Betinia Revolut MasterCard kifizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 7

A Betinia 2020 óta szolgálja Magyarország szerencsejátékos közösségét. Az oldalon játszhatunk kaszinó játékokat, élő kaszinózhatunk, fogadhatunk virtuális sportokra, és természetesen a sportfogadás és az élő fogadás lehetősége is adott az oldalon. Megbízható oldal, több száz sikeres magyar sportfogadó tanúsíthatja ezt jövedelmező nyereményeivel.

Ezen cikkünkben most azt szeretnénk bemutatni, hogy hogyan használhatják a Revolut rajongói a Betinia oldalát – merthogy az elérhető fizetési módok között bizony a Revolut MasterCard kártyád is ott van. Olvass tehát tovább, hogyha szeretnéd megtudni a fizetési limiteket, a tranzakciós díjakat és rejtett költségeket, na meg számos egyéb hasznos infót!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

A Betinia Revolut MasterCard kifizetés alapjai

Logo Revolut Mastercard

Online sportfogadás oldalakra azért regisztrálunk, mert szórakozni – és persze nyerni – akarunk. Persze sokak számára túláradó lehet a sok új inger és információ, a hirtelen jött lehetőségek… Éppen ezért szeretnénk most bemutatni minden olvasónknak, hogy mi is a Betinia (kattintson erre a linkre) Revolut kifizetés pontos menete. Hogyan kezdődik, hogyan folytatódik, hogyan végződik.

Cikkünk ezek szakaszának végére érve már magabiztosan intézheted magadnak a Betinie Revolut MasterCard kifizetéseidet. Lássuk hát, hogyan is kezdjünk bele!

A Betinia Revolut kifizetés első lépése

Az első lépés az a regisztráció. Hogyha szeretnél fogadni egy internetes sportfogadás oldalon, akkor kénytelen vagy létrehozni egy felhasználói fiókot. E nélkül nem fogsz tudni befizetést végrehajtani, szelvényt feladni, nyerni, és persze kifizetést kérvényezni. Hogy ezekkel ne legyen problémád, most részletesen be fogjuk mutatni neked, hogy hogyan is nyithatsz egy új fiókot a Betinia online sportfogadás oldalán.

Mobil eszközökön Betinia_5
A 20Bet elfogadja a Mastercard Revolut
 1. lépés – Menj fel a Betinia hivatalos honlapjára
 2. lépés – Kattints a jobb felső sarokban található “Regisztrálj” gombra. Ha nem magyarul látod az oldalt, akkor nyugodtan állítsd át a nyelvet. Ezt a főoldal legalsó részén tudod megtenni két kattintással. 
 3. lépés – Válaszd ki az üdvözlő bónuszodat, mihelyst bejön a Regisztrációs ablak, majd pedig kattints a “Következő lépés” gombra.
 4. lépés – Add meg az email címedet, a felhasználónevedet és a jelszavadat.
 5. lépés – Fogadd el az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Irányelveket.
 6. lépés – Jelöld be az üres mezőt, így kijelentve, hogy már elmúltál 18 éves, hiszen kiskorúak nem regisztrálhatnak egyetlen online szerencsejáték oldalra sem.
 7. lépés – Kattints a “következő lépés” gombra és add meg a személyes adataidat. Az alábbi adatokra lesz szükség: keresztnév, vezetéknév, születési dátum, nem.
 8. lépés – Add meg a telefonszámodat is, majd kattints ismét a “Következő lépés” gombra.
 9. lépés – Add meg a pontos lakcímedet az alábbiak részletességével: Város, irányítószám, utca, házszám.
 10. lépés – Ellenőrizd, hogy minden adatodat pontosan adtál-e meg, különben még problémáid lehetnek a későbbiekben Betinia Revolut MasterCard kifizetés során.
 11. lépés – Kattints a “Játék kezdése” gombra. Ezzel a felhasználói fiókod el is készült, és már készen is állsz a következő lépésre…

A második lépés – Befizetés és bónuszok

A regisztráció során már ki kellett választanod az üdvözlő bónuszodat. Érdemes ekkor a részleteket is átnézni, mert már az meg fogja hozni a kedvedet az első befizetéshez. Az üdvözlő bónuszod segítségével ugyanis megduplázhatod az első befizetésedet, azaz 35,000 forint befizetését követően 70,000 forinttal kezdheted meg a játékot. Ennek persze vannak bizonyos követelményei, úgyhogy a bónusz szerződési feltételeit mindenképp olvasd el, mielőtt használni szeretnéd. A bónuszt az első befizetéseddel tudod megszerezni. Azt pedig az alábbi lépéseket követve teheted meg:

 1. lépés – Lépj be az új Betinia fiókodba és kattints a jobb felső sarokban található “Befizetés” gombra.
 2. lépés – Válaszd ki a Revolut MasterCard opciót s “Fizetési mód kiválasztása” alatt.
 3. lépés – Válaszd ki hogy mennyi pénzt szeretnél feltölteni a Revoluton keresztül a Betinia fiókodra, vagy adj meg egy egyedi összeget.
 4. lépés – Kattints alul a narancssárga “Befizetés” gombra.
 5. lépés – Add meg a Revolut MasterCard kártyád számát, a kártyán található nevet (ami lehetőleg a saját neved legyen!), a kártya lejárati dátumát, és a CVV biztonsági kódot.
 6. lépés – Kattints a fekete “Befizetés” gombra és erősítsd meg a tranzakciót.
 7. lépés – Nyisd meg a Revolut appot az értesítést követően, és fogadd el a Betinia fizetési kérelmét.
 8. lépés – Menj vissza a Betinia oldalára. A pénz – és vele együtt a sportfogadási üdvözlő bónuszod is – azonnal a számládon kell legyen.
BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Az utolsó előtti lépés – A fogadás

Hogyha regisztráltál és megtetted az első befizetésedet, akkor megkaptad az üdvözlő bónuszodat is. Így hát már nem marad más, mint feladni az első szelvényedet. Ez lesz a belépőd a nyeremények, és ezáltal a Betinia Revolut MasterCard kifizetés világába. Kövesd az alábbi lépéseket az első szelvényed feladásához:

 1. lépés – Lépj be a Betinia sportfogadás fiókodba és kattints a felsü menü sorból a Sportfogadás gombra.
 2. lépés – Válaszd ki a bal oldali menü sávból a sportágat, vagy a bajnokságot, amire fogadni szeretnél. Ha az adott pillanatban épp megy a meccs, amire fogadni szeretnél, akkor az Élő fogadás gombra kattints inkább.
 3. lépés – Válaszd ki a számodra leginkább szimpatikus mérkőzéseket és/vagy eseményeket.
 4. lépés – Ha van szimpatikus odds, kattints a számra, ezzel automatikusan a szelvényedre kerül a fogadási piac. Ha a meccs tetszik, de más fogadási piac érdekelne, kattints a csapatok neveire. Ekkor a meccs összes elérhető fogadási piaca elérhetővé válik, amik közül kiválaszthatod a kedvenceidet. Szintén csak kattints a számra (oddsra), és ott is lesz a fogadási piac a szelvényeden.
 5. lépés – Válaszd ki, hogy “Egyedülálló”, “Többszörös” vagy “Rendszer” fogadást szeretnél tenni.
 6. lépés – Add meg hogy mennyi pénzt szeretnél feltenni a szelvényedre.
 7. lépés – Kattints az alul található narancssárga “Megtenni a tétet” gombra. Ha az odds közben megváltozott, akkor erősítsd meg a fogadást. Ezzel a fogadásod elkészült, és már csak az a kérdés, hogy nyersz-e.

A Betinia Revolut MasterCard kifizetés

Ezen a ponton már megvolt a regisztráció, a befizetés (amive legyütt jött az üdvözlő bónuszod is), ráadásuul az első szelvényedet is feladtad. Innentől már csak azt kell tudnod, hogy milyen lépéseket is kell követned pontosan, lépésről lépésre ahhoz, hogy megigényelhesd az első Betinie Revolut MasterCard kifizetésedet. Ezt fogjuk bemutatni Neked a következő néhány sorban.

Betinia Bónusz_2
20Bet bónusz ajánlat
 1. lépés – Menj fel a Betinia hivatalos honlapjára és jelentkezz be a fiókodba.
 2. lépés – Vidd a kurzort a Befizetés gomb mellett balra található “Egyenleged” részre.
 3. lépés – A legördülő menüből válaszd ki a “Kifizetés” gombot.
 4. lépés – Válaszd ki a Betinia Revolut MasterCard kifizetés opciót.
 5. lépés – Add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél a fiókodból a Revolut számládra utalni.
 6. lépés – Kattints a Kifizetés gombra, majd pedig add meg a pénzügyi adataidat.

Ezzel a Betinie Revolut MasterCard kifizetési folyamata véget ért, neked már csak várni kell, hogy meg is kapd a pénzt. Azt persze nem árt figyelemben tartani, hogy az azonosításon át kell esned ahhoz, hogy igényelhess egy kifizetést, illetve további követelményeknek is meg kell felelned, de ezekről még bővebben a későbbiekben!

A Betinia Revolut MasterCard Kifizetés limitjei

A Betinia Revolut MasterCard kifizetés jár bizonyos megkötésekkel. Ezek első sorban az alsó és felső határokat jelentik, azaz hogy minimum milyen összegtől igényelhetsz kifizetést, ileltve hogy maximum mekkora összegekre számíthatsz egy összegben ezt a módot választva. Ezen kérdéseidet fogjuk megválaszolni a következő néhány sorban, tartsatok velünk a válaszokért!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

A minimális limit

A Betinia Revolut MasterCard kifizetés minimális korlátja egészen pontosan 5,000 Ft. Ez azt jelenti, hogy minimum 5,000 forintot kell igényelned, hogyha szeretnél kifizetéshez folyamodni az oldalon. Ez tehát azt jelenti, hogyha az első szelvényedből a nyereményed mondjuk csak 3,000 forint volt, akkor még nem érdemes azonnal a Kifizetéshez rohanni, mert a Betinia Revolut MasterCard kifizetés ekkora összegre még nem lesz elérhető. 5,000 a minimum, legyen ez a cél!

Betinia Revolut MasterCard kifizetés

Sajnos nem csak alsó, de felső korlátok is keserítik a Betinia Revolut MasterCard kifizetéshez folyamodók életét. Jelen esetünkben ez egészen pontosan 600,000 Ft. Ez persze nem azt jelenti, hogy ez lenne a maximum nyeremény, vagy hogy ne lenne érdemes mondjuk 1 millió forintot, vagy akár még többet nyerni az oldalon.

Ha 600,000 forintnál is többet nyernél, és ki is szeretnéd utalni az egészet, természetesen nem lesz akadálya. A hátulütő csak annyi, hogy ilyenkor több részletben kerül kifizetésre a nyereményed – méghozzá 600,000 forintos részletekben, hiszen ez az egy összegben kifizethető maximum, legalábbis Betinia Revolut MasterCard kifizetés esetében.

Betinia Revolut MasterCard kifizetés időtartama

Szimbólumok Foci

A Betinia Revolut MasterCard egyik hatalmas előnye az az, hogy a Betinia azonnal elbírálja a kifizetési kérelmeket. Így az online sportfogadás döntését azonnal megtudhatod, hogy elfogadták-e a kérelmedet, avagy sem.

Innentől pedig már csak a bankodon múlna, hogy hány napon belül kapod meg a pénzedet. Szerencsére a Revolut azért a sebességéről híres nemzetközi bank, szóval nem kell attól tartani, hogy súlyos munkanapokat vegyen igénybe a tranzakció.

Betinia Revolut MasterCard kifizetés

A Betinia Revolut MasterCard kifizetés teljesen ingyenes, semmilyen anyagi vonzattal nem jár az oldal részéről az, hogy ilyen módon szeretnéd intézni kifizetéseidet. Természetesen a Revolut sem használ rejtett költségeket. Korrekt társaság mindkettő, annyit kell fizetni, amennyit látsz.

A kifizetés maga teljesen ingyen van, a nyereményedből egyetlen forintot sem kell semmilyen tranzakciós díjra vagy bármi egyéb költségre felhasználni. Egyedül a valuta váltás okozhatna gondot normál esetben, viszont ha a Revoluton elérhető az adott pénznem, akkor egy az egyben meg fogod kapni azt az összeget – abban a valutában.

Gyakori Betinia Revolut MasterCard kifizetési problémák és megoldások

Magyar zászló

A fentiekben a Betinie Revolut MasterCard legfontosabb tudnivalóit igyekeztünk már bemutatni, de persze nem fért bele minden. Az alábbi néhány sorban pár gyakran elkövetett hibát fogunk bemutatni. Ha ezeket elolvasod, és alaposan megfogadod tanácsainkat és észben tartod, akkor rengeteg felesleges fejfájást spórolhatsz meg magadnak.

Az azonosítás fontossága

Kényelmes lehet regisztráció után egyből játszani, de ne legyél lusta. Tessék szépen venni a fáradságot, és megcsinálni az azonosítási procedúrát. Csak néhány percet fog elvenni az életedből. Cserébe viszont napokkal gyorsíthatod meg a Betinia Revolut MasterCard kifizetés folyamatát, hiszen az ellenőrzés időt vesz igénybe.

Betinia Platform_2
A 20Bet honlapja

Ha a kifizetési kérelemkor még nem estél át az azonosításon, akkor kénytelen leszel azt elintézni, a kifizetés pedig csak utána jöhet. Mennyivel jobban hangzik már, ha már kész vagy időben mindennel, és a nyereményed után csak a pénzedre kell várnod, nem?

Napokat spórolhatsz meg magadnak így

Az azonosítással együtt a pontosságra is figyelj oda. Ez már a regisztrációkor is fontos. A valódi nevedet és lakcímedet add meg, és minden adatod pontosan szerepeljen. Ez azért fontos, mert a Betinia Revolut MasterCard kifizetéshez szükséged lesz a személyi igazolványodra és egy lakcímet igazoló számlára is. Ha ezeket feltöltöd, de más adatok szerepelnek, mint amit te megadtál, akkor nem fogod megkapni a pénzedet.

Betinia Revolut MasterCard kifizetési problémák

Nem-nem. Csak a saját nevedre szóló kártyára kérhetsz kifizetést.

A bank ügyfélszolgálata is segítségedre lehet

A fentieken kívül egyéb problémába ütköztél? Akkor lépj kapcsolatba a Betinia ügyfélszolgálatával. Ha ők sem tudnak segíteni megoldani a problémádat, akkor valószínűleg az online sportfogadás oldal hatáskörén kívül eső problémávan van dolgunk. Ilyen esetekben sem érdemes kétségbe esni.

Csak keresd fel a bankod – a Revolut – ügyfélszolgálatát, hátha ők segítenek majd megoldani az ügyet. Ez ugyanis a dolguk, és néha bizony nem a szerencsejáték oldal hibázik. Előfordul – nem is olyan ritkán –, hogy a bank a hunyó, hiába hibáztatja mindenki az oldalt.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Mindent a Betinia Revolut MasterCard kifizetésről

Ez volt tehát ismertetőnk a Betinia Revolut MasterCard kifizetés rejtett információiról. Bízunk benne, hogy eddig eljutva már tényleg nem maradt benned kérdés, hogy mi hogy is működik az online sportfogadás oldalon, és magabiztosan tudod intézni innentől a pénzügyeidet.

Cikkünk során bemutattuk a kifizetés részletes menetét. Megmutattuk, hogyan regisztrálj, hogyan kérvényezz befizetést, hogyan add fel az első szelvényedet és persze hogy hogyan add le az első kifizetési kérelmedet. Innentől már csak az maradt, hogy játssz egy jót, fogadj, nyerj, és persze érezd jól magad közben!

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben fontos információkat mutattam be a Resolut Mastercard fizetési módként való használatának folyamatáról a Betiniában, valamint annak előnyeiről és hátrányairól. Ha magyar szerencsejátékos vagy, akkor a fizetési rendszer az egyik legjobb fizetési mód, amellyel Betinia számládat támogathatod.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli