Betinia Skrill kifizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 3

A Betinia Skrill fizetés és fogadás egyre népszerűbb a mai online sportfogadók körében. Nem véletlen ez. A Skrill az egyik legpopulárisabb fizetési mód ma Magyarországon, főleg szerencsejátékos berkekben terjedt el számos előnye miatt. Gyors, olcsó, kényelmes, egyetlen kattintással is utalhatod a pénzt, és ez csak néhány a rengeteg előnye közül.

A Betinia oldala pedig egyértelmű, miért vonz egyre több és több fogadót a felületére. Remek oddsok, még jobb bónuszok, óriási kínálat, ráadásul a dizájn is egyedi. A Betinia Skrill fizetés a tökéletes kombináció. Az alábbi sorokban azt fogjuk bemutatni, hogy miért is gondoljuk ezt így. Bemutatjuk persze a hátrányokat is!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Egyszerű útmutató kezdőknek

Logo Skrill

Ha esetleg még nem lenne Skrill fiókod, és a szerencsejáték érdekében szeretnél llétrehozni egyet, akkor olvass tovább, ebben szeretnénk ugyanis segítséget nyújtani.

A következő néhány sorban ugyanis azt fogjuk bemutatni, hogy hogyan regisztrálhatsz magadnak Skrill fiókot. Először számítógépről, utána pedig mobilról mutatjuk be a Skrill regisztráció folyamatát.

Skrill regisztráció számítógépről

Nyisd meg a böngésződet, és menj a Skrill hivatalos honlapjára. Előbb fogadd el a sütiket (Accept All Cookies), aztán pedig kattints a jobb felső sarokban lévő lila “Register” gombra. Itt bejön a regisztrációs felület. Add meg a Keresztnevedet, a Vezetéknevedet, illetve az országot, ahol élsz. Szintén itt állíthatod be a valutát is, ami alapból Forintra (HUF) fog ugrani, ha magyar IP címről mész az oldalra.

Szintén itt kell megadni az email címedet és a jelszavadat is. Ezekhez a későbbiekben is szükséged lesz, úgyhogy mindenképp igazi címet adj meg, és egy olyan jelszót, amit meg is tudsz jegyezni. Kattints alul a ‘Register’ gombra, és a fiókod már el is készült, indulhat a Betinia Skrill fogadás (kattintson erre a linkre).

Skrill regisztráció mobilról

Hogyha nem gépről, hanem rögtön mobilról szeretnél regisztrálni, akkor attól függően, hogy Android vagy iPhone felhasználó vagy, menj a Google Playbe, vagy a Play Store-ba. Itt meg is keresheted a Skrill appot. Töltsd le és telepítsd az alkalmazást, amjd ha kész, futtasd. Alul fogod találni a Register gombot, erre nyomj, hogy megkezdd a regisztrációt.

Mobil eszközökön Betinia_5
A 20Bet elfogadja a VISA Revolut

Innentől már csak annyi a dolog, amennyi gépről is: Név, email cím, jelszó, lakhely szerinti ország, és a használni kívánt valuta. Ezeket kell megadni, majd a Register gombra kattintani alul, és már kész is a Skrill fiókod. Utána pedig beállíthatsz több fajta azonosítási módszert a biztonság mamximalizálásáért. Például ujjlenyomattal is feloldhatod a fiókodat.

Betinia Skrill kifizetés

Az alábbi néhány sorban azt fogjuk bemutatni, hogy milyen lépések vezetnek el pontosan odáig, hogy megigényelhesd életed első Betinia Skrill kifizetését. Természetesen lépésről lépésre mutatjuk be, hogy hogyan is érkezhetsz meg idáig. Kezdjük is!

Az első lépés – Betinia regisztráció

Menj fel a Betinia hivatalos honlapjára, és kattints a jobb felső sarokban lévő “Regisztrálj” gombra. Ha angolul látnád, akkor az oldal alján tudod átállítani a nyelvet, hiszen az oldal magyarul is elérhető. A regisztráció elején választhatod ki az üdvözlő bónuszodat (100% befizetési bónusz akár 35,000 forintig).

A következő lépés után add meg az email címedet, a felhasználónecedet és a jelszavadat, majd fogadd el az ÁSZF-et és az adatvédelmi irányelvet. Következő lépés, aztán a személyes adataidat add meg: Név, telefonszám, születési dátum, nem. Következő lépés, és add meg a lakcímedet (Ország, valuta, város, cím, irányítószám), majd pedig kattints a “Játék kezdése” gombra. A fiókod már el is készült.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

A második lépés – Betinia Skrill befizetés

A bejelentkezést követően kattints a jobb felső sarokban a Befizetés gombra. Görgess picit lejjebb és kattints a Skrill logóra. Add meg hogy mennyi pénzt szeretnél a Betinia fiókodra tölteni, majd pedig kattints a Befizetés gombra. Add meg az email címedet, és kattints ismét a Befizetés gombra, majd pedig erősítsd meg a tranzakciót az appon keresztül. Az utalás azonnal megjelenik a számládon.

A Betinia Skrill befizetés minimális korlátja 5,000 forint, azaz a Skrillen keresztül legalább 5,000 forint értékű befizetést kell tenned ahhoz, hogy az oldal befogadja azt. Legfeljebb 1,000,000 forintot utalhatsz Skrillről a Betinia számládra, ennél többel egy összegben nem is érdemes próbálkozni – de persze annyiszor töltheted újra a számládat, amennyiszer csak szeretnéd.

A siker előtti utolsó lépés – Betinia fogadás

Ha megvolt a befizetés, menj a felső menüsorból a sportfogadás menüpontra, és válaszd ki a kedvenc eseményeidet. Keresd meg a legjobb szorzókat, és állítsd össze a szelvényedet az oddsokra kattintással. Add fel a szelvényt és erősítsd meg a tranzakciót – ha ez is megvolt, utána már csak várakoznod kell.

Végül, de nem utolsó sorban

Ha nyert a szelvényed, akkor a számládon elérhető összeget a felső menü sor jobb szélén, a Befizetés gombtól balra találhatod. Vidd ide a kurzort, és a legördülő menüsorból választ ki a “Kifizetés” gombot. Ha már eddig eljutottál, előtte mindenképp igazold az email címedet és a személyazonosságodat is. Ezen jobb túlesni regisztrációt követően lehetőleg azonnal, hogy spórolj magadnak egy kis időt.

Betinia Bónusz_2
20Bet bónusz ajánlat

A Kifizetési ablakon ismét csak a Skrill opciót kell kiválasztani a Betinia Skrill kifizetés érdekében. Add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél levenni, és add meg az email címedet. Erősítsd meg a tranzakciót a Skrill fiókodon belül is a biztonság érdekében. A kifizetési kérelmedet azonnal el fogja bírálni a Betinia ügyfélszolgálata.

Betinia Skrill kifizetési korlátok

A Betinia Skrill kifizetés minimális díja 5,000 forint. Ez azt jelenti, hogy csak akkor indíthatsz majd magadnak egy kifizetési kérelmet, ha az 5,000 forintot meghaladja a számlád. Ez alatt ugyanis – Skrillen keresztül legalábbis – biztosan nem fogsz tudni sikeres kérvényt leadni. Ezt jelenti a Skrill alsó kifizetési limitje.

A felső korlát 1,000,000 forint. Ez persze nem jelenti azt, hogy 1,1 millió forintot már nem éri meg nyerned. Etz is kifizetheted természetesen, csak ilyenkor nem egyösszegben fog megérkezni a pénz a számládra, hanem több részletben, ennyit jelent a Betinia Skrill kifizetés felső korlátja.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Betinia Skrill tranzakciós költségek – Mennyi az annyi?

A Betinia 0% tranzakciós költséget ír jóvá a Skrill utalásaid után, azaz nulla forintot fognak lehúzni rólad. Ráadásul instant működik a feldolgozás, szóval gyakorlatilag azonnal megérkezhetnek a kifizetéseid. Az egyetlen rejtett költséged akkor származhat, ha már valutában használod a Skrill fiókodat, mint a Betiniát, és a váltásból adódó költségeket kell majd állnod.

Elérhető a funkció a Betinia oldalán is?

Természetesen a Skrill 1-Tap opció is elérhető a Betinia oldalán. Be- és kifizetésre egyaránt haszrnálhatod. Mindkét módhoz instant feldolgozási idő és nulla forintos tranzakciós költség társul, azaz semmilyen extra költséggel nem jár mindez. Tranzakciónként minimum 5,000 és maximum 1,000,000 forintos utalásokat indíthatsz. Ezek a Betinia Skeill 1-Tap főbb szabályai.

A PRO érvek, avagy ezek a Betinia Skrill fizetés legnagyobb előnyei

A Betinia Skrill fizetés és fogadás számos fontos okból kifolyólag megéri. Nincs tranzakciós költsége, instant működik a be- és a kifizetés, ez az egyik legbiztonságosabb fizetési mód, az alsó korlátok is alacsonyak, ráadásul a Skrill 1-Tap módszerrel egyetlen tapintással utalhatjuk is a pénzünket. Ezek előnyeit fejtegetjük a következő néhány sorban.

Nincs tranzakciós költség

Szimbólumok Foci

Bizony, a Betinia Skrill fizetéskor tényleg nincsenek rejtett költségek. A befizetés és a kifizetés tranzakciós költsége is pontosan 0%, azaz egyetlen forintot sem fog levonni egyetlen utalásod során sem a Betinia, sem pedig a Skrill rendszere.

Ez pedig jelentősen megkönnyíti a dolgodat, hiszen így mindig annyi pénz lesz a számláidon, amennyire számítasz, és nem lesznek ismeretlen eredetű költségeid.

Instant be- és kifizetés

A Betinia Skrill fizetés egyik legnagyobb előnye az instant feldolgozási idő. A Betinia oldala azonnal feldolgozza a kifizetési kérelmedet, és amennyiben pozitív elbírálásban részesül az, akkor a nyereményed azonnal kifizetésre is kerül. Ez annak is köszönhető, hogy nem csak a Betinia, de a Skrill is képes szuper gyorsan feldolgozni a tranzakciókat, így pedig tnyleg nem kell hosszú munkanpokat várnod, hogyha a Betinia Skrill fizetési módot használod. Mi csak ajánlani tudjuk neked ezt!

Biztonságos fizetési mód

Magyar zászló

A Betinia oldala egy tökéletesen biztosított rendszer. A legfejlettebb SSL titkosítási csatorna védelmezi minden személyes és pénzügyi adatodat. Ha emellé még a Skrill fizetési módot is választod, akkor a pénzed tényleg tökéletes biztonságban lesz. A Skrill fiókodat ugyanis be tudod úgy védeni, hogy csak az férhessen hozzá, akinek Te adsz hozzáférést.

Kéfaktoros bejelentkezés, ujjlenyomat olvasás, pin kód, amit csak szeretnél. A legkülönbözőbb módszerekkel védelmezheted fiókod biztonságát – és ajánljuk is, hogy védd le magad, amennyire csak lehetséges. Jobb félni, mint megijedni, és jobb a legbiztonságosabb módszerrel bebiztosítani magad. A Skrill márpedig abszolút ezek közé tartozik.

Alacsony alsó korlátok

Az 5,000 forintos limitnél vannak olcsóbb fizetési módok is, de azok gyakran tranzakciós költségekkel járnak, meg sokáig tartó utalási idővel. A Betinia Skrill fizetés azért király, mert a limitek is alacsonyak, a feldolgozási idő pedig azonnali. Kellemest a hasznossal, az pedig sosem rossz.

Skrill 1-Tap a gyors élőfogadáshoz

Képzeld bele magad abba a szituációba, amikor gyorsan kellene fogadnod élőben, amikor pillanatok alatt változhatnak az oddsok, te meg pont kifogytál a pénzből. Ilyenkor a befizetés hosszú perceket vehet igénybe – ha nincs Skrill 1-Tap. A Betinia oldalán viszont van Skrill 1-Tap, ami sokkal gyorsabb minden más fizetési módnál. Tényleg csak egy kattintás, és már folyhat is tovább a játék. Ez – főleg – élő fogadásnál óriási előny tud lenni.

Betinia Platform_2
A 20Bet honlapja

A kontra érvek, avagy a Betinia Skrill fizetés legfontosabb hátrányai

A fentiekből úgy hangzik, mintha a Betinia Skrill fizetés lenne a tökéletes kombináció az online sportfogadáshoz. Valóban kiváló kombó ez annak, aki erre vágyik, de nem minden játékos egyforma, sőt. Ahány ember, annyi szokás, ugyebár. Mindenki mást és mást szeret, mindenkinek más a legfontosabb online sportfogadás közben is. Ezzel együtt kell tudni élni.

Nyilvánvalóan lesz, akinek vagy a Betinia nem fog bejönni, vagy a Skrill. Ilyen esetben más sportfogadási platformot, vagy másik fizetési módot – vagy mindkettőt – kell választani. Mi most a Betinia Skrill legnagyobb hátrányait szeretnénk bemutatni. Ha fontosnak találod az alábbi pontokat, akkor lehet érdemes más megoldásokban gondolkozni.

Bonyolult lehet, ha nincs még Skrill fiókod

Új játékosként, ha a cikk alapján döntötted el, hogy te márpedig innentől a Betinie Skrill fizetést fogod alkalmazni, az lehet egy jó döntés, viszont eleinte lehet frusztráló is. Nem olyan egyszerű ugyanis így első blikkre a dolog. Új fiókot kell regisztrálnod, új helyre kell pénzt töltened, meg kell ismerned és értened a Skrill rendszerét is…

Nem bonyolult ez, és természetesen tőlünk is rengeteg segítséget fogsz kapni az utad során. Viszont ha még nem ismered a Skrillt, akkor biztosan bonyolultabb egy fokkal, mintha már régóta aktív ügyfele lennél a netes banknak. Ettől függetlenül is tudjuk ajánlani, hiszen gyorsan meg lehet szokni ezt a megoldást is, és hosszú távon csakis jól járhatsz vele.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Zavaró lehet egyszerre több helyen tartani a pénzed

Az új bank új kötelezettségekkel is jár. Meg kell majd osztani a figyelmedet eggyel több irányba, hiszen ha Skrillen akarsz játszani, akkor a Skrill fiókodon is kel ltartanod legalább egy kisebb összeget. Ez azért fárasztó lehet ha eddig szeretted egy helyen tudni a pénzedet. Ha pedig cska akkor utalsz a Skrilledre, mikor szeretnél befizetni, az túl időigényes lenne. Ha nem szereted megosztani a figyelmedet, akkor lehet nem érdemes Betinia Skrill fizetésbe vágni.

Összefoglaló – Mindent a Betinia Skrill fizetési módról

A fentiekben összefoglaltunk minden fontos infót a Betinia Skrill fizetéssel kapcsolatosan. Bemutattuk, hogy hogyan hozhatsz létre új fiókot mind a Betinia, mind pedig a Skrill oldalán. Részletesen elmagyaráztuk az első Betinia Skrill kifizetésedig vezető utat, és mindemellett ismertettük a Betinia Skrill fogadás legfontosabb előnyeit és legnagyobb hátrányait is.

Bízunk benne, hogy ha cikkünket figyelmesen végigolvastad, akkor már magabiztosan tudod intézni kifizetéseidet a Betinia oldalán a Skrillen keresztül. Ha pedig nem így lenne, bátran fordulj hozzánk segítségért bármikor!

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a Betinia Skrill fizetési lehetőség minden fontos részletét megvitattam, valamint kiemeltem annak előnyeit és hátrányait. Ha a Betinia oldalán játszottál vagy tervezel játszani, a Skrill az egyik legjobb fizetési lehetőség, amit használhatsz. Hozzon létre Skrill-fiókot most, és élvezze a fogadást kedvenc sportjaira a Betiniánál.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli