Betinia Revolut VISA kifizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 1

Évek óta használhatják a Revolut szolgáltatásait a magyar online szerencsejátékosok pénzügyeik kezeléséhez. Ez egy internetes bank, ami ráadásul VISA kártyát is rendelkezésre bocsát felhasználói részére. A Revolut szolgáltatásait persze a legjobb online sportfogadás oldalakon is használhatjuk ma már – szerencsére.

Így tehát a Betinia oldalán is, ami természetesen az ország legjobb internetes bukmékerei közé tartozik. Rengeteg sportágra fogadhatunk az oldalon, és pénzügyeinket is intézhetjük Revolut VISA kártyánk segítségével. Az oldal már 2020 óta fogadja a magyar sportfogadókat. Ezen cikkünkben a Betinia Revolut VISA kifizetés lesz a fő téma. Olvass tovább a részletekért!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Betinia Revolut VISA kifizetés

Logo Revolut Visa

A Betinia Revolut VISA (kattintson erre a linkre) kifizetés csak akkor érhető el számodra, ha bizonyos lépéseket korábban már megtettél. Ezeket fogjuk az alábbiak folyamán bemutatni részletekbe menően.

Természetesen kezdő játékosokra is gondoltunk, úgyhogy ha életedben először tervezel online szerencsejáték oldalon játszani, és a Revolut VISA kártyád segítségét szeretnéd ehhez igénybe venni, akkor mindenképp olvasd tovább az alábbi részletes útmutatónkat!

A Betinia Revolut kifizetés kezdetei

Az online szerencsejáték mellett két fő érv szól: a szórakozás, és a nyeremények lehetősége. Hogy ezekben részed lehessen, először is szükséged lesz egy felhasználói fiókra. Csak regisztrált felhasználók tudnak ugyanis játszani és valódi pénzt nyerni a netes bukiknál.

Így hát a következő pár sorban azt fogjuk ismertetni kezdő játékosainkkal, hogy hogyan is hozhatnak létre új fiókot, milyen lépéseket kell követni pontosan, illetve milyen részletkre érdemes alaposan odafigyelni. Ha te ezt már tudod, akkor nyugodtan olvasd a következő részt!

A regisztráció menete a hivatalos honlap meglátogatásával kezdődik. Ha nem magyarul nyílik meg a honlap, akkor alul a nyelvválasztóval állítsd át, így is megkönnyítve a dolgodat. Minél egyszerűbb és egyértelműbb, annál jobb! Kattints a jobb felső sarokban a Regisztrálj opcióra, majd kövesd a megadott instrukciókat.

Mobil eszközökön Betinia_5
A 20Bet elfogadja a VISA Revolut

Az első fontos teendő az üdvözlő bónusz kiválasztása. Mi azt javasoljuk, hogy használd ki, hiszen így könnyedén megduplázhatod az első befizetésedet, de erről részletesen a későbbiekben. A bónusz után kattints a Következő lépésre, majd pedig add meg a jelszavadat, a felhasználónevedet és az email címedet. Fogadd el az adatvédelmi irányelveket és a fogadóirodá általános szerződési feltételeit.

Jelöld be hogy már elmúltál 18 éves, majd pedig Következő lépés. Itt add meg a családnevedet, a keresztnevedet, a születési dátumodat, a telefonszámodat és a nemedet. Kattints ismét a Következő lépsre, majd pedig add meg a pontos lakcímedet. Ország, város, irányítószám, utca, házszám. Ezekre lesz szükség, továbbá válaszd ki azt is, hogy milyen valutát szeretnél használni (mi a forintot javasoljuk).

Ha mindezekkel megvagy, akkor már csak egy dolgod maradt hátra: kattints alul a “Játék kezdése” gombra, és a fiókod már el is készült!

Szerezd meg a bónuszodat az első befizetéseddel

A regisztráció után érdemes rögtön meg is tenni az első befizetésedet. Főleg, mert így nem futsz ki az időből, és megszerezheted az üdvözlő bónuszodat is, ami egy 100 százalékos befizetési bónusz 35,000 forint értékben. Ez azt jelenti, hogy ha 35,000 forintot fizetsz be a Betinia számládra, akkor 70,000 forinttal kezdhetsz majd játszani. Persze a bónusznak vannak külön feltételei, ezeket mindenképp olvasd át!

A befizetéshez jelentkezz be vadonatúj fiókodba, majd pedig kattints a jobb felső sarokban a Befizetés gombra. Válaszd ki a Revolut VISA opciót, illetve add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél a számládra tenni. Megadhatsz saját összeget is, vagy választhatsz a leggyakrabban előfordulók közül, ez csakis a te döntésed.

Kattints alul a befizetés gombra. Ekkor a rendszer átirányít a fizetési felületre. Itt meg tudod adni a Revolut VISA kártyád számát, a rajta található nevet (a saját nevedet), illetve a lejárati dátumát és a biztonsági CVV kódot. Kattints ismét a fizetésre, majd erősítsd meg a tranzakciót a Revolut appon belül. Ezt követően a pénz azonnal meg is kell érkezzen a Betinia számládra.

Fontos tudni, hogy a befizetésnek sem a Revolut, sem pedig a Betinia nem szab extra díjakat, tehát a Revolut számládról is csak annyi pénz fog lekerülni, amennyit a számládra utalsz, és a Betinia fiókodban is pontosan annyi pénz lesz majd, amennyit rátettél – pontosabban a duplája, ha nem felejtetted el kiválasztani az üdvözlő bónuszodat!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

A Betinia Revolut VISA kifizetés harmadik lépése

Ha már van pénz a számládon – ráadásul az első befizetésednek rögtön a duplája, már ha érvényesítetted a sportfogadási üdvözlő bónuszodat – akkor akár kezdhetsz is játszani. Ez már tényleg az utolsó előtti lépések egyike, mielőtt végre Betinia Revolut VISA kifizetési kérelemhez folyamodhatnál, úgyhogy érdemes kipróbálni! Végtére is, minek is regisztráltál volna a fogadóiroda honlapján, ha nem akarnál játszani?

Gondold tehát végig, hogy van-e épp most olyan meccs, amire szeretnél tenni. Ha van, akkor a felső menüsorból az Élő fogadás opciót válaszd. Ha csak később kezdődnek olyan meccsek, amikre szívesen tennél fel pár forintot némi extra izgalomért cserébe, akkor a Sportfogadás menüpont lesz a tökéletes opció a számodra.

Ezt követően ki tudod választani a sportágakat, illetve a legnépszerűbb bajnokságokat is. Ekkor listába szedve feljön az összes elérhető mérkőzés, amikre fogadhatsz az adott kategórián belül. Az 1X2 fogadási piac az alapbeállítás, de természetsen bármelyik szimpatikus piacra át tudod állítani. Ha pedig egy adott mérkőzésre érdekelnek az elérhető fogadási piacok, katt a csapatokra, és bejön a meccsre feltehető összes szorzó.

Amelyik szorzó megtetszik, csak kattints rá, és automatikusan hozzáíródik a szelvényedhez. Végezetül add meg, hogy hány forintot szánsz a szelvényedre, illetve válaszd ki, hogy egyszeres, többszörös, vagy rendszer fogadásban tervezed feladni. Végezetül pedig erősítsd meg a fogadásodat és várd a nyereményedet, remélhetőleg hamarosan jön!

A Betinia Revolut VISA kifizetés

Ha megtetted az első nyertes fogadásotad az oldalon, akkor már tényleg csak a Betinia Revolut VISA kifizetés marad hátra – meg is mutatjuk, mi ennek a részletes menete.

Betinia Bónusz_2
20Bet bónusz ajánlat

Kifizetésért kattints az egyenlegedre a jobb felső sarokban. A legördülő menüben ott lesz a Kifizetés gomb, erre kattints rá. Itt válaszd ki a Revolut VISA fizetési módot, majd pedig add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél a Revolut számládon látni pluszban. Kattints a fizetésre, és add meg a banki adataidat. Erősítsd meg a tranzakciót, és a Betinia Revolut VISA kifizetés már kész is lesz.

Betinia Revolut VISA Kifizetés

A Betinia Revolut VISA kifizetés jár bizonyos szabályokkal is. Az átutalásnak lesz egy bizonyos átfutási ideje, illetve vannak alsó és felső határok is Az alábbi pár sorban ezeket fogjuk ismertetni.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

A Betinia Revolut VISA kifizetés legalacsonyabb összege

A legalacsonyabb összeg, amit Betinia Revolut VISA kifizetés esetén igényelhetsz, az 5,000 forint. Ennél kisebb összegre nem tehetsz szert, tehát ha az első szelvényeddel csak 4,900 forintot nyertél, akkor érdemes játszani még egy picit, az első kifizetésedre ugyanis még várnod kell egy picit.

Felső korlát a Betinia Revolut VISA kifizetéshez

A Betinia Revolut VISA kifizetés felső határa 600,000 Ft. Ettől függetlenül persze nyerhetsz, sőt, meg is éri nagyobb összegeket nyerni. Annyi, hogy ilyenkor is csak 600,000 forint kerül kiutalásra egy összegben – tehát ha mondjuk 1,200,000 forint a nyereményed, és ennyit kérsz a Revolut számládra, ezt csak két részletben fogja tudni kiutalni a Betinia. A pénzedet persze megkapod teljes egészében, annyi csupán, hogy nem egy, hanem több részletben.

Meddig tart a Betinia Revolut VISA kifizetés?

Szimbólumok Tenisz

A Betinia Revolut VISA kifizetés egyik legnagyobb előnye, hogy a Betinia oldala azonnal elbírálja a kifizetési kérelmeket ilyen esetekben. Ezzel azonnal megtudhatod, ha bármi hibádzik a kérelmedben, és nem kell napokat vesztegelned a semmire.

A Revolut is a leggyorsabb internetes bankok közé tartozik, szóval átlagosan azért 2-3 napon belül simán meg szoktak érkezni a kifizetések. Szerencsére a Betinia Revolut VISA a gyors kifizetési módok közé tartozik, bátran ajánljuk játékosainknak!

Betinia Revolut VISA kifizetés ára

Fontos utánajárni még a tranzakciós díjaknak, mielőtt regisztrálnál egy online sportfogadás oldalon. A Betinia nem számol fel neked semmilyen rejtett költséget a Revolut VISA fizetési mód használatakor, így tehát a teljes nyereményedet 100%-ban fogod megkapni. Nem kell “adót” fizetned az online sportfogadás oldalnak, és a Revolut sem fog ilyet kérni tőled.

Gyakori Betinia Revolut VISA kifizetési problémák és megoldások

Magyar zászló

A fentiekben igyekeztünk részletesen bemutatni a Betinia Revolut VISA kifizetés minden fontos pontját, de persze pár pont még lehet hogy kimaradt. Reményeink szerint az alábbiakban ezeket is megválaszoljuk. Tartsatok velünk, és tudjatok meg mindent Ti is!

A felhasználói fiók azonosítása

Az első szelvényed feladása után az első dolgod kéne hogy legyen a fiókod azonosítása. Ehhez pár dokumentumot fel kell majd töltened, illetve a Betinie ügyfélszolgálata fel fog majd keresni, hogy azonosítsa adataidat. Ez a kifizetési folyamatot napokkal gyorsíthatja meg.

Betinia Platform_2
A 20Bet honlapja

Ha csak a kifizetési kérelem leadásakor akarod igazolni magad, azzal súlyos napokat bukhatsz és feleslegesen hosszabbítod meg a folyamatod. Sokkal jobban megéri minél előbb túlesni rajta – már ha szeretnél kifizetéseket is kérni, és nem csak bukni akarsz. Ha te épp nem tervezel nyerni, akkor persze felesleges az egész.

Nem mindig a fogadóiroda a hibás

Könnyen előfordulhat, hogy a Betinia ügyfélszolgálatától kérsz segítséget, ők pedig egyszerűen nem tudnak mit mondani. Ilyenkor általában nem az van, hogy inkompetensek dolgoznak ott. Mindenki profi náluk, ugyanis. Ha ilyet tapasztalsz, akkor valószínűleg az van, hogy nem a fogadóiroda rendszerében van a hiba, hanem a banknál. Ilyenkor érdemes a Revolut ügyfélszolgálatánál próbálkozni, hátha ők oldják majd meg a problémádat.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Cikkünkben bemutattuk, hogyan jut el egy vadi új játékos a regisztráció pillanatától addig, hogy kérvényezze élete első Betinia Revolut VISA kifizetését. Elmagyaráztuk minden apró lépés fontosságát, továbbá bemutattuk a legfontosabb szabályokat is, amelyekre minden játékosnak oda kell figyelnie. Bízunk benne, hogy ha figyelmesen elolvastad cikkünket, akkor már Te is képben vagy azzal, hogy mi hol található az oldalon, illetve hogy mi is vár rád, ha itt regisztrálsz.

Ha pedig már regisztráltál, akkor olvasd el a legjobb fogadási tippjeinket is. Lehet, hogy már a holnapi meccs után indíthatod a Betinia Revolut VISA kifizetési kérelmedet!

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben bemutattam Önnek a Resolut VISA fizetési módként való használatának fontos információit és folyamatát a Betinián, valamint annak előnyeit és hátrányait. Ha Ön magyarországi játékos, az említett fizetési mód az egyik legjobb fizetési mód, amelyet Betinia számlájának feltöltéséhez használhat.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli