logo Skrill

A Skrill Rapid Transfer rendszerének köszönhetően azonnal, várakozási idő nélkül utalhatsz és fogadhatsz fizetéseket banki átutalással. Tiszta, gyors és egyszerű fizetési mód mindenkinek.

Hogy regisztrálj, menj fel a Skrill hivatalos honlapjára és kattints a Register gombra – sajnos magyar nyelven nem érhető el az internetes bank. Add meg az adataidat és hozd lérte az új Skrill fiókodat. Fontos, hogy ha a Rapid Transfer rendszerét szeretnéd igénybe venni, akkor Business, azaz üzleti profilt kell majd létrehoznod, nem pedig személyest. Ehhez kell hogy legyen bejegyzett céged és saját honlapod.

Betinia regisztráció – Sportfogadói profilod létrehozása

Ha megvan a Rapid Transfer felhasználód, ideje létrehozni a fiókodat a magyar online sportfogadás oldalon is. Ehhez kattints a linkjeink valamelyikére, vagy navigálj a Betinia fogadóiroda hivatalos honlapjára. Az oldal elérhető magyarul is, így ha eleve nem anyanyelvünkön jelenik meg az oldal, akkor görgess a főoldal legaljára – ott tudod átállítani a nyelvet magyarra.

Ha ez megvan, akkor menj vissza az oldal tetejére és kattints a jobb felső sarokban található, narancssárga “Regisztrálj” gombra. Itt válaszd ki a sportfogadási üdvözlő bónuszodat, majd kattints alul a “Következő lépés” gombra.

Mobil eszközökön Betinia_5
A 20Bet elfogadja a Rapid Transfer

A következő körben add meg az email címedet, a felhasználónevedet és a jelszavadat. Ha ez megvan, akkor az üres négyzetekre kattintva tudod elfogadni az oldal általános szerződési feltételeit és az adatvédelmi irányelveket.

Ha ezzel is megvagy, kattints a következő lépés gombra. Itt a személyes adataid következnek: Név, Családnév, telefonszám és születési dátum, illetve nem. Következő lépés, és válaszd ki az országodat, a pénznemet, majd pedig add meg a pontos lakcímedet (város, utca házszám, irányítószám). Kattints a “Játék kezdése” gombra és ezzel a regisztráció végére értél, a Betinia fiókod pedig már el is készült.

Betinia Rapid Transfer befizetés

Online sportfogadás oldal választása előtt fonots tisztában lenni a befizetési limitekkel, így hát ezeket fogjuk most bemutatni neked. Olvass hát tovább, ha szeretnéd kideríteni, mennyi a minimális és mennyi a maximális befizetési korlát a Betinia online sportfogadás oldalán.

Betinia Rapid Transfer befizetési limitek

Ahhoz, hogy érvényes Betinia Rapid Transfer befizetést indíthass, minimum 5 000 forinttal kell feltölteni a számládat. Ez tehát a Betinia Rapid Transfer befizetés alsó korlátja, ötezer forint alatt nem indíthatsz befizetést, így ha nagyon kis költségvetésből szeretnél játszani, talán érdemes másik megoldást keresni.

A másik ágon is látható, hogy a Betinia Rapid Transfer fizetés inkább a nagyban játszó játékosoknak kedvez, a felső korlát ugyanis nem kevesebb, mint 10 000 000 forint. Így tehát ha milliós tétekben szeretnél fogadni, akkor biztosan jó helyen jársz. Ha csak párszáz forintokat szeretnél egyszerre befizetni, akkor viszont nem ez lesz a te fizetési módod.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Betinia Rapid Transfer kifizetés

Megvolt a regisztráció a Betinia oldalán, tudod használni a vadiúj Rapid Transfer fiókodat is és már az első befizetésedet is megtetted. Innentől már tényleg csak két lépésre vagy a földi paradicsomtól: először kezdj el játszani, aztán miután nyertél, már mehet is a Betinia Rapid Transfer kifizetés. Mi pedig már mutatjuk is, hogy hogyan kell mindezt megtenned!

Betinia Rapid Transfer fogadás

Ahhoz, hogy elkezdhess játszani a Betinia online fogadóiroda oldalán, kattints a felső menü sorban a Sportfogadás gombra. Hogyha valós időben zajlő eseményre szeretnél fogadni, akkor válaszd az Élő fogadás opciót ugyanitt. Itt fogja az oldal listázni az összes elérhető sportágat, bajnokságot és fogadási eseményt. Ezek közül óriási választék van, hiszen 35-nél is több különböző sportág eseményeire tudsz fogadni ezen az oldalon.

Betinia Bónusz_2
20Bet bónusz ajánlat

Válaszd ki a kedvenc sportágadat, amiben a legprofibb vagy. Válogass a ligák közül is – mindig azt válaszd, amiről a legtöbb információ birtokában vagy. Alapból az 1X2 piacot hozza be az oldal, de a mérkőzésre kattintva az összes többi fogadási lehetőség feltárul előtted. Végeredmény, gólok száma, dupla esély, hendikep, stb. Bármilyen fogadási piac elérhető számodra, ha a Betinia oldalán fogadsz.

Ha megvan a tetszőleges odds, csak kattints rá a számra, ezzel automatikusan fel is írtad az eseményt a szelvényedre. Ez a jobb oldali sávban jelenik meg. Itt választhatsz az alábbi opciók közül: Egyedülálló, Többszörös, Renszer (sic!). Add meg a tétet, majd pedig kattints a “Megtenni a tétet” gombra. Erősítsd meg a tranzakciót és a fogadásodat már fel is adtad. Ekkor már csak egy maradt hátra: várni, hogy nyertél-e.

Betinia Rapid Transfer kifizetési kérelem

Hogyha nyertél, akkor pedig indulhat is a Betinia Rapid Transfer kifizetés. Hogy sikeresen feladhasd a kérelmet, mindenképpen át kell esned az azonosításon, ezért azt javasoljuk, hogy már a regisztrációt követően kezdd is ezzel, hogy ne emiatt csússzon napokat a kifizetésed.

A Betinia kifizetés pedig könnyen elérhető. Vidd a kurzort az Egyenelged mellett található lefelé mutató nyílra. A legördülő menüből kattints a Kifizetés gombra, és már a megfelelő oldalra is jutottál.

Itt görgess le egészen addig, amíg meg nem találod a Rapid Transfer kifizetést. Kattints rá a Rapid Transfer logójára, majd pedig add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél a Rapid Transfer számládra utalni. Kattints a Kifizetés gombra és add meg Rapid Transfer adataidat.

Erősítsd meg a tranzakciót és kövesd az utasításokat. A sikeres Betinia Rapid Transfer kifizetési kérelem leadását követően néhány órán belül meg is kell kapd a pénzedet.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Betinia Rapid Transfer kifizetési korlátok

A Betinia Rapid Transfer kifizetési korlátai hasonlóak a befizetési limitekhez is, azaz a kifizetés minimális opciója szintén 5,000 forint. Ez azt jelenti, hogy ha csak 4,500 forint az első nyereményed, akkor még ne nagyon próbálkozz életed első Betinia Rapid Transfer kifizetésével, mert nem fogsz tudni sikeres kérelmet leadni. A felső limit ugyanúgy tízmillió forint, mint a befizetés esetében is. Ezek tehát a kifizetési korlátok a Betinián, hogyha a Rapid Transfer fizetési módot választod.

Betinia Rapid Transfer kifizetés tranzakciós költsége és díjai

A Betinia Rapid Transfer kifizetés nagy királyság, külön költséggel ugyanis egyáltalán nem jár. A kifizetésnek nincs tranzakciós díja, nincs kezelési költsége és nincsen semmilyen rejtett költség amivel megpróbálnának lehúzni. Sem a Betinia online sportfogadás oldal, sem pedig a Rapid Transfer nem fogja külön megadóztatni a nyereményeidet. Amit te itt megnyerz, az a te pénzed, és azt meg is fogod kapni. Szerencsére a tranzakciós díj egészen konkrétan 0%.

Magyarországról elérhető fizetési mód?

Természetesen igen. Egyéb esetben miért is tárgyalnánk a Betinia Rapid Transfer fizetésről? A Rapid Transfer a magyar játékosok részére is elérhető és legálisan használható.

Szimbólumok Foci

Egy ideje már a Betinia online sportfogadás oldalán isfellelhető ez a fizetési mód, és mint olyan, minden ügyfél használhatja is. Megbízható módszer ez pénzügyeid intézésére, ezért mi csak ajánlani tudjuk – főleg azért is, mert Magyarországról is elérhető.

A Betinia Rapid Transfer fizetés legnagyobb előnyei

A fentebbiekben már bemutattuk, miért is érdemes a Betinia Rapid Transfer fizetési módszert használni. Az alábbiakban szeretnénk még egyszer gyorsan összegezni annak legnagyobb erősségeit, amik miatt igazán megéri ezt a fizetési módot alkalmazni.

Azonnali utalások, tranzakciós díjak nélkül. Amit a banki utalásokról megtanultunk online szerencsejáték során, hogy lassan érkeznek meg, hosszú napokat is igénybe vehetnek, cserébe legalább hatalmas összegeket fizethetünk pluszban tranzakciós költségek gyanánt. Ezen előítéleteinket győzi le a Betinia Rapid Transfer fizetés, ami a hiedelemmel szemben ugyanis teljes mértékben ingyenes, ráadásul azonnal intézi az utalásainkat.

Betinia Platform_2
A 20Bet honlapja

Gyors és biztonságos rendszer, évtizedes tapasztalattal. A Betinia Rapid Transfer fizetés egy megbízható módszer pénzügyeid kezelésére. Évek, évtizedek óta működik, a legfejlettebb bbiztonsági és titkosítási technológia védelmezi személyes és pénzügyi adataidat. Elégedett felhasználók tízezrei igazolhatják mindezt. Ha fontos számodra az anyagi biztonság, akkor bátran ajánljuk a Skrill által működtetett Rapid Transfer rendszerét.

Vonzó fizetési limitek a nagy tétek kedvelőinek. A Betinia Rapid Transfer 10 millió forintos felső korláttal rendelkezik be- és kifizetés terén egyaránt. Így tehát ha milliós tétekkel játszol, tízmillió forint összegig kényelmesen intézheted utalásaidat. Ez magasabb összeg az átlagos fizetési módnál, szóval a nagyban játszó játékosok számára ajánljuk ezt a fizetési módot.

A Betinia Rapid Transfer fizetés legnagyobb hátrányai

A Betinia Rapid Transfer kifizetés legnagyobb előnyeit már megmutattuk. A teljes kép bemutatásáért azonban nem szeretnénk eltitkolni ezen fizetési mód hátrányait, vagy esetleges negatív aspektusait sem. Hisszük ugyanis, hogy olvasóink cska akkor hozhatják meg a tökéletes döntést, hogyha minden információnak birtokában vannak.

Magyar zászló

Így hát engedjétek meg, hogy bemutassuk a Betinia Rapid Transfer fizetés legerősebb hátrányait is.

Nem ez a legegyszerűbb fizetési mód. Ha még nem tudod, hogyan kell használni a Skrill által üzemeltetettt Rapid Transfer fizetési módját, akkor eleinte picit bonyolult lehet felismerni annak előnyeit és rájönni a logikájára. Skrill fiók is kell hozzá, annak is egy speciális változata, és még ezen felül is bőven van tennivaló. Kezdő játékosok számára bőven vannak egyszerűbb opciók a Betinia Rapid Transfer fizetésnél.

Csak üzleti Skrill profilról regisztrálhatsz Rapid Transfer fiókot. Az előző hátránnyal összefügg ez is: a kelleténél talán egy picit bonyolultabb létrehozni a Rapid Transfer fiókodat, ráadásul nem is feltétlenül elérhető mindenki számára. A Skrillen üzleti fiókod kell legyen ahhoz, hogy használhasd a Rapid Transfer rendszerét, ehhez pedig kell legyen egy bejegyzett céged és egy hivatalos honlapod. Ez azért nem jön azonnal.

Kis tétes játékhoz nem ez az ideális választás. Ez pedig a Betinia Rapid Transfer befizetés alsó korlátjából adódik. Ahhoz, hogy érvényes befizetést tehess, minimum 5 000 forintos befizetésre van szükséged. Ez sokak igényeinél jóval magasabb összeg – más fizetési módoknál jóval alacsonyabb összegekkel is el lehet már kezdeni játszani. Ha ilyesmi vágyaid vannak, akkor érdemes másik fizetési mód után kutatni.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Ez lett volna összefoglaló áttekintésünk a Betinia Rapid Transfer fizetési móddal kapcsolatban. Bízunk benne, hogy cikkünk végére érve minden kérdésedet sikeresen megválasztoluk, és mostmár te is magabiztosan kezdhetsz bele profi online sportfogadói karrieredbe, na és persze a Betinie Rapid Transfer fizetéseket is tudod mostantól probléma és nehézség nélkül intézni.

Tudod a limiteket, a tranzakciós költségeket, a fontos szabályokat és a be- és kifizetések pontos menetét. Innentől már tényleg csak az van hátra, hogy merj játszani és nyerni, mi pedig csak drukkolni tudunk, hogy mindezt el is érd!

Utolsó frissítés: 18/01/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a Betinia Rapid Transfer fizetési lehetőség minden fontos részletét megvitattam, és bemutattam az előnyeit és hátrányait is. Ha van fogadása vagy tervez fogadni a Betinia oldalon, a Rapid Transfer az egyik legjobb fizetési lehetőség, amit használhat. Kattintson a Betinia gombra itt, és fogadjon kedvenc sportágaira most Rapid Transfer kártyájával.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli