Betinia Skrill 1-Tap kifizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 12

A Skrill 1-Tap egyre nagyobb népszerűségnek örvend mára már Magyarországon is. Nem csoda – talán a legegyszerűbb és leggyorsabb netes fizetési módról van szó, ami különösen élő fogadáskor nyújthat hatalmas segítséget. Egyetlen kattintás, és már meg is érkezik a pénzed.

Hogyan is működik mindez, kinek elérhető, és mit kell tennie az átlag Betinia játékosnak ahhoz, hogy kihasználhassa a Skrill 1-Tap előnyeit? Többek között ezen kérdéseket fogjuk megválaszolni, tartsatok velünk ti is. A Skrill 1-Tap fizetés legfontosabb információi következnek. Kezdjük a legelején: a regisztrációnál.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

A legeslegelső lépés

Logo Skrill 1-Tap

Ahhoz, hogy aktiválhasd a Skrill 1-Tap funkciót, azaz az egyérintéses Skrill fizetési módot, előbb szükséged lesz egy Skrill fiókra. Hogy ebből ne adódjon gondod, be is fogjuk mutatni lépésről lépésre, hogy hogyan is hozhatod létre a Skrill fiókodat.

Kezdjük az alapoktól: nyisd meg a böngésződet és ment fel a Skrill hivatalos honlapjára. Itt kattints a jobb felső sarokban található “Register” gombra.

Több nyelven is elérhető a Skrill, de magyarul – egyelőre még – sajnos nem. A regisztrációs fülnél a First Name mezőbe a keresztneved, a Last Name mezőbe pedig a vezetékneved kerül. Add meg, hogy Magyarországon (Hungary) laksz, és hogy milyen pénznemben szeretnéd használni a fiókod – legyen HUF, ha forintban tervezel Skrill 1-Tap fizetéseket indítani.

Add meg az email címedet is, és a jelszavadat. Ezek segítségével fogsz tudni bejelentkezni a Skrill fiókodba. Opcionálisan fogadd el a promóciós ajánlatokat – ez emaileket jelent, amiknek különleges promóciókat fogsz kapni, de nem kötelező elfogadnod. Kattints alul a Register gombra, és már el is készült a Skrill fiókod.

Nézd meg az emailjeidet. Kaptál egyet a Skrill ügyfélszolgálatától atomatikusan. Ebben az emailben tudod megerősíteni a regisztrációdat. Ezt semmiképp se felejtsd el. Ezt követően pedig lépj be a Skrill fiókodba, és aktiváld a Skrill 1-Tap fizetési módot, így fogod tudni megkönnyíteni az életedet a későbbiekben. Külön 1-Tap appot nem kell letölteni vagy egyáltalán kutatni – a Skrill rendszerén belül találhatsz minden 1-Tappel kapcsolatos dolgot is.

Skrill mobil app letöltése Android készülékre

Android felhasználók részére igen csak könnyű lesz feltenni a Skrill appot. Regisztráció után pedig külön érdemes is, hiszen így bármely pillanatban simán kezelheted a pénzügyeidet egyetlen érintéssel. Vedd hát a kezedbe a mobilodat, és menj a Google Play áruházba. Keresd ki a Skrill appot, és installáld.

Mobil eszközökön Betinia_5
A 20Bet elfogadja a Skrill 1-Tap

Letöltéssel együtt – még lassú net esetén is – alig pár percet vesz igénybe az egész. Ha pedig megnyitottad az appot, csak jelentkezz be a fiókodba, és már kezelheted is a pénzügyeidet.

Skrill mobil app letöltése iOS készülékre

Ahogy az Android, úgy az iOS Skrill appot is tudod kezelni mobilon. Mindkettőre tudsz beállítani kétfaktoros azonsoítást és ujjlenyomatolvasást, na meg persze PIN kódot is állíthatsz. A Skrill iOS alkalmazását az App Store-ból kell letölteni, és itt is csak az Install gombra kell kattintani. Az app telepítését követően már be is léphetsz a Skrill fiókodba. Ne felejtsd el aktiválni a 1-Tap funkciót!

Betinia Skrill 1-Tap

A játék lényege – a szórakozás mellett – a Betinia Skrill 1-Tap kifizetés, azaz hogy készpénzre válthasd a nyereményeidet – méghozzá lehetőleg minél gyorsabban. Ebben szeretnénk most segíteni neked, úgyhogy a következő néhány sorban a Betinia Skrill 1-Tap kifizetés részletes menetét fogjuk bemutatni. A regisztrációval kezdjük, lássuk is!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Betinia regisztráció

Menj fel a Betinia (kattintson erre a linkre) hivatalos honlapjára, és kattints a jobb felső sarokban található Register gombra. Vagy, ha szereted egyszerűsíteni a dolgaidat, akkor görgess le az oldal aljára, és az English feliratnál váltsd át a nyelvet Magyarra. Ekkor a gomb is megváltozik, itt már “Regisztrálj” feliratot fogsz látni. Katt oda.

Válaszd ki a sportfogadás bónuszodat, ami egy száz százalékos első befizetési bónusz akár 35,000 forint értékben. Kattints alul a Következő lépésre, majd add meg az email címedet, a felhasználónevedet, és a jelszavadat. Jelöld be, hogy elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Irányelvet. A következő lépés a Következő lépés gomb.

Itt a keresztnevedet és a vezetéknevedet kell megadni, aztán pedig a telefonszámodat és a születési dátumodat. Végezetül a nemedet kell beállítani, majd “Következő lépés.” Itt az ország (Hungary) és a valuta (HUF) beállítása után a lakcímed következik: Város, Cím, utca, házszám és irányítószám. Kattints a játék kezdése gombra, és ezzel a fiókod már el is készült – persze ne felejtsd el aktiválni az új fiókodat az emailjeidből.

Betinia Skrill 1-Tap befizetés

Már létrehoztad a fiókodat, ezt követően automatikusan bejelentkeztet a rendszer. Ha később jelentkeznél be, a jobb felső sarokban találhatod majd a Befizetés gombot. Kattints ide, és alul válaszd ki a Skrill 1-Tap fizetési módot. Ezt követően add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél kiutalni a Betinia fiókodról, majd kattints a narancssárga Befizetés gombra alul középen.

Betinia Bónusz_2
20Bet bónusz ajánlat

Ezt követően meg kell erősítened az összeget, meg kell adnod az email címedet, végül pedig kattints ismét a Befizetés gombra. Ha nem ér révbe a befizetésed azonnal, akkor jelentkezz be a Skrill fiókodba, és máris ott lesz a pénz a számládon.

Betinia Skrill 1-Tap befizetési limitek

Hogyha a Betinia Skrill 1-Tap befizetési mód érdekel, akkor most figyelj, fontos rész következik ugyanis. Ha ezt a fizetési módot szeretnéd választani, legalább 5,000 forintot kell majd feltöltened a Skrill 1-Tap számládról a Betinia fiókodra. Ez a legkisebb tét, amivel játszani kezdhetsz a Skrill 1-Tap metódus használatával.

Ezzel együtt a Betinia Skrill 1-Tap befizetés felső limitja pedig 1,000,000 forint. Szóval, hogyha ennél nagyobb összeget szeretnél feltenni, akkor nem a Skrill 1-Tap lesz a te módod, de ha elégedett vagy az 5,000 é saz 1,000,000 forint közötti befizetésekkel, akkor mindenképpen érdemes belevágnod, hsizen itt pontosan erre van lehetőséged.

Betinia fogadás

A regisztrációval és a befizetéssel – azaz az első két lépéssel – ezen a ponton már meg is volnánk. Akkor már nincs más hátra, mint előre – irány a fogadás. Ehhez a felső menüsorban érdemes kezdeni a keresgélést. Kattints a Sportfogadás, vagy az Élő fogadás gombokra, attól függően, hogy épp megy-e az esemény, amiből pénzt szeretnél cisnálni, vagy csak később kezdődik.

Ide kattintva fogsz tudni válogatni majd az összes elérhető Betinia sportág között, és természetesen az összes fogadási piachoz is hozzáférésed lesz. Sportág és abjnokság szerint is szűrhetsz. Hogy a szelvényedre pakolj egy eseményt, csak a tetszőleges szorzó számára kell kattintanod, és a jobb alsó sarokban már ott is lesz a szelvényed.

Itt be tudod állítani, hogy a – hibás fordítás eredményeképp – “Egyedülálló”, “Többszörös”, vagy a személyes kedvencünk, a “Renszer” fogadást választod. Előbbi ugye minden eseményedet egyes kötésben adja fel, a középső az egy szelvényre teszi az összes fogadásodat (tehát minden eseménynek jönnie kell!), utóbbiban pepdig te dönthetsz, hogy milyen renDszerben szeretnéd megjátszani a szelvényeket.

Alul tudod megadni azt is, hogy mennyi pénzt szeretnél a szelvényre szánni. Ha ezt beírtad, akkor kattints a narancssárga “Megtenni a tétet” gombra, és erősítsd meg a szelvényedet. Ha ezt türelmesen kivárod, akkor a szelvényedet már fel is adtad, és már csak azt kell kivárni, hogy mennyit fogsz nyerni az események végeztével.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Betinia Skrill 1-Tap kifizetés

Ha már megvan az első nyertes szelvényed is, akkor mostmár tényleg csak egy dolog maradt hátra: a kifizetési kérelem, és a pénz megszerzése. Ehhez a Befizetés gombtól balra találhatod az egyenlegedet. Vidd oda a kurzort, hogy megjelenítsd a legördülő menüsort. Itt fogod találni a Kifizetés gombot, amire érdemes rákattintani mindenkinek, aki Betiie Skrill 1-Tap kifizetésben reménykedik.

Ezen az oldalon kell majd ugyanis kiválasztani a Skrill 1-Tap fizetési módot. Itt add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél a Skrill fiókodra utalni. Ezt követően kattints is a Kifizetés gombra, majd add meg az email címedet, amit a Skrill regisztráció folyamán adtál meg. Kattints megint a Kifizetés gombra, és a pénzed már úton is van – és hamarosan meg is érkezik!

Fontos tudnivalók a Betinia Skrill kifizetésről

Szimbólumok Foci

A Betinia Skrill 1-Tap kifizetésre is vonatkoznak természetesen szabályok. Ezek általában olyan megkötések, amik minden játékosra vonatkoznak. Jellemzően az alsó ésfelső kifizetési limitekre, na meg a tranzakciós költségekre és az átutalási időtartamra kell gondolni. Így hát ezeket is fogjuk részletesen bemutatni a következő néhány sorban. Kezdjük a kifizetési korlátokkal!

Betinia Skrill 1-Tap korlátok kifizetéskor

A legkisebb összeg, amit Betinia Skrill 1-Tap kifizetéskor igényelhetsz, az 5,000 forint. Ez a kifizetés díja. Ennél alacsonyabb nyereményt tehát hiába is próbálnál a Skrill fiókodra utalni egyetlen kattintással – erre nem lesz lehetőséged. Így ha az első nyereményed max 4,500 forint mondjuk, akkor az első kifizetésed az még várat magára, legalábbis a Skrill 1-Tap rendszerén keresztül.

Más módokon persze találhatsz alacsonyabb kifizetési limitet, ez a kényelem ára. A befizetéshez hasonlóan Betinia Skrill 1-Tap kifizetés esetén is 1,000,000 forint a felső korlát. Ennek tudatában gyakran felmerül a kérdés, hogy akkor nem is szabad mondjuk másfél millió forintot nyerni, ha Skrill 1-Tap kifizetésben gondolkozunk. A válasz természetesen az, hogy de, nyerj mindig minél többet. A másfél milliós nyereményedet is felveheted – annyi, hogy nem egy, hanem mondjuk két részletben fogod megkapni.

A Betinia Skrill 1-Tap fizetés díja

Magyar zászló

A Betinia Skrill 1-Tap kifizetés egyik legnagyobb pozitívuma a tranzakciós díja. Nincs ugyanis ilyenje, azaz minden nyereményed valóban a tiéd. Nincs szerencsejáték adó a Betinián ésé a Skrillen sem, így pedig amit megnyersz, és amit kiutalsz, az az összes fog átkerülni a Skrill fiókodba is.

A tranzakciós díj tehát 0% akkor is, ha csak 5,000, és akkor is, ha 1,000,000 forint a kiutalásod. Ezeket a számokat kell szem előtt tartanod Betinia Skrill 1-Tap kifizetéskor.

Skrill fizetés

Természetesen igen, a sima Skrill fiókodat is használhatod, illetve a Skrill bankkártyádat, vagy a Skrill be- illetve kifizetést. A különbség annyi, hogy ilyenkor több adatot kellmegadni. Így sem tartanak sokáig a tranzakciók, de a 1-Tappel tényleg csak egy-két kattintás, és már révbe is ért a tranzakció, míg a Skrillnél mondjuk fél perc, vagy egy perc az egész procedúra. De természetesen nincs akadálya annak, hogy a Skrill fiókodon keresztül intézd a be- illetve kifizetéseidet.

A Betinia Skrill 1-Tap fizetés legnagyobb előnyei

Számos érv szól amellett, hogy igenis érdemes regisztrálni a Betinia oldalán és a Skrill 1-Tap fizetési módot választani. Ezek közül a legfontosabb érveket próbáltuk összegyűjteni Nektek most egy csokorba, hogy egy helyen is meglegyen minden fontos adat, ami meggyőző erejű lehet számodra. Csekkold hát le őket, kezdjük a nyilvánvalóval!

Betinia Platform_2
A 20Bet honlapja

Intézd a pénzügyeidet egyetlen kattintással

A Skrill 1-Tap eleve azért jött létre, hogy gyorsan, könnyen, minél egyszerűbben intézhesd be- és kifizetéseidet. Ahogy a neve is sugalmazza, egyetlen érintéssel, vagy egyetlen kattintással már utalhatod is a pénzt a Betinia fiókodra, vagy épp a nyereményeidet küldheted a Skrill számládra. Ilyenkor nincs szükség kártyaszámokra meg pin kódokra, nincsenek azonosítások meg igazolások meg megerősítések, csak rámész a fizetésre és már kész is az utalás. Ennél egyszerűbb és gyorsabb tényleg nem is lehetne.

Élő fogadáshoz ez A Tökéletes Választás

Az előző pontból adódik, hogy pontosan miért is. Élő fogadáskor másodpercek alatt változnak a dolgok. Gondold el, hogy megtalálod a tökéletes szorzót, de pont kifogyott a számálád. Mire befizetnél, már rég elveszne az a szorzó – kivéve ha a Betinia Skrill 1-Tap opciót választod. Ekkor ugyanis egyetlen kattintással küldhetsz pénzt a fiókodra, az élő fogadás pedig szinte azonnal folytatódhat is. Ha nagyon szeretsz élő fogadást játszani, mindenképpen a Betinia Skrill 1-Tap opciót adjuk. Ez a tökéletes bankolási opció ehhez a fogadási típushoz.

Tökéletes választás az átlagos online sportfogadónak

Az átlagos online sportfogadó ugyanis néhány tízezer forintot szokott befizetni. Erre a Betinia Skrill 1-Tap tényleg tökéletes, hiszen a minimális limit csak 5,000 forint, a felső limit pedig 1,000,000 forint. Ha ezekbe a limitekbe be tudod szuszakolni a befizetéseid többségét, akkor a Betinia Skrill 1-Tap opció jó eséllyel nem fog kellemetlenségeket okozni neked. Ha nem akarsz nagyon alacsony, vagy nagyon magas tétekkel játszani, akkor csak ajánlani tudjuk ezt a funkciót.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

A Betinia Skrill 1-Tap fizetés komoly hátrányai

Ha a fentiek már meggyőztek a Betinia Skrill 1-Tap opció mellett, akkor azért még olvasd el az alábbi pár sort is. Ezekben ugyanis a legerősebb negatív aspektusokat fogjuk bemutatni. Könnyen lehet, hogy ezeket látva eltántorodsz majd a játéktól – egalábbis a Betinia oldalától a Skrill 1-Tap opciótól. Nézzük a legkomolyabb hátrányokat hát!

Kiemelkedően magas téttel játszó sportfogadóknak gyorsan kényelmetlenné válhat

Már mondtuk fentebb, hogy a Betinia Skrill 1-Tap be- illetve kifizetés maximális korlátja 1,000,000 forint. Hogyha ennél nagyobb tétekkel szeretnél játszani és folyamatosan nagyobb összegeket szeretnél befizetni – és főleg kifizetni – akkor másik megoldás után kellene nézned. Itt túl kényelmetlen lenne a sok tíz millió forintos tétek befizetését több tucatnyi külön tranzakcióba szétszedni. Egyszerűen nem éri meg. Egy millió forintig szuper kényelmes, de ha sokkat nagyobb terveid vannak ennél, akkor más opció való neked.

A biztonság hiánya

A Betinia Skrill 1-Tap egy biztonságos opció, de megértjük az aggályaidat. Csak egyetlen kattintás erejéig kell odajutnia bárkinek a fiókodhoz, és bele is babrálhat a dologba. Persze csak a te számlád és a sportfogadási fiókod között tud működni, másnak nem lehet egyetlen kattintással pénzt utalni – de akkor is könnyen okozhatnak kellemetlen pillanatokat. Ezeket nyilván érdemes a lehető legmesszebbre elkerülni.

Túl könnyen elszaladhat veled a ló

A befizetés csak egysetlen kattintás. Kell ezt tovább magyarázni? Ha kifogysz a pénzből, egyetlen pillanat alatt újratöltheted a számládat. Ha egy negatív spirálba kerülsz és folyamatosan csak akttintgatsz, könnyen óriási minuszokba verheted magad. Ezt sose engedd meg magadnak. Mindig állíts be befizetési limitet napi, heti és havi szintre egyaránt lebontva. Az ilyen programokkal óriási segítséget nyújthatsz saját magadnak, és persze segítséget se félj kérni.

Összefoglaló

Cikkünkben összefoglaltuk a Betinia Skrill 1-Tap befizetéssel kapcsolatos, legfontosabb tudnivalókat. Bemutattuk, hogyan regisztrálhatsz a Betiniára és a Skrillre egyaránt. Megmutattuk, milyen lépések vezetnek az első kifizetésedig, és hogy milyen szabáylokat kell mindig szem előtt tartani és Szentírásként követni.

A legnagyobb erősségek mellett – az objektivitás jegyében – bemutattuk a Betinia Skrill 1-Tap fizetés legkomolyabb hátrányait is. Ezeket mérlegelve, bízunk benne, hogy a tökéletes döntést fogjátok meghozni. A játékhoz sok sikert és még több örömöt kívánunk Nektek!

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a Betinia Skrill 1-Tap fizetési lehetőség minden fontos részletét megvitattam, valamint kiemeltem annak előnyeit és hátrányait. Ha a Betinia oldalán játszottál vagy tervezel játszani, a Skrill 1-Tap az egyik legjobb fizetési lehetőség. Hozzon létre Skrill-fiókot most, és élvezze a fogadást kedvenc sportjaira a Betiniánál.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli